Άρτικλ XIII

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Άρτικλ XIII

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 10 Δεκ 2018, 23:24

Εντάξει ακόμα και αυτό με τον κακοπροαίρετο συνομιλητή από μένα το έχεις αντιγράψει. :lol:
Έλεος δηλαδή, είναι σαν ΑΙ που εκπαιδεύεται πάνω μου στο πρήξιμο παπαριών.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 10 Δεκ 2018, 23:28

hellegennes έγραψε:
10 Δεκ 2018, 23:22
Για να καταλαβαίνουν και οι υπόλοιποι, είπα ότι είναι απαράδεκτο να συμφωνούν μεταξύ τους ΔΥΟ χώρες για ζητήματα ολόκληρου του συνασπισμού, λες και μιλάνε για το τσιφλίκι τους. Αυτό λοιπόν το διαστρεβλώνεις τώρα σε «οι χώρες δεν πρέπει να μιλάνε μεταξύ τους».
Οι υπόλοιποι -που δεν υπάρχουν βέβαια θέλουν να προστατέψουν τα εγκεφαλικά τους κύτταρα οι άνθρωποι- ας το θαυμάσουν μόνοι τους.
Τι δουλειά έχουν καν να συζητάνε μόνες τους η Γαλλία και η Γερμανία για το μπάτζετ της Ευρωζώνης; Ούτε καν να συζητάνε μόνες τους δεν είναι λογικό, πόσο μάλλον να συμφωνούν κιόλας.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 10 Δεκ 2018, 23:29

Dwarven Blacksmith έγραψε:
10 Δεκ 2018, 23:24
Εντάξει ακόμα και αυτό με τον κακοπροαίρετο συνομιλητή από μένα το έχεις αντιγράψει. :lol:
Έλεος δηλαδή, είναι σαν ΑΙ που εκπαιδεύεται πάνω μου στο πρήξιμο παπαριών.
Άλλη μια μεγάλη αλήθεια:
hellegennes έγραψε:
22 Νοέμ 2018, 10:59
Λες μαλακίες, γιατί σε συμφέρει. Κακόπιστα κιόλας, γιατί δεν έχεις επιχειρήματα. Μάθε να συνομιλείς σαν άνθρωπος. Ξέρεις πολύ καλά ότι δεν θα αρνηθώ κάτι που ισχύει. Φλατ έρθερ είσαι εσύ ακριβώς, γιατί πιστεύεις σε πράγματα που όχι μόνο δεν υπάρχουν αλλά δεν δέχεσαι και να μιλήσεις γι' αυτά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 10 Δεκ 2018, 23:31

10 Δεκ 2018, 23:28
hellegennes έγραψε:
10 Δεκ 2018, 23:22
Για να καταλαβαίνουν και οι υπόλοιποι, είπα ότι είναι απαράδεκτο να συμφωνούν μεταξύ τους ΔΥΟ χώρες για ζητήματα ολόκληρου του συνασπισμού, λες και μιλάνε για το τσιφλίκι τους. Αυτό λοιπόν το διαστρεβλώνεις τώρα σε «οι χώρες δεν πρέπει να μιλάνε μεταξύ τους».
Οι υπόλοιποι -που δεν υπάρχουν βέβαια θέλουν να προστατέψουν τα εγκεφαλικά τους κύτταρα οι άνθρωποι- ας το θαυμάσουν μόνοι τους.
Τι δουλειά έχουν καν να συζητάνε μόνες τους η Γαλλία και η Γερμανία για το μπάτζετ της Ευρωζώνης; Ούτε καν να συζητάνε μόνες τους δεν είναι λογικό, πόσο μάλλον να συμφωνούν κιόλας.
Μπράβο, ακριβώς αυτό έγραψα. Εκτός κι αν δεν καταλαβαίνεις και τι διαβάζεις, πράγμα που δεν μου κάνει εντύπωση για ποδοσφαιρικό οπαδό.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 10 Δεκ 2018, 23:33

Έγινε πιο ξεκάθαρο στην προηγούμενη σελίδα όπου ούτε στους υπουργούς επιτρέπεις να συμφωνήσουν επειδή είναι άτυπο.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 10 Δεκ 2018, 23:42

Οι υπουργοί συμφωνούν σ' αυτό που τους λένε, αφού η διαδικασία είναι ξεκάθαρα αδιαφανής. Κάθισαν 18 χώρες και συμφώνησαν να έχουν για αρχηγό τους έναν τύπο που λέει ψέματα ότι έχει πτυχίο. 18 χώρες που σε οικονομικά ζητήματα υποτίθεται ότι σφάζονται. :smt005:

Πώς είναι η θέα από την θύρα σου; :smt005:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 10 Δεκ 2018, 23:48

Ναι, αποφάσισαν όλοι οι υπουργοί ότι δεν οφείλουν πίστη στον πρωθυπουργό που τους διόρισε, στο μεγάλο κεφάλαιο που τους πληρώνει, ή στους ψηφοφόρους τους.
Όχι. Τους υπνώτισε όλους κάποιος Κομισάριος με ένα μαγικό άρτιφακτ που ανέσυρε από τη λίμνη. :str8jack:

I rest my case.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 10 Δεκ 2018, 23:54

Ναι, αυτό ακριβώς. Οι υπουργοί αποφάσισαν να ψηφίσουν τον Καρανίκα για πρόεδρο του γκρουπ από πίστη στους ψηφοφόρους τους.

Όχι ότι υπάρχουν πολιτικά συμφέροντα και λόμπι, που έτσι κι αλλιώς δεν είναι και κρυφά. Αυτά ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας για τους ψεκασμένους οπαδούς.

Είδαν το βιογραφικό του απατεώνα και είπαν «ας τους δώσουμε μια ευκαιρία του παιδιού, συμπαθητικό φαίνεται». :smt005:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 10 Δεκ 2018, 23:58

hellegennes έγραψε:
10 Δεκ 2018, 23:54
Ναι, αυτό ακριβώς. Οι υπουργοί αποφάσισαν να ψηφίσουν τον Καρανίκα για πρόεδρο του γκρουπ από πίστη στους ψηφοφόρους τους.

Όχι ότι υπάρχουν πολιτικά συμφέροντα και λόμπι, που έτσι κι αλλιώς δεν είναι και κρυφά. Αυτά ανήκουν στην σφαίρα της φαντασίας για τους ψεκασμένους οπαδούς.

Είδαν το βιογραφικό του απατεώνα και είπαν «ας τους δώσουμε μια ευκαιρία του παιδιού, συμπαθητικό φαίνεται». :smt005:
Τα πολιτικά συμφέροντα και τα λόμπι τα έθεσες ΕΞΩ από τους 18. Όχι ως μέρος τους. ΕΞΩ.
Που σημαίνει φσσσστ, φσσσσσστ.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 11 Δεκ 2018, 00:01

Αλήθεια, πέρα από τα γεγονότα, που αποφασίζεις να αγνοήσεις, γιατί έρχονται σε αντίφαση με την κοσμοθέασή σου, πώς δικαιολογείς στο μυαλό σου ότι έτυχε και έβγαλαν ομόφωνη απόφαση 18 χώρες που ήταν στα μαχαίρια οικονομικά, σχετικά με έναν μπάρμπα που ήταν διεθνώς άγνωστος και έλεγε ψέματα στο βιογραφικό του για τις σπουδές του, που αν είχε διαπιστωθεί εγχώρια θα είχε γίνει τρελό σκάνδαλο (εδώ δώσανε 10 χρόνια φυλάκιση στην άλλην γιατί είπε ψέματα ότι τέλειωσε το δημοτικό);
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 11 Δεκ 2018, 00:10

Αυτό με το βιογραφικό είναι φέικ νιουζ. Στο about me της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων ήταν, και μόνο στη μετάφραση στα αγγλικά.

Ως προς γιατί τον βγάλανε, ίσως ως γαμημένοι ΥΠΟΙΚ μου μιλάνε συνέχεια μεταξύ τους να τον ήξεραν καλύτερα από σένα κι μένα.
Εντάξει, όχι από σένα, μόνο από μένα.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 11 Δεκ 2018, 00:15

Για να επανέλθουμε λίγο περισσότερο στο κεντρικό θέμα της συζήτησης μετά από το διασκεδαστικότατο διάλειμμα με τον ευρωγιαχωβά θέλω να επισημάνω ότι τουλάχιστον εγώ προσωπικά δεν έχω καμία διάθεση να πάρω το μέρος του κούγκλη κτλ. (φαντάζομαι και πολλοί άλλοι καλόπιστοι αναγνώστες και συμμετέχοντες της συζήτησης) αλλά να κάνω μια αυτονόητη για τα δικά μου δεδομένα πάντα διαπίστωση ότι το 99,9% των ανθρώπων στην Ευρώπη και γιατί όχι και του υπόλοιπου πλανήτη στην συγκεκριμένη περίπτωση όχι μόνον δεν έχουν να χάσουν αλλά έχουν να κερδίσουν πολλά πράματα και σε πολλά επίπεδα αν όντως είτε καταργηθεί είτε τροποποιηθεί κατάλληλα το συγκεκριμένο άρθρο.

Επιπροσθέτως και εφόσον είναι δεκακάθαρο για τον κάθε σκεπτόμενο άνθρωπο πως η ΕΕ λειτουργεί σαν το πουτανάκι κάποιων μεγάλων εταιρειών που εμπορεύονται φως σε πανιά και σήματα για τα ηχεία μας και θέλουν να βγάλουν κι άλλα λεφτά μιας και είναι αχόρταγοι ας κυνηγήσουν τον κουγκλ και τον κάθε κουγκλ που φοροαποφεύγει νομιμότατα ένα σκασμό δις τον χρόνο ακριβώς γιατί αυτοί οι ίδιοι οι νομοθέτες το επιτρέπουν, ας τα πάρουν από κει αυτά τα λεφτά και ας τα δώσουν για πνευματικά δικαιώματα, ας τα βάλουν και στον πάτο τους εν πάση περιπτώσει, ποσώς τους νοιάζει να προστατεύσουν τους πραγματικούς δημιουργούς έτσι κι αλλιώς.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 11 Δεκ 2018, 00:21

:πέφτειμικρόφωνο:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 11 Δεκ 2018, 00:47

11 Δεκ 2018, 00:10
Αυτό με το βιογραφικό είναι φέικ νιουζ. Στο about me της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων ήταν, και μόνο στη μετάφραση στα αγγλικά.
Fake news που αναδημοσίευσαν όλα τα δημοσιογραφικά πρακτορεία, από τους Ρόιτερ ως το BBC και από την DW ως την Ναυτεμπορική.

Έλα, ήταν μόνο στα αγγλικά; Την γλώσσα που μιλάει το 80% των Ευρωπαίων και αποτελεί την ντε φάκτο γλώσσα συνεννόησης παντού στην ΕΕ; Συγγνώμη, λάθος μου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 11 Δεκ 2018, 00:49

Αυτό που λέω εγώ δημοσίευσαν. Όχι βιογραφικό αλλά σελίδα biography ενός σαιτ.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Απάντηση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών