Στη Γερμανία είναι όντως φτηνότερο το σουπερ μαρκετ από ΕλλάδαΔημοκράτης έγραψε: ↑13 Ιαν 2025, 23:40Η ολλανδι αειναι το 2ο σπίτι μου βλακαPolaris3 έγραψε: ↑13 Ιαν 2025, 23:22Νομίζω μια βόλτα σε κάποια βόρεια χώρα αρκεί για να δεις τις τιμές των σουπερ μαρκετ. Πήγαινε ένα τριήμερο Ολλανδία, θα δεις ότι έχει ίδιες τιμές ή και πιο φθηνά.
Μπορείς να πας ένα τριήμερο ? Γιατί με τους μισθούς που σας δίνουν στο Ελλάντα ούτε για μπάνιο στην Λούτσα δεν μπορείτε.
Έχω επίσης ζήσει Ιρλανδία και γερμανια και Σουηδία ήμουν πριν 2 μήνες για 2 βδομάδες
Οκ μπετοβλακα ;
Δεν θα πουλάς παπαριες για τιμες εξω σε εμένα
Ελαιόλαδο: Τέλος στη μεταφορά με τενεκέ 17 λίτρων χωρίς παραστατικά - πρόστιμο έως και 5.000 ευρώ
Re: Ελαιόλαδο: Τέλος στη μεταφορά με τενεκέ 17 λίτρων χωρίς παραστατικά - πρόστιμο έως και 5.000 ευρώ
Re: Ελαιόλαδο: Τέλος στη μεταφορά με τενεκέ 17 λίτρων χωρίς παραστατικά - πρόστιμο έως και 5.000 ευρώ
Να μην έχεις λάδι κότες ντομάτες γιατί δεν μπορεί το κράτος να εισπράξει τίποτε. Από τους χιλιάδες που βγάζουν λάδια και αυγά κανένας δεν δηλώνει κανένα εισόδημα. Πώς θα μοιραστούν όλα αυτά χωρίς να μείνουν οι ελιτ στην απέξω; Πρόστιμο και κοπανημα στην κεφάλα.Zelda έγραψε: ↑11 Ιαν 2025, 13:13Υποτίθεται το πρόβλημα τους είναι ότι το ελαιόλαδο καταλήγει σε τενεκεδες αντί να τυποποιειται για να παίρνει υπεραξία.
Βέβαια αυτός που βγάζει 10 τενεκεδες από κάποιες ελιές που ξεπατωνεται να μαζεψει στου διαόλου τη μανα, αν είναι να ανοίξει μπλοκάκι και φόρμες στο www.myladi.gov.gr για να βγάλει το λάδι εξω από την πόρτα του, θα προτιμήσει να μην τις μαζέψει καθόλου.
Νομίζουν ότι όσοι μαζεύουν λάδι έχουν εκατονταδες δέντρα σε κάποιο ίσιωμα δίπλα στο σπίτι τους και κερδίζουν τα άντερα τους από τους τενεκεδες;
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
-
α τώρα ξαφνικά το σούπερ μάρκετ έγινε μικρότερο σε σχέση με τους μισθούς και τόση ώρα μιλούσες για αγοραστική δύναμηPolaris3 έγραψε: ↑14 Ιαν 2025, 00:07Ρε μπετόβλάκα κάνε μια βασική αριθμητική τιμών του σουπερ μαρκετ σε σχέση με τους μισθούς και θα δεις ότι το σουπερ μαρκετ της Ελλάδας είναι πιο ακριβό. Ο Έλληνας πληρώνει περισσότερα σε σχέση με έναν Σουηδό, αγοραστική δύναμη το λέμε.Δημοκράτης έγραψε: ↑13 Ιαν 2025, 23:40Η ολλανδι αειναι το 2ο σπίτι μου βλακαPolaris3 έγραψε: ↑13 Ιαν 2025, 23:22
Νομίζω μια βόλτα σε κάποια βόρεια χώρα αρκεί για να δεις τις τιμές των σουπερ μαρκετ. Πήγαινε ένα τριήμερο Ολλανδία, θα δεις ότι έχει ίδιες τιμές ή και πιο φθηνά.
Μπορείς να πας ένα τριήμερο ? Γιατί με τους μισθούς που σας δίνουν στο Ελλάντα ούτε για μπάνιο στην Λούτσα δεν μπορείτε.
Έχω επίσης ζήσει Ιρλανδία και γερμανια και Σουηδία ήμουν πριν 2 μήνες για 2 βδομάδες
Οκ μπετοβλακα ;

-
όχι αν θέλεις να φας σαν άνθρωπος και όχι σαν γερμανόςnyxtovios έγραψε: ↑14 Ιαν 2025, 00:51Στη Γερμανία είναι όντως φτηνότερο το σουπερ μαρκετ από ΕλλάδαΔημοκράτης έγραψε: ↑13 Ιαν 2025, 23:40Η ολλανδι αειναι το 2ο σπίτι μου βλακαPolaris3 έγραψε: ↑13 Ιαν 2025, 23:22
Νομίζω μια βόλτα σε κάποια βόρεια χώρα αρκεί για να δεις τις τιμές των σουπερ μαρκετ. Πήγαινε ένα τριήμερο Ολλανδία, θα δεις ότι έχει ίδιες τιμές ή και πιο φθηνά.
Οκ μπετοβλακα ;
Βερολίνο πολλά προϊόντα είναι πιο φθηνά. Θα το ήξερες αν είχες όντως πάει και δεν έλεγες μαλακίες ότι δήθεν κυκλοφορείς βόρεια Ευρώπη. Ναι και εγώ είμαι ο πάπας.Δημοκράτης έγραψε: ↑14 Ιαν 2025, 01:33α τώρα ξαφνικά το σούπερ μάρκετ έγινε μικρότερο σε σχέση με τους μισθούς και τόση ώρα μιλούσες για αγοραστική δύναμηPolaris3 έγραψε: ↑14 Ιαν 2025, 00:07Ρε μπετόβλάκα κάνε μια βασική αριθμητική τιμών του σουπερ μαρκετ σε σχέση με τους μισθούς και θα δεις ότι το σουπερ μαρκετ της Ελλάδας είναι πιο ακριβό. Ο Έλληνας πληρώνει περισσότερα σε σχέση με έναν Σουηδό, αγοραστική δύναμη το λέμε.Δημοκράτης έγραψε: ↑13 Ιαν 2025, 23:40
Η ολλανδι αειναι το 2ο σπίτι μου βλακα
Οκ μπετοβλακα ;
-
Και μετά την προηγούμενη μαλάκια φεύγουμε και από την Σουηδία και την Ολλανδία και πάμε ΓερμανίαPolaris3 έγραψε: ↑14 Ιαν 2025, 02:56Βερολίνο πολλά προϊόντα είναι πιο φθηνά. Θα το ήξερες αν είχες όντως πάει και δεν έλεγες μαλακίες ότι δήθεν κυκλοφορείς βόρεια Ευρώπη. Ναι και εγώ είμαι ο πάπας.Δημοκράτης έγραψε: ↑14 Ιαν 2025, 01:33α τώρα ξαφνικά το σούπερ μάρκετ έγινε μικρότερο σε σχέση με τους μισθούς και τόση ώρα μιλούσες για αγοραστική δύναμη
Εισαι μεγάλο νούμερο.
Άλλαξε το Δημοκράτης σε ΝεοΔημοκράτης. Ταιριάζει περισσότερο.Δημοκράτης έγραψε: ↑14 Ιαν 2025, 03:00Και μετά την προηγούμενη μαλάκια φεύγουμε και από την Σουηδία και την Ολλανδία και πάμε ΓερμανίαPolaris3 έγραψε: ↑14 Ιαν 2025, 02:56Βερολίνο πολλά προϊόντα είναι πιο φθηνά. Θα το ήξερες αν είχες όντως πάει και δεν έλεγες μαλακίες ότι δήθεν κυκλοφορείς βόρεια Ευρώπη. Ναι και εγώ είμαι ο πάπας.Δημοκράτης έγραψε: ↑14 Ιαν 2025, 01:33
α τώρα ξαφνικά το σούπερ μάρκετ έγινε μικρότερο σε σχέση με τους μισθούς και τόση ώρα μιλούσες για αγοραστική δύναμη
Εισαι μεγάλο νούμερο.
- Ληστοσυμμορίτης
Καλα ρε γιατί βρίζετε και δεν μιλάτε σαν άνθρωποι;
Καπιταλισμός ένα σύστημα που σαπίζει
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
Έγκλημα της Πύλου: ο θάνατος διακοπές στη μεσόγειο πάει.
- SeaHawk
- Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Κατανοηση προβληματος:Yπο του μηδενZelda έγραψε: ↑11 Ιαν 2025, 13:13
Υποτίθεται το πρόβλημα τους είναι ότι το ελαιόλαδο καταλήγει σε τενεκεδες αντί να τυποποιειται για να παίρνει υπεραξία.
Το κυριο προβλημα ειναι η φοροδιαφυγη και οι μαυρες συναλλαγες
Έχουμε συγκρίνει αρκετές φορές τιμές για λάδια, τυριά, κρέατα κτλ και είναι σημαντικά χαμηλότερες οι τιμές έξω.Δημοκράτης έγραψε: ↑14 Ιαν 2025, 01:33όχι αν θέλεις να φας σαν άνθρωπος και όχι σαν γερμανόςnyxtovios έγραψε: ↑14 Ιαν 2025, 00:51Στη Γερμανία είναι όντως φτηνότερο το σουπερ μαρκετ από ΕλλάδαΔημοκράτης έγραψε: ↑13 Ιαν 2025, 23:40
Η ολλανδι αειναι το 2ο σπίτι μου βλακα
Οκ μπετοβλακα ;
Ο Άδωνις και ο πορτογλυφτε τα λένε αυτά που γράφεις, ότι εξω δεν είναι καλά τα προϊόντα.
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
Οι τιμές στο λάδι επηρεάζονται από πολλούς παράγοντες, όπως η παραγωγή, η ζήτηση, οι κλιματικές συνθήκες και οι διεθνείς αγορές, με αποτέλεσμα να υπάρχουν διακυμάνσεις τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Καλημέρα ChatGTP.Libre arbitre έγραψε: ↑14 Ιαν 2025, 08:37Οι τιμές στο λάδι επηρεάζονται από πολλούς παράγοντες, όπως η παραγωγή, η ζήτηση, οι κλιματικές συνθήκες και οι διεθνείς αγορές, με αποτέλεσμα να υπάρχουν διακυμάνσεις τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας.

- Libre arbitre
Αυτό σε αρέσει;GoBzi έγραψε: ↑14 Ιαν 2025, 08:54Καλημέρα ChatGTP.Libre arbitre έγραψε: ↑14 Ιαν 2025, 08:37Οι τιμές στο λάδι επηρεάζονται από πολλούς παράγοντες, όπως η παραγωγή, η ζήτηση, οι κλιματικές συνθήκες και οι διεθνείς αγορές, με αποτέλεσμα να υπάρχουν διακυμάνσεις τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας.
Οι τιμές του ελαιολάδου διαμορφώνονται από διάφορους παράγοντες, όπως η παραγωγή, η ζήτηση, οι κλιματικές συνθήκες και οι διεθνείς αγορές. Αυτοί οι παράγοντες οδηγούν σε διακυμάνσεις των τιμών τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
Έχω γράψει πολλούς μήνες πριν το ανακαλύψουμε, ότι είναι μποτ ο τύπος. Το καταλαβαίνεις μόνο και μόνο από το γεγονός ότι παρά τις προσβολές που δέχεται, δεν δείχνει να ανταποκρίνεται όπως θα έκανε κάποιος έστω και διαδικτυακά.GoBzi έγραψε: ↑14 Ιαν 2025, 08:54Καλημέρα ChatGTP.Libre arbitre έγραψε: ↑14 Ιαν 2025, 08:37Οι τιμές στο λάδι επηρεάζονται από πολλούς παράγοντες, όπως η παραγωγή, η ζήτηση, οι κλιματικές συνθήκες και οι διεθνείς αγορές, με αποτέλεσμα να υπάρχουν διακυμάνσεις τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας.
Βγάζει μεροκάματο και το κάνει και σαν αγγαρεία κιόλας.
- Libre arbitre
Σε τι διαφωνείς με το τσατζπτ;nyxtovios έγραψε: ↑14 Ιαν 2025, 08:57Έχω γράψει πολλούς μήνες πριν το ανακαλύψουμε, ότι είναι μποτ ο τύπος. Το καταλαβαίνεις μόνο και μόνο από το γεγονός ότι παρά τις προσβολές που δέχεται, δεν δείχνει να ανταποκρίνεται όπως θα έκανε κάποιος έστω και διαδικτυακά.GoBzi έγραψε: ↑14 Ιαν 2025, 08:54Καλημέρα ChatGTP.Libre arbitre έγραψε: ↑14 Ιαν 2025, 08:37Οι τιμές στο λάδι επηρεάζονται από πολλούς παράγοντες, όπως η παραγωγή, η ζήτηση, οι κλιματικές συνθήκες και οι διεθνείς αγορές, με αποτέλεσμα να υπάρχουν διακυμάνσεις τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας.
Βγάζει μεροκάματο και το κάνει και σαν αγγαρεία κιόλας.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ: Τέλος οι ρακέτες σε κάποιες παραλίες – 1.000 ευρώ πρόστιμο για τους παραβάτες
από vantono » 26 Ιουν 2023, 11:10 » σε Κοινωνικά θέματα - 64 Απαντήσεις
- 1933 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
01 Ιούλ 2023, 12:10
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μύκονος: Αντί για 33.000.000 πρόστιμο θα πληρώσουν... 500 ευρώ
από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ » 01 Μάιος 2023, 21:20 » σε Εσωτερική Πολιτική - 37 Απαντήσεις
- 1815 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ST48410
18 Μάιος 2023, 19:41
-
-
-
Νέα δημοσίευση 120.000 ευρώ πρόστιμο σε 69χρονη που πέταξε στα σκουπίδια 4 κουτάβια..!
από Parrot » 16 Απρ 2024, 00:51 » σε Κοινωνικά θέματα - 143 Απαντήσεις
- 4695 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ksk
17 Απρ 2024, 23:00
-
-
-
Νέα δημοσίευση Το ΣτΕ ακυρωσε προστιμο υψους 40000 ευρω στην ΝΔ
από George_V » 15 Απρ 2025, 16:01 » σε Εσωτερική Πολιτική - 31 Απαντήσεις
- 598 Προβολές
-