Το πρόβλημα είναι ότι έχουμε αρχίσει να αποδεχόμαστε αυτή την κατάσταση ως κανονικοτητα.Aitwlos έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 15:01Το πρόβλημα είναι πως έχουμε να δούμε πολλλυυυυυ καιρό κανονικοτηταΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑05 Ιαν 2025, 14:57η οικονομική κατάσταση του κόσμου πάει κατά διαόλου, έχουμε τη χαμηλότερη αγοραστική δύναμη στην εε, και πανηγυρίζετε που μέσα σε μια τέτοια συγκυρία δεν έδωσε παράταση τουλάχιστον έναν μήνα
βλέπετε μια κυβέρνηση να βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου και πανηγυρίζετε
η "κουλτούρα" των παρατάσεων μπορεί να καταπολεμηθεί όταν επανέλθουμε σε μια κανονικότητα, όχι σήμερα
Η χούντα Κουλη δεν έδωσε παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας και απαίτησε να πληρωθούν μέσα στην εορτή των Χριστουγέννων!!!
Re: Η χούντα Κουλη δεν έδωσε παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας και απαίτησε να πληρωθούν μέσα στην εορτή των Χριστουγέννω
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Re: Η χούντα Κουλη δεν έδωσε παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας και απαίτησε να πληρωθούν μέσα στην εορτή των Χριστουγέννω
Εσύ τέκνον μου να προσέχεις τις κάμερες.

- Eθνικοκοινωνιστης
πολλα συγχαρητηρια στην κυβερνηση για την πετυχημενη αλλαγη του χρονου 

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Κι εγώ το πήρα το μάθημά μου. Για τσίπουρα πήγα και γύρισα με ταξί. 

Έχεις 2 μήνες περιθώριο, όπως και για τις φορολογικές δηλώσεις 3 μήνες.
Άγνοια νόμου δεν επιτρέπεται πλέον.
Άγνοια νόμου δεν επιτρέπεται πλέον.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Αγοράστε υβριδικό, δεν θα έχει τέλη κυκλοφορίας, πάρτε φόρο και τελη από το 2025.Πονατε?
από Μαδουραίος » 29 Φεβ 2024, 20:54 » σε Εσωτερική Πολιτική - 43 Απαντήσεις
- 1007 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
01 Μαρ 2024, 16:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οριστικό: Χαράτσι στα παλιά αυτοκίνητα (άνω της δεκαετίας) και νέα Τέλη Κυκλοφορίας
από georgebi » 10 Οκτ 2024, 17:41 » σε Εσωτερική Πολιτική - 298 Απαντήσεις
- 5805 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
19 Οκτ 2024, 12:59
-
-
- 17 Απαντήσεις
- 238 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
02 Φεβ 2025, 18:11