Κυβέρνηση Πυρκαγιών USA edition
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Κυβέρνηση Πυρκαγιών USA edition
Ευκαιρια για αγορα στο LA
- Otto Weininger
Ναι ε;nrg έγραψε: ↑11 Ιαν 2025, 00:45Προφανώς αυτά που έβαλες ήταν άσχετα ή δεν αποδείκνυαν κάτι οπότε... όπως συμβούλεψα και το Αρίστο, απλά προσπέρασα.Otto Weininger έγραψε: ↑10 Ιαν 2025, 22:10Τίποτα δεν χρειαζόμουν. Απλά δεν χρειαζόταν να κάνεις τουμπεκί και να φύγεις μετά τις παπαριες που έγραψες. Διότι σου έβαλα τα επιμαχα άρθρα, εξαφανιζόλ.
Για πήγαινε να δεις πάλι. Κοίτα τι έγραψες,δες την απάντηση μέσα από τα άρθρα που εσύ έβαλες και μετά πήγαινε μάθε την διαφορά μεταξύ "προσπερασα" και "τουμπέκιασα".
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Τώρα αρχινησε νέα θεωρία. Ότι επίτηδες άφησαν να καουν τα πάντα, ώστε να καούν τα σπίτια των celebrities και να χαθούν στοιχεία για την υπόθεση, Diddy.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Ξερουμε αν ειναι ασφαλή τα σπιτια του Τραγκα;
Άργησε να παίξει το χαρτίUnique έγραψε: ↑11 Ιαν 2025, 04:18Chilloutbuddy έγραψε: ↑11 Ιαν 2025, 04:15Η κωλοτρυπίδα της Αμερικής
Η κωλοτρυπίδα της Αμερικής
Η κωλοτρυπίδα της Αμερικής
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Αυτό το αστέρι μάς απειλούσαν ότι θα κατέβαζαν απέναντι στον Τραμπ, πριν καταλήξουν στην καμαλαΑρίστος έγραψε: ↑11 Ιαν 2025, 05:34Gov. Newsom cut fire budget by $100M months before lethal California fires
The budget, signed in June and covering the 2024-25 fiscal year, eliminated $101 million from seven "wildfire and forest resilience" programs, according to a report from Newsweek.
https://www.foxnews.com/politics/gov-ne ... rnia-fires
.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Με Καμάλα, οι φωτιές θα είχαν φτάσει στο Πόρτλαντ
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.

Meet the Jеwѕ who are hoarding most of California’s water supply all for themselves and never help the public whatsoever…
Παρασκευή 10/01/2025
Σοκ στις ΗΠΑ – Τι πραγματικά καίγεται στα υπόγεια των πολυτελών κατοικιών στο Los Angeles - Ποιοι... σβήνουν εσπευσμένα ίχνη.

https://www.bankingnews.gr/diethni/arti ... vinei-ixni
ΣυλλυπητήριαPhilip Mortimer έγραψε: ↑11 Ιαν 2025, 03:4882 years. That is the average age a baby born in Los Angeles County can expect to live, which is a higher life expectancy than both the average Californian (81 years) and the average American (just under 79 years).Chilloutbuddy έγραψε: ↑11 Ιαν 2025, 03:20Πυρκαγιές, σεισμοί, άστεγοι, πανάκριβα, βλαμμένη γουόκ κυβέρνηση
Το ΛΑ βάζει υποψηφιότητα για το βραβείο μεγαλύτερης κωλοτρυπίδας στην Αμερική (μετά το Μιλγουόκι)
https://www.protothema.gr/world/article ... /#Comments
Κράτος μπουρδελο που παριστάνει την υπερδύναμη.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
"Είναι ο Σοσιαλισμός, ηλίθιε"...zteo έγραψε: ↑11 Ιαν 2025, 23:38https://www.protothema.gr/world/article ... /#Comments

Ούτε στον ληγοντα.The Rebel έγραψε: ↑12 Ιαν 2025, 20:19"Είναι ο Σοσιαλισμός, ηλίθιε"...zteo έγραψε: ↑11 Ιαν 2025, 23:38https://www.protothema.gr/world/article ... /#Comments
Κράτος μπουρδελο που παριστάνει την υπερδύναμη.![]()
Το ότι πλέον οι ΗΠΑ είναι κράτος μπουρδελο το μάθαμε τον Οκτώβριο όταν ο τυφώνας χτύπησε την Φλόριντα οπου 6 μύρια κάτοικοι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους χωρίς σχέδιο,πολιτειακή βοήθεια,χωρίς μέσα χωρίς να έχουν προβλεφθεί μέρος προσωρινής διαμονής.
Με 235 νεκρούς και εκατοντάδες αγνοουμενους.
Με την διαφορά ότι εγώ δεν έριξα την ευθύνη στον αρχηγό της αστυνομίας,ούτε στον αρχηγό της πυροσβεστικής ούτε καν στον ηλιθιο εισαγγελέα που έλεγε στους κατοίκους να γράψουν με μαρκαδόρο το όνομα τους στο χέρι για να αναγνωρίσουν το πτώμα τους.
Αλλά η ευθύνη βαρύνει τον Ντε σαντις που εφάρμοσε την τακτική να γράψει στα μεζεα του τους πολίτες της Φλόριντας και τοΚογκρεσο που μείωσε τα κονδύλια του FEMA.
Δεν είμαι σαν εσένα να ψάχνω σταθμαρχες να ρίξω την ευθύνη ούτε να χειροκροτησω την πολιτική του πάμε και όπου βγει.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Το τσίρκο των Δημοκρατικών!zteo έγραψε: ↑12 Ιαν 2025, 21:47Ούτε στον ληγοντα.The Rebel έγραψε: ↑12 Ιαν 2025, 20:19"Είναι ο Σοσιαλισμός, ηλίθιε"...zteo έγραψε: ↑11 Ιαν 2025, 23:38https://www.protothema.gr/world/article ... /#Comments
Κράτος μπουρδελο που παριστάνει την υπερδύναμη.![]()
Το ότι πλέον οι ΗΠΑ είναι κράτος μπουρδελο το μάθαμε τον Οκτώβριο όταν ο τυφώνας χτύπησε την Φλόριντα (Βόρεια Καρολίνα) οπου 6 μύρια κάτοικοι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους χωρίς σχέδιο,πολιτειακή βοήθεια,χωρίς μέσα χωρίς να έχουν προβλεφθεί μέρος προσωρινής διαμονής.
Με 235 νεκρούς και εκατοντάδες αγνοουμενους.
Με την διαφορά ότι εγώ δεν έριξα την ευθύνη στον αρχηγό της αστυνομίας,ούτε στον αρχηγό της πυροσβεστικής ούτε καν στον ηλιθιο εισαγγελέα που έλεγε στους κατοίκους να γράψουν με μαρκαδόρο το όνομα τους στο χέρι για να αναγνωρίσουν το πτώμα τους.
Αλλά η ευθύνη βαρύνει τον Ντε σαντις που εφάρμοσε την τακτική να γράψει στα μεζεα του τους πολίτες της Φλόριντας και τοΚογκρεσο που μείωσε τα κονδύλια του FEMA.
Δεν είμαι σαν εσένα να ψάχνω σταθμαρχες να ρίξω την ευθύνη ούτε να χειροκροτησω την πολιτική του πάμε και όπου βγει.
Φυσικές Καταστροφές
Φυσικές Καταστροφές
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 1009 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
14 Ιουν 2024, 18:16
-
-
Νέα δημοσίευση Αιτίες πυρκαγιών..και μια πρόταση.
από Άφαντος » 24 Αύγ 2023, 14:51 » σε Εσωτερική Πολιτική - 32 Απαντήσεις
- 1490 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Rebel
27 Αύγ 2023, 21:47
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το Εθνικό Μέτωπο στη μάχη για την κατάσβεση των πυρκαγιών
από Golden Age » 24 Αύγ 2023, 08:34 » σε Εσωτερική Πολιτική - 45 Απαντήσεις
- 1710 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
25 Αύγ 2023, 10:18
-
-
-
Νέα δημοσίευση Απολογισμός Πυρκαγιών 2023 - Επαξια πρωτη,σε ολη την Ευρωπη.
από Frappezitis » 03 Απρ 2024, 07:30 » σε Οικολογία & Φύση - 6 Απαντήσεις
- 792 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Echelon
03 Απρ 2024, 08:21
-