δεν είναι ακριβώς έτσι, αλλά σε κάθε περίπτωση, μαλακία.
έπρεπε να είχαν βάλει το board of commissioners


δεν είναι ακριβώς έτσι, αλλά σε κάθε περίπτωση, μαλακία.
O Jimmy "Ksekarfoma" είναι ινδιάνος φαίνεται? Αυτοί άναβαν φωτιές, δεν έσβηνανBill Hicks έγραψε: ↑09 Ιαν 2025, 13:04δεν είναι ακριβώς έτσι, αλλά σε κάθε περίπτωση, μαλακία.
έπρεπε να είχαν βάλει το board of commissioners
Πηγή?
https://m.902.gr/eidisi/kosmos/383282/m ... tiki-krisiΑρχιμηχανικός του Τμήματος Νερού και Ρεύματος του Λος Άντζελες επιβεβαίωσε ότι όλες οι δεξαμενές αποθήκευσης νερού είχαν αδειάσει ήδη από τις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτης, ενώ οι αρχές συμβουλεύουν τους κατοίκους να μην προσπαθούν να βράσουν ή να φιλτράρουν το νερό και η πόλη της Πασαντίνα συνιστά την πόση εμφιαλωμένου προς το παρόν.
Άλλες αναφορές κάνουν λόγο ότι οι πυροσβέστες καλούνται να πάρουν νερό από κρουνούς που είναι συνδεδεμένοι με το δίκτυο ύδρευσης και αυτό δημιουργεί τεράστια προβλήματα ως προς την πίεση και την ποσότητα νερού που ήταν εξ αρχής διαθέσιμη για τις ανάγκες κατάσβεσης.
Ταυτόχρονα, αποκαλυπτική της πλήρους ανεπάρκειας μέτρων πυροπροστασίας -ακόμα και σε αυτήν την περιοχή στην οποία κατοικούν κυρίως οικονομικά ευκατάστατοι άνθρωποι- είναι η δήλωση της Τζάνις Κινόνες, στελέχους της δημοτικής υπηρεσίας ύδρευσης και ηλεκτροδότησης (LADWP): «Το να προσπαθείς να πολεμήσεις αυτές της πυρκαγιές με τα αστικά συστήματα ύδρευσης είναι αληθινή πρόκληση». Αξίζει μόνο να ληφθεί υπόψη ότι, όπως αναφέρει και ρεπορτάζ των «New York Times», ο προϋπολογισμός για το έτος 2024-2025 για την Πυροσβεστική του Λος Άντζελες υπέστη σημαντικές περικοπές αξίας 17,6 εκατ. δολαρίων, με ό,τι επιπτώσεις θα έχει μία τέτοια κίνηση στην προσπάθεια κατάσβεσης πυρκαγιών σε μία περιοχή που κάθε χρόνο πλήττεται από σφοδρές πυρκαγιές.
Είναι κρίσιμο να επισημανθεί πως στην Καλιφόρνια και στο Λος Άντζελες εδρεύουν τεράστια Data centers που η λειτουργία τους απαιτεί γιγαντιαίες ποσότητες νερού και σε πολλές των περιπτώσεων έχει αναδειχθεί ότι η λειτουργία τους προκαλεί λειψυδρία. Μια τέτοια επένδυση, αξίας 20 δισ. ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες ο Τραμπ, που με αφορμή την καταστροφική πυρκαγιά άσκησε «κριτική» στον κυβερνήτη λέγοντας ότι περιόρισε την ποσότητα νερού για να «προστατέψει ένα άχρηστο ψάρι», θυμίζοντας κάτι από την ιλαροτραγωδία της Ελλάδας με το «αττικόψαρο».
Πώς εξαφανίζεται ο πούστης ο Bill Hicks όταν σκάνε κάτι τέτοια.
Φοράς σαλιάρα και κράνος σνόουμπορντ να μην τρακάρεις στις κάσες από τις πόρτες;