Εργοδότης δεν προσλαμβάνει ανθέλληνες
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Sid Vicious
Εργοδότης δεν προσλαμβάνει ανθέλληνες
Έχω έναν υπάλληλο και ευτυχώς το σύστημα πρόσληψης μου έχει αποδειχτεί εξαιρετικό. Αφού είχα κάνει μια κουβέντα μαζί του και ανακάλυψα ότι δεν ήταν οποιασδήποτε απόχρωσης εθνομηδενιστής/ανθέλληνας τον προσέλαβα. Του δίνω εννοείται παραπάνω από τον βασικό, 7 ευρώ την ώρα και πλήρης ασφάλιση, καθώς και δώρα Χριστουγέννων, Πασχα, Καλοκαιριού. Τώρα έρχονται Χριστούγεννα και ύστερα από μια συζήτηση μαζί του ανακάλυψα πως δεν έχει την Βίβλο και αποφάσισα τα Χριστούγεννα, πέρα από το μισθολογικό δώρο Χριστουγέννων να του κάνω δώρο και μια Βίβλο μαζί με ένα cd με τραγούδια των Lynyrd Skynyrd.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Εργοδότης δεν προσλαμβάνει ανθέλληνες
Πού βρίσκεται το κατάστημα να το μποϋκοτάρουμε;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
Στη Γιαπωνία λαδοπόντικα.
Στηρίζω!!!
Εύγε στον εργοδότη.
- Sid Vicious

Διαφωνείς για τους Lynyrd Skynyrd;
Στην αρχή νόμιζα ότι δεν είναι μούφα, αλλά...
Μέχρι εδώ διάβασα.Sid Vicious έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 13:48Έχω έναν υπάλληλο και ευτυχώς το σύστημα πρόσληψης μου έχει αποδειχτεί εξαιρετικό. Αφού είχα κάνει μια κουβέντα μαζί του και ανακάλυψα ότι δεν ήταν οποιασδήποτε απόχρωσης εθνομηδενιστής/ανθέλληνας τον προσέλαβα. Του δίνω εννοείται παραπάνω από τον βασικό, 7 ευρώ την ώρα και πλήρης ασφάλιση,
SpoilerShow
Sid Vicious έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 13:48Έχω έναν υπάλληλο και ευτυχώς το σύστημα πρόσληψης μου έχει αποδειχτεί εξαιρετικό. Αφού είχα κάνει μια κουβέντα μαζί του και ανακάλυψα ότι δεν ήταν οποιασδήποτε απόχρωσης εθνομηδενιστής/ανθέλληνας τον προσέλαβα. Του δίνω εννοείται παραπάνω από τον βασικό, 7 ευρώ την ώρα και πλήρης ασφάλιση, καθώς και δώρα Χριστουγέννων, Πασχα, Καλοκαιριού. Τώρα έρχονται Χριστούγεννα και ύστερα από μια συζήτηση μαζί του ανακάλυψα πως δεν έχει την Βίβλο και αποφάσισα τα Χριστούγεννα, πέρα από το μισθολογικό δώρο Χριστουγέννων να του κάνω δώρο και μια Βίβλο μαζί με ένα cd με τραγούδια των Lynyrd Skynyrd.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 11 Δεκ 2018, 14:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Sid Vicious
Και όμως νομίζεις λάθος!this_man έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 13:58Στην αρχή νόμιζα ότι δεν είναι μούφα, αλλά...Μέχρι εδώ διάβασα.Sid Vicious έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 13:48Έχω έναν υπάλληλο και ευτυχώς το σύστημα πρόσληψης μου έχει αποδειχτεί εξαιρετικό. Αφού είχα κάνει μια κουβέντα μαζί του και ανακάλυψα ότι δεν ήταν οποιασδήποτε απόχρωσης εθνομηδενιστής/ανθέλληνας τον προσέλαβα. Του δίνω εννοείται παραπάνω από τον βασικό, 7 ευρώ την ώρα και πλήρης ασφάλιση,
- Sid Vicious
Επόμενο βήμα αυτό, πρώτα να αποκτήσει κάποιες γερές βάσειςsys3x έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 14:00+1 από μένα με μια πολύ μικρή παρατήρηση, θα μπορούσες τουλάχιστο τώρα για αρχή αντί για λήναρντ σκήναρντ να του χάριζες ένα σιντί άηνστουρζεντε νόηεμπάουντεν.SpoilerShowSid Vicious έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 13:48Έχω έναν υπάλληλο και ευτυχώς το σύστημα πρόσληψης μου έχει αποδειχτεί εξαιρετικό. Αφού είχα κάνει μια κουβέντα μαζί του και ανακάλυψα ότι δεν ήταν οποιασδήποτε απόχρωσης εθνομηδενιστής/ανθέλληνας τον προσέλαβα. Του δίνω εννοείται παραπάνω από τον βασικό, 7 ευρώ την ώρα και πλήρης ασφάλιση, καθώς και δώρα Χριστουγέννων, Πασχα, Καλοκαιριού. Τώρα έρχονται Χριστούγεννα και ύστερα από μια συζήτηση μαζί του ανακάλυψα πως δεν έχει την Βίβλο και αποφάσισα τα Χριστούγεννα, πέρα από το μισθολογικό δώρο Χριστουγέννων να του κάνω δώρο και μια Βίβλο μαζί με ένα cd με τραγούδια των Lynyrd Skynyrd.
- ΜπλεΜπουμπυς
Εξηγώ στην γάτα μου περί Μακεδονίας και το ξεπούλημα που γίνεται και παραμένει αδιάφορη.
Αυτή είναι δυστυχώς η νέα γενιά κατοικίδιων.
Φαΐ, διασκέδαση, ύπνος.
Καμία δίψα για πατριδογνωσία.
Φαΐ, διασκέδαση, ύπνος.
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
- Sid Vicious
Να ορίστε κύριοι και ένας ακόμη λόγος που η πρόσληψη κομμουνιστών εθνομηδενιστών είναι ανεπιθύμητη. Δεν κάνουν για δουλειά. Θα του λες πιάσε το μαχαίρι και θα σε λέει για την γάτα του. Ντιπ για ντιπ.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 14:08Εξηγώ στην γάτα μου περί Μακεδονίας και το ξεπούλημα που γίνεται και παραμένει αδιάφορη.
Φαΐ, διασκέδαση, ύπνος.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
απαραδεκτος ο OP
SpoilerShow
πολυ καλυτεροι οι Thin Lizzy ρε μλκ
πατησιωτης έγραψε: ↑10 Μαρ 2021, 20:59Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Στηριζω εργοδοσια.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Όλοι έχομε τις μικρές μας διαφωνίες άλλα όχι και απαράδεχτος σκέτο, δράττομαι της ευκαιρίας λοιπόν και σου προτείνω χωρίς να λογοκρίνω, μιας και τρέχω μια τεράστια καμπάνια αυτόν τον καιρό, να πεις αυτό που αισθάνεσαι προσθέτοντας όμως ότι ο ΝΘ είναι απαράδεχτος άλλα πολύ καλός, περιποιητικός και κάνει τα πάντα για να ικανοποιήσει τις γυναίκες (καλό είναι να προσθέτουμε και την λέξη) κορίτσια (στο τέλος).
Ευχαριστώ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- blackpaint
τι σε κανει να πιστευεις πως ο σιντ ειναι στ αληθεια ιδιοκτητης επιχειρησης; Το πολυ πολυ ντιλιβερας, κι αυτο μονο στην επιχειρηση του πατερα του.
Τι κακό έχουν οι ντελιβεράδεςblackpaint έγραψε: ↑12 Δεκ 2018, 14:27Το πολυ πολυ ντιλιβερας, κι αυτο μονο στην επιχειρηση του πατερα του.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Εκεί στο ΣΤΕ πρέπει να είστε τελείως μ@λακες και ανθέλληνες.
από Vardos » 23 Μαρ 2025, 00:48 » σε Εσωτερική Πολιτική - 35 Απαντήσεις
- 962 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
23 Μαρ 2025, 09:41
-
-
- 53 Απαντήσεις
- 1444 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
15 Ιαν 2024, 15:15