Μικρη βοηθεια και παλι με το δραμα μου

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Re: Μικρη βοηθεια και παλι με το δραμα μου

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall » 10 Ιαν 2025, 08:25

μλκα μου για ποιο λογο να αραδειαζεις τα προσωπικα σου στο φλωρουμ ? Φιλους δεν εχεις ? Στη τελικη εναν τοιχο στο σπιτι να τα πεις ? Ποτε δεν θα σου φερει αντιρρηση ο τοιχος. Δεν το πιανω.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.

Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 10 Ιαν 2025, 10:33

kongrosian έγραψε:
10 Ιαν 2025, 08:02
Casp έγραψε:
09 Ιαν 2025, 22:20

ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΓΑΤΟ ΜΟΥ 2 ΜΕΡΕΣ ΑΦΟΤΟΥ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑ

αν δεν είναι στειρωμένος, μάλλον ψάχνει καμιά θηλυκιά και θα τον ψάχνετε για μέρες. μπορεί να φύγει και εντελώς. έτσι κάνουν τα αρσενικά. :bored:
Τον στειρωσαμε 9 μηνες πριν, οταν τον πηραμε.

Ηρθε η κοπελα που μας τον εδωσε χθες στην πολυκατοικια, τον εψαχνε και εκεινη (κοιταξαμε κ στην παλια γειτονια μας κ την δικη της). Της ειπα να κατεβει να ξαναδουμε μαζι στο σπιτι κ στο roof. Η ωρα να εχει παει 1. Πεταξαμε ξανα το drone της λατρειας. Μας ειπε κ εκεινη που εχει εμπειρια απο γατους κ εχασε πολλους, οτι με τοσο υψος κ οπως ειναι διαμορφωμενη η πολυκατοικια, ειναι σχεδον απιθανο να εφυγε (αυτο πιστευα κ εγω κ η κολλητη μ κ η λατρεια, γι αυτο του αφησαμε ανοιχτη την μπαλκονοπορτα). Κ οτι μονο ενα περιθωριο ειχε κ αυτο ηταν για να παει στην γειτονισσα. Με το ντροουν ειδαμε στο ρουφ της, δεν ηταν εκει. Εκει που μπορει να κρυβεται ειναι η βεραντα της κ εκει δεν μπορω να πεταξω το ντροουν, θα μας κλεισουν μεσα… μου ειπε οτι κοιταξε βεβαια κ την πιστευω αλλα ειλικρινα θελω να κοιταξω με τα ματια μου, για να ψαξω ολες τις τρυπες κ τα πιθανα σημεια…

Σκεφτομαι να της το ζητησω σαν χαρη να μου ανοιξει να παω στη βεραντα της (με εκεινη παρουσα) για να δω, αλλιως δεν θα μου φυγει η αμφιβολια…

Α ρε Μουκη…

Ακομα δεν το εχω χωνεψει. Εχω ελπιδα οτι θα τον βρουμε κ οτι οντως κρυβεται στην γειτονισσα κ θα ερθει…
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν » 10 Ιαν 2025, 10:41

Καταλάβαμε...Μάλλον δεν βολεύουν και πολύ οι ερωτήσεις....
Saturn έγραψε:
13 Μαρ 2025, 12:17
Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?

Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 10 Ιαν 2025, 10:57

ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε:
10 Ιαν 2025, 10:41
Καταλάβαμε...Μάλλον δεν βολεύουν και πολύ οι ερωτήσεις....
1) δεν ειμαι υποχρεωμενη (ΠΡΟΦΑΝΩΣ) να απανταω στις αδιακριτες ερωτησεις ενος εμμονικου για τα προσωπικα μου που και παλι ΠΡΟΦΑΝΩΣ θα απανταω κ θα μοιραζομαι οτι θελω εγω κ οχι οτι απαιτας εσυ
2) εχασα τον γατο μου
3) και μονο που μιλησες για να μου δινει ενοικιο η λατρεια για ισοτητα της σχεσης, εχεις γινει ιδιος με τους σκατοψυχους γονεις μου, επειδη κ εκεινοι αυτο προτειναν
4) αν σου δωσουν οι παππουδες σου περιουσια οπως εδωσαν σε αλλους (απο δικα τους λεφτα και λεφτα αδερφων τους), κ αν ερωτευτεις κ αγαπησεις ποτε σου, μην παρεις τιποτα κ αν παρεις, ζητα εσυ ενοικιο απο την κοπελα σου, κατακαημενα πλασματα που εχετε κ @@ να μιλατε εσεις για κυπριους κ τσιγκουνηδες
5) στο εχω ξαναπει, δεν αξιζεις ουτε τα 5 λεπτα (και τελευταια) που σπαταλησα για να μπω στον κοπο να σου απαντησω
6) ναι ξερω, συνεχιζε να ξεσπας κ να βγαζεις δηλητηριο μπας κ καταφερεις να επιβιωσεις
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.

ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν » 10 Ιαν 2025, 11:09

Μπλα μπλα μπλα. Δεν είναι αδιάκριτη ερώτηση να επισημαίνεις την σωρεία αντιφάσεων για πράγματα που γράφει μόνος του ο άλλος.

Γιατί τα ξαδέρφια σου έφαγαν τα λεφτά ενώ εσύ τα πήρες με αγάπη; Με τον αδερφό σου μοιράστηκες την περιουσία του παππού αφού είσαι ακριβό δίκαια εσύ; Σε ρώτησε και άλλο μέλος για αυτά τα περίεργα που λες αλλά φαίνεται να τα έχεις μπουρδουκλώσει. Όταν παρουσιάζουμε τον εαυτό μας σαν θύμα που όλοι μας καταδιωκουν και θέλουν να μας κλέψουν κάτι, καλό είναι να απαντήσεις και γιατί είναι δικό σου αυτό το κάτι υποτίθεται.

Για ένα τόσο περίεργο θέμα που για ένα σπίτι δημιουργείται πρόβλημα, ο σύντροφός σου ΑΝ ΣΕ ΑΓΑΠΟΥΣΕ θα προσφερόταν ο ιδιος να μην μείνετε εκεί ή αν μένατε, να πληρώνει αυτός όλα τα έξοδα.

Επίσης ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ θα έλεγες σε αυτόν τις ανησυχίες σου και όχι σε φόρουμ, και δεν θα προσπαθούσες να τον αποκόψεις από τα χόμπυ και τις παρέες του συνεχώς.
Saturn έγραψε:
13 Μαρ 2025, 12:17
Βρε ζωάδια, γιατί δεν μου απαντάτε?

Θέλετε να τα λέτε μεταξύ σας, γράφτε τα σε πμ

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 10 Ιαν 2025, 11:31

Να περιγραψω σε 2 ακυρους εμμονικους ΓΙΑΤΙ ειναι δικο μου κατι :smt005:

Ρε τραβα απο δω που θα μου κουνησεις κ το χερακι :smt005::smt005:

Ελπιζω να βρεθει συντομα ο Μουκης και απο κει κ περα θα φαω περμαμπαν μονη μου. :wave:

Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας » 10 Ιαν 2025, 12:27

O Μούκης έκανε παρέα με κανέναν άλλο γάτο πριν χαθεί;

Μήπως είχε κανέναν κολλητό; :smt017
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 10 Ιαν 2025, 12:36

Καλό θα είναι να κόψετε την πλακίτσα με το γατί.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron » 10 Ιαν 2025, 12:39

Casp έγραψε:
10 Ιαν 2025, 10:33
kongrosian έγραψε:
Casp έγραψε:
09 Ιαν 2025, 22:20

ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΓΑΤΟ ΜΟΥ 2 ΜΕΡΕΣ ΑΦΟΤΟΥ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑ

αν δεν είναι στειρωμένος, μάλλον ψάχνει καμιά θηλυκιά και θα τον ψάχνετε για μέρες. μπορεί να φύγει και εντελώς. έτσι κάνουν τα αρσενικά. :bored:

Ηρθε η κοπελα που μας τον εδωσε χθες στην πολυκατοικια, τον εψαχνε και εκεινη (κοιταξαμε κ στην παλια γειτονια μας κ την δικη της). Της ειπα να κατεβει να ξαναδουμε μαζι στο σπιτι κ στο roof. Η ωρα να εχει παει 1. Πεταξαμε ξανα το drone της λατρειας. Μας ειπε κ εκεινη που εχει εμπειρια απο γατους κ εχασε πολλους, οτι με τοσο υψος κ οπως ειναι διαμορφωμενη η πολυκατοικια, ειναι σχεδον απιθανο να εφυγε (αυτο πιστευα κ εγω κ η κολλητη μ κ η λατρεια, γι αυτο του αφησαμε ανοιχτη την μπαλκονοπορτα). Κ οτι μονο ενα περιθωριο ειχε κ αυτο ηταν για να παει στην γειτονισσα. Με το ντροουν ειδαμε στο ρουφ της, δεν ηταν εκει. Εκει που μπορει να κρυβεται ειναι η βεραντα της κ εκει δεν μπορω να πεταξω το ντροουν, θα μας κλεισουν μεσα… μου ειπε οτι κοιταξε βεβαια κ την πιστευω αλλα ειλικρινα θελω να κοιταξω με τα ματια μου, για να ψαξω ολες τις τρυπες κ τα πιθανα σημεια…

Σκεφτομαι να της το ζητησω σαν χαρη να μου ανοιξει να παω στη βεραντα της (με εκεινη παρουσα) για να δω, αλλιως δεν θα μου φυγει η αμφιβολια…

Α ρε Μουκη…

Ακομα δεν το εχω χωνεψει. Εχω ελπιδα οτι θα τον βρουμε κ οτι οντως κρυβεται στην γειτονισσα κ θα ερθει…
Όταν έχεις ζώο που το βλέπεις οτι θέλει να φύγει, τότε δεν είαι και πολύ έξυπνο ν' αφήνεις ανοιχτή τη μπαλκονόπορτα. Η γάτα μπορεί να κάνει διάφορα ακροβατικά που δε τα φανταζόμαστε, και η ίδια έχει συνήθως αρκετή αυτοπεποίθηση για να προσπαθήσει να κάνει και πράγματα που δε τα μπορεί.
SeaHawk έγραψε:
01 Φεβ 2025, 14:04
Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.

Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 10 Ιαν 2025, 13:50

Παντως αν 6 πχ εγγονια εχουν παρει ολα με χρηματα των παππουδων σπιτια αξιας ανω των 600.000€ μιλαμε για τεραστια περιουσια

εξ εξ τριανταεξ

Του ρουφγκαρντεν το καγκελο γινεται στην μαρτυρικη Κυπρο

Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 10 Ιαν 2025, 13:54

Casp έγραψε:
10 Ιαν 2025, 11:31
Να περιγραψω σε 2 ακυρους εμμονικους ΓΙΑΤΙ ειναι δικο μου κατι :smt005:
Υπαρχει παντως και η πιθανοτητα να εχουν καταλαβει ολοι γιατι ειναι δικο σου εκτος απο σενα.

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 10 Ιαν 2025, 14:49

SeaHawk έγραψε:
10 Ιαν 2025, 13:50
Παντως αν 6 πχ εγγονια εχουν παρει ολα με χρηματα των παππουδων σπιτια αξιας ανω των 600.000€ μιλαμε για τεραστια περιουσια

εξ εξ τριανταεξ

Του ρουφγκαρντεν το καγκελο γινεται στην μαρτυρικη Κυπρο
600.000 ε; φερε μου ποστ που το γραφω αυτο, βαλε τζιαι αλλα που την πουγκα.

και ναι, ο αδερφος της γιαγιας μου ειναι εκατομμυριουχος. Εχει τεραστια περιουσια, ειναι επιχειρηματιας, εχει μπραβους (το γραφω και σε αλλα ποστ, αν κοιταξεις, σου διεφυγε μαλλον) και εδω και χρονια δινει πααααρα πολλα λεφτα σε ΟΛΕΣ του τις αδερφες, τις κορες του και αρα και σε εμας.

ΠΗΞΕ ΤΩΡΑ.

Το ξερω πως σε καποιους δεν αρεσει που σπιτι στο ονομα μου και το διεκδικω, και ειδικα μετα συμπεριφορες που δεν εχουν αντιμετωπισει οι ιδιοι, αλλα δεν πειραζει, ΞΥΔΑΚΙ.

Αντε τραβα τωρα να βρεις το ποστ που γραφω για τις 600.000 και επειδη δεν θα το βρεις, βρες αυτο που υπαρχει που γραφω οτι οταν πηγα Αμερικη στον αδερφο της γιαγιας μου, κυκλοφορουσαμε με σωματοφυλακες.

Τι τα γραφω ομως και αυτα, θα σκασεις απο ζηλια. :smt005:

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 10 Ιαν 2025, 14:50

Kauldron έγραψε:
10 Ιαν 2025, 12:39
Casp έγραψε:
10 Ιαν 2025, 10:33
kongrosian έγραψε:

Α ρε Μουκη…

Όταν έχεις ζώο που το βλέπεις οτι θέλει να φύγει, τότε δεν είαι και πολύ έξυπνο ν' αφήνεις ανοιχτή τη μπαλκονόπορτα. Η γάτα μπορεί να κάνει διάφορα ακροβατικά που δε τα φανταζόμαστε, και η ίδια έχει συνήθως αρκετή αυτοπεποίθηση για να προσπαθήσει να κάνει και πράγματα που δε τα μπορεί.
ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. Ηταν μια χαρα, και επειδη ειναι μεγαλο το υψος και δεν ειχε προσβαση για να φυγει, γι αυτο του αφησαμε ανοικτα.

Εγω ακομα πιστευω πως ειναι στην γειτονισσα επειδη ψαξαμε παντου. Περιμενω να σχολασω για να βρω θαρρος να της χτυπησω την πορτα.

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής » 10 Ιαν 2025, 14:50

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε:
10 Ιαν 2025, 12:27
O Μούκης έκανε παρέα με κανέναν άλλο γάτο πριν χαθεί;

Μήπως είχε κανέναν κολλητό; :smt017
:smt005:
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"

Casp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp » 10 Ιαν 2025, 14:51

Οταν εγραψα πως οι θειες μου τις φαγανε λεφτα, εννοουσα πως εφαγαν πααααρα πολλες χιλιαδες ευρω της γιαγιας μου σε χρηματιστηριο, και η μια μου η θεια σε συνεχεις επεμβασεις μποτοξ. Και επισης οταν ο αδερφος της γιαγιας μου εστελνε λεφτα και για τις 3 κορες, τα ετρωγαν αυτες γιατι τα εκρυβαν απο την μανα μου. Οποτε απλα ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών