Μικρη βοηθεια και παλι με το δραμα μου
Re: Μικρη βοηθεια και παλι με το δραμα μου
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΧΡΕΩΝΕΤΕ.
Τι; Σφηριζετε κλεφτικα τωρα;
ΠΕΡΙΜΕΝΩ
Τι; Σφηριζετε κλεφτικα τωρα;
ΠΕΡΙΜΕΝΩ
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Οριστε.
Οταν σου χρεωνουν πραγματα που ουτε καν οι ιδιοι δεν ειναι διατεθειμενοι να απαντησουν κ σφηριζουν κλεφτικα, εκει ειναι η στιγμη της αποχωρησης.
Να σας χαιρονται οι δικοι σας βρε, ειστε βαρβατοι κ αρχιδατοι αντρες!
Κ να μην το ξεχασω, ολοσωστοι, καλοι κ ηθικα σωστοι!
Oh wait, μα δεν απαντατε αν εσεις δινετε ενοικιο στους δικους σας, ουτε αν αρνηθηκατε ποτε περιουσια, ουτε αν ξεπληρωσατε ολη την περιουσια, ουτε αν πουλησατε το μεριδιο σας για να βοηθησετε τα αδερφια σας. Γιατι αραγε; Και εδω ειναι το σημειο της αποχωρησης.
Οταν σου χρεωνουν πραγματα που ουτε καν οι ιδιοι δεν ειναι διατεθειμενοι να απαντησουν κ σφηριζουν κλεφτικα, εκει ειναι η στιγμη της αποχωρησης.
Να σας χαιρονται οι δικοι σας βρε, ειστε βαρβατοι κ αρχιδατοι αντρες!
Κ να μην το ξεχασω, ολοσωστοι, καλοι κ ηθικα σωστοι!
Oh wait, μα δεν απαντατε αν εσεις δινετε ενοικιο στους δικους σας, ουτε αν αρνηθηκατε ποτε περιουσια, ουτε αν ξεπληρωσατε ολη την περιουσια, ουτε αν πουλησατε το μεριδιο σας για να βοηθησετε τα αδερφια σας. Γιατι αραγε; Και εδω ειναι το σημειο της αποχωρησης.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Βρε λες;
Οχι νταξει, ποιος να τρεχει να καθαριζει 2 σπιτια.
Εκτος κ αν διεκδικησω λεφτα κ φερνω καθαριστρια. Τι λες;
Νομιζω κ οι φιλοι μου (Μενιος & ΓΓ) θα συμφωνησουν.
ΜΟΥ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΗΘΙΚΑ ΑΦΟΥ

Οσοι εδω περα κουνανε το χερακι τους γιατι δεν δινω αλλα λεφτα στους δικους μου, γιατι δεν ξεπληρωνω την περιουσια της γιαγιας μου, γιατι δεν δινω περιουσια στον αδερφο μου (που ηδη εχει κ δουλεψε πρωτη φορα για 6 μηνες στα 26 του), γιατι δεν τους εδινα ενοικιο και γιατι δεν αρνηθηκα την περιουσια, θελω να μου απαντησουν κατα γραμμα τι απο ολα αυτα που με χρεωνουν εκαναν οι ιδιοι κ με ποιες συνθηκες, βεβαιως βεβαιως.
Αν οχι, ξερω κ εγω να μιλαω εκ του ασφαλους κ με υποθεσεις κ να βαζω στη γωνια τον αλλον.
Αν οχι, ξερω κ εγω να μιλαω εκ του ασφαλους κ με υποθεσεις κ να βαζω στη γωνια τον αλλον.
Απο εδω κ στο εξης, για ο,τι με χρεωνετε, μια αντιστοιχη ερωτηση θα ερχετε και σε εσας. Αν εχετε ή δεν εχετε κανει αυτο που μου χρεωνετε κ με ποιες συνθηκες (επειδη δεν ειναι ολοι οι γονεις ιδιοι ΠΡΟΦΑΝΩΣ).
Εσας οι δικοι σας φανταζομαι σας ζητανε ενοικιο επειδη ειστε ηθικα υποχρεωμενοι να τους πληρωνετε την στεγη. Εσας οι γονεις σας δεν πρεπει να σας δωσουν την παραμικρη περιουσια. Εσας οι γονεις σας, ακομη κ αν σας δωσουν την παραμικρη περιουσια, περιμενουν να τους ξεχρεωσετε κ το τελευταιο σεντ. Και επισης εσας η δικη σας συνειδηση λεει οτι πρεπει να μοιραστητε την περιουσια σας με τα αδερφια σας, ασχετως οτι εχουν κ εκεινα.
Θα περιμενω απαντηση στα παραπανω. Αν δεν εχετε απαντηση κ μου λετε ακυρα, θα συνεχιζω να ρωταω ακριβως αυτα που μου χρεωνετε.
Εσας οι δικοι σας φανταζομαι σας ζητανε ενοικιο επειδη ειστε ηθικα υποχρεωμενοι να τους πληρωνετε την στεγη. Εσας οι γονεις σας δεν πρεπει να σας δωσουν την παραμικρη περιουσια. Εσας οι γονεις σας, ακομη κ αν σας δωσουν την παραμικρη περιουσια, περιμενουν να τους ξεχρεωσετε κ το τελευταιο σεντ. Και επισης εσας η δικη σας συνειδηση λεει οτι πρεπει να μοιραστητε την περιουσια σας με τα αδερφια σας, ασχετως οτι εχουν κ εκεινα.
Θα περιμενω απαντηση στα παραπανω. Αν δεν εχετε απαντηση κ μου λετε ακυρα, θα συνεχιζω να ρωταω ακριβως αυτα που μου χρεωνετε.

- Fata_Morgana
Κοίτα αν το διαμέρισμα επικοινωνεί με δίπλα μπαλκόνι κι αυτό με άλλο κτλ και εφάπτεται με καμιά ταράτσα πιο χαμηλή κτλ μπορεί να έχει κάνει παρκούρ το γατί και να περιφέρεται. Βάλε φώτο του παντού γύρω,.αν δε το έχεις ήδη κάνει μήπως κανένας άνθρωπος μπορέσει να βοηθήσει.Casp έγραψε: ↑12 Ιαν 2025, 02:30Ελα ντε. Αυτο αναρωτιομαστε ολοι… ειναι παρα πολυ ψηλα. Οι γειτονες εψαξαν και ψαξαμε κ εμεις (ΞΑΝΑ) με το droneFata_Morgana έγραψε: ↑10 Ιαν 2025, 19:07Εύχομαι να βρεις το γατάκι αλλά που μπορεί να πήγε αν είναι ψηλά το διαμέρισμα; δίπλα έχει μπαλκόνια;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Fata_Morgana την 12 Ιαν 2025, 10:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Μήπως ρε τύποι βαρέθηκε να τρώει αυτά τα απαίσια φαγητά κατά της διάρροιας που του έδιναν και την έκανε;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Προσωπικα θα ελεγχα το σεναριο το γατι να εφυγε απ τον τριτο, να εσπασε κανα ποδι και να εχει κρυφτει σε καμμια "τρυπα" εκει κοντα. Ισως καποια στιγμη που εχει ησυχια (βραδυ πχ) να βγειτε να το φωναξετε και να εχετε το νου σας μηπως ακουστει.
Εχει συμβει σε μενα, για αυτο το λεω. Ευχομαι ειλικρινα να βρεθει...
Εχει συμβει σε μενα, για αυτο το λεω. Ευχομαι ειλικρινα να βρεθει...
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Φαίνεται πως οι αδελφοί Κύπριοι είναι άρρωστοι με το χρήμα. 

Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Δεν έχεις γνωρίσει ποτέ Κύπριο;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑12 Ιαν 2025, 11:51Φαίνεται πως οι αδελφοί Κύπριοι είναι άρρωστοι με το χρήμα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Η πλειοψηφία των Κυπρίων έχουν λεφτά. Και μπόλικα λεφτά.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: ↑12 Ιαν 2025, 11:51Φαίνεται πως οι αδελφοί Κύπριοι είναι άρρωστοι με το χρήμα.
Έχω νύφη Κύπρια και στον γάμο με τον αδερφό μου το κατάλαβα πολύ καλά όλο αυτό.
Δεν γνωρίζω τα του phorum, φαντάζομαι θα έχεις κόντρα εδώ με τα μέλη για να τα γράφεις αυτά, αλλά ρε κοπελιά...Casp έγραψε: ↑12 Ιαν 2025, 04:10Απο εδω κ στο εξης, για ο,τι με χρεωνετε, μια αντιστοιχη ερωτηση θα ερχετε και σε εσας. Αν εχετε ή δεν εχετε κανει αυτο που μου χρεωνετε κ με ποιες συνθηκες (επειδη δεν ειναι ολοι οι γονεις ιδιοι ΠΡΟΦΑΝΩΣ).
Κατά πόσο σου κάνει καλό να αραδιάζεις όλα τα προσωπικά σου στη φόρα και να ανοίγεις κόντρες με αγνώστους στο ίντερνετ;
Τι φάση;
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 33 Απαντήσεις
- 1747 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από plouf
28 Αύγ 2023, 02:27
-
-
Νέα δημοσίευση Παρακαλώ μια μικρή βοήθεια για τον άνθρωπο
από marabou » 10 Φεβ 2025, 14:55 » σε Phorum.com.gr - Διαδικτυακή κοινότητα - 48 Απαντήσεις
- 1214 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
11 Φεβ 2025, 14:06
-
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατί πέφτει ο Dow Jones πάλι; Άλλαξε πάλι γνώμη ο Τραμπας;
από Libre arbitre » 16 Απρ 2025, 21:20 » σε Διεθνής πολιτική - 24 Απαντήσεις
- 683 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
27 Απρ 2025, 00:42
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το δραμα του Μοντογια
από Μαδουραίος » 08 Φεβ 2025, 12:04 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 20 Απαντήσεις
- 606 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από micmic
10 Φεβ 2025, 13:55
-