Πρόταση Τραμπ στους Καναδούς να ενωθούν με τις ΗΠΑ μετά την παραίτηση Τριντό
- Dwarven Blacksmith
Re: Πρόταση Τραμπ στους Καναδούς να ενωθούν με τις ΗΠΑ μετά την παραίτηση Τριντό
Μαντέψτε ποιος είναι ο F.E. 

- hellegennes
Re: Πρόταση Τραμπ στους Καναδούς να ενωθούν με τις ΗΠΑ μετά την παραίτηση Τριντό
Ή η Ελλάδα. Ή οποιοδήποτε κράτος στον πλανήτη. Οι εξωγήινοι γιατί δηλαδή είναι πάντα μόνο ένα κράτος και μιλάνε μία γλώσσα; Βλάκες είναι αυτοί;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Για τον Καναδά; Οι περισσότεροι στην θέση του εξελέγησαν 3-4 φορές.Libre arbitre έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 21:28Ο Τριντό είχε τρεις συνεχόμενες εκλογικές νίκες (2015, 2019, 2021) είναι ένα εντυπωσιακό επίτευγμα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Bill Hicks, το ξαναέκανεLibre arbitre έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 21:28Πόσο ηλίθιος είναι ο Τραμπ τελικά...
Ο Τριντό είχε τρεις συνεχόμενες εκλογικές νίκες (2015, 2019, 2021) είναι ένα εντυπωσιακό επίτευγμα, αλλά μπορεί να φέρουν και φθορά, ειδικά μετά από μια δεκαετία στην εξουσία. Η πολιτική κόπωση στους ψηφοφόρους είναι φυσιολογική, όπως και η επιθυμία για ανανέωση.
Οι προκλήσεις που αντιμετώπισε, όπως η πανδημία, η οικονομική κρίση και η κλιματική αλλαγή, πιθανότατα αύξησαν τη δυσαρέσκεια προς την κυβέρνησή του, ενώ η αντιπολίτευση φαίνεται να εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση αποτελεσματικά. Επίσης, οι εσωκομματικές πιέσεις και οι δημοσκοπήσεις ενισχύουν την εικόνα της ανάγκης για αλλαγή ηγεσίας.
Η παραίτηση του Τριντό ίσως αποτελεί στρατηγική κίνηση για να δώσει στους Φιλελεύθερους την ευκαιρία να ανανεωθούν και να ανακτήσουν τη δυναμική τους πριν τις επόμενες εκλογές.

- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Ο Τραμπ θέλει να μεταγγίσει στην Αμερική λευκό αίμα.Αρίστος έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 21:17Νομιζαν μερικοι οτι εκανε προ ημερων πλακα...
αλλα τελικα το εννοει.
https://www.newsbreak.gr/wp-content/upl ... _9359.jpeg
.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
- hellegennes
Κι εγώ αυτό κοιτούσα. Μάλιστα ρώτησα το chatgpt ποια είναι η πιθανότητα να είναι δικό του το κείμενο (του τσατζιπιτιού) και μου είπε ότι είναι μεγάλη, μάλλον 50-70%.enaon έγραψε: ↑07 Ιαν 2025, 01:41Bill Hicks, το ξαναέκανεLibre arbitre έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 21:28Πόσο ηλίθιος είναι ο Τραμπ τελικά...
Ο Τριντό είχε τρεις συνεχόμενες εκλογικές νίκες (2015, 2019, 2021) είναι ένα εντυπωσιακό επίτευγμα, αλλά μπορεί να φέρουν και φθορά, ειδικά μετά από μια δεκαετία στην εξουσία. Η πολιτική κόπωση στους ψηφοφόρους είναι φυσιολογική, όπως και η επιθυμία για ανανέωση.
Οι προκλήσεις που αντιμετώπισε, όπως η πανδημία, η οικονομική κρίση και η κλιματική αλλαγή, πιθανότατα αύξησαν τη δυσαρέσκεια προς την κυβέρνησή του, ενώ η αντιπολίτευση φαίνεται να εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση αποτελεσματικά. Επίσης, οι εσωκομματικές πιέσεις και οι δημοσκοπήσεις ενισχύουν την εικόνα της ανάγκης για αλλαγή ηγεσίας.
Η παραίτηση του Τριντό ίσως αποτελεί στρατηγική κίνηση για να δώσει στους Φιλελεύθερους την ευκαιρία να ανανεωθούν και να ανακτήσουν τη δυναμική τους πριν τις επόμενες εκλογές.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
H Ελλάδα θα μπορούσε να γίνει μία απο τις πολιτείες των ΗΠΑ ?
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- hellegennes
Αμέ. Με την κατάλληλη μετονομασία θα μπορούσε να είναι αδελφή πολιτεία κάποιας ήδη υπάρχουσας:
Missouri - Miseria
Georgia - Giorgos
Michigan - Chigan
Iowa - Iowu
Alaska - Aleste
Colorado - Colobarado
Connecticut - Disconnecticut
Delaware - Tebelaware
Idaho - Ida Ida
Illinois - Eleinoi
Nevada - Bougada
Utah - Yurdah
South Carolina - South Nyhaki
Virginia - Notsomuch
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Σπύρος
- Phorum.gr user: Σπυρος1
- Επικοινωνία:
Το όνομα Canada προέρχεται από την Ινδιάνικη λέξη κανάτα. Θα μπορούσαν να ονομαστούν Κανάτα Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.
ΕΙΜΙ Η ΖΩΗ = ΙΗΣΟΥΣ = 888
-
Ξεκίνα από εσένα πρώτα τρολακι της δεκάρας και μετά βλέπουμε για τους υπόλοιπους. Το Νοέμβριο έχασε η αγαπημένη σου στις ΗΠΑ, τώρα στον Καναδά έγινε το ίδιο, και τα έχεις χάσει.Οργισμένος έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 23:59παρανοια υπαρχει μονον στα μυαλα σας.Financial man έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 23:34Προφανώς και ευθύνεται όλο το κόμμα για την κατάσταση που βρίσκεται σήμερα ο Καναδάς, καθώς και οι 160 βουλευτές στήριζαν τις παράνοιες του Trudeau.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Σε σύγχρονες πολιτικές συνθήκες αναφέρομαι, σε συνθήκες που η φθορά από την εξουσία και οι έντονες πολιτικές πολώσεις κάνουν την παραμονή στην εξουσία πολύ πιο δύσκολη.hellegennes έγραψε: ↑07 Ιαν 2025, 01:41Για τον Καναδά; Οι περισσότεροι στην θέση του εξελέγησαν 3-4 φορές.
Πάντως στην σύγχρονη ιστορία πάλι λιμπεραλς ήταν αυτοί όπως ο πατέρας του, Πιέρ Τριντό - Εκλέχθηκε 4 φορές (1968, 1972, 1974, 1980).
Και ο Κρετιέν - Εκλέχθηκε 3 φορές (1993, 1997, 2000).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Libre arbitre την 07 Ιαν 2025, 07:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
hellegennes έγραψε: ↑07 Ιαν 2025, 05:41Αμέ. Με την κατάλληλη μετονομασία θα μπορούσε να είναι αδελφή πολιτεία κάποιας ήδη υπάρχουσας:
Missouri - Miseria
Georgia - Giorgos
Michigan - Chigan
Iowa - Iowu
Alaska - Aleste
Colorado - Colobarado
Connecticut - Disconnecticut
Delaware - Tebelaware
Idaho - Ida Ida
Illinois - Eleinoi
Nevada - Bougada
Utah - Yurdah
South Carolina - South Nyhaki
Virginia - Notsomuch

- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Τι ζούμε!hellegennes έγραψε: ↑07 Ιαν 2025, 01:48Κι εγώ αυτό κοιτούσα. Μάλιστα ρώτησα το chatgpt ποια είναι η πιθανότητα να είναι δικό του το κείμενο (του τσατζιπιτιού) και μου είπε ότι είναι μεγάλη, μάλλον 50-70%.enaon έγραψε: ↑07 Ιαν 2025, 01:41Bill Hicks, το ξαναέκανεLibre arbitre έγραψε: ↑06 Ιαν 2025, 21:28Πόσο ηλίθιος είναι ο Τραμπ τελικά...

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Tο ότι παίρνουμε κάθε τρολια του Τραμπ ως σοβαρή πραγματική και θέσφατο με ξεπερνά πραγματικα
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Οργισμένος
ε ναι προς θεου. Τρολιες ειναι και οχι χοντρομαλακιες...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πρόταση Τραμπ να καταλάβουν οι ΗΠΑ τη Γάζα για να μείνουν οι...world people
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 05 Φεβ 2025, 07:36 » σε Διεθνής πολιτική - 254 Απαντήσεις
- 6112 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
27 Φεβ 2025, 16:36
-
-
- 44 Απαντήσεις
- 1619 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
05 Μαρ 2024, 19:48
-