H Pfizer απέκρυψε δύο θανάτους εμβολιασμένων που συμμετείχαν στις κλινικές δοκιμές του εμβολίου της

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: H Pfizer απέκρυψε δύο θανάτους εμβολιασμένων που συμμετείχαν στις κλινικές δοκιμές του εμβολίου της

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 06 Ιαν 2025, 16:29

Αρίστος έγραψε:
06 Ιαν 2025, 16:13
Μην πλησιαζεις μωρη, σε ξορκιζω με ΑΠΗΓΑΝΟ.
.
Καλό.

Αλλα, αυτό που έγραψες που έγραψες για το face control ήταν καλύτερο.

:P
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Libre arbitre
Phorum.gr user: Βασίλης

Re: H Pfizer απέκρυψε δύο θανάτους εμβολιασμένων που συμμετείχαν στις κλινικές δοκιμές του εμβολίου της

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Libre arbitre » 06 Ιαν 2025, 16:32

Αρίστος έγραψε:
06 Ιαν 2025, 16:06
ΓΑΛΗ έγραψε:
06 Ιαν 2025, 15:52

Ε, όταν λέω πολιτικούς λόγους, κάτι ξέρω πολυεπιστήμονα της κωλοπετεινίτσας.

Και οκ, στο πλαίσιο της πολιτικής συνωμοσιολογίας όλες οι παπαριές είναι αναμενόμενες.

Όταν όμως αφορούν σε θέματα δημόσιας υγείας, είναι τουλάχιστον εμετικές.

Προτείνω λοιπόν σε όλους τους ΜΑΛΑΚΕΣ αυτού του εσμού, να δοκιμάσουν κάτι πιο ασφαλές. Να κόψουν κάθε φαρμακευτική αγωγή, που στις οδηγίες χρήσης εμπεριέχεται η οποιαδήποτε επικινδυνότητα, ειδικώς για περιπτώσεις που δεν έχουν κάνει πρόσφατο τσεκαπ και να ξεχυθούν στους αγρούς να μαζεύουν βότανα.

Μαλακισμενη εισαι εσυ που ψαχνεις ευκαιριες να συκοφαντησεις κοσμο και που σε πειραξε ακομη και που εμαθες οτι η Pfizer εκρυψε 4 νεκρους.

Δεν ξεραμε οτι πρεπει να μας περασεις απο face control για να γραψουμε αυτο που ωθησε στην Αμερικη τους ΓΕνικους Εισαγγελεις να μηνυσουν την Pfizer.

Αντε με το καθε παρλιακο που βλεπει ΣΚΑΙ και νομιζει οτι εχει την επιτομη της παγκοσμιας γνωσης.

.
Πολύ γέλιο
:a0452: Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 06 Ιαν 2025, 16:37

Αρίστος έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

Και οκ, στο πλαίσιο της πολιτικής συνωμοσιολογίας όλες οι παπαριές είναι αναμενόμενες.

Προτείνω λοιπόν σε όλους τους ΜΑΛΑΚΕΣ αυτού του εσμού, να δοκιμάσουν κάτι πιο ασφαλές. Να κόψουν κάθε φαρμακευτική αγωγή, που στις οδηγίες χρήσης εμπεριέχεται η οποιαδήποτε επικινδυνότητα, ειδικώς για περιπτώσεις που δεν έχουν κάνει πρόσφατο τσεκαπ και να ξεχυθούν στους αγρούς να μαζεύουν βότανα.

Μαλακισμενη εισαι εσυ που ψαχνεις ευκαιριες να συκοφαντησεις κοσμο και που σε πειραξε ακομη και που εμαθες οτι η Pfizer εκρυψε 4 νεκρους.

.
Κάτσε ρε αδερφέ, 2 ελεγες στην πρώτη σελίδα.
Τώρα εγιναν 4;

Ανά δύο σελίδες και νεκρός παει ;

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 06 Ιαν 2025, 16:42

Otto Weininger έγραψε:
06 Ιαν 2025, 16:37
Αρίστος έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

.
Τώρα εγιναν 4;

Οι +2 πήγαν από υπερβολική δόση ηρεμιστικών λόγω λοκντάουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 06 Ιαν 2025, 16:43

Otto Weininger έγραψε:

Τώρα εγιναν 4;

Γιατι μασησα με το Fact Checkers, μετα ειδα οτι 2 απεκρυψε εντελως και 2 τους δικαιολογησε σαν ασχετους με το εμβολιο.

Σου εβαλά και τις λεπτομερειες για καθε περιπτωση.

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 06 Ιαν 2025, 16:44

ΓΑΛΗ έγραψε:
06 Ιαν 2025, 16:29
Αρίστος έγραψε:
06 Ιαν 2025, 16:13
Μην πλησιαζεις μωρη, σε ξορκιζω με ΑΠΗΓΑΝΟ.
.
Καλό.

Αλλα, αυτό που έγραψες που έγραψες για το face control ήταν καλύτερο.

:P

Καλως.

.

Στύξ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύξ » 06 Ιαν 2025, 17:03

nik_killthemall έγραψε:
06 Ιαν 2025, 15:15

ΥΓ Ειμαι ανεμβολιαστος για να μην ξεχνιομαστε, και δεν με εχει ενοχλήσει ποτέ και κανείς.

Κι εγώ τρις κοβιντιασμένος και ανεμβολίαστος.

Όμως στο σχολείο για ένα χρόνο πήγαινα με 2 εβδομαδιαία ράπιντ.

Επίσης αποκλείστηκα ως συνοδός από διήμερες,τριήμερες σχολικές εκδρομές.
Καλά το τελευταίο δε με χάλασε καθόλου. :lol:

Aitwlos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Aitwlos » 06 Ιαν 2025, 17:08

Otto Weininger έγραψε:
Αρίστος έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:

.
Τώρα εγιναν 4;

Νομίζω μετράει και αυτούς που πήραν το placebo και πέθαναν στην σκέψη ότι τους έβαλαν το αυθεντικό με το τσιπακι
Juno έγραψε:
15 Μάιος 2024, 23:50
Τελικά όλο δεξιούς πολιτικούς δολοφονούν παγκοσμίως. Έχουν δολοφονήσει κανέναν αριστερό;

Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 06 Ιαν 2025, 17:34

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
06 Ιαν 2025, 16:24
Αριστο, μην εκνευριζεσαι. Επικεντρωσου στα γεγονοτα!
:smt005::smt005::smt005:

Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ » 06 Ιαν 2025, 17:39

SeaHawk έγραψε:
06 Ιαν 2025, 17:34
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:
:lol:

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 06 Ιαν 2025, 17:44

Στύξ έγραψε:
06 Ιαν 2025, 17:03
nik_killthemall έγραψε:

ΥΓ Ειμαι ανεμβολιαστος για να μην ξεχνιομαστε, και δεν με εχει ενοχλήσει ποτέ και κανείς.
Κι εγώ τρις κοβιντιασμένος και ανεμβολίαστος.

Όμως στο σχολείο για ένα χρόνο πήγαινα με 2 εβδομαδιαία ράπιντ.

Επίσης αποκλείστηκα ως συνοδός από διήμερες,τριήμερες σχολικές εκδρομές.
Καλά το τελευταίο δε με χάλασε καθόλου. :lol:
Εγώ τετράκις μπολιασμένη μ´ όλα τα σατανιασμένα μπόλια*, με ρεκόρ παρενεργειών ένα μονοήμερο απογευματινό 37,2.

Τον μίστερ κόβιντ δεν τον αντάμωσα, για κατάθεση περαιτέρω εμπειριών.

Και όλοι οι γνωστοί μου μπολιασμένοι την έβγαλαν στο χαλαρό.

* 2 αστεράτα, ένα κτηνιατρικό και μισό μοντέρνο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 06 Ιαν 2025, 17:51

SeaHawk έγραψε:
06 Ιαν 2025, 17:34
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε:

Ο Γενικος Εισαγγελεας του Κανσας μηνυσε την Pfizer ακριβως επειδη επικεντρωθηκε στα γεγονοτα που ανεφερα.

Βοηθεια σας και κακως δεν πηγατε να σας αγιασει ο παπας σημερα. :003::smt005:

.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 06 Ιαν 2025, 17:55

Otto Weininger έγραψε:
06 Ιαν 2025, 15:21
Αρίστος έγραψε:
Otto Weininger έγραψε:
06 Ιαν 2025, 15:13

Άνθρωπε μου είσαι με τα καλά σου ή δεν ξέρεις Αγγλικά;

Δεν βλέπεις ότι οι θάνατοι που "απέκρυψε", η αιτία αλλά και το ηταν στις δοκιμές, ειναι γνωστό από το 2020;

Εσυ δεν ξερεις αγγλικα. Η Pfizer παροιυσιασε τους θανατους το Δεκεμβριο του 2020 ως ΑΣΧΕΤΟΥΣ με τη δοκιμη του εμβολιου.

Οταν ο FDA παρουσιασε τα εγγραφα το 2023 αποδειχτηκε οτι μια χαρα ειχαν σχεση.

Και ακριβως εκει βασιστηκε ο Γενικος Εισαγγελεας του Κανσας και εκανε τη μηνυση.

.
1. Δεν τους απέκρυψε.
2. Δεν τους παρουσίασε ως ασχετους.
3. Δεν παρουσίασε και τους δύο ως cardiac arrest (μάθε να διαβάζεις)
4. Ολο σου το άρθρο μιλάει ουσιαστικα για έναν τύπο που έκανε μήνυση το 2024 για πράματα που ητνα γνωστά χρόνια πριν.

Αλλιώς πως ξέραμε για την μυοκαρδιτιδα (ελάχιστο ποσοστό έτσι και αλλιώς και ακόμα πιο σπάνια θανατηφόρο) πριν τις αποκαλύψεις του;

Όλη σου ζωή, ψεκιές και εκμετάλλευση ηλιθίων.
Καλά, ειδικώς με τους ξαφνικούς θανάτους νέων ανθρώπων και ειδικώς αθλητών, έδωσαν ρέστα ολοι οι άμπαλοι ινσπέκτορες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall » 06 Ιαν 2025, 18:19

Αρίστος έγραψε:
06 Ιαν 2025, 15:44
nik_killthemall έγραψε:
06 Ιαν 2025, 15:43

Αρα ο Αριστος απαντα πως απο τα δεδομενα που δινει το αρθρο που ο ιδιος εβαλε, ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΘΑΝΑΤΩΝ - ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ.
ΕισαΙ ΑΝΙΑΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

Ντροπη σας.

Δεν σε πειραζει που η Pfizer σε κοροιδεψε στα μουτρα κρυβοντας νεκρους, μου ζητας εμενα στατιστικη για να κανεις το ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ της αποκρυψης.

ΦΤΟΥ ΣΟΥ.

.
Βρε βλακα εγω ειμαι ανιατη περιπτωση ή εσεις που σε μαθηματικη λογική βρισκεστε καπου μεταξυ 5 εβδομαδων και 2 μηνων.

Ποσοι πεθαναν μετα το εμβολιο της φαιζερ ? Απαντηση : 4
Ποσοι πεθαναν με εικονικο εμβολιο δηλ. χωρις εμβολιο της φαιζερ ? Απαντηση : ΠΑΛΙ 4.

Αριστος : ΑΡΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΘΑΝΑΤΟΥΣ !

ΠΡΟΦΑΝΩΣ και εμενα που ΔΕΝ εμβολιαστηκα δεν με ενοχλει που η φαιζερ εκρυψε θανατους, οι οποιοι ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΩΝ !
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος » 06 Ιαν 2025, 18:23

nik_killthemall έγραψε:
06 Ιαν 2025, 18:19
Αρίστος έγραψε:
06 Ιαν 2025, 15:44
nik_killthemall έγραψε:
06 Ιαν 2025, 15:43

Αρα ο Αριστος απαντα πως απο τα δεδομενα που δινει το αρθρο που ο ιδιος εβαλε, ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΘΑΝΑΤΩΝ - ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ.
ΕισαΙ ΑΝΙΑΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

Ντροπη σας.

Δεν σε πειραζει που η Pfizer σε κοροιδεψε στα μουτρα κρυβοντας νεκρους, μου ζητας εμενα στατιστικη για να κανεις το ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ της αποκρυψης.

ΦΤΟΥ ΣΟΥ.

.
Βρε βλακα εγω ειμαι ανιατη περιπτωση ή εσεις που σε μαθηματικη λογική βρισκεστε καπου μεταξυ 5 εβδομαδων και 2 μηνων.

Ποσοι πεθαναν μετα το εμβολιο της φαιζερ ? Απαντηση : 4
Ποσοι πεθαναν με εικονικο εμβολιο δηλ. χωρις εμβολιο της φαιζερ ? Απαντηση : ΠΑΛΙ 4.

Αριστος : ΑΡΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΘΑΝΑΤΟΥΣ !

ΠΡΟΦΑΝΩΣ και εμενα που ΔΕΝ εμβολιαστηκα δεν με ενοχλει που η φαιζερ εκρυψε θανατους, οι οποιοι ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΙΤΙΟΤΗΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΩΝ !

Δεν ισχυουν τα συμπερασματα σου γιατι πολυ απλα στο συνολο τους εχουν αμφισβητηθει οι κλινικες δοκιμες της Pfizer, εχουν παραιτηθει ακομη και νοσηλευτες που συμμετειχαν καταγγελοντας οτι οι δοκιμες γινοντουσαν κατα παραβιαση καθε υγειονομικου πρωτοκολλου και ανεφεραν δεκαδες περιπτωσεις.

Συνεχισε ομως να ξεπλενεις μια εταιρεια που σου απεκρυψε θανατους γιατι εχεις εμμονη μια ζωη να μου πηγαινεις κοντρα.

.

.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών