Eχουν κάνει τις επιλογές τους (πάντα εναντίον μας και σαν συνεργάτες γιουσουφάκια των Ναζί κ των κομθουνιστωνε ) - οφείλουμε να τις σεβαστούμε και να παραμείνουμε ουδέτεροι - αμέτοχοι παρατηρητές .Cavaliere έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 14:13Στα κατσιβέλικα η κατάσταση είναι γάμησέ τα. Μέσα στα μαγαζά φωτογραφίες τους Κεμάλ, και τουρκικές σημαίες. Στο ιστορικό τέμενος υπάρχει προειδοποιητική ταμπέλα που λέει πως παρακολουθείσαι για βανδαλισμούς από το τουρκικό Υπουργείο Πολιτισμού που έχει αναλάβει την αναπαλαίωση. Βαθύς μεσαίωνας, αν γίνει ένα μπαμ, αυτοί εκεί θα σφαχτούν αμέσως. Οι Χριστιανοί Μακεδόνες
δεν τους αντέχουν, και οι κατσίβελοι δεν θέλουν τους Χριστιανούς. Της Βοσνίας θα γίνει. Εκεί, θα έβλεπα κάλλιστα μια φιλία Σλαβομακεδόνων-Ελλήνων ενάντια σε Τουρκαλβανούς.
Ας γνωρίσουμε τους Μακεδόνες (βορειο).
Re: Ας γνωρίσουμε τους Μακεδόνες (βορειο).
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Κάτσε για να μην μπερδευόμαστε. Σκοπιανές γνήσιες ή Αλβανίδες κλπ.;
[/quote]
Γαμώ τον ρατσισμό μου μέσα ρε

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Κατανοητόν αυτό, εσάς σας πέφτει λίγο μακριά, ότι απορίες έχετε εδώ είμαστε όμως.Αγις έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 14:20Eχουν κάνει τις επιλογές τους (πάντα εναντίον μας και σαν συνεργάτες γιουσουφάκια των Ναζί κ των κομθουνιστωνε ) - οφείλουμε να τις σεβαστούμε και να παραμείνουμε ουδέτεροι - αμέτοχοι παρατηρητές .Cavaliere έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 14:13Στα κατσιβέλικα η κατάσταση είναι γάμησέ τα. Μέσα στα μαγαζά φωτογραφίες τους Κεμάλ, και τουρκικές σημαίες. Στο ιστορικό τέμενος υπάρχει προειδοποιητική ταμπέλα που λέει πως παρακολουθείσαι για βανδαλισμούς από το τουρκικό Υπουργείο Πολιτισμού που έχει αναλάβει την αναπαλαίωση. Βαθύς μεσαίωνας, αν γίνει ένα μπαμ, αυτοί εκεί θα σφαχτούν αμέσως. Οι Χριστιανοί Μακεδόνες
δεν τους αντέχουν, και οι κατσίβελοι δεν θέλουν τους Χριστιανούς. Της Βοσνίας θα γίνει. Εκεί, θα έβλεπα κάλλιστα μια φιλία Σλαβομακεδόνων-Ελλήνων ενάντια σε Τουρκαλβανούς.
.
.
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Να ξέρω πού θα αποδώσω τα εύσημα.

Δεν έχουν πρόβλημα ρε λέμε, όπου θέλεις, πρόσωπο, μέσα, έξω όπου γουστάρεις.
.
.
- Sid Vicious
Εδώ να δηλώσω, μιας και μιλάτε για λίστες φίλων, αν είστε άνδρες ή θηλυκότητες ή κομμουνιστές, δεν επιθυμώ την καταχώρηση μου εις τις λίστες αυτές, μονάχα γυναίκες μη κομμουνιστριες. Ευχαριστώ.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Οι Σκοπιανες κανουν πολυ υποτακτικο γαμησι, οπως τους αρμοζει....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Η μόνη απορία που έχω είναι με τι υλικά να φτιάξω το κοκτειλ ''Βαρντασκα'' το οποιο θα απολαμβάνω παρακολουθώντας τα τεκταινόμενα και τις αναρτήσεις του Βινοκεφάλα.sys3x έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 14:22Κατανοητόν αυτό, εσάς σας πέφτει λίγο μακριά, ότι απορίες έχετε εδώ είμαστε όμως.Αγις έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 14:20Eχουν κάνει τις επιλογές τους (πάντα εναντίον μας και σαν συνεργάτες γιουσουφάκια των Ναζί κ των κομθουνιστωνε ) - οφείλουμε να τις σεβαστούμε και να παραμείνουμε ουδέτεροι - αμέτοχοι παρατηρητές .Cavaliere έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 14:13Στα κατσιβέλικα η κατάσταση είναι γάμησέ τα. Μέσα στα μαγαζά φωτογραφίες τους Κεμάλ, και τουρκικές σημαίες. Στο ιστορικό τέμενος υπάρχει προειδοποιητική ταμπέλα που λέει πως παρακολουθείσαι για βανδαλισμούς από το τουρκικό Υπουργείο Πολιτισμού που έχει αναλάβει την αναπαλαίωση. Βαθύς μεσαίωνας, αν γίνει ένα μπαμ, αυτοί εκεί θα σφαχτούν αμέσως. Οι Χριστιανοί Μακεδόνες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Τώρα είναι αργά Σιντ.Sid Vicious έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 14:27Εδώ να δηλώσω, μιας και μιλάτε για λίστες φίλων, αν είστε άνδρες ή θηλυκότητες ή κομμουνιστές, δεν επιθυμώ την καταχώρηση μου εις τις λίστες αυτές, μονάχα γυναίκες μη κομμουνιστριες. Ευχαριστώ.

.
.
Αυτό παρότι αληθές θα ήταν καλλίτερα να αποφεύγαμε να το τονίζουμε, μπορεί να αποθαρρύνει κάποιους..
.
.
Προτείνω ανεπιφύλακτα ένα αμαρέττο σάουερ, οπωσδήποτε με τριμμένο πάγο όμως!Αγις έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 14:28Η μόνη απορία που έχω είναι με τι υλικά να φτιάξω το κοκτειλ ''Βαρντασκα'' το οποιο θα απολαμβάνω παρακολουθώντας τα τεκταινόμενα και τις αναρτήσεις του Βινοκεφάλα.
.
.
- Sid Vicious
sys3x έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 14:29Τώρα είναι αργά Σιντ.Sid Vicious έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 14:27Εδώ να δηλώσω, μιας και μιλάτε για λίστες φίλων, αν είστε άνδρες ή θηλυκότητες ή κομμουνιστές, δεν επιθυμώ την καταχώρηση μου εις τις λίστες αυτές, μονάχα γυναίκες μη κομμουνιστριες. Ευχαριστώ.

-
- Phorum.gr user: independent_44
Δε με πάει η καρδιά ρε καρντάσι να πατήσω διαγραφή φίλου τώρα, εξάλλου σε είχα βάλει πολύ νωρίτερα (έχει τουλάχιστο δύο εβδομάδες) και στην ανάρτηση σου δεν ανέφερες κάτι γι' αυτούς/αυτές/αυτά/τα που σε έχουν βάλει ήδη, αν επιμένεις όμως θα το σεβαστώ πάραυτα.Sid Vicious έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 14:37sys3x έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 14:29Τώρα είναι αργά Σιντ.Sid Vicious έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 14:27Εδώ να δηλώσω, μιας και μιλάτε για λίστες φίλων, αν είστε άνδρες ή θηλυκότητες ή κομμουνιστές, δεν επιθυμώ την καταχώρηση μου εις τις λίστες αυτές, μονάχα γυναίκες μη κομμουνιστριες. Ευχαριστώ.
.
.
- Sid Vicious
Δεν πειράζει, δεν επιμένω. Μια καμπάνια υπέρ μου στο γυναικείο πληθυσμο όμως θα εκτιμηθεί δεόντος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πάμε να γνωρίσουμε τον Γιάννη τον Νεοδημοκρατη
από Μαδουραίος » 29 Νοέμ 2024, 08:43 » σε Εσωτερική Πολιτική - 29 Απαντήσεις
- 521 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
29 Νοέμ 2024, 11:00
-
-
- 94 Απαντήσεις
- 2552 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νετο Γκουερινο
28 Φεβ 2024, 13:17
-
-
Νέα δημοσίευση 18-11-1945: Το μεγαλειώδες συλλαλητήριο στην Αθήνα για τη Βόρειο Ήπειρο
από Golden Age » 19 Νοέμ 2023, 00:16 » σε Ιστορία - 0 Απαντήσεις
- 376 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
19 Νοέμ 2023, 00:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ηλιακές εκλάμψεις προκαλούν Βόρειο Σέλας νοτιότερα του αναμενόμενου
από Ίακχος » 11 Μάιος 2024, 11:19 » σε Θετικές Επιστήμες - 8 Απαντήσεις
- 528 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
13 Μάιος 2024, 22:06
-