Μικρη βοηθεια και παλι με το δραμα μου

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Λευκός Λύκος
Phorum.gr user: Λευκός Λύκος

Re: Μικρη βοηθεια και παλι με το δραμα μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λευκός Λύκος » 05 Ιαν 2025, 09:35

Casp έγραψε:
05 Ιαν 2025, 09:32
Καταλαβα. Αν ηταν η ζηλια ψωρααα…

Δεν θα σου δωσω αλλο λογαριασμο για το τι κανω ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ. Εσυ κανε κουμαντο στο δικο σου, ΑΝ ΕΧΕΙΣ.
Συγνώμη που επεμβαίνω,αλλά εσύ έχεις ανοιχτεί εδώ μέσα για το τι γίνεται στο σπίτι σου λες και ενδιαφέρει ένα φόρουμ που το διαβάζει κόσμος. Οπότε να αποδέχεσαι και την κριτική που σου γίνεται

Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 05 Ιαν 2025, 09:40

Λευκός Λύκος έγραψε:
05 Ιαν 2025, 09:35
Casp έγραψε:

Δεν θα σου δωσω αλλο λογαριασμο για το τι κανω ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ. Εσυ κανε κουμαντο στο δικο σου, ΑΝ ΕΧΕΙΣ.
Συγνώμη που επεμβαίνω,αλλά εσύ έχεις ανοιχτεί εδώ μέσα για το τι γίνεται στο σπίτι σου λες και ενδιαφέρει ένα φόρουμ που το διαβάζει κόσμος. Οπότε να αποδέχεσαι και την κριτική που σου γίνεται
Αυτο αυτοματα δινει κ το δικαιωμα σε καθε ακυρο να με ρωτα για τα περιουσιακα μου κ να κουναει το χερακι για το τι θα κανει καποιος με την περιουσια του. Μαλιστα. Αυτο εγω το μεταφραζω σε ζηλια.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi » 05 Ιαν 2025, 09:48

Casp έγραψε:
05 Ιαν 2025, 09:40
Λευκός Λύκος έγραψε:
Casp έγραψε:

Αυτο αυτοματα δινει κ το δικαιωμα σε καθε ακυρο να με ρωτα για τα περιουσιακα μου κ να κουναει το χερακι για το τι θα κανει καποιος με την περιουσια του. Μαλιστα. Αυτο εγω το μεταφραζω σε ζηλια.
Πάνε κάνε ένα κρύο μπάνιο (ζεστό νερό δεν έχει ούτος ή άλλως) να συνέλθεις και ξαναελα.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 05 Ιαν 2025, 09:52

Από το μια βοήθεια ζητάω για τα προσωπικά μου, στο αντέστε γμθείτε που ασχολείστε με τα προσωπικά μου, 17 σελίδες δρόμος. Σχετικά γρήγορα το πήγε αυτή τη φορά.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 05 Ιαν 2025, 10:09

GoBzi έγραψε:
05 Ιαν 2025, 09:48
Casp έγραψε:
05 Ιαν 2025, 09:40
Λευκός Λύκος έγραψε:

Πάνε κάνε ένα κρύο μπάνιο (ζεστό νερό δεν έχει ούτος ή άλλως) να συνέλθεις και ξαναελα.
Εχει, πως δεν εχει. Στο σπιτακι μου. Χθες ανοιξα την βρυση κ ακομα κ εκει το νερο εκαιγε.

Αλλο να με συμβουλευει καποιος ή να μου λεει εκανες μαλακια παλια ή μην κανεις κατι που θα σε φερει σε δυσκολη θεση, κ αλλο να ρωταει με υφος κριτικης για τα περουσιακα καποιου κ να κρινει την επιλογη ενος ανθρωπου που εφτασε στο αμην, περασε απο ευτραπελα κ για να μην μπλεξει με τον νομο θελει να επιστρεψει σπιτι σου. Σε λιγο αυτος ετοιμος ειναι να ζηταει κ αποδειξεις. :smt005: και αν το παρεις ετσι, ναι εγω τα γραφω, οποτε εχω κ το δικαιωμα να επιλεγω εγω σε τι θα συνεχιζω να απανταω και πώς. Επειδη δεν ειναι ολα τα σχολια ισα και ομοια. Ναι να κανει την κριτικη αλλα θα ακουσει κ την αλλη πλευρα - αν αξιζει τον κοπο. Ο ΓΓ ειναι στη 2η κατηγορια.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 05 Ιαν 2025, 10:11

Θα μιλησω γενικα για το τριπτυχο παπουδες-γονεις -εγγονια

1.Η μεταβιβαση περιουσιακων στοιχειων απο παππουδες απευθειας σε εγγονια γινεται συνηθως μετα απο εγκριση/προτροπη των γονεων απλα για λογους ευκολιας και για φορολογικους λογους η μεταβιβαση πηδαει μια γενια
2.Η μεταβιβαση περιουσιακων στοιχειων απο παππουδες σε εγγονια ,οταν δεν γινεται ισοποσα σε ολα τα εγγονια συμβαινει για δυο λογους
Α.Οι παππουδες εχουν αποκληρωσει καποια εγγονια τους η τα γουσταρουν λιγοτερο απο καποια αλλα.Πιθανοτητα σεναριου 0.001%
Β.Οι παππουδες μοιραζουν στα εγγονια το ποσοστο της περιουσιας που δικαιουται καθε παιδι τους το οποιο αναλογα με το τι εχουν παρει στο παρελθον μπορει να ειναι διαφορετικο για καθε παιδι

Στο 99.9% των περιπτωσεων η περιουσια που καταληγει απευθειας στα εγγονια ,παει σε αυτα γιατι ειναι το μεριδιο των γονεων τους στην πατρικη τους περιουσια

Γενικα θεωρω λαθος το να πηδαει η μεταβιβαση περιουσιας μια γενια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 05 Ιαν 2025, 10:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Blackdog

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Blackdog » 05 Ιαν 2025, 10:12

O δρομος για την ανεξαρτησια ειναι μακρυς και δυσκολος. Ειδικα αν εχεις ξεκινησει με 15 χρονια καθυστερηση.

Παντα συμβουλευω αυτους που βρισκονται εκει το "σκασε και κολυμπα". Οποιος δεν μπορει, ας κατσει σπιτι (με τους γονεις του :roll: )

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 05 Ιαν 2025, 11:19

Blackdog έγραψε:
05 Ιαν 2025, 10:12
O δρομος για την ανεξαρτησια ειναι μακρυς και δυσκολος. Ειδικα αν εχεις ξεκινησει με 15 χρονια καθυστερηση.

Παντα συμβουλευω αυτους που βρισκονται εκει το "σκασε και κολυμπα". Οποιος δεν μπορει, ας κατσει σπιτι (με τους γονεις του :roll: )
Τα πολυ δυσκολα ή περασαν ή τωρα ξεκινουν αλλα ειμαι πανετοιμη κ εξασκημενη :lol:

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 05 Ιαν 2025, 11:20

Ειμαι ηδη στο σπιτακι μου κ αυτη τη στιγμη αλλαζει η δευτερη κλειδωνια του roof garden.

Blackdog

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Blackdog » 05 Ιαν 2025, 11:24

Casp έγραψε:
05 Ιαν 2025, 11:19
Blackdog έγραψε:

Τα πολυ δυσκολα ή περασαν ή τωρα ξεκινουν αλλα ειμαι πανετοιμη κ εξασκημενη :lol:
Ωραια. Σταματα λοιπον την υστερια και συνεχισε αυτο που κανεις.

Ολοι εχουμε φαει πακετα στην ζωη μας, ετσι ειναι το παιχνιδι.

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 05 Ιαν 2025, 11:57

Σε ποσα νηματα απο τωρα θα ψαχνουμε το δικιο των γονεων;
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 05 Ιαν 2025, 12:04

Casp έγραψε:
05 Ιαν 2025, 11:20
Ειμαι ηδη στο σπιτακι μου κ αυτη τη στιγμη αλλαζει η δευτερη κλειδωνια του roof garden.
Θελομε φωτό του Ρουφ Γκάρντεν και της θέας του.

Εικόνα

για τους ζηλιαρηδες.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 05 Ιαν 2025, 14:08

Blackdog έγραψε:
05 Ιαν 2025, 11:24
Casp έγραψε:
05 Ιαν 2025, 11:19
Blackdog έγραψε:

Ωραια. Σταματα λοιπον την υστερια και συνεχισε αυτο που κανεις.

Ολοι εχουμε φαει πακετα στην ζωη μας, ετσι ειναι το παιχνιδι.
:smt023
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
05 Ιαν 2025, 12:04

Θελομε φωτό του Ρουφ Γκάρντεν και της θέας του.

Εικόνα

για τους ζηλιαρηδες.

Μπα. Δεν θα κανω και αυτο το λαθος.

Οσοι χαρηκαν με την χαρα μου κ τις εξελιξεις, καλως. Και τους ευχαριστω κ για τα σχολια κ την οποια βοηθεια κ υποστηριξη.

Με τους κακεντρεχεις δεν αξιζει να αναλωνομαι ουτως ή αλλως, ποσο μαλλον με ανθρωπους που βρισκουν δικαιο σε καθαρματα που θελουν να ονομαζονται γονεις. Επειδη καλη η «πλακα» αλλα καποια πραγματα ειναι σοβαρα και ακομα και αντικειμενικα να το δεις, καταλαβαινεις οτι ενας «γονεας» ειναι σκατανθρωπος απο τη στιγμη που κανει κολαση κ βαζει εμποδια στην ευτυχια του ιδιου του του «παιδιου».

Αυτα απο εμενα.

Καλη χρονια σε ολους, με υγεια κ αγαπη. :wave:

Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 05 Ιαν 2025, 14:13

Καλεσε τα πρωτα σου ξαδεφρια που πηραν και αυτοι σπιτι στο ονομα τους με roof garden με τα λεφτα της γιαγιας και του παππου να γιορτασετε την επιστροφη σου
Πρεπει να γινει ενα μεγαλο παρτυ και ολοι να χαρουν με την χαρα σου.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 05 Ιαν 2025, 14:15

SeaHawk έγραψε:
05 Ιαν 2025, 14:13
Καλεσε τα πρωτα σου ξαδεφρια που πηραν και αυτοι σπιτι στο ονομα τους με roof garden με τα λεφτα της γιαγιας και του παππου να γιορτασετε την επιστροφη σου
Πρεπει να γινει ενα μεγαλο παρτυ και ολοι να χαρουν με την χαρα σου.
Τα ξαδερφια γλυκο μου πηραν περισσοτερα, και μαλιστα συνεχιζουν να παιρνουν απο τους γονεις τους, οχι μονο παππουδες. Και μαλιστα ειναι με το μερος μου μετα απο αυτο που εγινε με τους δικους μου. Πρεπει να νιωθεις παρα πολυ αδικημενος στη ζωη σου για να μιλας ετσι.

Τεσπα, εισαι στην κατηγορια αυτων που δεν πρεπει να συνεχιζω να αναλωνομαι. Και σε σενα ευχομαι να ευτυχισεις.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών