Εννοείται, το ΚΚΕ πλέον είναι και με τον Πλουμπίδη, και τον Ζαχαριάδη, και όλους. Ο καθένας έπαιξε τον ρόλο του στην ιστορία του κόμματος, και το κόμμα πλέον συμπεριλαμβάνει του πάντες που έδρασαν μέσα στις τάξεις του, αρκεί να μην το πρόδωσαν για τις αστικές δυνάμεις.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ο ανθρωπογαρύφαλλος ενώ δεν ηταν κακή σαν ταινία, ειχε παρα πολύ κακό πρωταγωνιστή, και σαν ερμηνεία και σαν γενικοτερη παρουσια.
Ενας τύπος με κατι κυκλους κατω απο το μάτι χειρότερους απο του Τσιμίκα, σαν μολις να 'χει βγει απο σχημα Ζαφείρη Μελά-Γιάννη Τάσσιου σε ξεφτιλάδικο στο Μπουρνάζι στις 5.30 το πρωι και να ψάχνει φουρνο για ζαμπονοτυρόπιτα.
Συν οτι του ελειπε και η σπιρτάδα-νεύρο που (φαινοταν να) είχε ο Μπελογιάννης. Ηταν ενας ρόλος που επρεπε να αποδοθεί ως μακράν πιο επιβλητικός και "αιχμηρός", και οι αλλοι πηγαν και μου βαλανε τον αρχικρυόκωλο σαν πρωταγωνιστη που ουτε σαν όσιος Πατάπιος δεν εκανε.
Κατι μου λέει οτι αυτη με τον Πλουμπίδη θα ειναι καλυτερη απο την παλιά. Σιγουρα θα ειναι καλυτερη απο το εκτρωμα του Καζαντζίδη με τον Μάστορα με την τερακότα.
Ο ανθρωπογαρύφαλλος ενώ δεν ηταν κακή σαν ταινία, ειχε παρα πολύ κακό πρωταγωνιστή, και σαν ερμηνεία και σαν γενικοτερη παρουσια.
Ενας τύπος με κατι κυκλους κατω απο το μάτι χειρότερους απο του Τσιμίκα, σαν μολις να 'χει βγει απο σχημα Ζαφείρη Μελά-Γιάννη Τάσσιου σε ξεφτιλάδικο στο Μπουρνάζι στις 5.30 το πρωι και να ψάχνει φουρνο για ζαμπονοτυρόπιτα.
Συν οτι του ελειπε και η σπιρτάδα-νεύρο που (φαινοταν να) είχε ο Μπελογιάννης. Ηταν ενας ρόλος που επρεπε να αποδοθεί ως μακράν πιο επιβλητικός και "αιχμηρός", και οι αλλοι πηγαν και μου βαλανε τον αρχικρυόκωλο σαν πρωταγωνιστη που ουτε σαν όσιος Πατάπιος δεν εκανε.
Κατι μου λέει οτι αυτη με τον Πλουμπίδη θα ειναι καλυτερη απο την παλιά. Σιγουρα θα ειναι καλυτερη απο το εκτρωμα του Καζαντζίδη με τον Μάστορα με την τερακότα.
Εμ, ετσι εξηγείται. Ιεροσυλία προς τον Κατράκη αυτο το πραγμα (και πολλων αλλων σοβαρων ηθοποιων δηλαδη), που δεχτηκε να συμμετάσχει στην ταινια με εναν κομπάρσο σε ρολο πρωταγωνιστη.
Καλυτερα να εβαζαν εκεινο τον Ιταλό που γραφει στο αρθρο οτι σκεφτονταν αρχικά για πρωταγωνιστη.
Θα βλεπαμε και σκηνές βασανιστηρίων με σπάσιμο μακαρονιών πριν τα ριξουν στην κατσαρόλα και τάισμα πίτσας με ανανά.
Στη νέα ταινία ποιος θα εχει το ρόλο του Μπελογιάννη, ξερουμε?
Οποιοσδήποτε πλην Νούσια, Κουρή, Ανδρέα Κωνσταντίνου ή αντε εστω και Γιαννη Κουκουράκη (που δεν φτανει σε ταλεντο τους αλλους τρεις, αλλα τουλάχιστον ειναι Υπερλεβένταρος και θα του πήγαινε για Μπελό) καλύτερα να μην αποδεχτεί αυτο τον Ιερό ρόλο και τον σπιλώσει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 08 Ιαν 2025, 10:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Oκ δεν έχω πρόβλημα να βγαίνουν ιστορικές ταινίες. Το αντίθετο μάλιστα.
Αλλά γιατί περιοριζομαστε μόνο στον εμφύλιο και στα μετεμφυλιακά χρόνια?
Ας πάμε και πιο πίσω. Έχουμε τόσο πλούσια ιστορία και γυρίζουμε σε ταινία το 0.0001% από αυτήν.
Συμφέρει καλύτερα από οικονομικής πλευράς το να παίρνουμε έτοιμες κινηματογραφικές ταινίες από το εξωτερικό παρά να ξοδεύουμε χρήματα για να φτιάχνουμε δικές μας
(Τόσες και τόσες αμερικανικές ταινίες για το Βιετνάμ κλπ )
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.