Πας να το μαζέψεις; Εχμμμ. Δεν είσαι και πολύ καλός σ'αυτό. Διότι δεν συζητάμε στην ενότητα που υπονοείς πως αναφέρεσαι.
52χρονος καθηγητής αποπλάνησε 14χρονη μαθήτρια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: 52χρονος καθηγητής αποπλάνησε 14χρονη μαθήτρια
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
πασιφαη δες στο νημα -έχετε παρατήσει το σεξ στη μέση για να πάτε να κάνετε σεξ αλλού ?Πασιφάη έγραψε: ↑09 Ιαν 2025, 15:11Ο συγκεκριμένος, παίζει τον Αδόλφο στην αυλή όπως λέει κι ο Ναύτης και σταθερα ανάβει το καντήλι του, στο εικονοστάσι.
Στο κλουβί του μπόγια θα τον έχωνα.
δες τι γραφει για σενα και πες μας αν ειναι αληθεια

- Otto Weininger
Μια Ιερά Εξέταση στον κύριο να στρώσει.Allah έγραψε: ↑09 Ιαν 2025, 14:55Όλοι αυτοί, και οι μεν και οι δε, είναι ερασιτέχνες και ψιλικατζήδες μπροστά στο μεγαλύτερο δίκτυο παιδεραστών όχι μόνο του HB αλλά και ολόκληρης της υφηλίου, το αυτοαποκαλούμενο και κοινώς γνωστό ως Καθολική Εκκλησία.
Όποιος θέλει να κάνει κουβέντα για συγκάλυψη παιδοβιαστών, έχει πολύ ψωμί εκεί.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
ατόφια τρέλα
της ανηλικου;ή του γερου καθηγητη;
Είναι ένας μικροσκοπικός Αδολφούλης.Πασιφάη έγραψε: ↑09 Ιαν 2025, 15:11Ο συγκεκριμένος, παίζει τον Αδόλφο στην αυλή όπως λέει κι ο Ναύτης και σταθερα ανάβει το καντήλι του, στο εικονοστάσι.
Στο κλουβί του μπόγια θα τον έχωνα.

- Otto Weininger
δικη μου.
αδυνατώ να καταλάβω και τι έγραψες και τι νομίζουν ότι έγραψες
Ο nemo αναφέρθηκε στους "φλούφηδες" που ταϊζουν αδέσποτα ζώα.Otto Weininger έγραψε: ↑09 Ιαν 2025, 15:24δικη μου.
Και κάποιοι το είδαν ως προσομοίωση με πεινασμένα για σεξ αδέσποτα ανήλικα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Otto Weininger
Από που κι ως που ;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Ιαν 2025, 15:34Ο nemo αναφέρθηκε στους "φλούφηδες" που ταϊζουν αδέσποτα ζώα.Otto Weininger έγραψε: ↑09 Ιαν 2025, 15:24δικη μου.
Ενιγουέι παίδες, ο καθηγητής είναι απαράδεκτος μαλάκας και τέρμα ακατάλληλος για εκπαιδευτικός.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
στο τουητερ το διαβασα οτι ηταν ζωοφιλος και το εγραψα και εδω τωρα αν αληθευει δεν ξερω σιγουραOtto Weininger έγραψε: ↑09 Ιαν 2025, 15:24δικη μου.
- Otto Weininger
Ναι, αυτό που δεν καταλαβα είναι πως προέκυψαν αυτά που λέει η Πασιφάη.nemo έγραψε: ↑09 Ιαν 2025, 15:39στο τουητερ το διαβασα οτι ηταν ζωοφιλος και το εγραψα και εδω τωρα αν αληθευει δεν ξερω σιγουραOtto Weininger έγραψε: ↑09 Ιαν 2025, 15:24δικη μου.
Δεν έχω ιδέα.Otto Weininger έγραψε: ↑09 Ιαν 2025, 15:36Από που κι ως που ;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑09 Ιαν 2025, 15:34Ο nemo αναφέρθηκε στους "φλούφηδες" που ταϊζουν αδέσποτα ζώα.Otto Weininger έγραψε: ↑09 Ιαν 2025, 15:24
δικη μου.
Νομίζω απλώς ότι υπάρχει εμμονική βίδα και στα δύο σκεπτικά και σε τέτοιες φάσεις δεν ψάχνομαι για λογικές εξηγήσεις.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Οργισμένος
e kai τι εγινε που εχει διδακτορικο;;; Προφανως διδαξε λιγο κατα τη διαρκεια του διδακτορικου του. Βλακακος αλλωστε φαινεται apo oti βλεπω.Blackdog έγραψε: ↑09 Ιαν 2025, 14:13Ναι, το επαιζε πολυ καθως πρεπει και αρσενικος παραλληλα. Παραδοξως δεν θυμαμαι να τον ειχε σβερκωσει κανενας. Την μητερα του δεν την ανεφερε σε κουβεντες.Οργισμένος έγραψε: ↑09 Ιαν 2025, 14:04Μαμακιας δλδ και καθως πρεπει.Blackdog έγραψε: ↑09 Ιαν 2025, 14:03Tον ξερω αυτον...
Πηγαιναμε στο ιδιο σχολειο. Απο τοτε ηταν πολυ μαλακας, απο ενημερωση που μου εγινε ακομα μαλακας παραμενει. Καλα, το τελευταιο βασει της καταστασης ειναι πλεονασμος.
Δεν τον θυμαμαι με γυναικα ποτε αλλα το επαιζε παντα γκομενος. Πολυ ανταγωνιστικος με τους υπολοιπους αντρες. Ανυπαντρος, εμενε με την μανα του στο πατρικο του.
Επαθα ενα ψιλοσοκ γιατι οκ τον βλεπεις τον αλλον οτι κατι δεν παει καλα, αλλα το που φτανει αυτο δεν το χωραει ο νους.
Αυτοι ειν οι χειροτεροι.
Διδασκε σε πανεπιστημιο πριν, στην γεωπονικη αθηνων. Ειχε διδακτορικο. Ποιος ξερει τι εγινε και κατεληξε σε γυμνασιο
Κι εδω καποιοι εχουν διδακτορικο , αλλα...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Νορβηγος βαζει αγγελια εξω απο σχολειο της Ροδου ψαχνοντας μαθητρια για παρεα
από Portia » 07 Ιουν 2024, 12:21 » σε Κοινωνικά θέματα - 107 Απαντήσεις
- 2633 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
11 Ιουν 2024, 14:10
-
-
- 66 Απαντήσεις
- 1277 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
01 Οκτ 2024, 23:37