Τι να σου πω....σύμφωνα με τα λεγόμενα του τύπου, όταν η ΝΔ δεν ήρε την ασυλία του Τασουλα εγώ ήμουν Σημιτικος ΠΑΣΟΚος
Επί Σημίτη εγινε αυτό.
Ουπς
Έλα ρε συ,μην είσαι τέτοιος...
https://www.protagon.gr/apopseis/giati- ... 4343073788
Στην πολιτική προέχει ο ρεαλισμός και δεν πρέπει να λησμονείται ότι αυτό είναι ένα στοιχείο που, εκτός πολλών άλλων, χαρακτηρίζει τον Μητσοτάκη.
Ο Πρωθυπουργός γνώριζε ότι στην παρούσα συγκυρία, οποιαδήποτε άλλη επιλογή του θα του δημιουργούσε πολιτικό πρόβλημα, μικρότερο ή μεγαλύτερο.
Το σχεδόν βέβαιο είναι ότι με τον Κώστα Τασούλα στο Προεδρικό Μέγαρο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφεύγει τις πολιτικές περιπέτειες και στο αμέσως προσεχές μέλλον και στο κρίσιμο διάστημα έως της εκλογές. Τέτοια βεβαιότητα δεν θα μπορούσε να έχει με τον Βαγγέλη Βενιζέλο, για παράδειγμα.
Δύο πράγματα μπορούν να θεωρούνται βέβαια.
Κατ’ αρχάς ότι όλα αυτά εξυπηρετούν ιδιαιτέρως και το ΠΑΣΟΚ. Αποφεύγει τον σκόπελο να θεωρηθεί «ουρά» της ΝΔ και μπορεί πλέον να αποδυθεί, με θεωρητική, αλλά πάντως βάσιμη επιχειρηματολογία, σε μια απόπειρα διεκδίκησης ζωτικού πολιτικού χώρου στο Κέντρο. Θα απομένει να αποδειχθεί στην πράξη αν κάτι τέτοιο είναι εφικτό και σε ποιο βαθμό.
Η άλλη βεβαιότητα είναι ότι το θέμα της Προεδρίας θα έχει ξεχαστεί σε λίγες ημέρες.
Αχ υποψηφιότητά μου από την προοδευτική παράταξη