δλδ; σαν πελάτης;
σχετικά με το ορ, τσατ τζιπιτί για τα πάντα όλα, και Μ$ κοπάιλοτ λόγω ιντεγκρέισον με outlook, dynamics365
δλδ; σαν πελάτης;
https://en.wikipedia.org/wiki/Product_planningΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 20:45δλδ; σαν πελάτης;
σχετικά με το ορ, τσατ τζιπιτί για τα πάντα όλα, και Μ$ κοπάιλοτ λόγω ιντεγκρέισον με outlook, dynamics365
hellegennes έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 23:18Χρησιμοποιώ το Hell Engine Pro. Είναι πολύ versatile, πανίσχυρο, πανέξυπνο, υπεργρήγορο, πεντανόστιμο και... κάτσε, τι έλεγα; Α, ναι. Είναι exceptionally χρήσιμο σε πολλές situations, με μοναδικό πρόβλημα ότι ρέπει προς τον αγγλισμό και μερικές φορές γίνεται ακατάληπτο.
Ένα πολύ useful feature που έχει είναι το "γαμώ και δέρνω". Του δίνεις σαν prompt ένα ποστ του phorum και σου δίνει πληρωμένη απάντηση. Ευτυχώς δηλαδή, γιατί το κόστος της είναι συνήθως πολύ υψηλό.
τα ίδια λέγανε και οι βιντεοκασέτες πριν εξαφανιστούν. Δεν ειναι τρομερό που σε λίγα χρόνια, κανεις δεν θα θυμάται πώς ηταν να υπάρχει ενας χέλης σε ενα φόρουμ; Όλοι θα τα ξέρουμε όλα πλέον.hellegennes έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 23:18Χρησιμοποιώ το Hell Engine Pro. Είναι πολύ versatile, πανίσχυρο, πανέξυπνο, υπεργρήγορο, πεντανόστιμο και... κάτσε, τι έλεγα; Α, ναι. Είναι exceptionally χρήσιμο σε πολλές situations, με μοναδικό πρόβλημα ότι ρέπει προς τον αγγλισμό και μερικές φορές γίνεται ακατάληπτο.
Ένα πολύ useful feature που έχει είναι το "γαμώ και δέρνω". Του δίνεις σαν prompt ένα ποστ του phorum και σου δίνει πληρωμένη απάντηση. Ευτυχώς δηλαδή, γιατί το κόστος της είναι συνήθως πολύ υψηλό.
Aυτό είναι η default ρύθμιση. Μπορείς να το αλλάξεις έτσι, ώστε κάθε καινούργιος "διαλογος" να ξεκινάει απο την αρχή. Εγώ το άλλαξα γιατί μετά απο κανά μήνα, είχε μάθει πάρα πολλά για μέναGoBzi έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 23:50ChatGTP free, αν και είχα πληρώσει για έναν μήνα για να το δοκιμάσω. Παίζει πλέον να το χρησιμοποιώ περισσότερο από το Google όταν θέλω να μάθω κάτι, αν και πλέον και το Google έχει βάλει το Gemini στο search engine.
Με τρομάζει λίγο που "θυμάται" συζητήσεις που έχουμε κάνει στο παρελθόν και μου τις συνδέει με νέες παρόμοιες συζητήσεις.
Χρησιμοποιώ και εγώ IntelliJfoscilis έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 01:29Σαν προσωπικό βοηθό το chatgpt των 20 δολαρίων.
Από εκεί και πέρα είναι παντού, apple intelligence, google/bing, full-line code completion στο Jetbrains (ΓΑΜΑΕΙ), εχω φτιάξει και 5-6 δικά μου για τη δουλειά, με πολύ μικρότερα μοντέλα βέβαια και για στοχευμενα πράγματα για τα οποία είναι υπερβολικά βαρύς ενας προσωπικός βοηθός,
Είναι πολύ χρήσιμο φίτσουρ, γτ μπορείς να του πεις από εδώ και στο εξής όποτε σου γράφω ;κάτι να εκτελείς ένα συγκεκριμένο προμπτ. Το έχω σετάρει για περιλήψεις με μπούλετς, για σύνταξη cover letters, email updates ή ακόμη και draft project proposals.
Εδω να σου υπενθυμίσω ότι οτιδήποτε δεδομένα του δώσεις, τα αποθηκεύει σε data centers στην Ινδία. ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΣΩΒΡΑΚΟ ΦΟΡΑΣΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 01:31Είναι πολύ χρήσιμο φίτσουρ, γτ μπορείς να του πεις από εδώ και στο εξής όποτε σου γράφω ;κάτι να εκτελείς ένα συγκεκριμένο προμπτ. Το έχω σετάρει για περιλήψεις με μπούλετς, για σύνταξη cover letters, email updates ή ακόμη και draft project proposals.
Επίσης με copilot έχει ελαχιστοποιηθεί η ανάγκη για ανάπτυξη dashboards σε dynamics365, γτ πας και του καρφώνεις, δώσε μου τους Χ πρώτους πωλητές στην Υ περιοχή βάσει του Ζ δείκτη επίδοσης στο Α χρονικό διάστημα, και στα βγάζει σε πίνακα, τον οποίο αν θες επικολλάς στο gpt, και με ;teamupdate σου βγάζει έτοιμο το email που στέλνεις στην ομάδα πωλήσεων.
Δεν έχω καταφέρει να αυτοματοποιήσω το τελικό στάδιο της δημιουργίας του ιμέιλ στο outlook, αλλά σίγουρα θα υπάρχει τρόπος με κάτι τύπου power automate. Αλλά είμαι τόσο ικανοποιημένος από την εξοικονόμηση χρόνου και προσπάθειας, αλλά κυρίως με το ότι δεν χρειάζεται να επικοινωνήσω με τους ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΤΕΒΣ ΤΟΥ POWER BI που δεν τραβιέμαι να το ψάξω.
Καλή απάντηση. Ας δούμε τι μπορεί να κάνει αντίστοιχα το chatgpt:enaon έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 01:02τα ίδια λέγανε και οι βιντεοκασέτες πριν εξαφανιστούν. Δεν ειναι τρομερό που σε λίγα χρόνια, κανεις δεν θα θυμάται πώς ηταν να υπάρχει ενας χέλης σε ενα φόρουμ; Όλοι θα τα ξέρουμε όλα πλέον.hellegennes έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 23:18Χρησιμοποιώ το Hell Engine Pro. Είναι πολύ versatile, πανίσχυρο, πανέξυπνο, υπεργρήγορο, πεντανόστιμο και... κάτσε, τι έλεγα; Α, ναι. Είναι exceptionally χρήσιμο σε πολλές situations, με μοναδικό πρόβλημα ότι ρέπει προς τον αγγλισμό και μερικές φορές γίνεται ακατάληπτο.