Μικρη βοηθεια και παλι με το δραμα μου

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Μικρη βοηθεια και παλι με το δραμα μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 05 Ιαν 2025, 14:18

Casp, πρόσεχε τι γράφεις γιατί παλινδρομείς συνέχεια στο ίδιο μοτίβο.

Φιλική συμβουλή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 05 Ιαν 2025, 14:19

ΓΑΛΗ έγραψε:
05 Ιαν 2025, 14:18

Φιλική συμβουλή.
Δεν θα το συνεχισω αλλο, γι αυτο σας ευχηθηκα ολους καλη χρονια. :):wave:
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 05 Ιαν 2025, 14:24

Casp έγραψε:
05 Ιαν 2025, 14:19
ΓΑΛΗ έγραψε:
05 Ιαν 2025, 14:18

Φιλική συμβουλή.
Δεν θα το συνεχισω αλλο, γι αυτο σας ευχηθηκα ολους καλη χρονια. :):wave:
Ούτε κι εγώ σκοπεύω να συνεχίσω. Ό,τι είχα να σου πω μέχρι σήμερα, στο είπα.

Καλή χρονιά και καλή τύχη. :wave:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 05 Ιαν 2025, 14:25

Αντε καλη χρονια και ευχομαι η νεα χρονια να μην φερει και αλλα νηματα που κανει εμας τους αδικημενους απο την ζωη να σε ζηλευουμε

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος » 08 Ιαν 2025, 10:12

Casp έγραψε:
05 Ιαν 2025, 09:40
Λευκός Λύκος έγραψε:
05 Ιαν 2025, 09:35
Casp έγραψε:
05 Ιαν 2025, 09:32
Καταλαβα. Αν ηταν η ζηλια ψωρααα…

Δεν θα σου δωσω αλλο λογαριασμο για το τι κανω ΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ. Εσυ κανε κουμαντο στο δικο σου, ΑΝ ΕΧΕΙΣ.
Συγνώμη που επεμβαίνω,αλλά εσύ έχεις ανοιχτεί εδώ μέσα για το τι γίνεται στο σπίτι σου λες και ενδιαφέρει ένα φόρουμ που το διαβάζει κόσμος. Οπότε να αποδέχεσαι και την κριτική που σου γίνεται
Αυτο αυτοματα δινει κ το δικαιωμα σε καθε ακυρο να με ρωτα για τα περιουσιακα μου κ να κουναει το χερακι για το τι θα κανει καποιος με την περιουσια του. Μαλιστα. Αυτο εγω το μεταφραζω σε ζηλια.
ναι.
καθενας εχει διακιωμα να σε ρωτα οτι του καπνισει.
φυσικα δεν εχεις την υποχρεωση να απαντησεις.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.

Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 08 Ιαν 2025, 10:54

Να ξεκαθαρισουμε κατι.
Εγω δεν ρωτησα οτι μου καπνισε.Ζητησα καποιε διευκρινησεις για πραγματα που διαβασα απο την ιδια.
Ουτε μπηκα στο νημα επειδη μου καπνισε,Μπηκα επειδη ενα μελος ζητουσε βοηθεια.

Η ιδια εχει γραψει:
1.Oτι η γιαγια της πληρωσε το 90% του σπιτιου
2.Οτι η γιαγια της πηρε και χρηματα για το σπιτι απο τον αδερφο της
3,Οτι εεβαλε χρηματα η μητερα της
4.Οτι η μητερα της πηρε δανειο για το σπιτι 70.000€
5.Οτι δανειστηκαν και χρηματα απο τον αδερφο της για το σπιτι
6.Οτι και η ιδια εβαλε χρηματα για το σπιτι
7.Οτι τους ειπε πως δεν θελει το σπιτι ας το κανουν οτι θελουν ας το καχουν
8.Οτι τους ειπε πως ειναι διατεθιμενη να πληρωσει 700 ευρω για το σπιτι

Απο ολα αυτα προκυπτει ενα βασικο συμπερασμα
9.Οτι το σπιτι κανει πανω απο 700.000€

Απο ολα αυτα μπορει κανεις να υποθεσει οτι τελικα για το σπιτι αυτο το οποιο ειναι στο ονομα της εχουν βαλει 2 η 3 ατομα πολυ περισσοτερα χρηματα απο οτι εβαλε η ιδια.

Και για να μην την αδικησω στο συμπερασμα μου προσπαθωντας να λυσω το προβλημα για το οποιο η ιδια ζητησε βοηθεια της εκανα μερικες επιπλεον ερωτησεις
Τελικα με προσβαλλε που προσπαθησα να την βοηθησω, αντιδραση που ενισχυσε την υποθεση οτι τελικα τα πραγματα δεν ειναι ακριβως οπως μας τα περιεγραψε η οτι τελικα ηθικα το σπιτι δεν ειναι και τοσο δικο της.
Εν μεσω προσβολων πηρα μια μισοαπαντηση η οποι μπερεδεψε ακομη περισσοτερα τα πραγματα
Οτι τα θπολοιπα εγγονια πηραν πολυ περισσοτερα χρηματαη περιουσιακα στοιχεια απο παππουδες και απο γονεις
Απο αυτο βγαινουν αλλα δυο συμπερασματα
Α.Οτι οι παππουδες ειχαν περιουσια πολλων εκατομμυριων
Β.Οτι κατι εχει λαθος στο μυαλο της εξισωνοντας τα περιουσιακα στοιχεια που παιρνει καποιος απο τους γονεις του με αυτα που παιρνει απο την κοινη περιουσια ολων τους παππουδες

Πολλες φορες οταν σου ζητανε βοηθεια και πας να την δωσεις βρισκεις και τον μπελα σου.
Αλλοι ειναι χρεωμενοι με δανειο για ενα σπιτι και αυτη που εχει δωσει τα λιγοτερα το εχει στο ονομα τους εγκαλει ηθικα
Ετσι ειναι η ζωη.

Τελος παντων καλη καρδια αλλα δεν θα κατσω και να μην απαντησω την ωρα που με προσβαλλει ενω προσπαθησα να της δωσω την βοηθεια που ζητησε
Αυτο που κερδισε ειναι οτι δεν θα καπαπροσπαθησω να την βοηθησω.Μαλλον θα το θεωρησει κερδος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος SeaHawk την 08 Ιαν 2025, 12:10, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 08 Ιαν 2025, 11:58

SeaHawk έγραψε:
08 Ιαν 2025, 10:54
Να ξεκαθαρισουμε κατι.
Εγω δεν ρωτησα οτι μου καπνισε.Ζητησα καποιε διευκρινησεις για πραγματα που διαβασα απο την ιδια.
Ουτε μπηκα στο νημα επειδη μου καπνισε,Μπηκα επειδη ενα μελος ζητουσε βοηθεια.

Η ιδια εχει γραψει:
1.Oτι η γιαγια της πλητωσε το 90% του σπιτιου
2.Οτι η γιαγια της πηρε και χρηματα για το σπιτι απο τον αδερφο της
3,Οτι εεβαλε χρηματα η μητερα της
4.Οτι η μητερα της πηρε δανειο για το σπιτι 70.000€
5.Οτι δανειστηκαν και χρηματα απο τον αδερφο της για το σπιτι
6.Οτι και η ιδια εβαλε χρηματα για το σπιτι
7.Οτι τους ειπε πως δεν θελει το σπιτι ας το κανουν οτι θελουν ας το καχουν
8.Οτι τους ειπε πως ειναι διατεθιμενη να πληρωσει 700 ευρω για το σπιτι

Απο ολα αυτα προκυπτει ενα βασικο συμπερασμα
9.Οτι το σπιτι κανει πανω απο 700.000€

Απο ολα αυτα μπορει κανεις να υποθεσει οτι τελικα για το σπιτι αυτο το οποιο ειναι στο ονομα της εχουν βαλει 2 η 3 ατομα πολυ περισσοτερα χρηματα απο οτι εβαλε η ιδια.

Και για να μην την αδικησω στο συμπερασμα μου προσπαθωντας να λυσω το προβλημα για το οποιο η ιδια ζητησε βοηθεια της εκανα μερικες επιπλεον ερωτησεις
Τελικα με προσβαλλε που προσπαθησα να την βοηθησω, αντιδραση που ενισχυσε την υποθεση οτι τελικα τα πραγματα δεν ειναι ακριβως οπως μας τα περιεγραψε η οτι τελικα ηθικα το σπιτι δεν ειναι και τοσο δικο της.
Εν μεσω προσβολων πηρα μια μισοαπαντηση η οποι μπερεδεψε ακομη περισσοτερα τα πραγματα
Οτι τα θπολοιπα εγγονια πηραν πολυ περισσοτερα χρηματαη περιουσιακα στοιχεια απο παππουδες και απο γονεις
Απο αυτο βγαινουν αλλα δυο συμπερασματα
Α.Οτι οι παππουδες ειχαν περιουσια πολλων εκατομμυριων
Β.Οτι κατι εχει λαθος στο μυαλο της εξισωνοντας τα περιουσιακα στοιχεια που παιρνει καποιος απο τους γονεις του με αυτα που παιρνει απο την κοινη περιουσια ολων τους παππουδες

Πολλες φορες οταν σου ζητανε βοηθεια και πας να την δωσεις βρισκεις και τον μπελα σου.
Αλλοι ειναι χρεωμενοι με δανειο για ενα σπιτι και αυτη που εχει δωσει τα λιγοτερα το εχει στο ονομα τους εγκαλει ηθικα
Ετσι ειναι η ζωη.

Τελος παντων καλη καρδια αλλα δεν θα κατσω και να μην απαντησω την ωρα που με προσβαλλει ενω προσπαθησα να της δωσω την βοηθεια που ζητησε
Αυτο που κερδισε ειναι οτι δεν θα καπαπροσπαθησω να την βοηθησω.Μαλλον θα το θεωρησει κερδος.
Ασχολείσαι, λες και εισαι χθεσινος δω μεσα.
παλιά οταν ξεκίνησε η σαπουνόπερα μου ζητήθηκε βοήθεια και μάλιστα προσωπικά. Ειπα τη γνώμη μου.
,Κάποια στιγμή που έγραψα κάτι χιουμοριστικό, δέχθηκα επίθεση απο το πουθενά.
Δε ξανασχολούμαι με το συγκεκριμένο άτομο, έχει θέμα κατα πως φαίνεται. Ούτε είμαι ειδικός, ούτε και θέλω να σπάσω πλάκα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 09 Ιαν 2025, 11:15

Λες συνεχως απο τον αδερφο της κ τον αδερφο της για να αφησεις εντυπωσεις, κ μαλιστα με λαθος πληροφοριες. Τον αδερφο της γιαγιας μου ΟΧΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. Και δεν ΔΕΝΕΙΣΤΗΚΕ ΧΡΗΜΑΤΑ, αυτος της εστελνε απο μονος του ΧΡΟΟΟΝΙΑ ΤΩΡΑ για εκεινη, τις κορες κ για εμας. Και οι κορες της (οι θειες μου) εφαγαν εκατονταδες χιλιαδες ευρω απο εκεινον, ακομα κ με δολιοφθορες. Με λιγα λογια, ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Άβαταρ μέλους
GoBzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBzi » 09 Ιαν 2025, 11:25

Casp έγραψε:
09 Ιαν 2025, 11:15
Λες συνεχως απο τον αδερφο της κ τον αδερφο της για να αφησεις εντυπωσεις, κ μαλιστα με λαθος πληροφοριες. Τον αδερφο της γιαγιας μου ΟΧΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. Και δεν ΔΕΝΕΙΣΤΗΚΕ ΧΡΗΜΑΤΑ, αυτος της εστελνε απο μονος του ΧΡΟΟΟΝΙΑ ΤΩΡΑ για εκεινη, τις κορες κ για εμας. Και οι κορες της (οι θειες μου) εφαγαν εκατονταδες χιλιαδες ευρω απο εκεινον, ακομα κ με δολιοφθορες. Με λιγα λογια, ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ.
Πρόεδρε, τελικά έγινε το ματς ή δεν ήθελε η Καλαμαριά;

ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν » 09 Ιαν 2025, 13:00

Casp έγραψε:
09 Ιαν 2025, 11:15
1.Απο πού έχεις συμπεράνει ότι ανέφερε αδερφό σκέτο για να δημιουργήσει εντυπώσεις και οχι επειδή τα γράφεις εσύ κουλουβάχατα γενικώς ή απαιτείς να καταλάβει κάποιος το τρέχον επεισόδιο όντας ενήμερος για όλη την κασπεριαδα;

2.Αφού ο αδερφός της γιαγιάς έστελνε χρήματα για "εκείνη, τις κόρες κ για εμάς", και εσύ ως αποτέλεσμα αυτού κατέληξες με ένα σπίτι αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, πώς οι θείες "έφαγαν" εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από εκείνον; Δεν τα εδωσε για να τα φάτε; Αν ναι, γιατί χρησιμοποιείς την έκφραση φάγανε; Αν όχι, εσύ γιατί δεν τα έφαγες εξίσου με την απόκτηση του σπιτιού; Να υποθέσουμε (ελλείψει οποιασδήποτε διευκρίνισης), ότι οι υπόλοιποι δεν πήρανε ίσα μερίδια με σένα, εξού και το "φάγανε"; Επίσης, να υποθέσουμε ότι εσύ που είσαι ακριβό δίκαια, έχεις δώσει ακριβώς τα μισά χρήματα/σπίτι από όσα λάβατε από την περιουσία του παππού, στον αδερφό σου;

3. Το σπίτι πώς βρέθηκε από τους γονείς σου στο δικό σου όνομα; Για φορολογικούς πρακτικούς λόγους, κάνατε κάποια συμφωνία προφορική; Στο χαρίσανε με την καλή τους καρδιά, αλλά μετά αλλάξανε γνώμη επειδή δεν ενέκριναν τον γαμπρό; Ήτανε εξαρχής δικό σου λόγω κάποιου εγγράφου;

4.Αν το πρόβλημα σου είναι η χρήση που κάνουνε να το νοικιάζουν ενώ δεν προβλέπεται, γιατί δεν τους το δίνεις στο όνομα τους; Τα χαρτιά δανείου που αναφέρεις τα έχεις δει ποτέ όχι εσύ απλώς αλλά να τα προσκομίσεις για να τσεκαρεις γνησιότητα;

5. Ο σύντροφός σου ενώ αντιμετωπίζετε συνεχείς τριβές είναι οκ να έρθει να απολαμβάνει δωρεάν στέγη; Η οικονομική ανισότητα εντείνει τα προβλήματα των ζευγαριών. Και γιατί ζητάς να δίνεις ενοίκιο στους γονείς σου; Ή το σπίτι ανήκει σε σένα (πράγμα που θα διασαφηνιστεί αν φυσικά απαντήσεις στα παραπάνω) και δεν τους οφείλεις τίποτα. Ή δεν ανήκει σε σένα και κακώς το διεκδικείς από ανθρώπους που ούτε εκτιμάς ούτε θέλεις πάρε δώσε. Αλλά αν κάποιος πρέπει να δίνει έμμεσα ενοίκιο είναι ο σύντροφός σε σένα για να μην διαταραχτεί η δυναμική της σχέσης.
Saturn έγραψε:
13 Μαρ 2025, 12:17
Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?

Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης » 09 Ιαν 2025, 13:03

Άστηνα ρε Μένιο, δεν βλέπεις που έχει αρχίσει να γράφει με κεφαλαία; Τον μπελά σου γυρεύεις;

giotis2005
Phorum.gr user: Giotis2023

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από giotis2005 » 09 Ιαν 2025, 15:43

Τελικά το τσίμπησε το ακίνητο των 700 χιλιάδων ο γύφτος.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 09 Ιαν 2025, 15:54

Aitwlos έγραψε:
03 Ιαν 2025, 22:42
SeaHawk έγραψε:
03 Ιαν 2025, 22:34
Τα αποτελεσματα της κλιματικης αλλαγης ειναι αυτα
Ζευγαρι βρεθηκε παγωμενο σπιτι του στην Κυπρο μηνα Οκτωβριο
Τα ενοχα ελεμεντς
Εδώ μικροί ανήλικοι είχαν φύγει έξω από τα σύνορα, την Κάσπ πρηζεις;

Υ.Γ πες μου ότι είσαι ο ίδιος λογαριασμος
Λογαριασμός ίδιος, άλλος χειριστής...
:102:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 09 Ιαν 2025, 15:57

ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε:
09 Ιαν 2025, 13:00
2.Αφού ο αδερφός της γιαγιάς έστελνε χρήματα για "εκείνη, τις κόρες κ για εμάς", και εσύ ως αποτέλεσμα αυτού κατέληξες με ένα σπίτι αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, πώς οι θείες "έφαγαν" εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από εκείνον; Δεν τα εδωσε για να τα φάτε; Αν ναι, γιατί χρησιμοποιείς την έκφραση φάγανε; Αν όχι, εσύ γιατί δεν τα έφαγες εξίσου με την απόκτηση του σπιτιού; Να υποθέσουμε (ελλείψει οποιασδήποτε διευκρίνισης), ότι οι υπόλοιποι δεν πήρανε ίσα μερίδια με σένα, εξού και το "φάγανε"; Επίσης, να υποθέσουμε ότι εσύ που είσαι ακριβό δίκαια, έχεις δώσει ακριβώς τα μισά χρήματα/σπίτι από όσα λάβατε από την περιουσία του παππού, στον αδερφό σου;
Μαζί τα φάγανε.
:giggle:
ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε:
09 Ιαν 2025, 13:00
5. Ο σύντροφός σου ενώ αντιμετωπίζετε συνεχείς τριβές είναι οκ να έρθει να απολαμβάνει δωρεάν στέγη; Η οικονομική ανισότητα εντείνει τα προβλήματα των ζευγαριών. Και γιατί ζητάς να δίνεις ενοίκιο στους γονείς σου; Ή το σπίτι ανήκει σε σένα (πράγμα που θα διασαφηνιστεί αν φυσικά απαντήσεις στα παραπάνω) και δεν τους οφείλεις τίποτα. Ή δεν ανήκει σε σένα και κακώς το διεκδικείς από ανθρώπους που ούτε εκτιμάς ούτε θέλεις πάρε δώσε. Αλλά αν κάποιος πρέπει να δίνει έμμεσα ενοίκιο είναι ο σύντροφός σε σένα για να μην διαταραχτεί η δυναμική της σχέσης.
Αφού Ρομά είναι, έτσι δεν είναι?
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
Misty_Blue

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Misty_Blue » 09 Ιαν 2025, 16:59

Τελικά έγινε η μετακόμιση; Οι γονείς ήρθαν να πάρουν το κρεβάτι ; Όλα καλά ; :roll:
To scare myself with my own desert places.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών