Θεσσαλονίκη: Τον σάπισε στο ξύλο η 49χρονη σύζυγός του, τον 43χρονο στρατιωτικό - καταδικάστηκε σε 20 μήνες φυλακή

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Re: Θεσσαλονίκη: Τον σάπισε στο ξύλο η 49χρονη σύζυγός του, τον 43χρονο στρατιωτικό - καταδικάστηκε σε 20 μήνες φυλακή

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 08 Ιαν 2025, 21:58

vantono έγραψε:
08 Ιαν 2025, 18:44
Πτολεμαίος έγραψε:
08 Ιαν 2025, 16:38
Τι ξεφτιλικια είναι αυτά ρε μαλάκα, έφαγε ξύλο από γυναίκα 🤣🤣🤣🤣
Εικόνα
ωνσγ
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Re: Θεσσαλονίκη: Τον σάπισε στο ξύλο η 49χρονη σύζυγός του, τον 43χρονο στρατιωτικό - καταδικάστηκε σε 20 μήνες φυλακή

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 08 Ιαν 2025, 22:06

vantono έγραψε:
08 Ιαν 2025, 21:05
Feindflug έγραψε:
08 Ιαν 2025, 20:49
vantono έγραψε:
08 Ιαν 2025, 18:44

Εικόνα
Αν είναι έτσι η τύπισσα, τύπε, καλό θα είναι να είναι διπλάσιος ο τύπος.

Οι πιο πολλές πάντως από τις πολύ αθλητικές γυναίκες, σε φάση πρωταθλητισμού δηλαδή και ιδίως πιο δυναμικών αθλημάτων, προτιμούν άνδρες από τον αντίστοιχο κύκλο τους και όχι μισοριξιές.
:102:
Εικόνα
Τι είναι αυτό, δικέ μου;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Phorum.gr user: ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 08 Ιαν 2025, 22:09

Έχετε πλάκα ορισμένοι που γελάτε.
Τι θα μπορούσε να της κάνει δηλαδή; Αν την έδερνε έστω και σε αυτοάμυνα θα τον χώναν μέσα για τα καλά.

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 08 Ιαν 2025, 22:16

Πτολεμαίος έγραψε:
08 Ιαν 2025, 21:01
Otto Weininger έγραψε:
08 Ιαν 2025, 18:39
Πτολεμαίος έγραψε:
08 Ιαν 2025, 16:38
Τι ξεφτιλικια είναι αυτά ρε μαλάκα, έφαγε ξύλο από γυναίκα 🤣🤣🤣🤣
εσύ πιστεύεις ότι δεν μπορείς να φας ;
Ίσως να μπορώ όπως και ίσως να υπάρχει και 80χρονος που μπορεί να με δειρει.
Και;

Δεν μιλάμε για στατιστικές όμως, μιλάμε για real life.
Και οι στατιστικές από real life βγαίνουν. Διαβασες ότι η τύπισσα κάνει πολεμικές τέχνες χρόνια;
Πες μου κάτι τωρα. Πότε ήταν η τελευταία φορά που έφαγες κλωτσιά στον τετρακεφαλο;

Έχω λογο που ρωτάω.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 08 Ιαν 2025, 22:19

Feindflug έγραψε:
08 Ιαν 2025, 22:06
vantono έγραψε:
Feindflug έγραψε:
08 Ιαν 2025, 20:49

Αν είναι έτσι η τύπισσα, τύπε, καλό θα είναι να είναι διπλάσιος ο τύπος.

Οι πιο πολλές πάντως από τις πολύ αθλητικές γυναίκες, σε φάση πρωταθλητισμού δηλαδή και ιδίως πιο δυναμικών αθλημάτων, προτιμούν άνδρες από τον αντίστοιχο κύκλο τους και όχι μισοριξιές.
Εικόνα
Τι είναι αυτό, δικέ μου;
Ο σύζυγος, πύτε μου

Με παππά και με κουμπάρο το έχει πάρει το κορίτσι :102:
Παρά το σωματότυπο το μπρουταλ όμως, εγώ πιστεύω ότι η Γκάμπι είναι ψυχούλα. Κάτι πετιτ είναι οι πιο υπουλες :102:

Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug » 08 Ιαν 2025, 22:23

vantono έγραψε:
08 Ιαν 2025, 22:19
Feindflug έγραψε:
08 Ιαν 2025, 22:06
vantono έγραψε:

Εικόνα
Τι είναι αυτό, δικέ μου;
Ο σύζυγος, πύτε μου

Με παππά και με κουμπάρο το έχει πάρει το κορίτσι :102:
Παρά το σωματότυπο το μπρουταλ όμως, εγώ πιστεύω ότι η Γκάμπι είναι ψυχούλα. Κάτι πετιτ είναι οι πιο υπουλες :102:
Είπα για τις περισσότερες γυναίκες, τύπε.

Ο συγκεκριμένος τύπος μπορεί να είναι του χώρου, αλλά λίγο πιο μικρόσωμος από αυτήν. Αν είναι και αυτός επαγγελματίας παλαιστής, άνετα μπορεί να την κάνει κουμάντο.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir

Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος » 09 Ιαν 2025, 09:33

Otto Weininger έγραψε:
08 Ιαν 2025, 22:16
Πτολεμαίος έγραψε:
Otto Weininger έγραψε:
08 Ιαν 2025, 18:39

εσύ πιστεύεις ότι δεν μπορείς να φας ;
Και;

Και οι στατιστικές από real life βγαίνουν. Διαβασες ότι η τύπισσα κάνει πολεμικές τέχνες χρόνια;
Πες μου κάτι τωρα. Πότε ήταν η τελευταία φορά που έφαγες κλωτσιά στον τετρακεφαλο;

Έχω λογο που ρωτάω.
Οι στατιστικές βγαίνουν από real life αλλά δεν σας βλέπω να απαρνειστε τα αεροπλάνα. Με πιάνεις νομίζω.
Ο τίτλος τεχνηέντως γράφει ότι στρατιωτικος έφαγε ξύλο από την συζυγο του η οποία βρίσκεται στο ηλικιακό φάσμα των 50.
Ξέρεις πολλά ζευγάρια τέτοια; Εγώ πάντως όχι.

Υπάρχουν τρόποι ακόμα και μια Alien queen να την μαλιναρεις.

Δεν μπλέκω σε καυγάδες.
Και για την περίπτωση που θα κινδυνεψω απλά οπλοφορώ.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 09 Ιαν 2025, 09:49

Πτολεμαίος έγραψε:
09 Ιαν 2025, 09:33
Otto Weininger έγραψε:
Πτολεμαίος έγραψε:

Και;

Έχω λογο που ρωτάω.
Οι στατιστικές βγαίνουν από real life αλλά δεν σας βλέπω να απαρνειστε τα αεροπλάνα. Με πιάνεις νομίζω.
Ο τίτλος τεχνηέντως γράφει ότι στρατιωτικος έφαγε ξύλο από την συζυγο του η οποία βρίσκεται στο ηλικιακό φάσμα των 50.

Δεν μπλέκω σε καυγάδες.
Άλλο ήθελα να πω.
Έγραψες γελώντας "ότι τις έφαγε από γυναίκα". Σου λέω λοιπόν ότι δεν είναι αστείο. Αν θεωρείς ότι μια ράντομ γυναίκα που ξαφνικά θα σου επιτεθεί με μανία δεν μπορεί να σου κάνει σοβαρή ζημιά είσαι γελασμένος.
Εδώ έχουμε και κάτι ακόμα. Ο,τι ήξερε πως να χτυπάει.

Όταν σε ρώτησα "ποτέ ήταν η τελευταία φορά που σε κλώτσησε κάποιος στον τετρακεφαλο", παρότι γνωρίζω ότι η απάντηση κατά 99.9% είναι "ποτέ" το έκανα για τον εξής λόγο: για το αν θα φας ή όχι ξύλο, ρόλο παίζει κυρίως πόσο αντέχει το σώμα σου να δεχτεί. Και η πραγματικότητα είναι ότι ακόμα και ένα 10χρονο παιδί που έχει κάνει 1 χρόνο κικ μποξ μπορεί να σε κουτσάνει αν σε κλωτσήσει και το σώμα σου δεν είναι προπονημενο να αντέχει τέτοια χτυπήματα. Όσο ντερέκι και να είσαι.

Άρα μια ενήλικη γυναίκα που ξερει μάλιστα και να χτυπάει, ειναι σαν να σου επιτίθεται άντρας.

Τσ περί οπλοφοριας αδιάφορα. Εκτός και αν περπατάς με πιστόλι στο χέρι.

Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 09 Ιαν 2025, 09:50

Πάντως υπάρχουν γυναίκες 60 kg που νομίζεις ότι με το ζόρι σηκώνουν την τσάντα του σούπερμάρκετ και κάνουν για πλάκα 100kg clean & jerk. Just sayin...
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin

Άβαταρ μέλους
micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 09 Ιαν 2025, 09:57

Η Adriane Blewitt κλείνει το Captains of Crush no.2 και φτάνει μια ανάσα από το να κλείσει και το 2.5.

Τα περισσότερα ντούκια στο γυμναστήριο δεν μπορούν να κλείσουν ούτε το 1.

"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin

Άβαταρ μέλους
Mel

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Mel » 09 Ιαν 2025, 10:12

Οντως μπορεις να φας κλωτσια απο γυναικα που ξερει πως και που να χτυπαει και να ψαχνεσαι .Να πω για τη συγκεκριμμενη οτι εμφανισιακα ειναι μια μεση γυναικα 50χρονων ,ψηλη αδυνατη -καμια σχεση δηλαδη με τον μυωδη Ταρας Μπουλμπα που εβαλε καποιος σε μια φωτογραφια πριν.Εκανε οντως ταε κβοντο και κερδισε ενα μεταλλιο οταν ηταν μαθητρια,στα 16 της.Ιατροδικαστικα ,οι πληγες που ειχε ο συζυγος, ηταν μονο νυχιες ,γρατζουνιες και ενας μεγαλος ερεθισμος γυρω απο το λαιμο του (απο το κορδονι του κινητου που τραβηξε η γυναικα για να του το αποσπασει).Δεν τον χτυπησε ουτε με γροθιες ουτε με κλωτσιες.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 09 Ιαν 2025, 10:42

Mel έγραψε:
09 Ιαν 2025, 10:12
Οντως μπορεις να φας κλωτσια απο γυναικα που ξερει πως και που να χτυπαει και να ψαχνεσαι .Να πω για τη συγκεκριμμενη οτι εμφανισιακα ειναι μια μεση γυναικα 50χρονων ,ψηλη αδυνατη -καμια σχεση δηλαδη με τον μυωδη Ταρας Μπουλμπα που εβαλε καποιος σε μια φωτογραφια πριν.Εκανε οντως ταε κβοντο και κερδισε ενα μεταλλιο οταν ηταν μαθητρια,στα 16 της.Ιατροδικαστικα ,οι πληγες που ειχε ο συζυγος, ηταν μονο νυχιες ,γρατζουνιες και ενας μεγαλος ερεθισμος γυρω απο το λαιμο του (απο το κορδονι του κινητου που τραβηξε η γυναικα για να του το αποσπασει).Δεν τον χτυπησε ουτε με γροθιες ουτε με κλωτσιες.
Εδω που τα λέμε, το ταε κβοντό στα 16 και τα 20, δε λέει κάτι. Γιατί αν μετά τα παρατήσεις τελείως (και δεν εννοώ προπονήσεις σε πολεμικές τέχνες αλλά μια σχετική συντήρηση των μυών) τόσο το σώμα όσο και τα αντανακλαστικά "ξεχνούν". Ειδικώς το ταε κβοντο, θέλει ανοίγματα. Και δύναμη/εκρηκτικότητα φυσικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 09 Ιαν 2025, 10:50

Βέβαια δεν ξέρουμε πώς ήταν και ο στρατιωτικός. Διότι έχω δει κάτι στρατιωτικούς που με το ζόρι καταφέρνουν να περπατήσουν μέχρι το περίπτερο για να πάρουν τσιγάρα. Κάτι τέτοιους μπορεί να πας να τους σφίξεις το χέρι και να πάθουν ανακοπή.

Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος » 09 Ιαν 2025, 10:53

Otto Weininger έγραψε:
09 Ιαν 2025, 09:49
Πτολεμαίος έγραψε:
09 Ιαν 2025, 09:33
Otto Weininger έγραψε:

Έχω λογο που ρωτάω.

Δεν μπλέκω σε καυγάδες.
Άλλο ήθελα να πω.
Έγραψες γελώντας "ότι τις έφαγε από γυναίκα". Σου λέω λοιπόν ότι δεν είναι αστείο. Αν θεωρείς ότι μια ράντομ γυναίκα που ξαφνικά θα σου επιτεθεί με μανία δεν μπορεί να σου κάνει σοβαρή ζημιά είσαι γελασμένος.
Εδώ έχουμε και κάτι ακόμα. Ο,τι ήξερε πως να χτυπάει.

Όταν σε ρώτησα "ποτέ ήταν η τελευταία φορά που σε κλώτσησε κάποιος στον τετρακεφαλο", παρότι γνωρίζω ότι η απάντηση κατά 99.9% είναι "ποτέ" το έκανα για τον εξής λόγο: για το αν θα φας ή όχι ξύλο, ρόλο παίζει κυρίως πόσο αντέχει το σώμα σου να δεχτεί. Και η πραγματικότητα είναι ότι ακόμα και ένα 10χρονο παιδί που έχει κάνει 1 χρόνο κικ μποξ μπορεί να σε κουτσάνει αν σε κλωτσήσει και το σώμα σου δεν είναι προπονημενο να αντέχει τέτοια χτυπήματα. Όσο ντερέκι και να είσαι.

Άρα μια ενήλικη γυναίκα που ξερει μάλιστα και να χτυπάει, ειναι σαν να σου επιτίθεται άντρας.

Τσ περί οπλοφοριας αδιάφορα. Εκτός και αν περπατάς με πιστόλι στο χέρι.
Με αυτήν την λογική και η ανιψουλα μου όταν ήταν 5 μου είχε δώσει μια κλωτσιά στην σπονδυλική στήλη και την είχα ακούσει διότι δεν το περίμενα.
Δεν μπορούμε όμως να μιλάμε με τις σπάνιες εξαιρέσεις.
Το αρχικό μου σχόλιο βασίστηκε στον τίτλο που έγραφε για στρατιωτικό (άρα υποθετικά εναν τουλάχιστον όχι μαμοθρεφτο) και για μια γυναίκα 6 χρόνια μεγαλύτερή του στα 50 κιόλας.

Όσο για το μέταλλο δεν χρειάζεται να το τραβάς.
Χρειάζεται απλα να τραβάς το μπουφάν να φανεί όταν στην πέσουν 3-4 μουλοι.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι

Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger » 09 Ιαν 2025, 10:57

Πτολεμαίος έγραψε:
09 Ιαν 2025, 10:53
.

Όσο για το μέταλλο δεν χρειάζεται να το τραβάς.
Χρειάζεται απλα να τραβάς το μπουφάν να φανεί όταν στην πέσουν 3-4 μουλοι.
Να σου δώσω μια φιλική συμβουλή;

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών