Ελαιόλαδο: Τέλος στη μεταφορά με τενεκέ 17 λίτρων χωρίς παραστατικά - πρόστιμο έως και 5.000 ευρώ
Re: Ελαιόλαδο: Τέλος στη μεταφορά με τενεκέ 17 λίτρων χωρίς παραστατικά - πρόστιμο έως και 5.000 ευρώ
Πρώτα απ'όλα, ένα σωρό πωλητές δεν είναι καν επαγγελματίες. Πχ εμείς έχουμε γνωστούς που βγάζουν πχ 20 τενεκέδες, μοιράζουν τους 10 στην ευρύτερη οικογένεια και πουλάνε τους άλλους 10. Σιγά μην κάνουν και έναρξη για να πληρώνουν τεκμαρτό. 

"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Re: Ελαιόλαδο: Τέλος στη μεταφορά με τενεκέ 17 λίτρων χωρίς παραστατικά - πρόστιμο έως και 5.000 ευρώ
Ωχ... τώρα που το έγραψα λες να με καλέσει εισαγγελέας για να δώσω στοιχεία; Μήπως κατηγορηθώ κι εγώ για συγκάλυψη εγκλήματος;

"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Otto Weininger
Να μεταφέρει 15 κιλά.southern έγραψε: ↑10 Ιαν 2025, 18:31Δήλωση της Αφροδίτης Λατινοπούλου: “Μεταφέρεις τενεκέ λάδι; Είσαι εγκληματίας και φοροφυγάς
https://fonilogikis.gr/dilosi-tis-afrod ... forofygas/
Let them make the first mistake. We make the last move.
ναι.

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Καποιοι για το καλο της χωρας κανουμε πολεμο εναντιον των ντενεκεδων εδω και χρονια
O πατερας φετος ( περσυ ) εβαλε αλλες 40 ριζες ελιες . λογικα δεν θα αγορασω ποτε λαδι .
Προχτές μου φέρανε και δυο μεγάλες τσάντες πορτοκάλια και μανταρίνια από ένα κτήμα στον Ωρωπό. Ούτε παραστατικά ούτε τίποτα. Πριν κάτι μέρες μας είχαν φέρει και κάτι αυγά από κότες αλανιάρες, πάλι εντελώς στο χύμα. Μέσα στις γιορτές είχαμε πάει και σε ένα bazaar για φιλανθρωπικούς σκοπούς που πουλάγανε κάτι σπιτικά λικέρ, ούτε αποδείξεις ούτε τίποτα.
Υπάρχει κάποιος τηλεφωνικός αριθμός για να καταγγέλνουμε αυτούς τους επονείδιστους εγκληματίες φοροφυγάδες;
Υπάρχει κάποιος τηλεφωνικός αριθμός για να καταγγέλνουμε αυτούς τους επονείδιστους εγκληματίες φοροφυγάδες;
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Το ξεβλάχεμα θα πάει γόνα με Κυριάκαρο, μίρλες ψωμοξενιτιάδες καθεπερσικαικαλυτεραίοι ανοιχτοπαραθυρονανουρίστρες και ξεκλειδωτοπορτάκηδες!
Βίτσα πουτσα και στενά παπούτσα έχει το μενού!
Βίτσα πουτσα και στενά παπούτσα έχει το μενού!
- Eθνικοκοινωνιστης
λαδεμπορος εισαι ντανε μου?

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Του εαυτού μου δάσκαλε
Το δικό μου οικογενειακό λαδακι το βγάζω δόξα τω Μαρξ.
Ο πεθερός έχει μαζικότερη παραγωγή όμως

- hellegennes
Να θυμίσουμε κάπου εδώ ότι οι καλές μας εταιρείες που πουλάνε "τυποποιημένο" ελαιόλαδο δεν κάνουν παρανομίες, νοθείες και τα ρέστα.
Χρηματικό πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ στην επιχείρηση "ELAIS - UNILEVER" Aνώνυμη Eμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Τροφίμων, Λεωφόρος Αθηνών-Πειραιώς 74, Πειραιάς. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα σχετικών εξετάσεων στο Γενικό Χημείο του Κράτους, δείγματα του προϊόντος «Αλτις κλασικό ελαιόλαδο» που αποτελείται από εξευγενισμένα ελαιόλαδα και παρθένα ελαιόλαδα, βρέθηκαν μη κανονικά και νοθευμένα με σπορέλαιο (σογιέλαιο)».
Φτου! Πάλι κουβά.
Χρηματικό πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ στην επιχείρηση "ELAIS - UNILEVER" Aνώνυμη Eμπορική και Βιομηχανική Εταιρεία Τροφίμων, Λεωφόρος Αθηνών-Πειραιώς 74, Πειραιάς. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα σχετικών εξετάσεων στο Γενικό Χημείο του Κράτους, δείγματα του προϊόντος «Αλτις κλασικό ελαιόλαδο» που αποτελείται από εξευγενισμένα ελαιόλαδα και παρθένα ελαιόλαδα, βρέθηκαν μη κανονικά και νοθευμένα με σπορέλαιο (σογιέλαιο)».
Φτου! Πάλι κουβά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Ωχ ωχ ωχ...μετά την Αφρουλα 
και ο Βελό κατά της τεκεδοφοβίας

και πληρώστε μαύρα θα προσέθετα εγω

και ο Βελό κατά της τεκεδοφοβίας

''Αγοράσετε ελαιόλαδο μόνο από φίλους σας παραγωγούς''

και πληρώστε μαύρα θα προσέθετα εγω

看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Υποτίθεται το πρόβλημα τους είναι ότι το ελαιόλαδο καταλήγει σε τενεκεδες αντί να τυποποιειται για να παίρνει υπεραξία.
Βέβαια αυτός που βγάζει 10 τενεκεδες από κάποιες ελιές που ξεπατωνεται να μαζεψει στου διαόλου τη μανα, αν είναι να ανοίξει μπλοκάκι και φόρμες στο www.myladi.gov.gr για να βγάλει το λάδι εξω από την πόρτα του, θα προτιμήσει να μην τις μαζέψει καθόλου.
Νομίζουν ότι όσοι μαζεύουν λάδι έχουν εκατονταδες δέντρα σε κάποιο ίσιωμα δίπλα στο σπίτι τους και κερδίζουν τα άντερα τους από τους τενεκεδες;
Βέβαια αυτός που βγάζει 10 τενεκεδες από κάποιες ελιές που ξεπατωνεται να μαζεψει στου διαόλου τη μανα, αν είναι να ανοίξει μπλοκάκι και φόρμες στο www.myladi.gov.gr για να βγάλει το λάδι εξω από την πόρτα του, θα προτιμήσει να μην τις μαζέψει καθόλου.
Νομίζουν ότι όσοι μαζεύουν λάδι έχουν εκατονταδες δέντρα σε κάποιο ίσιωμα δίπλα στο σπίτι τους και κερδίζουν τα άντερα τους από τους τενεκεδες;
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....

SpoilerShow
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ: Τέλος οι ρακέτες σε κάποιες παραλίες – 1.000 ευρώ πρόστιμο για τους παραβάτες
από vantono » 26 Ιουν 2023, 11:10 » σε Κοινωνικά θέματα - 64 Απαντήσεις
- 1942 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
01 Ιούλ 2023, 12:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση 120.000 ευρώ πρόστιμο σε 69χρονη που πέταξε στα σκουπίδια 4 κουτάβια..!
από Parrot » 16 Απρ 2024, 00:51 » σε Κοινωνικά θέματα - 143 Απαντήσεις
- 4699 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ksk
17 Απρ 2024, 23:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το ΣτΕ ακυρωσε προστιμο υψους 40000 ευρω στην ΝΔ
από George_V » 15 Απρ 2025, 16:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 31 Απαντήσεις
- 599 Προβολές
-