Μικρη βοηθεια και παλι με το δραμα μου

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Casp
Phorum.gr user: Casper

Re: Μικρη βοηθεια και παλι με το δραμα μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 09 Ιαν 2025, 21:41

Εχω σοβαροτερα πραγματα να ασχοληθω απο τις βλακειες. Εδω κ 3 μερες ψαχνουμε παντου τον Μουκη κ ακομα δεν το χωνεψα. Το εσκασε απο τον 3ο οροφο της πολυκατοικιας κ ενω τα παντα εδω ειναι ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ…

Ειδοποιησα τους παντες, γειτονες, περαστικους, ποστ παντου, περπατημα παντου στη γειτονια, πιο μακρια, ταρατσα, βεραντες γειτονων, αφισες.

Εχω απελπιστει, ειμαστε σκατα.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 09 Ιαν 2025, 21:46

Casp έγραψε:
09 Ιαν 2025, 11:15
Λες συνεχως απο τον αδερφο της κ τον αδερφο της για να αφησεις εντυπωσεις, κ μαλιστα με λαθος πληροφοριες. Τον αδερφο της γιαγιας μου ΟΧΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. Και δεν ΔΕΝΕΙΣΤΗΚΕ ΧΡΗΜΑΤΑ, αυτος της εστελνε απο μονος του ΧΡΟΟΟΝΙΑ ΤΩΡΑ για εκεινη, τις κορες κ για εμας. Και οι κορες της (οι θειες μου) εφαγαν εκατονταδες χιλιαδες ευρω απο εκεινον, ακομα κ με δολιοφθορες. Με λιγα λογια, ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ.
από Casp » 16 Αύγ 2023
Η μανα μου σημερα θυμηθηκε, μετα απο τοσο καιρο, να μου πει πως πηρε δανειο για το διαμερισμα και εχει δοσεις. Θα σπασω ενα γραμματιο για να δωσω κατι λεφτα που πηρε απο τον αδερφο μου, και μου μενουν 6000 και τις ζητουσε κι αυτες πισω για να με στριμωξει τοσο οικονομικα ωστε να τους εχω αναγκη. Αλλα προτιμω να πεινασω και να παω να κανω οποιαδηποτε δουλεια μεχρι να βρω κατι αλλο, ή να με βοηθαει η λατρεια μεχρι να βρω τα ποδια μου, παρα να ζητησω απο εκεινους. Αυτο θελουν ουσιαστικα.
posting.php?mode=quote&f=33&p=3808146

ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν » 09 Ιαν 2025, 22:09

Casp έγραψε:
09 Ιαν 2025, 21:41
Εχω σοβαροτερα πραγματα να ασχοληθω απο τις βλακειες.
ναι τώρα που είπαμε τον πόνο μας, τρουπώσαμε στο σπίτι και αλλάξαμε κλειδωνιά, ξαφνικά το θέμα έγινε βλακείες :lol:
Saturn έγραψε:
13 Μαρ 2025, 12:17
Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?

Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ

Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 09 Ιαν 2025, 22:18

Casp έγραψε:
05 Ιαν 2025, 14:15

Τα ξαδερφια γλυκο μου πηραν περισσοτερα, και μαλιστα συνεχιζουν να παιρνουν απο τους γονεις τους, οχι μονο παππουδες. Και μαλιστα ειναι με το μερος μου μετα απο αυτο που εγινε με τους δικους μου. Πρεπει να νιωθεις παρα πολυ αδικημενος στη ζωη σου για να μιλας ετσι.

Τεσπα, εισαι στην κατηγορια αυτων που δεν πρεπει να συνεχιζω να αναλωνομαι. Και σε σενα ευχομαι να ευτυχισεις.
Που κολλαει το ποσα πηραν τα ξαδερφια απο τους γονεις τους;Αυτα ειναι δικα τους κληρονομικα
Σημασια εχει τι πηραν τα εγγονια απο τους κοινους παππουδες

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 09 Ιαν 2025, 22:18

SeaHawk έγραψε:
09 Ιαν 2025, 21:46
Casp έγραψε:
Λες συνεχως απο τον αδερφο της κ τον αδερφο της για να αφησεις εντυπωσεις, κ μαλιστα με λαθος πληροφοριες. Τον αδερφο της γιαγιας μου ΟΧΙ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ. Και δεν ΔΕΝΕΙΣΤΗΚΕ ΧΡΗΜΑΤΑ, αυτος της εστελνε απο μονος του ΧΡΟΟΟΝΙΑ ΤΩΡΑ για εκεινη, τις κορες κ για εμας. Και οι κορες της (οι θειες μου) εφαγαν εκατονταδες χιλιαδες ευρω απο εκεινον, ακομα κ με δολιοφθορες. Με λιγα λογια, ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ.
από Casp » 16 Αύγ 2023
Η μανα μου σημερα θυμηθηκε, μετα απο τοσο καιρο, να μου πει πως πηρε δανειο για το διαμερισμα και εχει δοσεις. Θα σπασω ενα γραμματιο για να δωσω κατι λεφτα που πηρε απο τον αδερφο μου, και μου μενουν 6000 και τις ζητουσε κι αυτες πισω για να με στριμωξει τοσο οικονομικα ωστε να τους εχω αναγκη. Αλλα προτιμω να πεινασω και να παω να κανω οποιαδηποτε δουλεια μεχρι να βρω κατι αλλο, ή να με βοηθαει η λατρεια μεχρι να βρω τα ποδια μου, παρα να ζητησω απο εκεινους. Αυτο θελουν ουσιαστικα.
posting.php?mode=quote&f=33&p=3808146
Αυτα ειναι ΑΛΛΑ λεφτα, 2000 ευρω κ πηρε πισω τις 2500. Αλλα μολις καταλαβα οτι δεν εχεις ΚΑΘΟΛΟΥ ζωη.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 09 Ιαν 2025, 22:20

ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε:
09 Ιαν 2025, 22:09
Casp έγραψε:
09 Ιαν 2025, 21:41
Εχω σοβαροτερα πραγματα να ασχοληθω απο τις βλακειες.
ναι τώρα που είπαμε τον πόνο μας, τρουπώσαμε στο σπίτι και αλλάξαμε κλειδωνιά, ξαφνικά το θέμα έγινε βλακείες :lol:
ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΓΑΤΟ ΜΟΥ 2 ΜΕΡΕΣ ΑΦΟΤΟΥ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑ και οι μονοι που το ηξεραν ηταν το φορουμ. Οταν λεω εγω για ζηλια.

Ειλικρινα, τρελη που ξαναγραφει τα προσωπικα της ειτε θετικα ειτε αρνητικα σε ανθρωπακια χωρις ζωη που κρινουν συνεχως τις ζωες των αλλων κ σκανε απο την ζηλια τους (και δεν μιλαω για ολους).

Αντε γεια

Άβαταρ μέλους
SeaHawk

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 09 Ιαν 2025, 22:25

Παντα καποιος αλλος πρεπει να φταιει.
Εσυ εχασες τον γατο σου αλλα δεν φταις εσυ φταιει η ζηλια στο φορουμ.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 09 Ιαν 2025, 22:43

Εχεις δικαιο. Εγω φταιω που δεν προβλεψα πως μπορει να το σκασει απο το 3ο (δεν ειρωνευομαι τωρα, οντως δεν επρεπε να κλεισω γατο σε διαμερισμα κ αν ηθελα γατο επρεπε να βαλω παντου σιδερενια πλεγματα που να καλυπτουν ολο το υψος).

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν » 09 Ιαν 2025, 23:03

Casp έγραψε:
09 Ιαν 2025, 22:43
Εχεις δικαιο. Εγω φταιω που δεν προβλεψα πως μπορει να το σκασει απο το 3ο (δεν ειρωνευομαι τωρα, οντως δεν επρεπε να κλεισω γατο σε διαμερισμα κ αν ηθελα γατο επρεπε να βαλω παντου σιδερενια πλεγματα που να καλυπτουν ολο το υψος).
Μάλιστα.
Κάποιος δεν δύναται να απαντήσει στα αμείλικτα ερωτήματα που γεννιούνται από τα ίδια τα γραφόμενα του :giggle:

09 Ιαν 2025, 13:00
Casp έγραψε:
1.Απο πού έχεις συμπεράνει ότι ανέφερε αδερφό σκέτο για να δημιουργήσει εντυπώσεις και οχι επειδή τα γράφεις εσύ κουλουβάχατα γενικώς ή απαιτείς να καταλάβει κάποιος το τρέχον επεισόδιο όντας ενήμερος για όλη την κασπεριαδα;

2.Αφού ο αδερφός της γιαγιάς έστελνε χρήματα για "εκείνη, τις κόρες κ για εμάς", και εσύ ως αποτέλεσμα αυτού κατέληξες με ένα σπίτι αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, πώς οι θείες "έφαγαν" εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ από εκείνον; Δεν τα εδωσε για να τα φάτε; Αν ναι, γιατί χρησιμοποιείς την έκφραση φάγανε; Αν όχι, εσύ γιατί δεν τα έφαγες εξίσου με την απόκτηση του σπιτιού; Να υποθέσουμε (ελλείψει οποιασδήποτε διευκρίνισης), ότι οι υπόλοιποι δεν πήρανε ίσα μερίδια με σένα, εξού και το "φάγανε"; Επίσης, να υποθέσουμε ότι εσύ που είσαι ακριβό δίκαια, έχεις δώσει ακριβώς τα μισά χρήματα/σπίτι από όσα λάβατε από την περιουσία του παππού, στον αδερφό σου;

3. Το σπίτι πώς βρέθηκε από τους γονείς σου στο δικό σου όνομα; Για φορολογικούς πρακτικούς λόγους, κάνατε κάποια συμφωνία προφορική; Στο χαρίσανε με την καλή τους καρδιά, αλλά μετά αλλάξανε γνώμη επειδή δεν ενέκριναν τον γαμπρό; Ήτανε εξαρχής δικό σου λόγω κάποιου εγγράφου;

4.Αν το πρόβλημα σου είναι η χρήση που κάνουνε να το νοικιάζουν ενώ δεν προβλέπεται, γιατί δεν τους το δίνεις στο όνομα τους; Τα χαρτιά δανείου που αναφέρεις τα έχεις δει ποτέ όχι εσύ απλώς αλλά να τα προσκομίσεις για να τσεκαρεις γνησιότητα;

5. Ο σύντροφός σου ενώ αντιμετωπίζετε συνεχείς τριβές είναι οκ να έρθει να απολαμβάνει δωρεάν στέγη; Η οικονομική ανισότητα εντείνει τα προβλήματα των ζευγαριών. Και γιατί ζητάς να δίνεις ενοίκιο στους γονείς σου; Ή το σπίτι ανήκει σε σένα (πράγμα που θα διασαφηνιστεί αν φυσικά απαντήσεις στα παραπάνω) και δεν τους οφείλεις τίποτα. Ή δεν ανήκει σε σένα και κακώς το διεκδικείς από ανθρώπους που ούτε εκτιμάς ούτε θέλεις πάρε δώσε. Αλλά αν κάποιος πρέπει να δίνει έμμεσα ενοίκιο είναι ο σύντροφός σε σένα για να μην διαταραχτεί η δυναμική της σχέσης.
Saturn έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Misty_Blue

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Misty_Blue » 09 Ιαν 2025, 23:10

09 Ιαν 2025, 23:03
Μάλιστα.
Κάποιος δεν δύναται να απαντήσει στα αμείλικτα ερωτήματα που γεννιούνται από τα ίδια τα γραφόμενα του :giggle:
Ρωτάς γιατί ζηλεύεις... :8)
Και δεν έχεις ζωή.. :smt018
Όπως όλοι που διαβάζουμε το δράμα της δεν έχουμε ζωή και ζηλεύουμε.. :roll:
Κι αυτοί που πήγαν να βοηθήσουν τ'άκουσαν κιόλας.. :e040:
To scare myself with my own desert places.

Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon » 09 Ιαν 2025, 23:20

ναι ναι, να βοηθήσουμε θέλαμε, τα γνωστά. Μας αδικεί η κασπ, μας πνίγει το δίκιο μας.

Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba » 09 Ιαν 2025, 23:32

enaon έγραψε:
09 Ιαν 2025, 23:20
ναι ναι, να βοηθήσουμε θέλαμε, τα γνωστά. Μας αδικεί η κασπ, μας πνίγει το δίκιο μας.
Ουτε θελαμε να βοηθησουμε, ουτε ηθελε να βοηθηθει.
Παιχνιδι και απο τις δυο μεριες. Ολοι κερδισμενοι.
ΓΑΛΗ έγραψε:
09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν » 09 Ιαν 2025, 23:35

Ας εστιάσουμε στην θετική πλευρά. Ο κολλητός βολεύτηκε στο Ρουφ γκαρντεν;
Saturn έγραψε:

Άβαταρ μέλους
Null
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Null » 10 Ιαν 2025, 06:18

Ελπίζω να βρεις τον γάτο σου. Ο παλιός μου όταν το είχε σκάσει έλειψε πέντε μέρες πριν επιστρέψει
Georg Von Balkanen έγραψε:
06 Δεκ 2020, 19:38
Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.

Άβαταρ μέλους
kongrosian

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kongrosian » 10 Ιαν 2025, 08:02

Casp έγραψε:
09 Ιαν 2025, 22:20

ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΓΑΤΟ ΜΟΥ 2 ΜΕΡΕΣ ΑΦΟΤΟΥ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑ

αν δεν είναι στειρωμένος, μάλλον ψάχνει καμιά θηλυκιά και θα τον ψάχνετε για μέρες. μπορεί να φύγει και εντελώς. έτσι κάνουν τα αρσενικά. :bored:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών