Λογισμικό, λειτουργικά συστήματα, προγραμματισμός, hardware, δίκτυα, Internet
-
hellegennes
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από hellegennes » 05 Ιαν 2025, 01:40
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 01:36
Καλά, εδώ ξέρουν και τι δώρο πήρα στην έτσι για τα γενέθλια, γτ το τζιπιτί ρώτησα να μου πει

Έβαλα, ηλικία, φύλο, ενδιαφέροντα, ζώδιο, μπάτζετ και μου έβγαλε
Τι άθλιος, ρε μαλάκα. Αλήθεια τώρα;

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
foscilis
από foscilis » 05 Ιαν 2025, 01:49
hellegennes έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 01:39
enaon έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 01:02
hellegennes έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 23:18
Χρησιμοποιώ το Hell Engine Pro. Είναι πολύ versatile, πανίσχυρο, πανέξυπνο, υπεργρήγορο, πεντανόστιμο και... κάτσε, τι έλεγα; Α, ναι. Είναι exceptionally χρήσιμο σε πολλές situations, με μοναδικό πρόβλημα ότι ρέπει προς τον αγγλισμό και μερικές φορές γίνεται ακατάληπτο.
Ένα πολύ useful feature που έχει είναι το "γαμώ και δέρνω". Του δίνεις σαν prompt ένα ποστ του phorum και σου δίνει πληρωμένη απάντηση. Ευτυχώς δηλαδή, γιατί το κόστος της είναι συνήθως πολύ υψηλό.
τα ίδια λέγανε και οι βιντεοκασέτες πριν εξαφανιστούν. Δεν ειναι τρομερό που σε λίγα χρόνια, κανεις δεν θα θυμάται πώς ηταν να υπάρχει ενας χέλης σε ενα φόρουμ; Όλοι θα τα ξέρουμε όλα πλέον.
Καλή απάντηση. Ας δούμε τι μπορεί να κάνει αντίστοιχα το chatgpt:
Εγώ χρησιμοποιώ το OmniSense Ultra. Είναι ο ορισμός του multitasking: μπορεί να σου φτιάξει καφέ, να σου λύσει εξισώσεις 5ου βαθμού και να σου προγραμματίσει τις διακοπές σου – όλα αυτά ενώ τραγουδάει όπερα! Έχει και ένα feature που λέγεται 'Απάντηση Νίντζα', όπου του δίνεις ένα post και σου επιστρέφει comeback που κάνει ακόμα και τους mods να χειροκροτούν. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι κάποιες φορές νομίζει ότι είναι chatbot και με ρωτάει αν θέλω κουλουράκι με τον καφέ.
Νομίζω ότι θα μείνω ήσυχος προς ώραν.
To ChatGPT έχει εκπαιδευτεί διαβάζοντας το Ίντερνετ. Στην περίπτωση της ελληνικής γλώσσας, υπολογίσιμο ποσοστό του Ίντερνετ είναι δικά σου ποστ.
-
hellegennes
από hellegennes » 05 Ιαν 2025, 01:53
foscilis έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 01:49
To ChatGPT έχει εκπαιδευτεί διαβάζοντας το Ίντερνετ. Στην περίπτωση της ελληνικής γλώσσας, υπολογίσιμο ποσοστό του Ίντερνετ είναι δικά σου ποστ.
Τουλάχιστον αυτή ήταν έξυπνη απάντηση.

Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 05 Ιαν 2025, 02:10
hellegennes έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 01:40
Καλά, εδώ ξέρουν και τι δώρο πήρα στην έτσι για τα γενέθλια, γτ το τζιπιτί ρώτησα να μου πει

Certainly! For a more intimate and sensual gift that aligns with her interests in dancing, good food, drinks, and zodiac signs, here are some ideas:
1. Elegant Dance-inspired Lingerie: Select a piece of high-quality lingerie that reflects the elegance and passion of tango or Latin dances. Look for something in vibrant colors or with intricate lace details that evoke the sensuality of these dance forms.
2. Aries-themed Intimate Apparel: Find lingerie or sleepwear that subtly incorporates her Aries zodiac sign, possibly through colors, symbols, or gemstones associated with Aries.
3. Custom Tango Dress: A custom-made tango dress, designed to be both elegant and alluring, tailored to her preferences and body shape. This could be a surprise gift for a special dance night out.
4. Sensual Dance Class for Couples: Enroll both of you in a sensual dance class like tango or salsa. It’s not only a fun activity but also a way to connect intimately through dance.
5. Luxury Robe: A luxurious, soft robe, possibly in silk or satin, that she can lounge in comfortably at home. You can choose one in her favorite color or a style that she prefers.
6. Perfume with Aries Fragrance Notes: Select a perfume with fragrance notes that are said to appeal to Aries or represent her personality traits. Fragrances with bold and spicy notes might be particularly fitting.
7. Gourmet Chocolate and Wine Pairing: Create a romantic evening with a selection of gourmet chocolates and fine wine, tailored to her taste preferences. This can set the mood for a more intimate celebration.
8. Spa Kit with Essential Oils and Candles: A luxurious spa kit including essential oils, bath bombs, and candles, encouraging her to indulge in some self-pampering. You can choose scents that are known to be aphrodisiacs to add a sensual touch.
9. Silk Bedding Set: Gift her a high-quality silk bedding set for a luxurious and sensual sleeping experience. Silk is not only comfortable but also has a romantic allure.
10. Personalized Star Map: Create a personalized star map of the night sky based on a significant date in your relationship and the Aries constellation. This can add a romantic and intimate touch related to her interest in astrology.
Remember, the most intimate gifts are those that resonate with her personality and your relationship. It’s the thought and personal touch that often make these gifts truly special.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Στύξ
από Στύξ » 05 Ιαν 2025, 02:23
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 01:32
Στύξ έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 01:09
Δε χρησιμοποιώ ΑΙ. Από μόνος μου έχω 16πύρηνο εγκέφαλο.
δεκαέξι τσίπουρα είναι
Τράβα στη γωνία να δεις αν έρχομαι, γατάκι.
Αν πας στο ΝΟΗΣΙΣ ,Τεχνολογικό Μουσείο στη Θεσσαλονίκη, τους έχω κάνει δωρεά υπολογιστή εν λειτουργία με dos 6.22,φλόπυ3.5 ,δισκέτα 1.44
και σκληρό με 40 mb.
-
Στύξ
από Στύξ » 05 Ιαν 2025, 03:35
sharp έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 02:23
Πωπω φλωριές
Κάπου πρέπει να ξεσπάσω κι εγώ. Μου φόλιασαν τον γάτο, τον Ζαχαρία κι έχω νεύρα , πολλά νεύρα...
-
sharp
από sharp » 05 Ιαν 2025, 03:38
Στύξ έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 03:35
sharp έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 02:23
Πωπω φλωριές
Κάπου πρέπει να ξεσπάσω κι εγώ. Μου φόλιασαν τον γάτο, τον Ζαχαρία κι έχω νεύρα , πολλά νεύρα...
Όχι εσύ ρε, αυτά που πρότεινε το γτπ.
-
sharp
από sharp » 05 Ιαν 2025, 03:58
GoBzi έγραψε: ↑04 Ιαν 2025, 23:50
ChatGTP free, αν και είχα πληρώσει για έναν μήνα για να το δοκιμάσω. Παίζει πλέον να το χρησιμοποιώ περισσότερο από το Google όταν θέλω να μάθω κάτι, αν και πλέον και το Google έχει βάλει το Gemini στο search engine.
Με τρομάζει λίγο που "θυμάται" συζητήσεις που έχουμε κάνει στο παρελθόν και μου τις συνδέει με νέες παρόμοιες συζητήσεις.
Γιατί, δεν σου αρέσει που γνωρίζεστε σιγά, σιγά...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
sharp την 05 Ιαν 2025, 04:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
hellegennes
από hellegennes » 05 Ιαν 2025, 04:00
enaon έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 02:00
hellegennes έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 01:53
Τουλάχιστον αυτή ήταν έξυπνη απάντηση.

μάλιστα.
Ζηλιαρόγατε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος
hellegennes την 05 Ιαν 2025, 04:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
hellegennes
από hellegennes » 05 Ιαν 2025, 04:01
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 02:10
hellegennes έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 01:40

Certainly! For a more intimate and sensual gift that aligns with her interests in dancing, good food, drinks, and zodiac signs, here are some ideas:
1. Elegant Dance-inspired Lingerie: Select a piece of high-quality lingerie that reflects the elegance and passion of tango or Latin dances. Look for something in vibrant colors or with intricate lace details that evoke the sensuality of these dance forms.
2. Aries-themed Intimate Apparel: Find lingerie or sleepwear that subtly incorporates her Aries zodiac sign, possibly through colors, symbols, or gemstones associated with Aries.
3. Custom Tango Dress: A custom-made tango dress, designed to be both elegant and alluring, tailored to her preferences and body shape. This could be a surprise gift for a special dance night out.
4. Sensual Dance Class for Couples: Enroll both of you in a sensual dance class like tango or salsa. It’s not only a fun activity but also a way to connect intimately through dance.
5. Luxury Robe: A luxurious, soft robe, possibly in silk or satin, that she can lounge in comfortably at home. You can choose one in her favorite color or a style that she prefers.
6. Perfume with Aries Fragrance Notes: Select a perfume with fragrance notes that are said to appeal to Aries or represent her personality traits. Fragrances with bold and spicy notes might be particularly fitting.
7. Gourmet Chocolate and Wine Pairing: Create a romantic evening with a selection of gourmet chocolates and fine wine, tailored to her taste preferences. This can set the mood for a more intimate celebration.
8. Spa Kit with Essential Oils and Candles: A luxurious spa kit including essential oils, bath bombs, and candles, encouraging her to indulge in some self-pampering. You can choose scents that are known to be aphrodisiacs to add a sensual touch.
9. Silk Bedding Set: Gift her a high-quality silk bedding set for a luxurious and sensual sleeping experience. Silk is not only comfortable but also has a romantic allure.
10. Personalized Star Map: Create a personalized star map of the night sky based on a significant date in your relationship and the Aries constellation. This can add a romantic and intimate touch related to her interest in astrology.
Remember, the most intimate gifts are those that resonate with her personality and your relationship. It’s the thought and personal touch that often make these gifts truly special.
Ρόμπα τελικά;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
seismic1
από seismic1 » 05 Ιαν 2025, 08:43
Το GPT-4 Είναι ικανό να επεξεργάζεται πολύπλοκους τύπους και εξισώσεις που σχετίζονται με τη δυναμική ανάλυση και τη σεισμική μηχανική.
-
klg
- Phorum.gr user: klg
από klg » 05 Ιαν 2025, 14:27
seismic1 έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 08:43
Το GPT-4 Είναι ικανό να επεξεργάζεται πολύπλοκους τύπους και εξισώσεις που σχετίζονται με τη δυναμική ανάλυση και τη σεισμική μηχανική.
Είναι καλύτερο από εσένα όμως seimsic; Αυτή είναι η πραγματική ερώτηση.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
-
sharp
από sharp » 05 Ιαν 2025, 14:32
klg έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 14:27
seismic1 έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 08:43
Είναι καλύτερο από εσένα όμως seimsic; Αυτή είναι η πραγματική ερώτηση.
Καλύτερο; Πώς το ορίζεις αυτό;
-
-
- 15 Απαντήσεις
- 457 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Λεγεών
16 Απρ 2025, 21:44
-
-
- 20 Απαντήσεις
- 1051 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από plouf
05 Νοέμ 2023, 19:22
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 262 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
12 Μαρ 2024, 15:04
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 228 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ
08 Απρ 2024, 11:16
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.