Τέλος (και) τα προγράμματα DEI στο Facebook

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Τέλος (και) τα προγράμματα DEI στο Facebook

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 11 Ιαν 2025, 11:59

Δημοκράτης έγραψε:
11 Ιαν 2025, 11:40
sharp έγραψε:
11 Ιαν 2025, 11:37
Δημοκράτης έγραψε:
11 Ιαν 2025, 01:11
προχθές μια πατσαβούρα στην δουλειά μας έλεγε ότι υπάρχει θέμα στην εταιρία και γενικώς στην Ευρώπη. Δεν υπάρχουν πολλές γυναίκες στον τεχνολογικό τομέα λέει και αν ξέρουμε καμία να την βάλουμε στο σύστημα και να της πούμε να έρθει για συνέντευξη γιατί πρέπει να φτιάξουμε τα δημογραφικά της εταιρίας
Πήγα να πιάσω το μικρόφωνο και αρχίσω τα καντίλια στα ελληνικά. Συγκρατήθηκα αλλά σήμερα της έστειλα αυτή την είδηση με το ερώτημα γιατί χρειάζεται να φτιάξουμε τα στατιστικά όταν όλες οι μεγάλες εταιρίες τις σταματούν και απολύουν τα τμήματα DEI
Το είδε το μήνυμα αλλά δεν απάντησε ακόμα. Περίμενω την Δευτέρα να γελάσω λίγο
Μην ανησυχείς, θα σου απαντήσει "περάστε από το λογιστήριο".
Πάμε στοίχημα οτι δεν θα γινει, οτι δεν θα βγαλει αχνα και οτι θα συνεχισω να πληρωνομαι 3 φορες οσο η χοντρη αεργη ;
Γιατί η εστίαση ειδικώς στις "ποσοστωμένες" γυναίκες, καλό μου;

Δεν έχεις γνωρίσει ποτέ χοντρές που πληρώνονται 3 φορές όσο εσύ, λόγω εμπειρίας και όχι χαριστικής αεργίας;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 11 Ιαν 2025, 12:00, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 11 Ιαν 2025, 12:00

sharp έγραψε:
11 Ιαν 2025, 11:51
Εναλλακτικά πήγαινε στην Ελλάδα γιατί σου λείπει η μαμάκα σου. Μην κάθεσαι με τους ξένους, που δεν σε γουστάρουν κι ούτε αντιβιωτικά δεν σου δίνουν.
Μια χαρά με γουστάρουν οι ξένοι και μια χαρά είμαι Ελλάδα όσο χρόνο θέλω.

Άβαταρ μέλους
Οργισμένος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Οργισμένος » 11 Ιαν 2025, 12:01

Δημοκράτης έγραψε:
11 Ιαν 2025, 11:39
Οργισμένος έγραψε:
11 Ιαν 2025, 11:31
Δημοκράτης έγραψε:
11 Ιαν 2025, 03:02

Ας αρχίσουμε.με την αβ και πάμε και εκεί
Ας με εξηγήσει κάποιο τσακαλι πως γίνεται οι απόφοιτοι σχολων stem να έχουν μια κατανομή Α αλλά οι επιχειρήσεις ππυ προλαμβάνουν αυτους τους αποφοίτους να έχουν μια άλλη κατανομή
Πως γινετια τα πουστρωνια να είναι 3 4% αλλά μια επιχείρηση να έχει 20% πουστηδες
Γιατί εγώ με τα μαθηματικά που ξέρω δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να πραγματοποιηθεί
Διοτι φοβικε ηλιθιε το κοινωνικο κοστος του να εχει μια εταιρια λιγο μεγαλύτερο μισθολογικο κοστος απο οσο θα μπορουσε λογω ενσωματωσης υπαλληλων απο ευαισθητες κοινωμικες ομαδες ειναι πολυ μικροτερο απο το κοινωνικο κοστος της παρεοκρατικης οικονομιας με διακρισεις και καστες, τις οποιες η αγορα διορθωνει πολυ μακροπροθεσμα και αναποτελεσματικα εν τελει.

Διαβαστε καμια αντιστοιχη μελέτη ρε βοδαροι πριν πεταξετε τη μαλακια σας. Γουοκομαχοι του κωλου και κρυφογκαιη κομπλεξαροι!
Οι γυναίκες και οι μαύροι είναι ευαίσθητες κοινωνικές ομαδες ηλιθιε;

Αναρωτιέμαι ποιος κακομοίρη επρπε να σε προσλαβει για κλείσιμο την θέση του καθυστσρημενου και διαταραγμενου διπλούν έπος
Ελα βλακακο ηρεμησε. Φυσικα και ειναι οταν παρατηρουνται χαμηλοι μισθοι, απασχολήση κτλ κατι το οποιο εμπεριεχει μεγαλό κοινωνικο κοστος και πρεπει να διορθωθει.
Να πας να διαβασεις καμια μελετη επι τουτου που μου γινατε ολοι Λιακοπουλοι και ανακαλυπτετε συνωμοσιες και δικτατοριες 10 φορες τη μερα.
Μεχρι και το HR δεν σας αρεσει βρε βλητα. Χιλιαδες εταιριες δισεκατομυριων εχουν HR αλλα οι αγαμητοι γκαιη τραχανοπλαγιαδες ανακαλύψαν τη συνωμοσια και παλι.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 11 Ιαν 2025, 12:01

ΓΑΛΗ έγραψε:
11 Ιαν 2025, 11:59
Δημοκράτης έγραψε:
sharp έγραψε:
11 Ιαν 2025, 11:37

Μην ανησυχείς, θα σου απαντήσει "περάστε από το λογιστήριο".
Πάμε στοίχημα οτι δεν θα γινει, οτι δεν θα βγαλει αχνα και οτι θα συνεχισω να πληρωνομαι 3 φορες οσο η χοντρη αεργη ;

Δεν έχεις γνωρίσει ποτέ χοντρές που πληρώνονται 3 φορές όσο εσύ, λόγω εμπειρίας και όχι χαριστικής αεργίας;
Τυγχάνει να ξέρω ακριβώς πόσα βγάζουν οι recruiters και πόσα βγάζουν οι senior data scientist στην εταιρία που δουλεύω αλλά και γενικώς στην αγορά του ams

Άλλη απορία έχεις;

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 11 Ιαν 2025, 12:07

Δημοκράτης έγραψε:
11 Ιαν 2025, 12:00
sharp έγραψε:
Εναλλακτικά πήγαινε στην Ελλάδα γιατί σου λείπει η μαμάκα σου. Μην κάθεσαι με τους ξένους, που δεν σε γουστάρουν κι ούτε αντιβιωτικά δεν σου δίνουν.
Δεν το δείχνεις με τόση οργή και σύγχιση που βγάζεις προς το περιβάλλον σου.

Financial man

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Financial man » 11 Ιαν 2025, 12:07

DEI= Ότι πιο ανούσιο και ηλίθιο υπήρξε ποτέ στην αγορά εργασίας.

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 11 Ιαν 2025, 12:08

Οργισμένος έγραψε:
11 Ιαν 2025, 12:01
Δημοκράτης έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:
11 Ιαν 2025, 11:31

Διοτι φοβικε ηλιθιε το κοινωνικο κοστος του να εχει μια εταιρια λιγο μεγαλύτερο μισθολογικο κοστος απο οσο θα μπορουσε λογω ενσωματωσης υπαλληλων απο ευαισθητες κοινωμικες ομαδες ειναι πολυ μικροτερο απο το κοινωνικο κοστος της παρεοκρατικης οικονομιας με διακρισεις και καστες, τις οποιες η αγορα διορθωνει πολυ μακροπροθεσμα και αναποτελεσματικα εν τελει.

Διαβαστε καμια αντιστοιχη μελέτη ρε βοδαροι πριν πεταξετε τη μαλακια σας. Γουοκομαχοι του κωλου και κρυφογκαιη κομπλεξαροι!

Αναρωτιέμαι ποιος κακομοίρη επρπε να σε προσλαβει για κλείσιμο την θέση του καθυστσρημενου και διαταραγμενου διπλούν έπος
Ελα βλακακο ηρεμησε. Φυσικα και ειναι οταν παρατηρουνται χαμηλοι μισθοι, απασχολήση κτλ κατι το οποιο εμπεριεχει μεγαλό κοινωνικο κοστος και πρεπει να διορθωθει.
Να πας να διαβασεις καμια μελετη επι τουτου που μου γινατε ολοι Λιακοπουλοι και ανακαλυπτετε συνωμοσιες και δικτατοριες 10 φορες τη μερα.
Μεχρι και το HR δεν σας αρεσει βρε βλητα. Χιλιαδες εταιριες δισεκατομυριων εχουν HR αλλα οι αγαμητοι γκαιη τραχανοπλαγιαδες ανακαλύψαν τη συνωμοσια και παλι.
Δεν μπορ να καταλάβω πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι δεν είμαι ήρεμος αλλά οκ, ηλιθιος είσαι μας έχεις συνηθίσει

Δεν θα κάτσω να σχολιάσω τις μαλακιες ππυ πιστεύεις για το πως υπάρχει πρόβλημα όταν πχ το τεχνολογικό τμήμα εχει κυρίως άντρες όταν εισια τόσο βλήμα που δεν μπορείς να σκεφτείς ότι αυτό συμβαίνει γιατί απλώς και στις σχολές τεχνολογίας πάνε κυρίως άντρες . Αν μπορούσες να το σκεφτείς συορ δεν θα είχες iq κάτω από 85 και δεν θα έγραφες τις μπαρούφες που γράφεις.

Κατά Ρα αλλά επειδή τυγχάνει να έχω δουλέψει σε 4 εταιρίες " δισεκατομμύριων" εγγεγραμμενες στον νασντακ και να έχω κάνει συζητήσεις με αρκετούς μανατζαραιους θα με επιτρέψεις ημιτρελε Φόρεστ να έχω αρκετα καλη εικόνα του γιατί υπάρχει το hr, ποια είναι η πραγματική αξία του hr και κυρίως ποια δεν είναι

Spoiler alert δεν είναι για προσλάβουν ατομα περιορισμενης αντίληψης σαν εσένα

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 11 Ιαν 2025, 12:08

Οργισμένος έγραψε:

Ο τρόπος που υποστηρίζεις τις ... συμπεριληπτικές απόψεις σου όταν διακατέχεσαι από τις οργισμένες εγγενείς κωλοπετεινιτσιώτικες πεποιθήσεις σου, είναι εκπληκτικός.

Δεν είσαι ο μόνος φυσικά. :e045:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 11 Ιαν 2025, 12:09

sharp έγραψε:
11 Ιαν 2025, 12:07
Δημοκράτης έγραψε:
sharp έγραψε:
Με κατάλαβες ρε γαμωτο

Το όνομα.μου είναι Μπανερ, Μπρους μπανερ και είμαι πράσινος από το κακό μου
Πιο πράσινος και από το πασοκ

sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp » 11 Ιαν 2025, 12:11

Δημοκράτης έγραψε:
11 Ιαν 2025, 12:09
sharp έγραψε:
Δημοκράτης έγραψε:

Με κατάλαβες ρε γαμωτο

Μπα, εγώ λέω ότι είσαι ένα βλαχάκι που νομίζει ότι έγινε σπουδαίος, επειδή τού δώσανε πέντε φράγκα παραπάνω.

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 11 Ιαν 2025, 12:14

Δημοκράτης έγραψε:
11 Ιαν 2025, 12:08

Κατά Ρα αλλά επειδή τυγχάνει να έχω δουλέψει σε 4 εταιρίες " δισεκατομμύριων" εγγεγραμμενες στον νασντακ και να έχω κάνει συζητήσεις με αρκετούς μανατζαραιους θα με επιτρέψεις ημιτρελε Φόρεστ να έχω αρκετα καλη εικόνα του γιατί υπάρχει το hr, ποια είναι η πραγματική αξία του hr και κυρίως ποια δεν είναι
Έλα ρε, συζήτησες και με μάνατζερς;

Φοβερή εμπειρία.

Και ήλθες στην Ελλαδίτσα ως απλός υπάλληλος και όχι μάνατζερ πολυεθνικής; :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 11 Ιαν 2025, 12:18

sharp έγραψε:
11 Ιαν 2025, 12:11
Δημοκράτης έγραψε:
11 Ιαν 2025, 12:09
sharp έγραψε:

Με κατάλαβες ρε γαμωτο

Μπα, εγώ λέω ότι είσαι ένα βλαχάκι που νομίζει ότι έγινε σπουδαίος, επειδή τού δώσανε πέντε φράγκα παραπάνω.
Ναι είμαι πάρα πολύ σπουδαίος
Τόσο σπουδαίος που πιστεύω ότι πρέπει να με προσλάβουν επειδή απλώς είμαι βλάχος
Θα το γράψω και αυτό στο βιογραφικό μου
Θα γράψω Δημοσθένης ο βλάχος και θα βγάλω το επώνυμο

Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης » 11 Ιαν 2025, 12:20

ΓΑΛΗ έγραψε:
11 Ιαν 2025, 12:14
Δημοκράτης έγραψε:

Έλα ρε, συζήτησες και με μάνατζερς;

Φοβερή εμπειρία.

Και ήλθες στην Ελλαδίτσα ως απλός υπάλληλος και όχι μάνατζερ πολυεθνικής; :lol:
Δεν δουλεύω για ελληνική εταιρία,, δεν θέλω να γίνω μάνατζερ και έχω αρκετούς φίλους μανατζαρεους σε πολυεθνικές

Άλλες απορίες έχεις;

Άβαταρ μέλους
gassim

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από gassim » 11 Ιαν 2025, 12:26

Δημοκράτης έγραψε:
Οργισμένος έγραψε:
Δημοκράτης έγραψε:

Δεν μπορ να καταλάβω πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι δεν είμαι ήρεμος αλλά οκ, ηλιθιος είσαι μας έχεις συνηθίσει

Δεν θα κάτσω να σχολιάσω τις μαλακιες ππυ πιστεύεις για το πως υπάρχει πρόβλημα όταν πχ το τεχνολογικό τμήμα εχει κυρίως άντρες όταν εισια τόσο βλήμα που δεν μπορείς να σκεφτείς ότι αυτό συμβαίνει γιατί απλώς και στις σχολές τεχνολογίας πάνε κυρίως άντρες . Αν μπορούσες να το σκεφτείς συορ δεν θα είχες iq κάτω από 85 και δεν θα έγραφες τις μπαρούφες που γράφεις.

Spoiler alert δεν είναι για προσλάβουν ατομα περιορισμενης αντίληψης σαν εσένα
Ο λόγος για τον οποίο στις σχολές τεχνολογίας πάνε κυρίως άντρες είναι βιολογικός ή κοινωνικός ;

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ » 11 Ιαν 2025, 12:29

Δημοκράτης έγραψε:
ΓΑΛΗ έγραψε:
11 Ιαν 2025, 11:59
Δημοκράτης έγραψε:

Τυγχάνει να ξέρω ακριβώς πόσα βγάζουν οι recruiters και πόσα βγάζουν οι senior data scientist στην εταιρία που δουλεύω αλλά και γενικώς στην αγορά του ams

Άλλη απορία έχεις;
Με ψάρωσες τώρα.

Σε κάθε περίπτωση, μαθε πρώτα τις διαφορές του hr από την εταιρική εικόνα που επιλέγει κάθε εταιρία και όταν σου κλέψει τη θέση κάποια χοντρή τρανς με πράσινο μαλλί, ειδοποία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών