Jason Αντιγόνη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: Jason Αντιγόνη
Ναι αλλά δεν έγραψε "nohomo" . Ε τον μπουστη 

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Μου άρεσε ο διαχωρισμός. Εσύ λες για το σχήμα και θέτεις λειτουργικότητες. Πάντα ωραία σκέψη. Αλλά κι ο Καλοριφέρ ωραία τα λέει.hellegennes έγραψε: ↑26 Απρ 2018, 13:04Ναι, γιατί άλλο το αντρικό και άλλο το γυναικείο σώμα. Ένα ρούχο που φτιάχτηκε για γυναίκες δεν θα ταιριάζει σε άντρες και τούμπαλιν. Τα χρώματα είναι θέμα μόδας και προσωπικής προτίμησης.

Αυτές οι μοδάτες αγγλοεκφράσεις κάθε φορά, αυτές κι αν είναι πούστικες ρε.

Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Χαοτικός έγραψε: ↑26 Απρ 2018, 12:30Ποιο αρχικό θέμα μωρέ. Ένα τυπάκι γουστάρει να κυκλοφορεί έτσι. ποιο είναι το θέμα και ποιο το νόημα να αποφανθεί κανείς αν είναι πρόβλημα πρώτα και αν ναι, τι είδους πρόβλημα είναι. Ψυχιατρικό ή όχι. Ξέρω τον Χέλη και δεν είναι κανένας συντηρητικός να υποστηρίζει ότι χρειάζεται υποχρεωτική παρέμβαση με σκοπό να αλλάξει ένα τέτοιο άτομο. Ούτε εσύ νομίζω τείνεις σε τέτοιες απόψεις. Τι τρώγεστε;kalorifer έγραψε: ↑26 Απρ 2018, 09:02enterprise-psi έγραψε: ↑26 Απρ 2018, 08:27Βάζετε Links και καμία περίληψη στα ελληνικά.
Επίσης όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με το θέμα.
Το ξέρω πως δεν έχουν σχέση με το θέμα και εκτός αυτού θεωρώ πως η συζήτηση έχει υπερκαλυφθεί και απλώς κάνουμε κύκλους λόγω εμμονών.
Αν θέλουν τα μέλη να επανέλθουμε στο αρχικό θέμα , προσωπικά δεν έχω πρόβλημα.
Άντε και αποδεικνύεται το τάδε απο την επιστημονική κοινότητα. Μετά ποιο είναι το νόημα; Θα είναι πιο έγκυρο ή πιο άκυρο το άτομο;
Κάποιες φορές είμαστε συντηρητικοί σε συγκεκριμένα θέματα μόνο, δεν λέει κάτι αυτό. Δεν θεωρώ βέβαια πως είναι θέμα συντηρητισμού, μάλλον άγνοιας.
Όταν λέω να επιστρέψουμε στο αρχικό θέμα, δεν το λέω για να κρίνουμε το άτομο για το οποίο έγινε η δημοσίευση, απλώς έλεγα μήπως κάποιος θέλει να γίνει το φόκους της συζήτησης στους agender και να μιλήσουμε περισσότερο για την κοινωνική πλευρά του συγκεκριμένου θέματος κλπ.
"Είναι επιλογή το να είναι κάποιος τρανς" Ναι, είναι επιλογή κάποιος να υποβάλλεται στην κοινωνική επίκριση και να πρέπει να λαμβάνει ορμονοθεραπεία και να κάνει εγχειρήσεις, είναι μια επιλογή που κάνει κάποιος για την πλάκα του επειδή ξύπνησε ένα πρωί και σκέφτηκε "χμμ, μάλλον είμαι γυναίκα τελικά" Είναι αστειότητες αυτά που λες, αν όχι εγκληματικά. Δεν είναι σε καμία περίπτωση επιλογή, είναι κάτι με το οποίο γεννιούνται.
"Δεν υπάρχει σωματική παράμετρος στον τρασεξουαλισμό" Ευτυχώς που έχουν ποσταριστεί πηγές που υποστηρίζουν το αντίθετο από τις αυθαίρετες δηλώσεις σου. Συνέχισε τα ψέματα, τζάπα είναι.
Ομοφυλοφιλία και τρανσεξουαλισμός είναι παρόμοια θέματα σε αρκετά μεγάλο βαθμό όσον αφορά την αιτιολογία τους. Αν δεν δέχεσαι το ένα, πάει να πει πως δεν δέχεσαι και το άλλο. Τα επιχειρήματα που προτάσσεις έτσι κι αλλιώς ("σωματική έλξη", "καμία σωματική παράμετρος" είναι αστεία και δεν στηρίζονται και πουθενά.
"Δεν υπάρχει σωματική παράμετρος στον τρασεξουαλισμό" Ευτυχώς που έχουν ποσταριστεί πηγές που υποστηρίζουν το αντίθετο από τις αυθαίρετες δηλώσεις σου. Συνέχισε τα ψέματα, τζάπα είναι.
Ομοφυλοφιλία και τρανσεξουαλισμός είναι παρόμοια θέματα σε αρκετά μεγάλο βαθμό όσον αφορά την αιτιολογία τους. Αν δεν δέχεσαι το ένα, πάει να πει πως δεν δέχεσαι και το άλλο. Τα επιχειρήματα που προτάσσεις έτσι κι αλλιώς ("σωματική έλξη", "καμία σωματική παράμετρος" είναι αστεία και δεν στηρίζονται και πουθενά.
"Μπορούν να πειστούν να γίνουν φυσιολογικοί"
Γελάω. Έχουν δοκιμαστεί τέτοιες θεραπείες, κάποτε δεν υπήρχε η δυνατότητα της μετάβασης. Κάτι άλλο; Έχεις κάποια άλλη έξυπνη ιδέα για την επιστημονική κοινότητα; Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα.
Γελάω. Έχουν δοκιμαστεί τέτοιες θεραπείες, κάποτε δεν υπήρχε η δυνατότητα της μετάβασης. Κάτι άλλο; Έχεις κάποια άλλη έξυπνη ιδέα για την επιστημονική κοινότητα; Τι άλλο θα διαβάσουμε εδώ μέσα.
- Πηγαδίσιος
Χαοτικός έγραψε: ↑26 Απρ 2018, 12:53Μια και άπτεται της επιστήμης το θέμα (έτσι όπως το καστευθύνετε) πείτε τι συμβαίνει σε μένα ρε παιδιά. Γουστάρω γυναίκες, δεν μπορώ να νιώσω κάτι για άντρα, αλλά γουστάρω να κυκλοφορώ με καμιά φούστα. Νέος φόραγα μία ινδική. Ήταν της μόδας τότε αυτές.
Αλλά και πιο κοντή ακόμα καλύτερα. Και χλαμύδα βασικά.
Γενικά πιστεύω ότι είναι ωραία αίσθηση τα αρχίδια να είναι ελεύθερα στον αέρα. Το καλοκαίρι ακόμα και με σορτσάκι η περιοχή από τα αρχίδια μέχρι το κώλο ζεσταίνεται πολύ ρε σεις.
Ε άλλο η έκφραση του φύλου, άλλο η σεξουαλικότητα.
Σε ζεστές χώρες για αυτό φοράνε ριχτά και φούστες ακόμα και οι άνδρες, γιατί αφήνουν πιο δροσερό το σώμα.
Έκλεισες δωμάτιο ή να σου κλείσουμε εμείς;
- blackpaint
Οταν ο Οζζυ Οσμπορν ειχε ξεφυγει τελειως με τις καταχρησεις - το ποτο, για να μην μπορει να φευγει απο το σπιτι για μπαροτσαρκα (που κραταγε τεσσερεις μερες και τελειωνε με την αστυνομια να τον μαζευει απο τα πιο ακυρα μερη να κανει οτι να ναι) η γυναικα του εκρυψε ολα τα ρουχα του. Ο Οζζυ δεν πτοηθηκε, αρχισε να την κοπαναει και να πηγαινει στα μπαρ φορωντας τα φουστανια της.
- hellegennes
Πολλές επιλογές μας μπορεί να επικρίνονται κοινωνικά και ωστόσο να τις υποστηρίζουμε γιατί αυτό θέλουμε, γιατί είναι μέρος των πεποιθήσεών μας. Αυτό δεν είναι επιχείρημα.
Πολύς κόσμος θέλει να κάνει εγχειρήσεις για μη ιατρικούς λόγους, επίσης. Λέγονται κοσμητικές επεμβάσεις. Γιατί είναι διαφορετικό το «θέλω να έχω βυζιά» ή «θέλω να έχω πούτσο»;
Κι ο ναζισμός είναι κοινωνικά επικριτέος αλλά οι ναζί οικειοθελώς επιλέγουν να είναι ναζί. Δεν οφείλεται σε βιολογικούς λόγους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Πηγαδίσιος
εμεις;!;
νομιζεις οτι εισαι πολλα άτομα;
οπως προειπα
εγκλεισμος σε ψυχιατρεια στου σχιζοφρενεις
χαος γλωσσα και νεφελες
Δεν είναι ακριβές αυτό.Σε γυναίκες που έχουν υποστεί μαστεκτομή λόγω καρκίνου,καλύπτεται μέχρι ενός ποσού η επέμβαση αποκατάστασης (ή όπως λέγεται τέλος πάντων).Ίσως υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις,αλλά το γνωρίζω σίγουρα για την μαστεκτομή.hellegennes έγραψε: ↑25 Απρ 2018, 23:58... αλλά κανένα ταμείο δεν καλύπτει αισθητικές επεμβάσεις για να νιώσεις καλύτερα.
...
- hellegennes
Εντελώς διαφορετικό από το να πληρώνει για να μεγαλώσει το στήθος σου. Αυτό είναι αποκατάσταση. Και πάλι οι ασφάλειες του κράτους δεν πληρώνουν για όλων των ειδών τις αποκαταστάσεις. Συνήθως πρέπει να πας σε ιδιωτική κλινική αποκατάστασης. Ίσως το ταμείο να καλύπτει ένα μέρος αυτών των χρημάτων, αλλά δεν νομίζω ότι τα καλύπτει όλα.waldorf έγραψε: ↑26 Απρ 2018, 16:22Δεν είναι ακριβές αυτό.Σε γυναίκες που έχουν υποστεί μαστεκτομή λόγω καρκίνου,καλύπτεται μέχρι ενός ποσού η επέμβαση αποκατάστασης (ή όπως λέγεται τέλος πάντων).Ίσως υπάρχουν και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις,αλλά το γνωρίζω σίγουρα για την μαστεκτομή.hellegennes έγραψε: ↑25 Απρ 2018, 23:58... αλλά κανένα ταμείο δεν καλύπτει αισθητικές επεμβάσεις για να νιώσεις καλύτερα.
...
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Σωστά τα λες,φυσικά και δεν πληρώνει κανένα ταμείο για να μεγαλώσει το στήθος.Σωστή και η δεύτερη παρατήρησή σου,κι εγώ έγραψα "μέχρι ενός ποσού".
Αλλά έγραψα το παραπάνω γιατί ουσιαστικά "καλύπτει αισθητικές επεμβάσεις για να νοιώσεις καλύτερα".
Αλλά έγραψα το παραπάνω γιατί ουσιαστικά "καλύπτει αισθητικές επεμβάσεις για να νοιώσεις καλύτερα".
- hellegennes
Κατά κάποιον τρόπο ναι, είναι για να νιώσεις καλύτερα. Αλλά όχι για οποιαδήποτε περίπτωση «νιώθω καλύτερα» αλλά εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας. Όχι «είμαι κοντός και θέλω να ψηλώσω» ή «θέλω μεγαλύτερο πέος».
Προσωπικά έχω μυωπία και μεγάλο βαθμό αστιγματισμού. Το ταμείο μου καλύπτει ακριβώς 0 ευρώ των εξόδων μου, που είναι περί τα 450 ευρώ τον χρόνο και μιλάμε για ένα 100% λειτουργικό πρόβλημα. Μια εγχείριση αποκατάστασης κοστίζει 3-4 χιλιάρικα και το ταμείο μου καλύπτει ακριβώς 0 ευρώ και πάλι, παρότι ουσιαστικά δεν είναι αισθητική επέμβαση.
Να προσθέσω ότι η ύπαρξη μυωπίας και αστιγματισμού, άσχετα αν διορθώνονται με επέμβαση, αποτρέπει το άτομο από την συμμετοχή σε διάφορα επαγγέλματα, όπως στρατιωτικές σχολές, αστυνομία, κ.α., πράγμα παντελώς απαράδεκτο γιατί καταργεί την ισότιμη πρόσβαση των πολιτών στην εργασία σε δημόσιο επάγγελμα. Αλλά φυσικά κανείς δεν έχει ποτέ ασχοληθεί με τέτοιου είδους διακρίσεις. Θεωρείται απολύτως φυσιολογικό να υπάρχουν.
Προσωπικά έχω μυωπία και μεγάλο βαθμό αστιγματισμού. Το ταμείο μου καλύπτει ακριβώς 0 ευρώ των εξόδων μου, που είναι περί τα 450 ευρώ τον χρόνο και μιλάμε για ένα 100% λειτουργικό πρόβλημα. Μια εγχείριση αποκατάστασης κοστίζει 3-4 χιλιάρικα και το ταμείο μου καλύπτει ακριβώς 0 ευρώ και πάλι, παρότι ουσιαστικά δεν είναι αισθητική επέμβαση.
Να προσθέσω ότι η ύπαρξη μυωπίας και αστιγματισμού, άσχετα αν διορθώνονται με επέμβαση, αποτρέπει το άτομο από την συμμετοχή σε διάφορα επαγγέλματα, όπως στρατιωτικές σχολές, αστυνομία, κ.α., πράγμα παντελώς απαράδεκτο γιατί καταργεί την ισότιμη πρόσβαση των πολιτών στην εργασία σε δημόσιο επάγγελμα. Αλλά φυσικά κανείς δεν έχει ποτέ ασχοληθεί με τέτοιου είδους διακρίσεις. Θεωρείται απολύτως φυσιολογικό να υπάρχουν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Παντρευεται και τεκνοποιει ο Jason Αντιγονη με νομο Κουλη
από Μαδουραίος » 01 Ιουν 2024, 21:51 » σε Κοινωνικά θέματα - 15 Απαντήσεις
- 483 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre