ωνσγ
Θεσσαλονίκη: Τον σάπισε στο ξύλο η 49χρονη σύζυγός του, τον 43χρονο στρατιωτικό - καταδικάστηκε σε 20 μήνες φυλακή
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Θεσσαλονίκη: Τον σάπισε στο ξύλο η 49χρονη σύζυγός του, τον 43χρονο στρατιωτικό - καταδικάστηκε σε 20 μήνες φυλακή
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Re: Θεσσαλονίκη: Τον σάπισε στο ξύλο η 49χρονη σύζυγός του, τον 43χρονο στρατιωτικό - καταδικάστηκε σε 20 μήνες φυλακή
Τι είναι αυτό, δικέ μου;vantono έγραψε: ↑08 Ιαν 2025, 21:05
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Phorum.gr user: ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Έχετε πλάκα ορισμένοι που γελάτε.
Τι θα μπορούσε να της κάνει δηλαδή; Αν την έδερνε έστω και σε αυτοάμυνα θα τον χώναν μέσα για τα καλά.
Τι θα μπορούσε να της κάνει δηλαδή; Αν την έδερνε έστω και σε αυτοάμυνα θα τον χώναν μέσα για τα καλά.
- Otto Weininger
Και οι στατιστικές από real life βγαίνουν. Διαβασες ότι η τύπισσα κάνει πολεμικές τέχνες χρόνια;Πτολεμαίος έγραψε: ↑08 Ιαν 2025, 21:01Ίσως να μπορώ όπως και ίσως να υπάρχει και 80χρονος που μπορεί να με δειρει.
Και;
Δεν μιλάμε για στατιστικές όμως, μιλάμε για real life.
Πες μου κάτι τωρα. Πότε ήταν η τελευταία φορά που έφαγες κλωτσιά στον τετρακεφαλο;
Έχω λογο που ρωτάω.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Είπα για τις περισσότερες γυναίκες, τύπε.
Ο συγκεκριμένος τύπος μπορεί να είναι του χώρου, αλλά λίγο πιο μικρόσωμος από αυτήν. Αν είναι και αυτός επαγγελματίας παλαιστής, άνετα μπορεί να την κάνει κουμάντο.
Dein Herz, meine Gier
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Οι στατιστικές βγαίνουν από real life αλλά δεν σας βλέπω να απαρνειστε τα αεροπλάνα. Με πιάνεις νομίζω.Otto Weininger έγραψε: ↑08 Ιαν 2025, 22:16Και οι στατιστικές από real life βγαίνουν. Διαβασες ότι η τύπισσα κάνει πολεμικές τέχνες χρόνια;Πτολεμαίος έγραψε: ↑08 Ιαν 2025, 21:01Ίσως να μπορώ όπως και ίσως να υπάρχει και 80χρονος που μπορεί να με δειρει.
Και;
Πες μου κάτι τωρα. Πότε ήταν η τελευταία φορά που έφαγες κλωτσιά στον τετρακεφαλο;
Έχω λογο που ρωτάω.
Ο τίτλος τεχνηέντως γράφει ότι στρατιωτικος έφαγε ξύλο από την συζυγο του η οποία βρίσκεται στο ηλικιακό φάσμα των 50.
Ξέρεις πολλά ζευγάρια τέτοια; Εγώ πάντως όχι.
Υπάρχουν τρόποι ακόμα και μια Alien queen να την μαλιναρεις.
Δεν μπλέκω σε καυγάδες.
Και για την περίπτωση που θα κινδυνεψω απλά οπλοφορώ.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
- Otto Weininger
Άλλο ήθελα να πω.Πτολεμαίος έγραψε: ↑09 Ιαν 2025, 09:33Οι στατιστικές βγαίνουν από real life αλλά δεν σας βλέπω να απαρνειστε τα αεροπλάνα. Με πιάνεις νομίζω.Otto Weininger έγραψε: ↑08 Ιαν 2025, 22:16Και οι στατιστικές από real life βγαίνουν. Διαβασες ότι η τύπισσα κάνει πολεμικές τέχνες χρόνια;Πτολεμαίος έγραψε: ↑08 Ιαν 2025, 21:01
Ίσως να μπορώ όπως και ίσως να υπάρχει και 80χρονος που μπορεί να με δειρει.
Και;
Έχω λογο που ρωτάω.
Ο τίτλος τεχνηέντως γράφει ότι στρατιωτικος έφαγε ξύλο από την συζυγο του η οποία βρίσκεται στο ηλικιακό φάσμα των 50.
Δεν μπλέκω σε καυγάδες.
Έγραψες γελώντας "ότι τις έφαγε από γυναίκα". Σου λέω λοιπόν ότι δεν είναι αστείο. Αν θεωρείς ότι μια ράντομ γυναίκα που ξαφνικά θα σου επιτεθεί με μανία δεν μπορεί να σου κάνει σοβαρή ζημιά είσαι γελασμένος.
Εδώ έχουμε και κάτι ακόμα. Ο,τι ήξερε πως να χτυπάει.
Όταν σε ρώτησα "ποτέ ήταν η τελευταία φορά που σε κλώτσησε κάποιος στον τετρακεφαλο", παρότι γνωρίζω ότι η απάντηση κατά 99.9% είναι "ποτέ" το έκανα για τον εξής λόγο: για το αν θα φας ή όχι ξύλο, ρόλο παίζει κυρίως πόσο αντέχει το σώμα σου να δεχτεί. Και η πραγματικότητα είναι ότι ακόμα και ένα 10χρονο παιδί που έχει κάνει 1 χρόνο κικ μποξ μπορεί να σε κουτσάνει αν σε κλωτσήσει και το σώμα σου δεν είναι προπονημενο να αντέχει τέτοια χτυπήματα. Όσο ντερέκι και να είσαι.
Άρα μια ενήλικη γυναίκα που ξερει μάλιστα και να χτυπάει, ειναι σαν να σου επιτίθεται άντρας.
Τσ περί οπλοφοριας αδιάφορα. Εκτός και αν περπατάς με πιστόλι στο χέρι.
Πάντως υπάρχουν γυναίκες 60 kg που νομίζεις ότι με το ζόρι σηκώνουν την τσάντα του σούπερμάρκετ και κάνουν για πλάκα 100kg clean & jerk. Just sayin...
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Η Adriane Blewitt κλείνει το Captains of Crush no.2 και φτάνει μια ανάσα από το να κλείσει και το 2.5.
Τα περισσότερα ντούκια στο γυμναστήριο δεν μπορούν να κλείσουν ούτε το 1.
Τα περισσότερα ντούκια στο γυμναστήριο δεν μπορούν να κλείσουν ούτε το 1.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Οντως μπορεις να φας κλωτσια απο γυναικα που ξερει πως και που να χτυπαει και να ψαχνεσαι .Να πω για τη συγκεκριμμενη οτι εμφανισιακα ειναι μια μεση γυναικα 50χρονων ,ψηλη αδυνατη -καμια σχεση δηλαδη με τον μυωδη Ταρας Μπουλμπα που εβαλε καποιος σε μια φωτογραφια πριν.Εκανε οντως ταε κβοντο και κερδισε ενα μεταλλιο οταν ηταν μαθητρια,στα 16 της.Ιατροδικαστικα ,οι πληγες που ειχε ο συζυγος, ηταν μονο νυχιες ,γρατζουνιες και ενας μεγαλος ερεθισμος γυρω απο το λαιμο του (απο το κορδονι του κινητου που τραβηξε η γυναικα για να του το αποσπασει).Δεν τον χτυπησε ουτε με γροθιες ουτε με κλωτσιες.
Εδω που τα λέμε, το ταε κβοντό στα 16 και τα 20, δε λέει κάτι. Γιατί αν μετά τα παρατήσεις τελείως (και δεν εννοώ προπονήσεις σε πολεμικές τέχνες αλλά μια σχετική συντήρηση των μυών) τόσο το σώμα όσο και τα αντανακλαστικά "ξεχνούν". Ειδικώς το ταε κβοντο, θέλει ανοίγματα. Και δύναμη/εκρηκτικότητα φυσικά.Mel έγραψε: ↑09 Ιαν 2025, 10:12Οντως μπορεις να φας κλωτσια απο γυναικα που ξερει πως και που να χτυπαει και να ψαχνεσαι .Να πω για τη συγκεκριμμενη οτι εμφανισιακα ειναι μια μεση γυναικα 50χρονων ,ψηλη αδυνατη -καμια σχεση δηλαδη με τον μυωδη Ταρας Μπουλμπα που εβαλε καποιος σε μια φωτογραφια πριν.Εκανε οντως ταε κβοντο και κερδισε ενα μεταλλιο οταν ηταν μαθητρια,στα 16 της.Ιατροδικαστικα ,οι πληγες που ειχε ο συζυγος, ηταν μονο νυχιες ,γρατζουνιες και ενας μεγαλος ερεθισμος γυρω απο το λαιμο του (απο το κορδονι του κινητου που τραβηξε η γυναικα για να του το αποσπασει).Δεν τον χτυπησε ουτε με γροθιες ουτε με κλωτσιες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Βέβαια δεν ξέρουμε πώς ήταν και ο στρατιωτικός. Διότι έχω δει κάτι στρατιωτικούς που με το ζόρι καταφέρνουν να περπατήσουν μέχρι το περίπτερο για να πάρουν τσιγάρα. Κάτι τέτοιους μπορεί να πας να τους σφίξεις το χέρι και να πάθουν ανακοπή.
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Με αυτήν την λογική και η ανιψουλα μου όταν ήταν 5 μου είχε δώσει μια κλωτσιά στην σπονδυλική στήλη και την είχα ακούσει διότι δεν το περίμενα.Otto Weininger έγραψε: ↑09 Ιαν 2025, 09:49Άλλο ήθελα να πω.Πτολεμαίος έγραψε: ↑09 Ιαν 2025, 09:33Οι στατιστικές βγαίνουν από real life αλλά δεν σας βλέπω να απαρνειστε τα αεροπλάνα. Με πιάνεις νομίζω.Otto Weininger έγραψε: ↑08 Ιαν 2025, 22:16
Και οι στατιστικές από real life βγαίνουν. Διαβασες ότι η τύπισσα κάνει πολεμικές τέχνες χρόνια;
Έχω λογο που ρωτάω.
Δεν μπλέκω σε καυγάδες.
Έγραψες γελώντας "ότι τις έφαγε από γυναίκα". Σου λέω λοιπόν ότι δεν είναι αστείο. Αν θεωρείς ότι μια ράντομ γυναίκα που ξαφνικά θα σου επιτεθεί με μανία δεν μπορεί να σου κάνει σοβαρή ζημιά είσαι γελασμένος.
Εδώ έχουμε και κάτι ακόμα. Ο,τι ήξερε πως να χτυπάει.
Όταν σε ρώτησα "ποτέ ήταν η τελευταία φορά που σε κλώτσησε κάποιος στον τετρακεφαλο", παρότι γνωρίζω ότι η απάντηση κατά 99.9% είναι "ποτέ" το έκανα για τον εξής λόγο: για το αν θα φας ή όχι ξύλο, ρόλο παίζει κυρίως πόσο αντέχει το σώμα σου να δεχτεί. Και η πραγματικότητα είναι ότι ακόμα και ένα 10χρονο παιδί που έχει κάνει 1 χρόνο κικ μποξ μπορεί να σε κουτσάνει αν σε κλωτσήσει και το σώμα σου δεν είναι προπονημενο να αντέχει τέτοια χτυπήματα. Όσο ντερέκι και να είσαι.
Άρα μια ενήλικη γυναίκα που ξερει μάλιστα και να χτυπάει, ειναι σαν να σου επιτίθεται άντρας.
Τσ περί οπλοφοριας αδιάφορα. Εκτός και αν περπατάς με πιστόλι στο χέρι.
Δεν μπορούμε όμως να μιλάμε με τις σπάνιες εξαιρέσεις.
Το αρχικό μου σχόλιο βασίστηκε στον τίτλο που έγραφε για στρατιωτικό (άρα υποθετικά εναν τουλάχιστον όχι μαμοθρεφτο) και για μια γυναίκα 6 χρόνια μεγαλύτερή του στα 50 κιόλας.
Όσο για το μέταλλο δεν χρειάζεται να το τραβάς.
Χρειάζεται απλα να τραβάς το μπουφάν να φανεί όταν στην πέσουν 3-4 μουλοι.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
- Otto Weininger
Να σου δώσω μια φιλική συμβουλή;Πτολεμαίος έγραψε: ↑09 Ιαν 2025, 10:53.
Όσο για το μέταλλο δεν χρειάζεται να το τραβάς.
Χρειάζεται απλα να τραβάς το μπουφάν να φανεί όταν στην πέσουν 3-4 μουλοι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Καταδικάστηκε σε 14 χρόνια φυλακή Πακιστανός ιμάμης που ήθελε το «κεφάλι» του Βίλντερς
από Αρίστος » 09 Σεπ 2024, 21:32 » σε Διεθνής πολιτική - 4 Απαντήσεις
- 234 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
09 Σεπ 2024, 21:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ένοχος για δολοφονία, 30 μήνες φυλακή...με αναστολή
από Σενέκας » 17 Νοέμ 2023, 20:18 » σε Κοινωνικά θέματα - 5 Απαντήσεις
- 360 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
17 Νοέμ 2023, 21:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γεννιέται το στρατιωτικό σκέλος των BRICS και SCO – Αμυντικό Σύμφωνο των χωρών της Ευρασίας!
από nikos p 2020 » 15 Ιουν 2024, 23:30 » σε Διεθνής πολιτική - 3 Απαντήσεις
- 246 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
20 Ιουν 2024, 21:08
-
-
-
Νέα δημοσίευση 15χρονος καταδικάστηκε σε 5 χρόνια για τρομοκρατία
από Σενέκας » 26 Ιουν 2024, 08:54 » σε Διεθνής πολιτική - 76 Απαντήσεις
- 2330 Προβολές
-