Μα δε θέλω να σιδερώσει δικά μου ρούχα. Πώς σου'ρθε; Επίσης, νοικιάζω και έχω πλακάκια.
Προσωπικό σπιτιού.
- Cecily Anne
Re: Προσωπικό σπιτιού.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
μπα, απλως εχουμε χωρισει τις δουλειες. δεν πλησιαζω ρουχο, πιατο, η οτι αλλο θελει καθαρισμα, στο μαγειρεμα κατι βοηθαω, ψιλογουσταρω κιολας αλλα ειμαι σκραπας. και δεν ακουμπαει τιποτα που να ειναι βαρυ, να θελει μαστορεμα κλπ.
ξενος ανθρωπος στο σπιτι δε μπαινει. αντε καμμια ξαδερφη να βοηθησει αμα εχουμε πολλη μαγειρικη για τραπεζωμα, η κανας φιλαρακος αμα θελω να μαστορεψω τιποτα σπουδαιο.
αμα θελω να πηδηξω δεν χρειαζεται να φερω νταντα στο σπιτι, και μα θελει να φαει πουτσα απο τον ηλεκτρολογο και τον υδραυλικο ας το κανει, αλλα μη δω τα ηλεκτρολογικα του σπιτιου να ταχει πειραξει ξενο χερι, θα γινει φονικο

To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ασέβαστος έγραψε: ↑11 Δεκ 2018, 19:58μπα, απλως εχουμε χωρισει τις δουλειες. δεν πλησιαζω ρουχο, πιατο, η οτι αλλο θελει καθαρισμα, στο μαγειρεμα κατι βοηθαω, ψιλογουσταρω κιολας αλλα ειμαι σκραπας. και δεν ακουμπαει τιποτα που να ειναι βαρυ, να θελει μαστορεμα κλπ.
ξενος ανθρωπος στο σπιτι δε μπαινει. αντε καμμια ξαδερφη να βοηθησει αμα εχουμε πολλη μαγειρικη για τραπεζωμα, η κανας φιλαρακος αμα θελω να μαστορεψω τιποτα σπουδαιο.
αμα θελω να πηδηξω δεν χρειαζεται να φερω νταντα στο σπιτι, και μα θελει να φαει πουτσα απο τον ηλεκτρολογο και τον υδραυλικο ας το κανει, αλλα μη δω τα ηλεκτρολογικα του σπιτιου να ταχει πειραξει ξενο χερι, θα γινει φονικο

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Το έχετε συζητήσει να έχετε οπεν ριλέισονσιπ ή το έχεις φανταστεί το κόνσεπτ;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Δεν έχει σημασία, ακόμη και με λέηζερ να τα έχετε πάρει νάρα μου, τα εργαλεία είναι το Α και το Ω για έναν μάστορα.
(:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ερώτηση: οι σκλάβοι υπολογίζονται;;;
.
.
να ζήσω να δω αλβανό με φωτόσπαθο να κλαδεύει και μετά να κλείσω τα μάτια μου.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Ναννυ, νταντα δεν ειναι; Με τρολλλλλαρεις ρε;

"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
μονο εμένα οι γνώσεις μου στα μαστορέματα περιορίζονται στην αλλαγή λάμπας;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Δεν ειναι πως δε το κάνω επειδή δε θέλω, δε ξέρω, το πιθανότερο είναι να το κάνω λάθος.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Otto Weininger
+1
Και μόλις αλλάξω λάμπα που έχει χρειαστεί μάλιστα να ανέβω σε σκάλα, μόλις κατέβω και την ανάψω την θαυμάζω για μερικά δευτερόλεπτα.
Επίσης αλλάζω και μπαταρίες σε τηλεκοντρολ

Let them make the first mistake. We make the last move.
Ψιλό δικαιολογία.
Δλδ αν ήθελες να μάθεις να σιδερωνεις ή να αλλάξεις το καπάκι στη λεκάνη, δε θα το καταφερνες;
Σιγά την επιστήμη.
Δηλώνω, χωρίς ενοχές, ότι τα σιχαίνομαι όλα αυτά.
Δεν ξέρω καν από που ανοίγει το καπό της μηχανής του αυτοκινήτου μου
Και δεν μπορώ με τίποτα και τους τύπους που έχουν όλα τα εργαλεία, μαστορευουν τα πάντα κλπ.
Δλδ αν ήθελες να μάθεις να σιδερωνεις ή να αλλάξεις το καπάκι στη λεκάνη, δε θα το καταφερνες;
Σιγά την επιστήμη.
Δηλώνω, χωρίς ενοχές, ότι τα σιχαίνομαι όλα αυτά.
Δεν ξέρω καν από που ανοίγει το καπό της μηχανής του αυτοκινήτου μου
Και δεν μπορώ με τίποτα και τους τύπους που έχουν όλα τα εργαλεία, μαστορευουν τα πάντα κλπ.
Αυτο, δυστυχώς, αναγκάζομαι να το κάνω και εγώ λόγω έλλειψης υπομονής να το αναθέσω σε αλλον
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 539 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από pylothess
09 Ιαν 2024, 11:21
-
- 0 Απαντήσεις
- 203 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ίακχος
14 Νοέμ 2024, 11:39
-
-
Νέα δημοσίευση Προσωπικό πρόβλημα που με ταλαιπωρεί συνέχεια
από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα » 23 Νοέμ 2023, 09:40 » σε Περί ανέμων και υδάτων - 10 Απαντήσεις
- 541 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Πασιφάη
23 Νοέμ 2023, 12:40
-
-
-
Νέα δημοσίευση Βσιιιννν η αναπτυξη στα Ναυπηγια Ελευσινας.Απολυουν ολο το προσωπικο.
από Μαδουραίος » 21 Μαρ 2024, 12:43 » σε Εσωτερική Πολιτική - 41 Απαντήσεις
- 890 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
30 Μαρ 2024, 15:31
-