Κάπου άκουσα στο ραδιόφωνο πριν κάνα μήνα ότι απλοί σερβιτόροι σε καφετέριες σε μεγάλες πόλεις όπως Πεκίνο και Σαγκάη παίρνουν μισθούς που ξεκινούν από 1800 δολάρια αλλά με κόστος ζωής κάτω από το μισό από την Ελλάδα.
Τι να το κάνεις; Αμα ζεις σε καθεστώς που σε πατάει στο λαιμό; Η γενιά μας δεν έχει βιώσει τι θα πει "απολυταρχία".
Η γενιά μας φυτοζωεί σε ποσοστό 60%, δεν πρόκεται να κάνει οικογένεια, δεν πρόκειται ποτέ να κάνει περιουσία, δεν πρόκειται γενικά.
Σαφέστατα οι Κινέζοι τα έχουν πάει καλύτερα.
Ναι. 90% του τύπου και 100% των καναλιών να στηρίζει ένα κόμμα, ή να ζουμε υπό καθεστώς μνημονίων, και δεν έχουμε βιώσει απολυταρχία. Η απολυταρχία είναι κάτι άλλο, κάτι ασιατικό.
Αγαπητό μου τούβλο. Εκεί υπάρχει μόνο ένα κόμμα. Το κομμουνιστικό κόμμα της Κίνας. Εκεί μαφία (Τριάδες) και κυβέρνηση δουλεύουν χεράκι χεράκι. Και σαν να μην έφταναν αυτά για να υποφέρει ο λαός έχουνε και social credit score. Εκεί εαν δεν είσαι καλός ρουφιάνος λοιπόν μπορεί να χάσεις τα πάντα.
Αγαπητέ μου, το σχόλιο μου ήταν για την γενιά μας που δεν έχει βιώσει απολυταρχία, που πρέπει να είναι κανείς τελειωμένος βλαξ για να το πει.
Όσο για το social credit score της Κίνας, από που ακριβώς άντλησες τις ακριβέστατες πληροφορίες σου;
Ισχύει το social credit score, δεν είναι ράδιο αρβύλα
Μη πετάξεις άλλη μαλάκια για το θέμα γιατί είναι πολύ σοβαρό και πιθανότατα θα έρθει και εδω
Αγαπητό μου τούβλο. Εκεί υπάρχει μόνο ένα κόμμα. Το κομμουνιστικό κόμμα της Κίνας. Εκεί μαφία (Τριάδες) και κυβέρνηση δουλεύουν χεράκι χεράκι. Και σαν να μην έφταναν αυτά για να υποφέρει ο λαός έχουνε και social credit score. Εκεί εαν δεν είσαι καλός ρουφιάνος λοιπόν μπορεί να χάσεις τα πάντα.
Αγαπητέ μου, το σχόλιο μου ήταν για την γενιά μας που δεν έχει βιώσει απολυταρχία, που πρέπει να είναι κανείς τελειωμένος βλαξ για να το πει.
Όσο για το social credit score της Κίνας, από που ακριβώς άντλησες τις ακριβέστατες πληροφορίες σου;
Ισχύει το social credit score, δεν είναι ράδιο αρβύλα
Μη πετάξεις άλλη μαλάκια για το θέμα γιατί είναι πολύ σοβαρό και πιθανότατα θα έρθει και εδω
Ναι, εγώ είπα τη μαλακία. Διάβασε τι έγραψε ο τύπος για το credit score και κάνε τον κόπο να μάθεις τί ισχύει στην πραγματικότητα.
Ας διορθωσει το ποσο του μεσου καθαρου κινεζικου μισθου το κομμα. Τι 1300 και μαλακιες; Ας το καμει 2000€ καθαρα το μηνα να γουσταρουμε . Δεν ειν δυσκολο να το κανει αυτο, μια μικροδιορθωση στο εξελοφυλλο ειναι. Δημιουργικη.
1300 δολλάρια καθαρά σε μια χώρα 1.5 δις που την πολεμουν οι Αμερικανοί. Οι Κινέζοι έρχονται οι ευρωπεη θα τρώνε ακρίδες. Πως αλλάζουν οι καιροί. Κοροιδευατε τους Κινέζους ότι τρώνε σκυλιά και είναι όλοι φτωχοί. Η αλήθεια είναι ότι σε μια χώρα 1.5 δις είναι λογικό να υπάρχουν και φτωχοί.
Στην Ελλαδίτσα των 10εκ κατοίκων δεν θα έπρεπε να υπάρχει ουτε ένας άστεγος
Ας είχαμε κι εμείς μυαλό σαν τους Κινέζους να μη διώχναμε τη χούντα. Δημοκρατία δε θέλατε; Να'χει ψήφο ο κάθε μαλάκας και να βγάζει Παπανδρέηδες να σπαταλάνε τα λεφτά της ΕΟΚ δε θέλατε; Δε σας λυπάμαι καθόλου.
Οι Έλληνες πάντως με πέντε χρόνια κούλη έχουν πέσει στα τάρταρα στην αγοραστική δύναμη και έχουν γίνει αναγκαστικά βιγκαν καθώς μόνο όσπρια και λαχανικά μπορούν να αγοράσουν.
Νομίζετε ότι είμαστε Ευρωπαίοι και οι Κινέζοι τριτοκοσμικοί. Η Ελλάδα είναι η χαβούζα της Ευρώπης.
παμφτωχοι βρωμυλοι και πειναλες, των οποιων ενα μικρο ποσοστο στα αστικα κεντρα, εχει ξεφυγει απο τη ζωνη της πεινας.
Έχω κάνει αναφορά στο μήνυμά σου για ρατσισμό. Είσαι στο μεταίχμιο του ποινικού.
Υποστηρίζεις παιδόφιλους, ρατσιστές, εκφράζεις ο ίδιος ρατσιστικές απόψεις. Ένα βήμα πριν την φυλακή σε βλέπω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Οι Έλληνες πάντως με πέντε χρόνια κούλη έχουν πέσει στα τάρταρα στην αγοραστική δύναμη και έχουν γίνει αναγκαστικά βιγκαν καθώς μόνο όσπρια και λαχανικά μπορούν να αγοράσουν.
Νομίζετε ότι είμαστε Ευρωπαίοι και οι Κινέζοι τριτοκοσμικοί. Η Ελλάδα είναι η χαβούζα της Ευρώπης.
παμφτωχοι βρωμυλοι και πειναλες, των οποιων ενα μικρο ποσοστο στα αστικα κεντρα, εχει ξεφυγει απο τη ζωνη της πεινας.
Έχω κάνει αναφορά στο μήνυμά σου για ρατσισμό. Είσαι στο μεταίχμιο του ποινικού.
Υποστηρίζεις παιδόφιλους, ρατσιστές, εκφράζεις ο ίδιος ρατσιστικές απόψεις. Ένα βήμα πριν την φυλακή σε βλέπω.
Το οτι ο Όργι είναι σαλταρισμένος, είναι.
Αλλα πραγματικά βρίσκω αστεία την ευθιξία των ...αντιρατσιστών του πχώρου και τις αντίστοιχες απειλές για ποινική δίωξη.
Σ' αυτούς που το παίζουν αντιρατσιστές αξίζει κάθε νύξη για ποινική δίωξη, όταν ξεχνάνε τις δήθεν αρχές τους επειδή στην πραγματικότητα είναι τα χειρότερα ρατσιστόμουτρα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.