Από Καμαλικους;hades έγραψε: ↑13 Ιαν 2025, 10:24Λογικά φοβούνται μήπως φάνε πέσιμοOtto Weininger έγραψε: ↑13 Ιαν 2025, 10:08Εν τω μεταξύ γιατί τόση μυστικότητα για το μέρος; Για να νιωθουν ότι είναι εκλεκτοί;
ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ !!
Re: ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ !!
- Οργισμένος
Stoys 0 βαθμους κελσιου. Που να παμε και σε Μαρτιο...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Ξες από ποιους
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- Otto Weininger
Τότε δεν θα το κάνανε ή θα είναι σε κάνα σπίτι.hades έγραψε: ↑13 Ιαν 2025, 10:24Λογικά φοβούνται μήπως φάνε πέσιμοOtto Weininger έγραψε: ↑13 Ιαν 2025, 10:08Εν τω μεταξύ γιατί τόση μυστικότητα για το μέρος; Για να νιωθουν ότι είναι εκλεκτοί;
Αλλιώς γιατί απευθύνουν δημόσιο κάλεσμα στο Χ; Σάμπως μπορούν να ελέγξουν τους πάντες και τις οποίες διαρροές;
Let them make the first mistake. We make the last move.
- Otto Weininger
Γενικά πρέπει να κάνουμε μια λίστα από πολιτικούς και μη, που με την εκλογή του Τραμπ ο καθένας θεωρει ότι είναι ο εκλεκτός του ή/και ότι είναι Αμερικανοί πολίτες.
Κι εγώ έτσι νομίζω. Φτιάχνει κλίμα για να γίνει τζερτζελο για δημοσιότηταOtto Weininger έγραψε: ↑13 Ιαν 2025, 10:28Τότε δεν θα το κάνανε ή θα είναι σε κάνα σπίτι.hades έγραψε: ↑13 Ιαν 2025, 10:24Λογικά φοβούνται μήπως φάνε πέσιμοOtto Weininger έγραψε: ↑13 Ιαν 2025, 10:08Εν τω μεταξύ γιατί τόση μυστικότητα για το μέρος; Για να νιωθουν ότι είναι εκλεκτοί;
Αλλιώς γιατί απευθύνουν δημόσιο κάλεσμα στο Χ; Σάμπως μπορούν να ελέγξουν τους πάντες και τις οποίες διαρροές;
- Otto Weininger
Στο τέλος αν χρειαστεί θα τα σπάσουν μόνοι τους ξέρω γω.Beria έγραψε: ↑13 Ιαν 2025, 10:30Κι εγώ έτσι νομίζω. Φτιάχνει κλίμα για να γίνει τζερτζελο για δημοσιότηταOtto Weininger έγραψε: ↑13 Ιαν 2025, 10:28Τότε δεν θα το κάνανε ή θα είναι σε κάνα σπίτι.
Σκεφτείτε ποίοι υποστήριζαν Καμαλα και ντεμς και θα καταλάβετε για ποίους ακροαριστερους μιλάνε
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
πεσιμο στην φωλια των λιονταριων;hades έγραψε: ↑13 Ιαν 2025, 10:24Λογικά φοβούνται μήπως φάνε πέσιμοOtto Weininger έγραψε: ↑13 Ιαν 2025, 10:08Εν τω μεταξύ γιατί τόση μυστικότητα για το μέρος; Για να νιωθουν ότι είναι εκλεκτοί;

Μην πειτε στον οττο που θα γινει το παρτυ, θα το πει στον Κυριάκο.
Καποτε ηταν ολυμπιακός και τραμπικός ο οττο, μετα σφύριζε ο Κυριακος και εγινε παναθα και Καμαλικός.
Καποτε ηταν ολυμπιακός και τραμπικός ο οττο, μετα σφύριζε ο Κυριακος και εγινε παναθα και Καμαλικός.

Πως θα υπάρχουν εγγυήσεις ότι δεν θα εισχωρήσουν κατάσκοποι; Στην είσοδο θα τεθούν ερωτήσεις που αφορούν τον Ντόναλντ Τραμπ τον Ειρηνοποιό;
- Otto Weininger
Εγώ είμαι ο Καμαλικός;
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Απλό. Θα τους ρωτάνε πώς αυτοπροσδιορίζονται.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Όλοι εσείς που είστε...
από Allah » 14 Φεβ 2024, 18:39 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 4 Απαντήσεις
- 785 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Allah
14 Φεβ 2024, 21:35
-
-
-
Νέα δημοσίευση Είστε όλοι βλαμμένοι...ευχαριστώ!
από student » 06 Ιούλ 2023, 18:39 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 89 Απαντήσεις
- 3119 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Andromachi
28 Αύγ 2024, 19:37
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΕΛ.ΑΣ. ΚΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ - Καλεσμένοι στο ίδιο «πάρτυ»
από Βίνγκιλοτ » 20 Απρ 2024, 15:18 » σε Εσωτερική Πολιτική - 8 Απαντήσεις
- 345 Προβολές
-