Πίπες στον Ταγίπ από τον Ντόνι Τράμπογλου
Re: Πίπες στον Ταγίπ από τον Ντόνι Τράμπογλου
Ας τον κεράσουν 1-2 πύργους στο Ελληνικό να σταματησει
Αν αρχισει τις αλαξωκωλιες με τον Ερντογαν, θα δουμε αν η Ελλάδα θα χαίρει μεγάλου ενδιαφέροντος στο τραπέζι του προέδρουGolden Age έγραψε: ↑08 Ιαν 2025, 00:33phorumaster έγραψε: ↑08 Ιαν 2025, 00:24Ούτε η Ιερουσαλήμ αναφέρθηκε. Η διαφορά είναι ότι για το Ισραήλ ο Τραμπ είναι η μόνη μικρή χώρα για την οποία δείχνει ενδιαφέρον σε αντίθεση με την Ελλάδα.Ποιος θα προωθεί τα συμφέροντα της Ελλάδας στον Τραμπ;
Εγώ είμαι πολύ κοντά στον Τραμπ. Η σχέση μας διαρκεί εδώ και 45 χρόνια. Αν χρειάζεται την άποψή μου, μου τηλεφωνεί πάντα. Δεν πιστεύω όμως ότι η Ελλάδα χαίρει μεγάλου ενδιαφέροντος στο τραπέζι του προέδρου. Δεν θα επιτρέψει πάντως να γίνει κάτι κακό στην Ελλάδα.
Κατσιματιδης:η Ελλάδα δεν χαίρει μεγάλου ενδιαφέροντος στην νέα κυβέρνηση Τραμπ
-
Δεν χαίρει μεγάλου ενδιαφέροντος σύμφωνα με τον ίδιο τον Ρεπουμπλικανο πολιτευτή αλλά δεν θα αφήσει να γίνει κάτι κακό. Ε και τι θα έλεγε ότι θα αφήσει να γίνει κακό;Golden Age έγραψε: ↑08 Ιαν 2025, 00:33phorumaster έγραψε: ↑08 Ιαν 2025, 00:24Ούτε η Ιερουσαλήμ αναφέρθηκε. Η διαφορά είναι ότι για το Ισραήλ ο Τραμπ είναι η μόνη μικρή χώρα για την οποία δείχνει ενδιαφέρον σε αντίθεση με την Ελλάδα.Ποιος θα προωθεί τα συμφέροντα της Ελλάδας στον Τραμπ;
Εγώ είμαι πολύ κοντά στον Τραμπ. Η σχέση μας διαρκεί εδώ και 45 χρόνια. Αν χρειάζεται την άποψή μου, μου τηλεφωνεί πάντα. Δεν πιστεύω όμως ότι η Ελλάδα χαίρει μεγάλου ενδιαφέροντος στο τραπέζι του προέδρου. Δεν θα επιτρέψει πάντως να γίνει κάτι κακό στην Ελλάδα.

- Otto Weininger
Scouser έγραψε: ↑08 Ιαν 2025, 00:18Θες να αρχίσω να απαριθμω δηλώσεις ελ πολιτικών για το πόσο πολύτιμος σύμμαχος είναι η Τουρκία, πόσο κοντά τη θέλουμε στη Δύση, τι καλές σχέσεις έχουν προσωπικα με τον Ερντογάν, πόσο αναγκαία είναι η ελληνοτουρκικη φιλια, πόσο δικαιολογημενες είναι οι ανησυχίες της Τουρκίας για την τρομοκρατία κτλ κτλ; Έχει κάποιο νόημα;Otto Weininger έγραψε: ↑08 Ιαν 2025, 00:07Τώρα μεταξύ μας, αυτά δεν τα εχει πει ούτε ο Μητσοτάκης, ούτε ο Γεραπετρίτης ούτε κανένας γενικά.Scouser έγραψε: ↑07 Ιαν 2025, 23:43Όταν θα αρχίσουν τα γνωστά που είδαμε στην προηγούμενη θητεία, δηλαδή απειλές, κυρώσεις κτλ επειδή ο Ερντογάν ονειρεύεται μετά τη Δαμασκό να απελευθερωσει και την Ιερουσαλήμ, μη σας χάσουμε όμως, ε λίμπταρντς;
Κατά τα λοιπά, τι ακριβώς είπε ο Τραμπ που δεν έχουν πει σε διαφορετικές παραλλαγές και κατ'επαναληψη ο Κούλης και ο Γεραπετριτης; Νομίζετε ακόμα ότι μπορείτε να κοροιδευετε την κοινωνία πουλώντας αντιτουρκισμο όταν μιλάει οΤραμπ και μετριοπάθεια όταν μιλάνε οι αρχηγοί σας, έτσι; Μαντέψτε: Σας ξέρουμε καλά και σας χεζουμε.
Όχι, θέλω να μου βρεις μια τόσο ανιστόρητη δήλωση, είτε από τον Μητσοτάκη που έτρεξες να τον αναφέρεις είτε από τον οποιονδήποτε. Τούρκοι εξαιρούνται για ευνόητους λόγους.
Επίσης, εμένα αποκαλείς "λιμπνταρντ που χαθώ ως συνήθως" ;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Otto Weininger την 08 Ιαν 2025, 00:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Golden Age
Θα μπορούσε να μην το αναφέρει καθόλου αυτό. Για να το αναφέρει κάτι σημαίνει.phorumaster έγραψε: ↑08 Ιαν 2025, 00:36Δεν χαίρει μεγάλου ενδιαφέροντος σύμφωνα με τον ίδιο τον Ρεπουμπλικανο πολιτευτή αλλά δεν θα αφήσει να γίνει κάτι κακό. Ε και τι θα έλεγε ότι θα αφήσει να γίνει κακό;Golden Age έγραψε: ↑08 Ιαν 2025, 00:33phorumaster έγραψε: ↑08 Ιαν 2025, 00:24
Ούτε η Ιερουσαλήμ αναφέρθηκε. Η διαφορά είναι ότι για το Ισραήλ ο Τραμπ είναι η μόνη μικρή χώρα για την οποία δείχνει ενδιαφέρον σε αντίθεση με την Ελλάδα.Ποιος θα προωθεί τα συμφέροντα της Ελλάδας στον Τραμπ;
-
Αφού του έκαναν αυτήν την ερώτηση προφανώς κάτι έπρεπε να απαντήσειGolden Age έγραψε: ↑08 Ιαν 2025, 00:39Θα μπορούσε να μην το αναφέρει καθόλου αυτό. Για να το αναφέρει κάτι σημαίνει.phorumaster έγραψε: ↑08 Ιαν 2025, 00:36Δεν χαίρει μεγάλου ενδιαφέροντος σύμφωνα με τον ίδιο τον Ρεπουμπλικανο πολιτευτή αλλά δεν θα αφήσει να γίνει κάτι κακό. Ε και τι θα έλεγε ότι θα αφήσει να γίνει κακό;Golden Age έγραψε: ↑08 Ιαν 2025, 00:33
Η Ελλάδα στηρίζει την ευρωπαϊκή προοπτική της Τουρκίας και τη μάχη της κατά της τρομοκρατίας, επιθυμεί την ελληνοτουρκικη φιλια και θεωρεί την Τουρκία πολύτιμο σύμμαχο. Αν δε ήταν αύριο μεθαύριο να πεταχτεί με κάποιο τρόπο η Τουρκία εκτός ΝΑΤΟ, θα ήταν η πρώτη που θα αντιδρούσε. Τα υπόλοιπα είναι για να'χαμε να λέγαμε. Όσο για τη Συρία, ήταν όντως ανιστόρητο αυτο που είπε ο Τραμπ, αλλά εσένα τι σε νοιάζει για τη Συρία; Τι το παίζεις, γεραπετροτερος του Γεραπετριτη;Otto Weininger έγραψε: ↑08 Ιαν 2025, 00:38Scouser έγραψε: ↑08 Ιαν 2025, 00:18Θες να αρχίσω να απαριθμω δηλώσεις ελ πολιτικών για το πόσο πολύτιμος σύμμαχος είναι η Τουρκία, πόσο κοντά τη θέλουμε στη Δύση, τι καλές σχέσεις έχουν προσωπικα με τον Ερντογάν, πόσο αναγκαία είναι η ελληνοτουρκικη φιλια, πόσο δικαιολογημενες είναι οι ανησυχίες της Τουρκίας για την τρομοκρατία κτλ κτλ; Έχει κάποιο νόημα;Otto Weininger έγραψε: ↑08 Ιαν 2025, 00:07
Τώρα μεταξύ μας, αυτά δεν τα εχει πει ούτε ο Μητσοτάκης, ούτε ο Γεραπετρίτης ούτε κανένας γενικά.
Όχι, θέλω να μου βρεις μια τόσο ανιστόρητη δήλωση, είτε από τον Μητσοτάκη που έτρεξες να τον αναφέρεις είτε από τον οποιονδήποτε. Τούρκοι εξαιρούνται για ευνόητους λόγους.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Προφανώς όχι.Otto Weininger έγραψε: ↑08 Ιαν 2025, 00:38
Επίσης, εμένα αποκαλείς "λιμπνταρντ που χαθώ ως συνήθως" ;

In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Golden Age
Η ερώτηση ήταν για τα συμφέροντα της Ελλάδος. Ο Κατσιματίδης απάντησε και για την ασφάλεια της Ελλάδος.phorumaster έγραψε: ↑08 Ιαν 2025, 00:40Αφού του έκαναν αυτήν την ερώτηση προφανώς κάτι έπρεπε να απαντήσειGolden Age έγραψε: ↑08 Ιαν 2025, 00:39Θα μπορούσε να μην το αναφέρει καθόλου αυτό. Για να το αναφέρει κάτι σημαίνει.phorumaster έγραψε: ↑08 Ιαν 2025, 00:36
Δεν χαίρει μεγάλου ενδιαφέροντος σύμφωνα με τον ίδιο τον Ρεπουμπλικανο πολιτευτή αλλά δεν θα αφήσει να γίνει κάτι κακό. Ε και τι θα έλεγε ότι θα αφήσει να γίνει κακό;
-
Ο Ταγίπ κι ο Κούρδος Φιντάν βάλαν τον κώλο τους κάτω και διαβάσαν, και μάθαν την τέχνη του σοφτ πάουερ και του πρόξυ γουώρ: πρώτα χρησιμοποίησαν τον Γκιουλέν να φτιάχνει μεντρεσέδες τουρκόφιλους σε όλη τη Μ. Ανατολή / Β. Αφρική / Κ. Ασία, κι όταν αυτός σήκωσε μύτη τον πετάξανε. Κι όποτε σκάσει κάπου πόλεμος, Λιβύη, Αρτσάχ, Ουκρανία, Συρία, παίζει μπαλίτσα ο Τούρκος δι' αντιπροσώπου κι επεκτείνεται γεωπολιτικά χωρίς να χάνει Τούρκους στρατιώτες. Μέχρι τον Ταγίπ, η πολιτική του τούρκικου κράτους ήταν: μας αρκεί η κομβική μας γεωγραφική θέση, μας αρκεί που είμαστε μάτι-αυτί του ΝΑΤΟ σε Καύκασο/Μεσόγειο/Εύξεινο, λέγανε στους Αμερικάνους "μας χρειάζεστε λόγω γεωγραφίας". Με Ταγίπ πήγαν ένα βήμα παραπάνω, μπορούν πια να αποδεικνύουν στον θείο Σαμ ότι τού είναι χρήσιμοι όχι μόνο ως ακούνητος βράχος στο χάρτη αλλά και ως κινούμενη αναθεωρητική δύναμη (άλλωστε, σε κανένα από τους 4 πολέμους, Λιβύη, Αρτσάχ, Ουκρανία, Συρία, δεν συγκρούστηκαν στρατηγικά τα συμφέροντα της Τουρκίας με αυτά της Δύσης, μόνο τακτικά σε κάποιες περιπτώσεις). Αυτά βλέπει ο Ντόνι και λέει αυτά που λέει. Τα ίδια έλεγαν κι οι Ντεμς αλλά με τη δική τους ξενέρωτη-ψευτοευγενική γλώσσα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Jolly Roger_ την 08 Ιαν 2025, 00:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ω ρε πουστη, και δεν μου πάνε καθόλου τα χακί και οι παραλλαγές.
Αν σκάσει κάτι ελπίζω να σκάσει προς το τέλος της τραμποθητείας, εκεί που θα πλησιάζω στα 40παρά, μπας και τη γλυτώσω με την επιστράτευση
Ας στείλετε οι τραμπικοί τους γιους σας.
Αν σκάσει κάτι ελπίζω να σκάσει προς το τέλος της τραμποθητείας, εκεί που θα πλησιάζω στα 40παρά, μπας και τη γλυτώσω με την επιστράτευση

Ας στείλετε οι τραμπικοί τους γιους σας.
-
Μα το "να μην πάθει κάτι κακο" η Ελλάδα είναι προφανώς μέρος των συμφερόντων της Ελλάδας βασικά το πιο βασικό. Βέβαια το τι σημαίνει "μην πάθει κακό" είναι τελείως γενικό και αόριστο (για παράδειγμα δώσε τη Γροιλανδία μην πάθεις κανά κακο Δανία) πέρα από το ότι το πιθανότερο είναι ότι απλά το πέταξε επειδή έπρεπε να πει κάτι πέρα από το ότι βασικά την έχει χεσμενη όπως οποιαδήποτε άλλη μικρή χώρα εκτός Ισραήλ.Golden Age έγραψε: ↑08 Ιαν 2025, 00:44Η ερώτηση ήταν για τα συμφέροντα της Ελλάδος. Ο Κατσιματίδης απάντησε και για την ασφάλεια της Ελλάδος.phorumaster έγραψε: ↑08 Ιαν 2025, 00:40Αφού του έκαναν αυτήν την ερώτηση προφανώς κάτι έπρεπε να απαντήσειGolden Age έγραψε: ↑08 Ιαν 2025, 00:39
Θα μπορούσε να μην το αναφέρει καθόλου αυτό. Για να το αναφέρει κάτι σημαίνει.
Στην πρώτη διετία έχει λογικα τα μεγαλύτερα περιθώρια ευελιξιας. Μετά δεν ξέρουμε πως θα ειναι Γερουσια/Βουλη.
- Golden Age
Ο Γκιουλέν δημιουργούσε μεντρεσέδες κι επι Κεμαλιστών, στα Βαλκάνια, στην δεκαετία του '90. Μετά βέβαια οι Κεμαλιστές τον κυνήγησαν, γιατί παρότι αύξησε την τουρκική επιρροή στα Βαλκάνια, προωθούσε τον ισλαμισμό και στο εσωτερικό της Τουρκίας.Jolly Roger_ έγραψε: ↑08 Ιαν 2025, 00:44Ο Ταγίπ κι ο Κούρδος Φιντάν βάλαν τον κώλο τους κάτω και διαβάσαν, και μάθαν την τέχνη του σοφτ πάουερ και του πρόξυ γουώρ: πρώτα χρησιμοποίησαν τον Γκιουλέν να φτιάχνει μεντρεσέδες τουρκόφιλους σε όλη τη Μ. Ανατολή / Β. Αφρική / Κ. Ασία, κι όταν αυτός σήκωσε μύτη τον πετάξανε. Κι όποτε σκάσει κάπου πόλεμος, Λιβύη, Αρτσάχ, Ουκρανία, Συρία, παίζει μπαλίτσα ο Τούρκος δι' αντιπροσώπου κι επεκτείνεται γεωπολιτικά χωρίς να χάνει Τούρκους στρατιώτες. Μέχρι τον Ταγίπ, η πολιτική του τούρκικου κράτους ήταν: μας αρκεί η κομβική μας γεωγραφική θέση, μας αρκεί που είμαστε μάτι-αυτί του ΝΑΤΟ σε Καύκασο/Μεσόγειο/Εύξεινο, λέγανε στους Αμερικάνους "μας χρειάζεστε λόγω γεωγραφίας". Με Ταγίπ πήγαν ένα βήμα παραπάνω, μπορούν πια να αποδεικνύουν στον θείο Σαμ ότι τού είναι χρήσιμοι όχι μόνο ως ακούνητος βράχος στο χάρτη αλλά και ως κινούμενη αναθεωρητική δύναμη (άλλωστε, σε κανένα από τους 4 πολέμους, Λιβύη, Αρτσάχ, Ουκρανία, Συρία, δεν συγκρούστηκαν στρατηγικά τα συμφέροντα της Τουρκίας με αυτά της Δύσης, μόνο τακτικά σε κάποιες περιπτώσεις). Αυτά βλέπει ο Ντόνι και λέει αυτά που λέει. Τα ίδια έλεγαν κι οι Ντεμς αλλά με τη δική τους ξενέρωτη-ψευτοευγενική γλώσσα.
- metaxoskolikas
λογικότερο το βρίσκω να πάει πρώτα ο Ερντογάν για καμιά Βουλγαρία που ήδη έχει 20% δικά του κόμματα.απο την άλλη ίσως περιμένει να πέσει αυτή έτσι κι αλλιώς σαν ώριμο φρούτο λόγω δημογραφικού οπότε να προτιμά τίποτα από τα νότια...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πίπες στον Ταγίπ από τον Ντόνι Τράμπογλου vol 4
από Λεγεών » 24 Απρ 2025, 08:16 » σε Διεθνής πολιτική - 44 Απαντήσεις
- 833 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos