Εσείς τι ΑΙ χρησιμοποιείτε;

Λογισμικό, λειτουργικά συστήματα, προγραμματισμός, hardware, δίκτυα, Internet

Εσείς τι ΑΙ χρησιμοποιείτε;

ChatGPT by OpenAI
15
94%
Google Gemini
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Claude AI by Anthropic
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
QuillBot
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Canva
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
DeepL
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Copilot by Microsoft
1
6%
Άλλο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι

Σύνολο ψήφων: 16

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Re: Εσείς τι ΑΙ χρησιμοποιείτε;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 04 Ιαν 2025, 20:45

klg έγραψε:
02 Ιαν 2025, 13:23
product discovery
    δλδ; σαν πελάτης;

σχετικά με το ορ, τσατ τζιπιτί για τα πάντα όλα, και Μ$ κοπάιλοτ λόγω ιντεγκρέισον με outlook, dynamics365
    Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
    klg
    Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg » 04 Ιαν 2025, 23:06

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
    04 Ιαν 2025, 20:45
    klg έγραψε:
    02 Ιαν 2025, 13:23
    product discovery
      δλδ; σαν πελάτης;

σχετικά με το ορ, τσατ τζιπιτί για τα πάντα όλα, και Μ$ κοπάιλοτ λόγω ιντεγκρέισον με outlook, dynamics365
      https://en.wikipedia.org/wiki/Product_planning

Ας πούμε χονδρικά ότι είναι το brainstorming phase στο product development. Προφανώς η actual διαδικασία γίνεται με συγκεκριμένο process, με το product team, αλλά καμιά φορά θα κάτσω να κάνω interact με το Gemini σαν να ήταν το product team. Θέλει βέβαια και το σωστό prompt engineering.
      Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.

Άβαταρ μέλους
      hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 04 Ιαν 2025, 23:18

Χρησιμοποιώ το Hell Engine Pro. Είναι πολύ versatile, πανίσχυρο, πανέξυπνο, υπεργρήγορο, πεντανόστιμο και... κάτσε, τι έλεγα; Α, ναι. Είναι exceptionally χρήσιμο σε πολλές situations, με μοναδικό πρόβλημα ότι ρέπει προς τον αγγλισμό και μερικές φορές γίνεται ακατάληπτο.

Ένα πολύ useful feature που έχει είναι το "γαμώ και δέρνω". Του δίνεις σαν prompt ένα ποστ του phorum και σου δίνει πληρωμένη απάντηση. Ευτυχώς δηλαδή, γιατί το κόστος της είναι συνήθως πολύ υψηλό.
      Ξημέρωσε.
      Α, τι ωραία που είναι!
      Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
      Κι αν είμαι τυχερός,
      θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
      Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
      GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi » 04 Ιαν 2025, 23:50

ChatGTP free, αν και είχα πληρώσει για έναν μήνα για να το δοκιμάσω. Παίζει πλέον να το χρησιμοποιώ περισσότερο από το Google όταν θέλω να μάθω κάτι, αν και πλέον και το Google έχει βάλει το Gemini στο search engine.

Με τρομάζει λίγο που "θυμάται" συζητήσεις που έχουμε κάνει στο παρελθόν και μου τις συνδέει με νέες παρόμοιες συζητήσεις.

Άβαταρ μέλους
      ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 05 Ιαν 2025, 00:52

hellegennes έγραψε:
      04 Ιαν 2025, 23:18
      Χρησιμοποιώ το Hell Engine Pro. Είναι πολύ versatile, πανίσχυρο, πανέξυπνο, υπεργρήγορο, πεντανόστιμο και... κάτσε, τι έλεγα; Α, ναι. Είναι exceptionally χρήσιμο σε πολλές situations, με μοναδικό πρόβλημα ότι ρέπει προς τον αγγλισμό και μερικές φορές γίνεται ακατάληπτο.

Ένα πολύ useful feature που έχει είναι το "γαμώ και δέρνω". Του δίνεις σαν prompt ένα ποστ του phorum και σου δίνει πληρωμένη απάντηση. Ευτυχώς δηλαδή, γιατί το κόστος της είναι συνήθως πολύ υψηλό.
      :-?

Άβαταρ μέλους
      enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 05 Ιαν 2025, 01:02

hellegennes έγραψε:

τα ίδια λέγανε και οι βιντεοκασέτες πριν εξαφανιστούν. Δεν ειναι τρομερό που σε λίγα χρόνια, κανεις δεν θα θυμάται πώς ηταν να υπάρχει ενας χέλης σε ενα φόρουμ; Όλοι θα τα ξέρουμε όλα πλέον.

Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ » 05 Ιαν 2025, 01:09

Δε χρησιμοποιώ ΑΙ. Από μόνος μου έχω 16πύρηνο εγκέφαλο.

Άβαταρ μέλους
      Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique » 05 Ιαν 2025, 01:15

GoBzi έγραψε:
      04 Ιαν 2025, 23:50
      ChatGTP free, αν και είχα πληρώσει για έναν μήνα για να το δοκιμάσω. Παίζει πλέον να το χρησιμοποιώ περισσότερο από το Google όταν θέλω να μάθω κάτι, αν και πλέον και το Google έχει βάλει το Gemini στο search engine.

Με τρομάζει λίγο που "θυμάται" συζητήσεις που έχουμε κάνει στο παρελθόν και μου τις συνδέει με νέες παρόμοιες συζητήσεις.
      Aυτό είναι η default ρύθμιση. Μπορείς να το αλλάξεις έτσι, ώστε κάθε καινούργιος "διαλογος" να ξεκινάει απο την αρχή. Εγώ το άλλαξα γιατί μετά απο κανά μήνα, είχε μάθει πάρα πολλά για μένα :wink:wink
      Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.

Άβαταρ μέλους
      foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis » 05 Ιαν 2025, 01:29

Σαν προσωπικό βοηθό το chatgpt των 20 δολαρίων.

Από εκεί και πέρα είναι παντού, apple intelligence, google/bing, full-line code completion στο Jetbrains (ΓΑΜΑΕΙ), εχω φτιάξει και 5-6 δικά μου για τη δουλειά, με πολύ μικρότερα μοντέλα βέβαια και για στοχευμενα πράγματα για τα οποία είναι υπερβολικά βαρύς ενας προσωπικός βοηθός,

Άβαταρ μέλους
      Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique » 05 Ιαν 2025, 01:31

foscilis έγραψε:
      05 Ιαν 2025, 01:29
      Σαν προσωπικό βοηθό το chatgpt των 20 δολαρίων.

Από εκεί και πέρα είναι παντού, apple intelligence, google/bing, full-line code completion στο Jetbrains (ΓΑΜΑΕΙ), εχω φτιάξει και 5-6 δικά μου για τη δουλειά, με πολύ μικρότερα μοντέλα βέβαια και για στοχευμενα πράγματα για τα οποία είναι υπερβολικά βαρύς ενας προσωπικός βοηθός,
      Χρησιμοποιώ και εγώ IntelliJ :+1:
      Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.

Θάνος Τζήμερος.

Άβαταρ μέλους
      ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 05 Ιαν 2025, 01:31

GoBzi έγραψε:
      Είναι πολύ χρήσιμο φίτσουρ, γτ μπορείς να του πεις από εδώ και στο εξής όποτε σου γράφω ;κάτι να εκτελείς ένα συγκεκριμένο προμπτ. Το έχω σετάρει για περιλήψεις με μπούλετς, για σύνταξη cover letters, email updates ή ακόμη και draft project proposals.

Επίσης με copilot έχει ελαχιστοποιηθεί η ανάγκη για ανάπτυξη dashboards σε dynamics365, γτ πας και του καρφώνεις, δώσε μου τους Χ πρώτους πωλητές στην Υ περιοχή βάσει του Ζ δείκτη επίδοσης στο Α χρονικό διάστημα, και στα βγάζει σε πίνακα, τον οποίο αν θες επικολλάς στο gpt, και με ;teamupdate σου βγάζει έτοιμο το email που στέλνεις στην ομάδα πωλήσεων.

Δεν έχω καταφέρει να αυτοματοποιήσω το τελικό στάδιο της δημιουργίας του ιμέιλ στο outlook, αλλά σίγουρα θα υπάρχει τρόπος με κάτι τύπου power automate. Αλλά είμαι τόσο ικανοποιημένος από την εξοικονόμηση χρόνου και προσπάθειας, αλλά κυρίως με το ότι δεν χρειάζεται να επικοινωνήσω με τους ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΤΕΒΣ ΤΟΥ POWER BI που δεν τραβιέμαι να το ψάξω.
      Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ την 05 Ιαν 2025, 01:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
      ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 05 Ιαν 2025, 01:32

Στύξ έγραψε:
      05 Ιαν 2025, 01:09
      Δε χρησιμοποιώ ΑΙ. Από μόνος μου έχω 16πύρηνο εγκέφαλο.
      δεκαέξι τσίπουρα είναι

Άβαταρ μέλους
      Unique

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unique » 05 Ιαν 2025, 01:34

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
      05 Ιαν 2025, 01:31
      GoBzi έγραψε:
      Είναι πολύ χρήσιμο φίτσουρ, γτ μπορείς να του πεις από εδώ και στο εξής όποτε σου γράφω ;κάτι να εκτελείς ένα συγκεκριμένο προμπτ. Το έχω σετάρει για περιλήψεις με μπούλετς, για σύνταξη cover letters, email updates ή ακόμη και draft project proposals.

Επίσης με copilot έχει ελαχιστοποιηθεί η ανάγκη για ανάπτυξη dashboards σε dynamics365, γτ πας και του καρφώνεις, δώσε μου τους Χ πρώτους πωλητές στην Υ περιοχή βάσει του Ζ δείκτη επίδοσης στο Α χρονικό διάστημα, και στα βγάζει σε πίνακα, τον οποίο αν θες επικολλάς στο gpt, και με ;teamupdate σου βγάζει έτοιμο το email που στέλνεις στην ομάδα πωλήσεων.

Δεν έχω καταφέρει να αυτοματοποιήσω το τελικό στάδιο της δημιουργίας του ιμέιλ στο outlook, αλλά σίγουρα θα υπάρχει τρόπος με κάτι τύπου power automate. Αλλά είμαι τόσο ικανοποιημένος από την εξοικονόμηση χρόνου και προσπάθειας, αλλά κυρίως με το ότι δεν χρειάζεται να επικοινωνήσω με τους ΜΑΛΑΚΕΣ ΝΤΕΒΣ ΤΟΥ POWER BI που δεν τραβιέμαι να το ψάξω.
      Εδω να σου υπενθυμίσω ότι οτιδήποτε δεδομένα του δώσεις, τα αποθηκεύει σε data centers στην Ινδία. ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΣΩΒΡΑΚΟ ΦΟΡΑΣ

Θάνος Τζήμερος.

Άβαταρ μέλους
      ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 05 Ιαν 2025, 01:36

Καλά, εδώ ξέρουν και τι δώρο πήρα στην έτσι για τα γενέθλια, γτ το τζιπιτί ρώτησα να μου πει :smt005: Έβαλα, ηλικία, φύλο, ενδιαφέροντα, ζώδιο, μπάτζετ και μου έβγαλε

Άβαταρ μέλους
      hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 05 Ιαν 2025, 01:39

enaon έγραψε:
      05 Ιαν 2025, 01:02
      hellegennes έγραψε:

τα ίδια λέγανε και οι βιντεοκασέτες πριν εξαφανιστούν. Δεν ειναι τρομερό που σε λίγα χρόνια, κανεις δεν θα θυμάται πώς ηταν να υπάρχει ενας χέλης σε ενα φόρουμ; Όλοι θα τα ξέρουμε όλα πλέον.
      Καλή απάντηση. Ας δούμε τι μπορεί να κάνει αντίστοιχα το chatgpt:

Εγώ χρησιμοποιώ το OmniSense Ultra. Είναι ο ορισμός του multitasking: μπορεί να σου φτιάξει καφέ, να σου λύσει εξισώσεις 5ου βαθμού και να σου προγραμματίσει τις διακοπές σου – όλα αυτά ενώ τραγουδάει όπερα! Έχει και ένα feature που λέγεται 'Απάντηση Νίντζα', όπου του δίνεις ένα post και σου επιστρέφει comeback που κάνει ακόμα και τους mods να χειροκροτούν. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι κάποιες φορές νομίζει ότι είναι chatbot και με ρωτάει αν θέλω κουλουράκι με τον καφέ.

Νομίζω ότι θα μείνω ήσυχος προς ώραν.
      Ξημέρωσε.
      Α, τι ωραία που είναι!
      Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
      Κι αν είμαι τυχερός,
      θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
      Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
        Απαντήσεις
        Προβολές
        Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Πληροφορική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών