Διασκέδαση, μόδα, life style, dolce vita
-
Nostalgia
- Phorum.gr user: Nostalgia
Μη αναγνωσμένη δημοσίευση
από Nostalgia » 11 Δεκ 2018, 14:24
Φρούραρχος έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 14:23
Cavaliere έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 14:19
Sid Vicious έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 14:18
Δεν έχω προσωπικό σπιτιού αλλά ενίοτε προσλαμβάνω μπάτλερ εξόδων. Δηλαδή, να οδηγεί, να με ανοίγει την πόρτα στα μαγαζιά, να παραγγέλνει τα ποτά, να κάνει την εισαγωγή σε κοπέλες που του επιδεικνύω πως θα επιθυμούσα να γνωρίσω.
Για αργότερα σκέφθομαι να προσλάβω μια οικονόμο να με κοιτάει, με αρκεί να είναι όμορφη,γλυκιά και να μπορεί να κάνει αναλύσεις σχετικά με το έργο του Καντ και του Χάιντεγγερ. Και να φροντίσει την κατάψυξη και διατήρηση μου έπειτα (εις αναμονή της τεχνολογίας επανεκκίνησης)
Ο μπάτλερ εξόδων είναι χρήσιμος, όταν έρθω, θέλω κι εγώ να με φροντίσει.
Ζητείται μπάτλερ εξόδων, απόφοιτος ΑΣΟΕ, μεταπτυχιακό επιθυμητό, αναλογίες 90-45-90 απαραίτητες.

"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
stergiosbik
από stergiosbik » 11 Δεκ 2018, 14:24
Naranjita έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 14:21
μια κυρια επι του καθαρισμου,
τον συζυγο της για τον κηπο περιστασιακα (οταν φτάνουν τα χορτα σε υψος ζουγκλας του βιετναμ)
και τον υιο των.
Τους παιρνεις οικογενειακως δηλαδη!
-
Sid Vicious
από Sid Vicious » 11 Δεκ 2018, 14:29
Δεν έχω προσωπικό σπιτιού αλλά ενίοτε προσλαμβάνω μπάτλερ εξόδων. Δηλαδή, να οδηγεί, να με ανοίγει την πόρτα στα μαγαζιά, να παραγγέλνει τα ποτά, να κάνει την εισαγωγή σε κοπέλες που του επιδεικνύω πως θα επιθυμούσα να γνωρίσω.
Για αργότερα σκέφθομαι να προσλάβω μια οικονόμο να με κοιτάει, με αρκεί να είναι όμορφη,γλυκιά και να μπορεί να κάνει αναλύσεις σχετικά με το έργο του Καντ και του Χάιντεγγερ. Και να φροντίσει την κατάψυξη και διατήρηση μου έπειτα (εις αναμονή της τεχνολογίας επανεκκίνησης)
Θα κανονιστεί. Να υπάρχει μια ποιότητα στις εξόδους, ένα κύρος στο συγχρωτισμό με το πλήθος.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
Φρούραρχος
- Phorum.gr user: Φρούραρχος Γατάκης
από Φρούραρχος » 11 Δεκ 2018, 14:34
Sid Vicious έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 14:29
Θα κανονιστεί. Να υπάρχει μια ποιότητα στις εξόδους, ένα κύρος στο συγχρωτισμό με το πλήθος.
Να ζητηθεί εκτός από το πτυχίο και φώτο που να μην αφήνει καμία αμφιβολία για τις αναλογίες. Πρέπει να έχουμε εικόνα καλαίσθητη για να ομορφαίνει τις μέρες μας. Επίσης δεν θα ήταν κακή ιδέα να υπάρχει αυστηρός ενδυματολογικός κώδικας. Γόβα τουλάχιστον δεκάποντη, αυστηρά φούστα 30 πόντους άνω από το γόνατο κλπ κλπ.
Όλα από μένα τα περιμένετε ρε γεροξούρες;
-
Naranjita
από Naranjita » 11 Δεκ 2018, 14:39
stergiosbik έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 14:24
Naranjita έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 14:21
μια κυρια επι του καθαρισμου,
τον συζυγο της για τον κηπο περιστασιακα (οταν φτάνουν τα χορτα σε υψος ζουγκλας του βιετναμ)
και τον υιο των.
Τους παιρνεις οικογενειακως δηλαδη!
γιατί οχι; ειναι τιμιοι, δουλευταραδες, τους πληρώνω καλά και τους έχω δώσει ένα σωρό πράγματα, όπως επιπλα, ρουχα, τσαντες, παπουτσια κτλ
επίσης, προσφέρω γεύμα (όχι τπτ φασολάκια και μλκς), γλυκό και καφέ για το διάλειμμα.
εμένα στην δουλειά μου, μόνο καφέ μου προσφέρουν και δεν τον πίνω γιατι με πειράζει.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
-
Cavaliere
- Μέλη που αποχώρησαν
από Cavaliere » 11 Δεκ 2018, 14:44
Σήμερα βοηθώ την κοπέλα που πήραμε για να καταλάβει το σπίτι. Είναι Βολιβιανή. Κάνω και πρακτική στα ισπανικά μου, που είχα ξεχάσει σχεδόν.
Ordem e Progresso.
-
Φρούραρχος
από Φρούραρχος » 11 Δεκ 2018, 14:46
Cavaliere έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 14:44
Σήμερα βοηθώ την κοπέλα που πήραμε για να καταλάβει το σπίτι. Είναι Βολιβιανή. Κάνω και πρακτική στα ισπανικά μου, που είχα ξεχάσει σχεδόν.
Πως της είπες να ανέβει λίγο πιο ψηλά, και πως της είπες να σκύψει για να καθαρίσει κάτω από την πολυθρόνα;
Για να δω αν τα θυμάσαι.
-
Γιάννης
από Γιάννης » 11 Δεκ 2018, 14:59
Cavaliere έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 14:08
Πόσους ανθρώπους απασχολείτε στο σπίτι; Συνολικά, για τον κήπο, καθαριότητα, τεχνικά θέματα, οικονομία, παιδαγωγό, γραμματεία, οδηγό... Έχετε μήπως έναν για όλα; Είστε ευχαριστημένοι; Θα μπορούσατε και χωρίς;
Εγώ ποτε, ούτε έναν. Η πρώην συζυγός μου την είχε δει ότι απασχολεί έναν, συγκεκριμένα εμένα. Και γιαυτό έγινε πρώην.
-
Sid Vicious
από Sid Vicious » 11 Δεκ 2018, 15:02
Φρούραρχε, πολύ φοβούμαι πως έχει γίνει μια παρανόηση. Μιλάμε για μπάτλερ εξόδων και όχι για έσκορτ. Ο μπάτλερ εξόδων πρέπει να είναι άντρας και ο στόχος είναι να προσδίδεται ένα κύρος και μια φινέτσα στις εξόδους καθώς και διευκόλυνση σε πράγματα που μπορεί να επιφέρουν αχρείαστη σπατάλη ενέργειας όπως το να παραγγέλνεις ποτά, να ανοίγεις την πόρτα, να κρεμάς το παλτό σου ή να οδηγείς.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
Φρούραρχος
από Φρούραρχος » 11 Δεκ 2018, 15:15
Sid Vicious έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 15:02
Φρούραρχε, πολύ φοβούμαι πως έχει γίνει μια παρανόηση. Μιλάμε για μπάτλερ εξόδων και όχι για έσκορτ. Ο μπάτλερ εξόδων πρέπει να είναι άντρας και ο στόχος είναι να προσδίδεται ένα κύρος και μια φινέτσα στις εξόδους καθώς και διευκόλυνση σε πράγματα που μπορεί να επιφέρουν αχρείαστη σπατάλη ενέργειας όπως το να παραγγέλνεις ποτά, να ανοίγεις την πόρτα, να κρεμάς το παλτό σου ή να οδηγείς.
Ε τουςμλκς,
Εγώ μιλάω για το πως θα φάμε καλύτερα τα λεφτά μας. Αν είναι να έχω το Μήτσο το μουστακαλή, δεν ενδιαφέρομαι. Αποσύρομαι.
-
Cecily Anne
από Cecily Anne » 11 Δεκ 2018, 15:22
Δε νομίζω ότι χρειάζομαι βοήθεια σε αυτή τη φάση. Επίσης, νταντά δε θεωρώ ότι θα χρειαστώ, έχω την πεθερά σε απόσταση 5 λεπτά από το σπίτι με τα πόδια, καλά να'ναι η γυναίκα.
Επίσης, έχω μάθει τον άντρα να κατεβάζει τα σκουπίδια και να πηγαίνει τα ρούχα του στη μαμά του για σίδερο, οπότε είμαστε κομπλέ. Μελλοντικά, αν χρειαστεί, θα του μάθω τη στιρέλα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
Gherschaagk
- Συντονίστρια
από Gherschaagk » 11 Δεκ 2018, 15:26
Cecily Anne έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 15:22
Δε νομίζω ότι χρειάζομαι βοήθεια σε αυτή τη φάση. Επίσης, νταντά δε θεωρώ ότι θα χρειαστώ, έχω την πεθερά σε απόσταση 5 λεπτά από το σπίτι με τα πόδια, καλά να'ναι η γυναίκα.
Επίσης, έχω μάθει τον άντρα να κατεβάζει τα σκουπίδια και να πηγαίνει τα ρούχα του στη μαμά του για σίδερο, οπότε είμαστε κομπλέ. Μελλοντικά, αν χρειαστεί, θα του μάθω τη στιρέλα.

Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
-
-
- 5 Απαντήσεις
- 539 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
09 Ιαν 2024, 11:21
-
-
- 0 Απαντήσεις
- 203 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
14 Νοέμ 2024, 11:39
-
-
- 10 Απαντήσεις
- 541 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
23 Νοέμ 2023, 12:40
-
-
- 41 Απαντήσεις
- 874 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
30 Μαρ 2024, 15:31
Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών
Αποποίηση Ευθυνών Διαχείρισης Φόρουμ (Phorum.com.gr)
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.