Καλό.
Αλλα, αυτό που έγραψες που έγραψες για το face control ήταν καλύτερο.

Καλό.
Πολύ γέλιοΑρίστος έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 16:06ΓΑΛΗ έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 15:52
Ε, όταν λέω πολιτικούς λόγους, κάτι ξέρω πολυεπιστήμονα της κωλοπετεινίτσας.
Και οκ, στο πλαίσιο της πολιτικής συνωμοσιολογίας όλες οι παπαριές είναι αναμενόμενες.
Όταν όμως αφορούν σε θέματα δημόσιας υγείας, είναι τουλάχιστον εμετικές.
Προτείνω λοιπόν σε όλους τους ΜΑΛΑΚΕΣ αυτού του εσμού, να δοκιμάσουν κάτι πιο ασφαλές. Να κόψουν κάθε φαρμακευτική αγωγή, που στις οδηγίες χρήσης εμπεριέχεται η οποιαδήποτε επικινδυνότητα, ειδικώς για περιπτώσεις που δεν έχουν κάνει πρόσφατο τσεκαπ και να ξεχυθούν στους αγρούς να μαζεύουν βότανα.
Μαλακισμενη εισαι εσυ που ψαχνεις ευκαιριες να συκοφαντησεις κοσμο και που σε πειραξε ακομη και που εμαθες οτι η Pfizer εκρυψε 4 νεκρους.
Δεν ξεραμε οτι πρεπει να μας περασεις απο face control για να γραψουμε αυτο που ωθησε στην Αμερικη τους ΓΕνικους Εισαγγελεις να μηνυσουν την Pfizer.
Αντε με το καθε παρλιακο που βλεπει ΣΚΑΙ και νομιζει οτι εχει την επιτομη της παγκοσμιας γνωσης.
.
Κάτσε ρε αδερφέ, 2 ελεγες στην πρώτη σελίδα.Αρίστος έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 16:06ΓΑΛΗ έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 15:52
Και οκ, στο πλαίσιο της πολιτικής συνωμοσιολογίας όλες οι παπαριές είναι αναμενόμενες.
Προτείνω λοιπόν σε όλους τους ΜΑΛΑΚΕΣ αυτού του εσμού, να δοκιμάσουν κάτι πιο ασφαλές. Να κόψουν κάθε φαρμακευτική αγωγή, που στις οδηγίες χρήσης εμπεριέχεται η οποιαδήποτε επικινδυνότητα, ειδικώς για περιπτώσεις που δεν έχουν κάνει πρόσφατο τσεκαπ και να ξεχυθούν στους αγρούς να μαζεύουν βότανα.
Μαλακισμενη εισαι εσυ που ψαχνεις ευκαιριες να συκοφαντησεις κοσμο και που σε πειραξε ακομη και που εμαθες οτι η Pfizer εκρυψε 4 νεκρους.
.
Οι +2 πήγαν από υπερβολική δόση ηρεμιστικών λόγω λοκντάουν.Otto Weininger έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 16:37Κάτσε ρε αδερφέ, 2 ελεγες στην πρώτη σελίδα.Αρίστος έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 16:06ΓΑΛΗ έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 15:52
.
Τώρα εγιναν 4;
Ανά δύο σελίδες και νεκρός παει ;
Otto Weininger έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 16:37
Κάτσε ρε αδερφέ, 2 ελεγες στην πρώτη σελίδα.
Τώρα εγιναν 4;
nik_killthemall έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 15:15
ΥΓ Ειμαι ανεμβολιαστος για να μην ξεχνιομαστε, και δεν με εχει ενοχλήσει ποτέ και κανείς.
Otto Weininger έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 16:37Κάτσε ρε αδερφέ, 2 ελεγες στην πρώτη σελίδα.Αρίστος έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 16:06ΓΑΛΗ έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 15:52
.
Τώρα εγιναν 4;
Εγώ τετράκις μπολιασμένη μ´ όλα τα σατανιασμένα μπόλια*, με ρεκόρ παρενεργειών ένα μονοήμερο απογευματινό 37,2.Στύξ έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 17:03Κι εγώ τρις κοβιντιασμένος και ανεμβολίαστος.nik_killthemall έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 15:15
ΥΓ Ειμαι ανεμβολιαστος για να μην ξεχνιομαστε, και δεν με εχει ενοχλήσει ποτέ και κανείς.
Όμως στο σχολείο για ένα χρόνο πήγαινα με 2 εβδομαδιαία ράπιντ.
Επίσης αποκλείστηκα ως συνοδός από διήμερες,τριήμερες σχολικές εκδρομές.
Καλά το τελευταίο δε με χάλασε καθόλου.
Καλά, ειδικώς με τους ξαφνικούς θανάτους νέων ανθρώπων και ειδικώς αθλητών, έδωσαν ρέστα ολοι οι άμπαλοι ινσπέκτορες.Otto Weininger έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 15:211. Δεν τους απέκρυψε.Αρίστος έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 15:15Otto Weininger έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 15:13
Άνθρωπε μου είσαι με τα καλά σου ή δεν ξέρεις Αγγλικά;
Δεν βλέπεις ότι οι θάνατοι που "απέκρυψε", η αιτία αλλά και το ηταν στις δοκιμές, ειναι γνωστό από το 2020;
Εσυ δεν ξερεις αγγλικα. Η Pfizer παροιυσιασε τους θανατους το Δεκεμβριο του 2020 ως ΑΣΧΕΤΟΥΣ με τη δοκιμη του εμβολιου.
Οταν ο FDA παρουσιασε τα εγγραφα το 2023 αποδειχτηκε οτι μια χαρα ειχαν σχεση.
Και ακριβως εκει βασιστηκε ο Γενικος Εισαγγελεας του Κανσας και εκανε τη μηνυση.
.
2. Δεν τους παρουσίασε ως ασχετους.
3. Δεν παρουσίασε και τους δύο ως cardiac arrest (μάθε να διαβάζεις)
4. Ολο σου το άρθρο μιλάει ουσιαστικα για έναν τύπο που έκανε μήνυση το 2024 για πράματα που ητνα γνωστά χρόνια πριν.
Αλλιώς πως ξέραμε για την μυοκαρδιτιδα (ελάχιστο ποσοστό έτσι και αλλιώς και ακόμα πιο σπάνια θανατηφόρο) πριν τις αποκαλύψεις του;
Όλη σου ζωή, ψεκιές και εκμετάλλευση ηλιθίων.
Βρε βλακα εγω ειμαι ανιατη περιπτωση ή εσεις που σε μαθηματικη λογική βρισκεστε καπου μεταξυ 5 εβδομαδων και 2 μηνων.Αρίστος έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 15:44ΕισαΙ ΑΝΙΑΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.nik_killthemall έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 15:43
Αρα ο Αριστος απαντα πως απο τα δεδομενα που δινει το αρθρο που ο ιδιος εβαλε, ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΘΑΝΑΤΩΝ - ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ.
Ντροπη σας.
Δεν σε πειραζει που η Pfizer σε κοροιδεψε στα μουτρα κρυβοντας νεκρους, μου ζητας εμενα στατιστικη για να κανεις το ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ της αποκρυψης.
ΦΤΟΥ ΣΟΥ.
.
nik_killthemall έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 18:19Βρε βλακα εγω ειμαι ανιατη περιπτωση ή εσεις που σε μαθηματικη λογική βρισκεστε καπου μεταξυ 5 εβδομαδων και 2 μηνων.Αρίστος έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 15:44ΕισαΙ ΑΝΙΑΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.nik_killthemall έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 15:43
Αρα ο Αριστος απαντα πως απο τα δεδομενα που δινει το αρθρο που ο ιδιος εβαλε, ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΘΑΝΑΤΩΝ - ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ.
Ντροπη σας.
Δεν σε πειραζει που η Pfizer σε κοροιδεψε στα μουτρα κρυβοντας νεκρους, μου ζητας εμενα στατιστικη για να κανεις το ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ της αποκρυψης.
ΦΤΟΥ ΣΟΥ.
.
Ποσοι πεθαναν μετα το εμβολιο της φαιζερ ? Απαντηση : 4
Ποσοι πεθαναν με εικονικο εμβολιο δηλ. χωρις εμβολιο της φαιζερ ? Απαντηση : ΠΑΛΙ 4.
Αριστος : ΑΡΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΘΑΝΑΤΟΥΣ !
ΠΡΟΦΑΝΩΣ και εμενα που ΔΕΝ εμβολιαστηκα δεν με ενοχλει που η φαιζερ εκρυψε θανατους, οι οποιοι ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΩΝ !