ναι.
μπορει να ειναι και ολα ξυλόλιο, δεν τα καταγράφουν μαλλον.85.265- λίτρα χημικών διαλυτών,
Δεν εντοπισα καπου να λεει για ξυλολιο
Εγω λεω ότι δεν θα πει τιποτα στο τελος.Παντως αν ειναι θεμα ποσότητας ολο και κάτι θα βρω στα μεξικανικα μμε για κάνα πρατηριο με 4-5 μπιτονια.Otto Weininger έγραψε: ↑15 Ιαν 2025, 20:17ναι.
η όλη θεωρία περί ξυλολίου πάει πακέτο με πολλά, μεταξύ αυτών και την ποσότητα. και εδώ αρχίζουν τα δύσκολα.
τα υπόλοιπα άσε να τα πει αυτός που άνοιξε το νήμα, μπορεί να εννοούσε κάτι άλλο.
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Ναι δεν το ζωγραφιζει,aromatic solvents
Philip Mortimer έγραψε: ↑14 Μαρ 2023, 22:40Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
βρες ότι θες.GoBack έγραψε: ↑15 Ιαν 2025, 20:28Εγω λεω ότι δεν θα πει τιποτα στο τελος.Παντως αν ειναι θεμα ποσότητας ολο και κάτι θα βρω στα μεξικανικα μμε για κάνα πρατηριο με 4-5 μπιτονια.Otto Weininger έγραψε: ↑15 Ιαν 2025, 20:17ναι.
η όλη θεωρία περί ξυλολίου πάει πακέτο με πολλά, μεταξύ αυτών και την ποσότητα. και εδώ αρχίζουν τα δύσκολα.
τα υπόλοιπα άσε να τα πει αυτός που άνοιξε το νήμα, μπορεί να εννοούσε κάτι άλλο.
Aρα δεν εχει καμια αξια το link αυτο τζαμπα σπαταλησα τον χρονο μου να τον διαβασω
ναι, ξεκάθαρα το είπαμε πιο πάνω.
ναι, το ένα αναφέρει ξυλόλιο 28 τόνους. αλλά σίγουρα δε μας αφορά εμάς τέτοια ποσόστητα, αν με πιάνεις.
ναι, το ένα αναφέρει ξυλόλιο 28 τόνους. αλλά σίγουρα δε μας αφορά εμάς τέτοια ποσόστητα, αν με πιάνεις.
ναι ναι, εχω εκτεθει εγω, σε εσένα. ψεκασμένοσκυλο.Otto Weininger έγραψε: ↑15 Ιαν 2025, 20:33ναι, ξεκάθαρα το είπαμε πιο πάνω.
και όχι τίποτα άλλο, έχεις εκτεθεί και πολύ με το μπάζωμα.
Υπαρχει παγιδα τελικα η εχασες το ταλεντο του γκουγκλινγκ;