Συγνώμη που επεμβαίνω,αλλά εσύ έχεις ανοιχτεί εδώ μέσα για το τι γίνεται στο σπίτι σου λες και ενδιαφέρει ένα φόρουμ που το διαβάζει κόσμος. Οπότε να αποδέχεσαι και την κριτική που σου γίνεται
Μικρη βοηθεια και παλι με το δραμα μου
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Re: Μικρη βοηθεια και παλι με το δραμα μου
Αυτο αυτοματα δινει κ το δικαιωμα σε καθε ακυρο να με ρωτα για τα περιουσιακα μου κ να κουναει το χερακι για το τι θα κανει καποιος με την περιουσια του. Μαλιστα. Αυτο εγω το μεταφραζω σε ζηλια.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 09:35Συγνώμη που επεμβαίνω,αλλά εσύ έχεις ανοιχτεί εδώ μέσα για το τι γίνεται στο σπίτι σου λες και ενδιαφέρει ένα φόρουμ που το διαβάζει κόσμος. Οπότε να αποδέχεσαι και την κριτική που σου γίνεται
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Πάνε κάνε ένα κρύο μπάνιο (ζεστό νερό δεν έχει ούτος ή άλλως) να συνέλθεις και ξαναελα.Casp έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 09:40Αυτο αυτοματα δινει κ το δικαιωμα σε καθε ακυρο να με ρωτα για τα περιουσιακα μου κ να κουναει το χερακι για το τι θα κανει καποιος με την περιουσια του. Μαλιστα. Αυτο εγω το μεταφραζω σε ζηλια.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 09:35Συγνώμη που επεμβαίνω,αλλά εσύ έχεις ανοιχτεί εδώ μέσα για το τι γίνεται στο σπίτι σου λες και ενδιαφέρει ένα φόρουμ που το διαβάζει κόσμος. Οπότε να αποδέχεσαι και την κριτική που σου γίνεται
Από το μια βοήθεια ζητάω για τα προσωπικά μου, στο αντέστε γμθείτε που ασχολείστε με τα προσωπικά μου, 17 σελίδες δρόμος. Σχετικά γρήγορα το πήγε αυτή τη φορά.
Εχει, πως δεν εχει. Στο σπιτακι μου. Χθες ανοιξα την βρυση κ ακομα κ εκει το νερο εκαιγε.GoBzi έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 09:48Πάνε κάνε ένα κρύο μπάνιο (ζεστό νερό δεν έχει ούτος ή άλλως) να συνέλθεις και ξαναελα.Casp έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 09:40Αυτο αυτοματα δινει κ το δικαιωμα σε καθε ακυρο να με ρωτα για τα περιουσιακα μου κ να κουναει το χερακι για το τι θα κανει καποιος με την περιουσια του. Μαλιστα. Αυτο εγω το μεταφραζω σε ζηλια.Λευκός Λύκος έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 09:35
Συγνώμη που επεμβαίνω,αλλά εσύ έχεις ανοιχτεί εδώ μέσα για το τι γίνεται στο σπίτι σου λες και ενδιαφέρει ένα φόρουμ που το διαβάζει κόσμος. Οπότε να αποδέχεσαι και την κριτική που σου γίνεται
Αλλο να με συμβουλευει καποιος ή να μου λεει εκανες μαλακια παλια ή μην κανεις κατι που θα σε φερει σε δυσκολη θεση, κ αλλο να ρωταει με υφος κριτικης για τα περουσιακα καποιου κ να κρινει την επιλογη ενος ανθρωπου που εφτασε στο αμην, περασε απο ευτραπελα κ για να μην μπλεξει με τον νομο θελει να επιστρεψει σπιτι σου. Σε λιγο αυτος ετοιμος ειναι να ζηταει κ αποδειξεις.

Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Θα μιλησω γενικα για το τριπτυχο παπουδες-γονεις -εγγονια
1.Η μεταβιβαση περιουσιακων στοιχειων απο παππουδες απευθειας σε εγγονια γινεται συνηθως μετα απο εγκριση/προτροπη των γονεων απλα για λογους ευκολιας και για φορολογικους λογους η μεταβιβαση πηδαει μια γενια
2.Η μεταβιβαση περιουσιακων στοιχειων απο παππουδες σε εγγονια ,οταν δεν γινεται ισοποσα σε ολα τα εγγονια συμβαινει για δυο λογους
Α.Οι παππουδες εχουν αποκληρωσει καποια εγγονια τους η τα γουσταρουν λιγοτερο απο καποια αλλα.Πιθανοτητα σεναριου 0.001%
Β.Οι παππουδες μοιραζουν στα εγγονια το ποσοστο της περιουσιας που δικαιουται καθε παιδι τους το οποιο αναλογα με το τι εχουν παρει στο παρελθον μπορει να ειναι διαφορετικο για καθε παιδι
Στο 99.9% των περιπτωσεων η περιουσια που καταληγει απευθειας στα εγγονια ,παει σε αυτα γιατι ειναι το μεριδιο των γονεων τους στην πατρικη τους περιουσια
Γενικα θεωρω λαθος το να πηδαει η μεταβιβαση περιουσιας μια γενια.
1.Η μεταβιβαση περιουσιακων στοιχειων απο παππουδες απευθειας σε εγγονια γινεται συνηθως μετα απο εγκριση/προτροπη των γονεων απλα για λογους ευκολιας και για φορολογικους λογους η μεταβιβαση πηδαει μια γενια
2.Η μεταβιβαση περιουσιακων στοιχειων απο παππουδες σε εγγονια ,οταν δεν γινεται ισοποσα σε ολα τα εγγονια συμβαινει για δυο λογους
Α.Οι παππουδες εχουν αποκληρωσει καποια εγγονια τους η τα γουσταρουν λιγοτερο απο καποια αλλα.Πιθανοτητα σεναριου 0.001%
Β.Οι παππουδες μοιραζουν στα εγγονια το ποσοστο της περιουσιας που δικαιουται καθε παιδι τους το οποιο αναλογα με το τι εχουν παρει στο παρελθον μπορει να ειναι διαφορετικο για καθε παιδι
Στο 99.9% των περιπτωσεων η περιουσια που καταληγει απευθειας στα εγγονια ,παει σε αυτα γιατι ειναι το μεριδιο των γονεων τους στην πατρικη τους περιουσια
Γενικα θεωρω λαθος το να πηδαει η μεταβιβαση περιουσιας μια γενια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 05 Ιαν 2025, 10:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
O δρομος για την ανεξαρτησια ειναι μακρυς και δυσκολος. Ειδικα αν εχεις ξεκινησει με 15 χρονια καθυστερηση.
Παντα συμβουλευω αυτους που βρισκονται εκει το "σκασε και κολυμπα". Οποιος δεν μπορει, ας κατσει σπιτι (με τους γονεις του
)
Παντα συμβουλευω αυτους που βρισκονται εκει το "σκασε και κολυμπα". Οποιος δεν μπορει, ας κατσει σπιτι (με τους γονεις του

Τα πολυ δυσκολα ή περασαν ή τωρα ξεκινουν αλλα ειμαι πανετοιμη κ εξασκημενη

Ειμαι ηδη στο σπιτακι μου κ αυτη τη στιγμη αλλαζει η δευτερη κλειδωνια του roof garden.
Σε ποσα νηματα απο τωρα θα ψαχνουμε το δικιο των γονεων;
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Θελομε φωτό του Ρουφ Γκάρντεν και της θέας του.

για τους ζηλιαρηδες.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 12:04
Θελομε φωτό του Ρουφ Γκάρντεν και της θέας του.
για τους ζηλιαρηδες.
Μπα. Δεν θα κανω και αυτο το λαθος.
Οσοι χαρηκαν με την χαρα μου κ τις εξελιξεις, καλως. Και τους ευχαριστω κ για τα σχολια κ την οποια βοηθεια κ υποστηριξη.
Με τους κακεντρεχεις δεν αξιζει να αναλωνομαι ουτως ή αλλως, ποσο μαλλον με ανθρωπους που βρισκουν δικαιο σε καθαρματα που θελουν να ονομαζονται γονεις. Επειδη καλη η «πλακα» αλλα καποια πραγματα ειναι σοβαρα και ακομα και αντικειμενικα να το δεις, καταλαβαινεις οτι ενας «γονεας» ειναι σκατανθρωπος απο τη στιγμη που κανει κολαση κ βαζει εμποδια στην ευτυχια του ιδιου του του «παιδιου».
Αυτα απο εμενα.
Καλη χρονια σε ολους, με υγεια κ αγαπη.

- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Καλεσε τα πρωτα σου ξαδεφρια που πηραν και αυτοι σπιτι στο ονομα τους με roof garden με τα λεφτα της γιαγιας και του παππου να γιορτασετε την επιστροφη σου
Πρεπει να γινει ενα μεγαλο παρτυ και ολοι να χαρουν με την χαρα σου.
Πρεπει να γινει ενα μεγαλο παρτυ και ολοι να χαρουν με την χαρα σου.
Τα ξαδερφια γλυκο μου πηραν περισσοτερα, και μαλιστα συνεχιζουν να παιρνουν απο τους γονεις τους, οχι μονο παππουδες. Και μαλιστα ειναι με το μερος μου μετα απο αυτο που εγινε με τους δικους μου. Πρεπει να νιωθεις παρα πολυ αδικημενος στη ζωη σου για να μιλας ετσι.
Τεσπα, εισαι στην κατηγορια αυτων που δεν πρεπει να συνεχιζω να αναλωνομαι. Και σε σενα ευχομαι να ευτυχισεις.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 33 Απαντήσεις
- 1749 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από plouf
28 Αύγ 2023, 02:27
-
-
Νέα δημοσίευση Παρακαλώ μια μικρή βοήθεια για τον άνθρωπο
από marabou » 10 Φεβ 2025, 14:55 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 48 Απαντήσεις
- 1219 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
11 Φεβ 2025, 14:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί πέφτει ο Dow Jones πάλι; Άλλαξε πάλι γνώμη ο Τραμπας;
από Libre arbitre » 16 Απρ 2025, 21:20 » σε Διεθνής πολιτική - 24 Απαντήσεις
- 684 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
27 Απρ 2025, 00:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το δραμα του Μοντογια
από Μαδουραίος » 08 Φεβ 2025, 12:04 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 20 Απαντήσεις
- 606 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
10 Φεβ 2025, 13:55
-