Θα σου πω που οδηγεί αυτό τελικά : στην απόκτηση πυρηνικών όπλων από πολλές χώρες.Αυτή την ιστορία όποιος μπορεί αρπάζει την ξεκίνησε ο Πούτιν επειδή αυτός έχει πυρηνικά όπλα και ειρηνική παραγωγή πολύ μικρή για το μέγεθος της χώρας του.Σου λέει αυτό είναι το δυνατό μου σημείο,ζήτω τα κυρίαρχα κράτη κάτω η παγκοσμιοποίηση αφού εγώ δεν μπορώ να ανταγωνισθώ τα ιαπωνικά και γερμανικά αυτοκίνητα αλλά έχω πυρηνικά όπλα.
Εάν το ακολουθήσει και ο άλλος που έχει τα ίδια όπλα και τελειώσει μια για πάντα ο σεβασμός του απαραβίαστου των συνόρων δεν θα καθήσουν όλες οι άλλες χώρες να βλέπουν μόνο τις ΗΠΑ και τη Ρωσία να έχουν μεγάλο πυρηνικό οπλοστάσιο και να κάνουν ότι θέλουν.Δεν μπορούν να χωρίσουν τον κόσμο σε κομμάτια μόνοι τους όπως παλιά διότι και οι άλλοι δεν θα καθήσουν με σταυρωμένα χέρια.Κάποιοι θα αιφνιδιασθούν,κάποιοι θα πάνε πιο γρήγορα και άλλοι πιο αργά αλλά τελικά θα γίνει.
Παρακαλώ όχι παράπονα εάν η Γερμανία αποκτήσει πυρηνικά όπλα εάν αφεθεί η Ρωσία να καταλάβει την Ουκρανία και οι ΗΠΑ τη Γροιλανδία και ιστορίες περί ναζισμού μόνο.