feel the knife

inferior, no use to mankind
strapped down screaming out to die ..
Από τους Death αξίζει μόνο το "Human", και δεν είναι και καμιά δισκάραmasterridley έγραψε: ↑11 Ιαν 2025, 14:10Μάλλον έχουμε να κάνουμε με τη διαφορά μεταξύ early & later death metal. Συνάγω ότι δεν είμαι superfan του early...
αλλά και πάλι, λίστα με τα καλύτερα death αλμπουμς χωρίς... Death!!! δεν μπορεί να σταθεί.
Που είναι οι Nile? Οι early Gojira? Οι Bolt Thrower? Από μένα είναι όχι.
Το Αντικείμενο του poll είναι το καλύτερο , όχι το επιδραστικότεροmasterridley έγραψε: ↑11 Ιαν 2025, 14:05Μμ, πολύ περίεργο poll. Σίγουρα μιλάμε για τα καλύτερα death metal albums και όχι για τα πρώτα/πιο επιδραστικά?
Ειδικά τα early death metal είναι κάπως ακατάληπτα για μένα (όχι αρκετά μελωδικά). Πχ είναι telling ότι ότι από Carcass έχω τα δύο επόμενα και ΟΧΙ το Symphonies of Sickness, άσχετα αν είναι επιδραστικότερο.
Κάποια εγώ δεν τα θεωρώ καν death metal όπως είπαν και άλλοι, πχ Slayer/Sepultura είναι thrash στο μυαλό μου.
Immortal δεν ξέρω αν τους έχει πει ποτέ κανείς Death αντί Black!?
At the Gates, συμφωνώ είτε αυτό ή Gardens of Grief το καλύτερο τους.
ιγμορίτιδα;Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: ↑14 Ιαν 2025, 21:44.. Pumped with fluid
Inside your brain
Pressure in your skull
Begins pushing through your eyes ..
Ξεκινώντας μ' αυτήν ακριβώς τη γραμμήkongrosian έγραψε: ↑14 Ιαν 2025, 21:45ιγμορίτιδα;Α Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: ↑14 Ιαν 2025, 21:44.. Pumped with fluid
Inside your brain
Pressure in your skull
Begins pushing through your eyes ..
Υπήρχε και ένα βίντεο με greek lyrics και σκηνές από την Λίστα του Σίντλερ, δεν το βρίσκω μάλλον θα το έριξαν. Φαντάσου να έγραφε κάποιος σήμερα τέτοιο τραγούδιΑ Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: ↑12 Ιαν 2025, 21:23.. Surgery, with no anesthesia
Feel the knife pierce you intensely
Inferior, no use to mankind
Strapped down screaming out to die ..
Υπήρχε και στα '80s Λογοκρισία, και μάλιστα πολύπλευρηNull έγραψε: ↑15 Ιαν 2025, 22:35Υπήρχε και ένα βίντεο με greek lyrics και σκηνές από την Λίστα του Σίντλερ, δεν το βρίσκω μάλλον θα το έριξαν. Φαντάσου να έγραφε κάποιος σήμερα τέτοιο τραγούδιΑ Φ Ρ Ο Δ Ι Τ Η 3 6 5 - 24_7 έγραψε: ↑12 Ιαν 2025, 21:23.. Surgery, with no anesthesia
Feel the knife pierce you intensely
Inferior, no use to mankind
Strapped down screaming out to die ..