Βα φαν κούλο μποτάκι.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑07 Ιαν 2025, 20:31Οι συνάδελφοι σου στην πολεμική αεροπορία τι λένε;Στύξ έγραψε: ↑07 Ιαν 2025, 20:27Δε μας νοιάζει ρε φίλε που έγινες μπουχέσας, 40 και πλέον χρόνια καπνίζω.Και δε θέλω να το κόψω.Feindflug έγραψε: ↑07 Ιαν 2025, 20:18Είναι περίεργο πώς οι καπνιστές είναι εξαρτημένοι από μια βλαβερή συνήθεια, άνθρωποι και όχι μόνο δεν επιθυμούν να την σταματήσουν, αλλά φωνάζουν και υπέρ της.
Τουλάχιστον όλοι οι υπόλοιποι εξαρτημένοι αντιλαμβάνονται ότι έχουν ένα πάθος που τους καταστρέφει, άσχετα αν κάνουν προσπάθειες να το κόψουν ή όχι και αναγνωρίζουν το λάθος τους.
Ακόμα και γω όταν κάπνιζα, ήξερα ότι είχα μια πολύ βλαβερή συνήθεια. Ναι, μου έδινε αρκετά πράγματα, αλλά μου έπαιρνε πολύ περισσότερα. Το ισοζύγιο είναι αρνητικό, όπως και να το δεις.
Οπότε, φουμαρότυποι, καπνίστε σπίτια σας, καπνίστε στα πεζοδρόμια, στα βουνά, στις θάλασσες, αλλά μην νομίζετε ότι κάνετε και κάτι σπουδαίο, καμμία επανάσταση. Απλά θεοποιείτε μια βλαβερή συνήθεια, ενώ συνήθως σε άλλες αμαρτίες είστε ηθικιστές και θεούσοι.
Κατανοητόν;
Ιδρυση Συλλόγου Καπνιστών Ελλάδος.....
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ιδρυση Συλλόγου Καπνιστών Ελλάδος.....
Ρε Στύγιε, δεν είναι μπουχέσες όσοι το κόβουν συνειδητά στη χ ή ψ φάση. Πολυ καλά κάνουν και το κόβουν. Μαγκιά τους.Στύξ έγραψε: ↑07 Ιαν 2025, 20:27Δε μας νοιάζει ρε φίλε που έγινες μπουχέσας, 40 και πλέον χρόνια καπνίζω.Και δε θέλω να το κόψω.Feindflug έγραψε: ↑07 Ιαν 2025, 20:18Είναι περίεργο πώς οι καπνιστές είναι εξαρτημένοι από μια βλαβερή συνήθεια, άνθρωποι και όχι μόνο δεν επιθυμούν να την σταματήσουν, αλλά φωνάζουν και υπέρ της.
Τουλάχιστον όλοι οι υπόλοιποι εξαρτημένοι αντιλαμβάνονται ότι έχουν ένα πάθος που τους καταστρέφει, άσχετα αν κάνουν προσπάθειες να το κόψουν ή όχι και αναγνωρίζουν το λάθος τους.
Ακόμα και γω όταν κάπνιζα, ήξερα ότι είχα μια πολύ βλαβερή συνήθεια. Ναι, μου έδινε αρκετά πράγματα, αλλά μου έπαιρνε πολύ περισσότερα. Το ισοζύγιο είναι αρνητικό, όπως και να το δεις.
Οπότε, φουμαρότυποι, καπνίστε σπίτια σας, καπνίστε στα πεζοδρόμια, στα βουνά, στις θάλασσες, αλλά μην νομίζετε ότι κάνετε και κάτι σπουδαίο, καμμία επανάσταση. Απλά θεοποιείτε μια βλαβερή συνήθεια, ενώ συνήθως σε άλλες αμαρτίες είστε ηθικιστές και θεούσοι.
Κατανοητόν;
Μπουχέσες είναι όσοι μπορεί να έχουν τη χ ή ψ εξάρτηση από ανθυγιεινές τροφές, ποτά κλπ κλπ ή απλώς είναι αδύναμοι οργανισμοί ευπρόσβλητοι στο οτιδήποτε και το παίζουν ιστορία στους καπνιστές, λες και οι δεύτεροι ζητούν εναγωνίως την παρέα τους... για να περάσουν καλά.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Βασιβουζούκοι, Οστρογότθοι, βάνδαλοι, αγγουράκια.Στύξ έγραψε: ↑07 Ιαν 2025, 20:32Βα φαν κούλο μποτάκι.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑07 Ιαν 2025, 20:31Οι συνάδελφοι σου στην πολεμική αεροπορία τι λένε;
Είμαι καπνιστής σε αποδρομή
Και θα γίνω ο νο1 αντιπαθητικός αντικαπνιστης
υγ. δικός δεν είμαι κανενός
Ρε εσύ που είσαι μεγαλοκοπελα δεν μπορεί να μην θυμάσαι τη φράση

- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Ρε παιδιά θα με τρελάνετε;Λευκός Λύκος έγραψε: ↑07 Ιαν 2025, 17:57Να σας ξεσκίσουν.
Είναι δυνατόν να μπαίνουμε σε καφετέρια και να μην μπορούμε να μιλήσουμε από την καπνα;
Οπωσδήποτε πρέπει να απαγορευτεί και το ηλεκτρονικό τσιγάρο κάθε είδους. Βγάζει καλό ντουμάνι.
Ποια είναι αυτή η καφετέρια που καπνίζουν να πάω κι εγώ;
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ακόμα κλαίει η βλαχομποέμ πλεμπαρία?
Σταματήστε πια καλά μου, αν ήξερα ότι θα σας προκαλέσω τόσο μεγάλο πόνο δεν θα άνοιγα το επίμαχο νήμα
Σταματήστε πια καλά μου, αν ήξερα ότι θα σας προκαλέσω τόσο μεγάλο πόνο δεν θα άνοιγα το επίμαχο νήμα

Μπουχέσας εγώ, τύπε; Μάλλον με μπερδεύεις με άλλον ή κάνεις προβολή του εαυτού σου, επάνω μου.Στύξ έγραψε: ↑07 Ιαν 2025, 20:27Δε μας νοιάζει ρε φίλε που έγινες μπουχέσας, 40 και πλέον χρόνια καπνίζω.Και δε θέλω να το κόψω.Feindflug έγραψε: ↑07 Ιαν 2025, 20:18Είναι περίεργο πώς οι καπνιστές είναι εξαρτημένοι από μια βλαβερή συνήθεια, άνθρωποι και όχι μόνο δεν επιθυμούν να την σταματήσουν, αλλά φωνάζουν και υπέρ της.
Κατανοητόν;
Δεν με απασχολεί αν το κόψεις. Αλλά μην νομίζεις ότι κάνεις και κάτι σπουδαίο καπνίζοντας και διεκδικώντας το δικαίωμα να μας βρωμίζεις τον αέρα και τα ρούχα σε κλειστούς χώρους.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Δε θυμάμαι αγαπητέ. Είναι κι αυτό το Έμενταλ που με ταλαιπωρεί.

- vantono
Εγώ ο παγκόσμιος πρόεδρος των αντικαπνιστων, παραδέχτηκα στο άλλο νήμα ότι στις καφετέριες έχει ηρεμησει αρκετά η φάση, και με το νόμο μάλιστα να εφαρμόζεται κατά το ήμισυ ή και καθόλου.Πτολεμαίος έγραψε: ↑07 Ιαν 2025, 20:49Ρε παιδιά θα με τρελάνετε;Λευκός Λύκος έγραψε: ↑07 Ιαν 2025, 17:57Να σας ξεσκίσουν.
Είναι δυνατόν να μπαίνουμε σε καφετέρια και να μην μπορούμε να μιλήσουμε από την καπνα;
Οπωσδήποτε πρέπει να απαγορευτεί και το ηλεκτρονικό τσιγάρο κάθε είδους. Βγάζει καλό ντουμάνι.
Ποια είναι αυτή η καφετέρια που καπνίζουν να πάω κι εγώ;
Που να εφαρμοζοταν και στο 100% κιόλας δηλαδή.
Άν έρθει να καπνίσει σπίτι σου πέστου να περάσει να καπνίσει έξω.Feindflug έγραψε: ↑07 Ιαν 2025, 20:52Μπουχέσας εγώ, τύπε; Μάλλον με μπερδεύεις με άλλον ή κάνεις προβολή του εαυτού σου, επάνω μου.Στύξ έγραψε: ↑07 Ιαν 2025, 20:27Δε μας νοιάζει ρε φίλε που έγινες μπουχέσας, 40 και πλέον χρόνια καπνίζω.Και δε θέλω να το κόψω.Feindflug έγραψε: ↑07 Ιαν 2025, 20:18Είναι περίεργο πώς οι καπνιστές είναι εξαρτημένοι από μια βλαβερή συνήθεια, άνθρωποι και όχι μόνο δεν επιθυμούν να την σταματήσουν, αλλά φωνάζουν και υπέρ της.
Κατανοητόν;
Δεν με απασχολεί αν το κόψεις. Αλλά μην νομίζεις ότι κάνεις και κάτι σπουδαίο καπνίζοντας και διεκδικώντας το δικαίωμα να μας βρωμίζεις τον αέρα και τα ρούχα σε κλειστούς χώρους.
- vantono
Εσύ έχεις ένα σχολιασμό στο νήμα με τα αουτφιτς να κάνεις πύτε μου. Άντε γιατί πολλή φαιά ουσία μας ανάγκασαν οι βλαχομποέμ να καταναλώσουμε με την πάρτη τους, πέσαμε επίπεδο σήμεραFeindflug έγραψε: ↑07 Ιαν 2025, 20:18Είναι περίεργο πώς οι καπνιστές είναι εξαρτημένοι από μια βλαβερή συνήθεια, άνθρωποι και όχι μόνο δεν επιθυμούν να την σταματήσουν, αλλά φωνάζουν και υπέρ της.

- kongrosian
κάποτε καπνίζαμε στα καφέ, στα μπαρ, στα κουτούκια, στα αμφιθέατρα των σχολών, στα κτελ, στα νοσοκομεία, στους χώρους εργασίας.
τέλος εποχής. περιθώριο. πρέπει να το πάρουμε απόφαση. κρίμα. ήμουν τυχερός που το έζησα, όσο το έζησα.
θα με βρείτε κλεισμένο στο σπίτι μου να καπνίζω, παρέα με ένα καφέ, ένα κρασί, να αναπολώ τα περασμένα μεγαλεία.
αντίο για πάντα.
τέλος εποχής. περιθώριο. πρέπει να το πάρουμε απόφαση. κρίμα. ήμουν τυχερός που το έζησα, όσο το έζησα.
θα με βρείτε κλεισμένο στο σπίτι μου να καπνίζω, παρέα με ένα καφέ, ένα κρασί, να αναπολώ τα περασμένα μεγαλεία.
αντίο για πάντα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οι κατω των 45 διαφωνουν με την ιδρυση Ιδιωτικων πανεπιστημιων ,οι ανω των 45 συμφωνουν
από Frappezitis » 02 Μαρ 2024, 23:48 » σε Εσωτερική Πολιτική - 5 Απαντήσεις
- 261 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
03 Μαρ 2024, 00:22
-
-
-
Νέα δημοσίευση Τσινάει η Σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του ΕΜΠ με την ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων
από Parrot » 14 Δεκ 2023, 16:56 » σε Κοινωνικά θέματα - 4 Απαντήσεις
- 296 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
14 Δεκ 2023, 17:24
-
-
-
Νέα δημοσίευση Στην κρίση του ΣτΕ η ιδρυση ιδιωτικων Πανεπιστημιων και ο γάμος ομοφυλοφιλων
από George_V » 12 Απρ 2025, 12:06 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 57 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
12 Απρ 2025, 12:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση το πιο πετυχημένο τμήμα αθλητικού συλλόγου στην Ελλάδα
από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 10 Ιούλ 2024, 13:14 » σε Αθλητικά - 18 Απαντήσεις
- 538 Προβολές
-