Άρτικλ XIII

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Άρτικλ XIII

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 11 Δεκ 2018, 02:00

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 11 Δεκ 2018, 02:03

hellegennes έγραψε:
11 Δεκ 2018, 01:46
Η αλήθεια είναι ότι στο συγκεκριμένο νήμα παρασύρθηκα και ήμουν αρκετά σκληρός με τον Νάνο. Στην πραγματικότητα τον συμπαθώ. Όποτε δεν συζητάει για τον ΠΑΟΚ... εεε... την ΕΕ, μεταμορφώνεται σε άνθρωπο.

Απλά είναι εντελώς αντίθετο στην κουλτούρα μου και την παιδεία μου ο οπαδισμός. Τον απεχθάνομαι. Δεν μπορώ να βλέπω άτομα -ειδικά αν είναι έξυπνα- να υποστηρίζουν άκριτα κάτι γιατί αυτό λέει η πλευρά τους, χωρίς να διαβάσουν, χωρίς να έχουν μια σφαιρική γνώμη οι ίδιοι για αυτό για το οποίο μιλάνε, απλώς παπαγαλίζοντας το κόμμα, την ομάδα ή την ιδεολογική τους παράταξη. Είναι πραγματικά θλιβερό.

Δεν έχω πετύχει ποτέ τον Νάνο να κάνει έστω και την παραμικρή κριτική στην ΕΕ. Σε κάθε θέμα που αναφέρεται σ' αυτήν μοιάζει έτοιμος να εκσπερματώσει με την κάθε νέα μαλακία. Η ΕΕ είναι μια ιδέα που ξεκίνησε από ανθρώπους πρακτικούς και ταυτόχρονα ιδεολόγους, με σκοπό να μειώσει τις διαφορές στην ευρωπαϊκή ήπειρο και να μην βιώσουμε έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Οι ιδεολογικές της αρχές βασιζόταν στα ανθρώπινα δικαιώματα, την δημοκρατία, την ισονομία, την ασφάλεια και την ελευθερία του λόγου και των ιδεών. Όλα αυτά απειλούνται σήμερα από διεφθαρμένους και ανίκανους πολιτικούς που προασπίζονται τα δικαιώματα όχι των πολιτών τους αλλά των μεγάλων λόμπι.

Αυτό που χαρακτηρίζει έναν φανατικό οπαδό είναι η απουσία κριτικής. Δεν υπάρχει κόμμα, ομάδα ή οτιδήποτε που να μην κάνει έστω λάθη. Ένας φυσιολογικός άνθρωπος θα κριτικάρει τα κακώς κείμενα, ποτέ δεν θα πει «δεν είναι τέλειο αλλά είναι ό,τι καλύτερο έχουμε και θα βελτιωθούμε» γιατί αυτό είναι ο φερετζές του οπαδισμού. Είναι κεκαλυμμένη επευφημία υπό το πέπλο της μετριοπάθειας. Ότι και καλά δεν είμαι πιστός θρησκείας που τα βλέπει όλα τέλεια, πιστεύω ότι υπάρχει και καλύτερο. Είναι αυτό που γλαφυρά οι αγγλόφωνοι λένε hand-waving.
Δεν μπορεί να υπάρξει κριτική στην ΕΕ, είμαι ξεκάθαρος σε αυτό.
Είναι σα να διαφωνώ με το νόμο Παρασκευοπουλου και αντί να εκφράσω αυτή τη διαφωνία να αρχίζω να προπαγανδιζω κατά του ελληνικού κράτους και των Αθηναίων γραφειοκρατων.

Για να παραφρασω το γνωστό quote, μπορεί να διαφωνώ με όλους τους νόμους της ΕΕ από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, αλλά θα δώσω και τη ζωή μου αν χρειαστεί για το δικαίωμα της ΕΕ να παράγει νόμους.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 11 Δεκ 2018, 02:04

Exposed to TV
Dijsselbloem is known in the media through his discussion about violent computer games and the effects of certain video clips on MTV. "The role of politics is not only limited to laws and regulations, but can also be guiding in a moral debate," says Dijsselbloem.

Προσλαμβάνεσαι.
:smt005:

.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 11 Δεκ 2018, 02:05

Dwarven Blacksmith έγραψε:
11 Δεκ 2018, 02:03
hellegennes έγραψε:
11 Δεκ 2018, 01:46
Η αλήθεια είναι ότι στο συγκεκριμένο νήμα παρασύρθηκα και ήμουν αρκετά σκληρός με τον Νάνο. Στην πραγματικότητα τον συμπαθώ. Όποτε δεν συζητάει για τον ΠΑΟΚ... εεε... την ΕΕ, μεταμορφώνεται σε άνθρωπο.

Απλά είναι εντελώς αντίθετο στην κουλτούρα μου και την παιδεία μου ο οπαδισμός. Τον απεχθάνομαι. Δεν μπορώ να βλέπω άτομα -ειδικά αν είναι έξυπνα- να υποστηρίζουν άκριτα κάτι γιατί αυτό λέει η πλευρά τους, χωρίς να διαβάσουν, χωρίς να έχουν μια σφαιρική γνώμη οι ίδιοι για αυτό για το οποίο μιλάνε, απλώς παπαγαλίζοντας το κόμμα, την ομάδα ή την ιδεολογική τους παράταξη. Είναι πραγματικά θλιβερό.

Δεν έχω πετύχει ποτέ τον Νάνο να κάνει έστω και την παραμικρή κριτική στην ΕΕ. Σε κάθε θέμα που αναφέρεται σ' αυτήν μοιάζει έτοιμος να εκσπερματώσει με την κάθε νέα μαλακία. Η ΕΕ είναι μια ιδέα που ξεκίνησε από ανθρώπους πρακτικούς και ταυτόχρονα ιδεολόγους, με σκοπό να μειώσει τις διαφορές στην ευρωπαϊκή ήπειρο και να μην βιώσουμε έναν τρίτο παγκόσμιο πόλεμο. Οι ιδεολογικές της αρχές βασιζόταν στα ανθρώπινα δικαιώματα, την δημοκρατία, την ισονομία, την ασφάλεια και την ελευθερία του λόγου και των ιδεών. Όλα αυτά απειλούνται σήμερα από διεφθαρμένους και ανίκανους πολιτικούς που προασπίζονται τα δικαιώματα όχι των πολιτών τους αλλά των μεγάλων λόμπι.

Αυτό που χαρακτηρίζει έναν φανατικό οπαδό είναι η απουσία κριτικής. Δεν υπάρχει κόμμα, ομάδα ή οτιδήποτε που να μην κάνει έστω λάθη. Ένας φυσιολογικός άνθρωπος θα κριτικάρει τα κακώς κείμενα, ποτέ δεν θα πει «δεν είναι τέλειο αλλά είναι ό,τι καλύτερο έχουμε και θα βελτιωθούμε» γιατί αυτό είναι ο φερετζές του οπαδισμού. Είναι κεκαλυμμένη επευφημία υπό το πέπλο της μετριοπάθειας. Ότι και καλά δεν είμαι πιστός θρησκείας που τα βλέπει όλα τέλεια, πιστεύω ότι υπάρχει και καλύτερο. Είναι αυτό που γλαφυρά οι αγγλόφωνοι λένε hand-waving.
Είναι σα να διαφωνώ με το νόμο Παρασκευοπουλου και αντί να εκφράσω αυτή τη διαφωνία να αρχίζω να προπαγανδιζω κατά του ελληνικού κράτους και των Αθηναίων γραφειοκρατων.

Για να παραφρασω το γνωστό quote, μπορεί να διαφωνώ με όλους τους νόμους της ΕΕ από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, αλλά θα δώσω και τη ζωή μου αν χρειαστεί για το δικαίωμα της ΕΕ να παράγει νόμους.
τράτζικ.
:c040:

Τουλάχιστον νάνε κατάλαβες ότι ο τύπος έκανε απάτη ή ακόμα μπα;;

.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 11 Δεκ 2018, 02:10

.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 11 Δεκ 2018, 02:12

Είναι σαν να διαφωνείς με την ελληνική κυβέρνηση. Ένα αυτό. Δεύτερον, δεν έχεις διαφωνήσει ποτέ με κανέναν νόμο της ΕΕ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 11 Δεκ 2018, 02:13

Θαυμάζω τον Αλέξη Τσίπρα ο οποίος απέδειξε ότι είναι ένας επιτυχημένος πολιτικός, ικανός να οδηγήσει τη χώρα του στον δρόμο της σταθερότητας.

:smt005::smt005::smt005:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 11 Δεκ 2018, 02:14

Πάντως είναι τραγικό ρε πούστη μου, ο τύπος προσπαθεί να υποτιμήσει τους συνομιλητές τους χαρακτηρίζοντας τους αχυρανθρώπους και ταυτόχρονα στηρίζει με νύχια και με δόντια αχυρανθρώπους, ακόμη πιο τραγικό είναι δε που αδυνατεί να το καταλάβει.

.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 11 Δεκ 2018, 02:18

Ρε Χέλλη οκ δε θέλω να σε πάρω το παιχνίδι από τα χέρια κτλ αλλά δεν επανερχόμαστε και λίγο στο κυρίως θέμα; οκ λίγο ακόμα, αλλά λίγο ε.

.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes » 11 Δεκ 2018, 02:19

sys3x έγραψε:
11 Δεκ 2018, 02:05
Ρε, δημοσιεύτηκε μόνο στην ευρωπαϊκή τράπεζα επενδύσεων, λέει, και η πηγή αυτού που έβαλα είναι η Βουλή των Αντιπροσώπων της Ολλανδίας (πράγμα που μπορείς να δεις εύκολα από τα Internet Archives). Αυτό τού είπαν αυτό λέει.

Εντάξει, τελευταίο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 11 Δεκ 2018, 02:21

hellegennes έγραψε:
11 Δεκ 2018, 02:19
sys3x έγραψε:
11 Δεκ 2018, 02:05
Ρε, δημοσιεύτηκε μόνο στην ευρωπαϊκή τράπεζα επενδύσεων, λέει, και η πηγή αυτού που έβαλα είναι η Βουλή των Αντιπροσώπων της Ολλανδίας (πράγμα που μπορείς να δεις εύκολα από τα Internet Archives). Αυτό τού είπαν αυτό λέει.

Εντάξει, τελευταίο.
Ναι οκ, πάω να δω τώρα τι ουίσκι έχει μείνει, μην το παρακάνεις άλλο εσύ ε, το νου σου.

.

Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith » 11 Δεκ 2018, 02:21

hellegennes έγραψε:
11 Δεκ 2018, 02:12

Είναι σαν να διαφωνείς με την ελληνική κυβέρνηση. Ένα αυτό. Δεύτερον, δεν έχεις διαφωνήσει ποτέ με κανέναν νόμο της ΕΕ.
Φυσικά μπορείς να διαφωνήσεις σαν να διαφωνείς με την κυβέρνηση. Αλλά δεν συμβαίνει αυτό. Ανέχεσαι τον συριζαυγιτη να καταφέρεται κατά της ΕΕ και ο ίδιος έτσι διατυπώνεις τα λεγόμενα σου.

Και ναι έχω διαφωνήσει. Συνήθως βέβαια το πρόβλημα μου είναι οι προτάσεις που δεν περνάνε και όχι αυτές που περνάνε.
✋🏻 Vladimir, STOP! ✋🏻

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 11 Δεκ 2018, 02:25

11 Δεκ 2018, 02:21
hellegennes έγραψε:
11 Δεκ 2018, 02:12

Φυσικά μπορείς να διαφωνήσεις σαν να διαφωνείς με την κυβέρνηση. Αλλά δεν συμβαίνει αυτό. Ανέχεσαι τον συριζαυγιτη να καταφέρεται κατά της ΕΕ και ο ίδιος έτσι διατυπώνεις τα λεγόμενα σου.

Και ναι έχω διαφωνήσει. Συνήθως βέβαια το πρόβλημα μου είναι οι προτάσεις που δεν περνάνε και όχι αυτές που περνάνε.
:smt005::smt005::smt005:
SpoilerShow
ευτυχώς έχει μείνει λίγο φέημους,
φίου.

.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x » 04 Φεβ 2019, 04:25

.