Παρότι έχεις τεχνικά και επιστημονικά δίκιο καλό είναι να μην μιλάς έτσι ρε, εξάλλου έχουμε κι εμείς εδώ στα νότια Σκόπια το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού.Athos έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 15:08δεν υπάρχει ΒορειοΜακεδονία βρε σκούληκα, πάρ το μπούλο και ξαναέλα άμα την αναγνωρίσει η ΒουλήΓιωργης έγραψε: ↑10 Δεκ 2018, 20:22Τι προκαλουν? Ετσι δε θελετε να τους ανγνωρισετε? Α, και σε περιπτωση που δεν το χεις παρει χαμπαρι ΕΙΝΑΙ αναγμωρισμενοι ως Μακεδόνες απο τους Γερμανους και απο αλλα ευρωπαικα κράτη. Αν θες να σπειρεις μισος να πας αλλου.stergiosbik έγραψε: ↑10 Δεκ 2018, 20:10Ρε διαχειριστες τι θα γινει;
Δε βλεπετε οτι συγκεκριμενα ανθρωπαρια προκαλουν συνεχως;
Ας γνωρίσουμε τους Μακεδόνες (βορειο).
Re: Ας γνωρίσουμε τους Μακεδόνες (βορειο).
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Γμτ μου ηχορύπανση το τελευταίο που έβαλα. Συγκρίνετε με τα δικά μας νταούλια. Δυστυχώς δεν ξέρω πώς ονομάζονται οι συγκεκριμένοι.
καποια στιγμη θα σας γραψω για το ποσες σκοπιανες εχω πηδηξει απο τα 80ς ως σημερα ... πολυ καλες και φτηνες ... παλια με ενα τζινακι η ενα πακετο τσιγαρα ... τωρα τελευταια με 1-2 ποτα σε μπαρακια ... οι πιο καλες πουτανες των βαλκανιων ειναι οι σκοπιανες
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Ωπ, λάθος, εσένα σε είχα ήδη.

.
.
-
- Μέλη που αποχώρησαν
Συγγνώμη για το οφ τόπικ, δείτε αν θέλετε αυτό από την Φλώρινα.
Το πρώτο μέρος ο γερόντικος δεν παίζεται σωστά από τα όργανα. Έχει τέτοια μέτρα που μόνον με σφύριγμα αποδίδεται σωστά. Χορεύεται στην αρχή αργό πουστσένο και μετά γρήγορο.
Εδώ τέλεια νταούλια. Ο χορός είναι πουστσένο πάλι. Δεκαπεντάσημος ή 15 όγδοα. Μοναδική ρυθμική αγωγή.
Και μετά ο ύμνος Γκάιντα.
Το πρώτο μέρος ο γερόντικος δεν παίζεται σωστά από τα όργανα. Έχει τέτοια μέτρα που μόνον με σφύριγμα αποδίδεται σωστά. Χορεύεται στην αρχή αργό πουστσένο και μετά γρήγορο.
Εδώ τέλεια νταούλια. Ο χορός είναι πουστσένο πάλι. Δεκαπεντάσημος ή 15 όγδοα. Μοναδική ρυθμική αγωγή.
Και μετά ο ύμνος Γκάιντα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος brb και tyt την 11 Δεκ 2018, 15:25, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
αφου λεμε να γνωρισουμε τους γειτονες ας πουμε αληθειες ... το μονο κακο ειναι οτι βρωμανε πιπερια ...παντου 

Γιωργης, ελπίζω να διαβάζεις προσεχτικά και με αφοσίωση ε, δεν θέλω να έχουμε παραξηγήσεις και να δεις πόσο αυθεντικά ειλικρινής είμαι απέναντι σου, μαλακίες από μένα δεν θα ακούσεις/διαβάσεις ποτέ, πάντα στα ίσια θα σε μιλάω, ίσος προς ίσιο.
Αχ πούλιμ να ξερες πόσο περήφανους μας κάνεις, αχ μόνο να ξερες.
Συγκινήθηκα πάλι ρε.
Αχ πούλιμ να ξερες πόσο περήφανους μας κάνεις, αχ μόνο να ξερες.
Συγκινήθηκα πάλι ρε.
.
.
Τρου νταντ, αλλά είπαμε ε λύνετε εύκολα ακόμη κ αυτό, τσοντάρεις από 30 εβραιώ, νοικιάζεις για όλο το μήνα και την πετάς στο μπάνιο.
Εναλλακτικά πλακώνεσαι κι εσύ στις Φλωρίνης κ όλα κομπλέ.

.
.
σιγα μην πλακωθω στις πιπεριες για τις βρωμιαρες ...
Ο Γιωργης ειναι ενα βαρετο τρολ και πλαθει ιστοριες απο το ροζ καμηλοπαρδαλε καναπε του. Δεν πανε ουτε δεκα μερες οπου ενας Πακιστανος, Αλφα μειλ κατ'αυτον, ετρεχε να κρυφτει στο βενζιναδικο στην γειτονια μου, επειδη δυο γυφτακια γυρω στα 13 (σχεδον 1,40 υψος), τον ειχαν πλευρισει να του τσιμπησουν μπαταριες/φακους κλπ απο το αναποδο κασονι που εχουν για τσαντα. Στον δε Ασπροπυργο πισω απο Ημερο Τοπο κλπ που εχουν αραξει Ποντιοι και Πακιστανια, γινεται χαμος. Πινουν τα Πακιστανια 2 μπυρες δια του 5, την ακουνε και αρχιζουν τις μαλακιες και τα πειραγματα στις Ποντιες, ε, τους πανε οι Ποντιοι γαμιωντας στην κυριολεξια.sys3x έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 15:09Σε πληροφορώ ότι δεν είμαι καθόλου ευκολόπιστος, σε πιστεύω απόλυτα, έχω ακριβώς την ίδια αίσθηση.
(:
Αυτά καλό είναι να τα βλέπει κι ο Γιωργης βέβαια ε, μην νομίζει το πουλί μου ότι τα λέω μόνο εγώ μόνος μου να χαίρομαι.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Παιδιά έχω κλάσει πάνω μου, να στε καλά όλοι, ειδικά ο γιώργαρος.
(((:
(((:
.
.
- Νταρνάκας
- Phorum.gr user: Νταρνάκας
Μοιρίδιοι κλωστῆρες, πανάφυκτον ἀνάγκῃ ζεῦγμ’ ἐπὶ δυστήνοις παισὶ βροτῶν θέμενοι, ἠγάγετο με ποτέ ἱμερτοῦ πρὸς φάος ἠελίου.
το φετινο καλοκαιρι με 2 γαριδομακαροναδες θα κανετε ωραιο τριο ... ειπαμε φτηνες
Πάνος Σκουρλέτης
Cavaliere έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 14:05Η Ωχρίδα ήταν πολύ νοικοκυρεμένη πόλη, με περιποιημένα παρτέρια, καθαριότητα, το ίδιο και τα Σκόπια. Το μόνο ενοχλητικό είναι η τουρκαλβανική όχθη, με τα τζαμιά και το γυφταριό, αν κι αξίζει να επισκεφτείς το τέμενος το ιστορικό. Επίσης στους κατσίβελλους (μουσουλμάνους) μπορείς να φας αξιοπρεπώς, ωραία αυτά τα φασόλια στο πήλινο. Η από δω μεριά, η χριστιανική, καθαρότατη, οι άνθρωποι ζεστοί και φιλικοί. Μου δόθηκε η εντύπωση πως πρέπει να τους εξελληνίσουμε και να εκδιώξουμε τους τουρκαλβανούς από την περιοχή.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πάμε να γνωρίσουμε τον Γιάννη τον Νεοδημοκρατη
από Μαδουραίος » 29 Νοέμ 2024, 08:43 » σε Εσωτερική Πολιτική - 29 Απαντήσεις
- 520 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
29 Νοέμ 2024, 11:00
-
-
- 94 Απαντήσεις
- 2552 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Νετο Γκουερινο
28 Φεβ 2024, 13:17
-
-
Νέα δημοσίευση 18-11-1945: Το μεγαλειώδες συλλαλητήριο στην Αθήνα για τη Βόρειο Ήπειρο
από Golden Age » 19 Νοέμ 2023, 00:16 » σε Ιστορία - 0 Απαντήσεις
- 376 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
19 Νοέμ 2023, 00:16
-
-
-
Νέα δημοσίευση Ηλιακές εκλάμψεις προκαλούν Βόρειο Σέλας νοτιότερα του αναμενόμενου
από Ίακχος » 11 Μάιος 2024, 11:19 » σε Θετικές Επιστήμες - 8 Απαντήσεις
- 528 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αλιόσα
13 Μάιος 2024, 22:06
-