Τι είναι χειρότερο: Να σου τελειώσει το WiFi ή το χαρτί υγείας;
Τι είναι χειρότερο: Να σου τελειώσει το WiFi ή το χαρτί υγείας;
Λοιπόν, φανταστείτε το εξής: είστε στη μέση μιας κρίσιμης online συνομιλίας, βλέπετε το αγαπημένο σας βίντεο ή παίζετε ένα παιχνίδι... και ξαφνικά, μπαμ, το WiFi πέφτει. Η οργή, η απόγνωση, η αίσθηση ότι ο κόσμος καταρρέει.
Αλλά μετά σκεφτείτε και το άλλο: είστε στην τουαλέτα. Η "δουλειά" έχει γίνει και πάτε να τραβήξετε χαρτί υγείας... αλλά τίποτα. Μόνο το κενό ρολό που σας κοιτάει πίσω ειρωνικά.
Ποιο από τα δύο είναι πιο τραγικό; Και πώς αντιδράτε σε κάθε περίπτωση; Έχετε κάποιο επικό fail που σας συνέβη;
Ας δούμε ποιοι από εμάς μπορούν να επιβιώσουν χωρίς WiFi και ποιοι είναι οι "καλοί προνοητικοί" που δεν αφήνουν ποτέ να τελειώσει το χαρτί υγείας.
Αλλά μετά σκεφτείτε και το άλλο: είστε στην τουαλέτα. Η "δουλειά" έχει γίνει και πάτε να τραβήξετε χαρτί υγείας... αλλά τίποτα. Μόνο το κενό ρολό που σας κοιτάει πίσω ειρωνικά.
Ποιο από τα δύο είναι πιο τραγικό; Και πώς αντιδράτε σε κάθε περίπτωση; Έχετε κάποιο επικό fail που σας συνέβη;
Ας δούμε ποιοι από εμάς μπορούν να επιβιώσουν χωρίς WiFi και ποιοι είναι οι "καλοί προνοητικοί" που δεν αφήνουν ποτέ να τελειώσει το χαρτί υγείας.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.
- Έκτωρ Φοίνιξ
- Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ
Re: Τι είναι χειρότερο: Να σου τελειώσει το WiFi ή το χαρτί υγείας;
Βάλε δημοσκόπηση.
Προτιμώ κατάθεση εμπειριών.
- kongrosian
Δε ξέρω γι' αυτά αλλά πρόσφατα ήρθε μια ντουλάπα Skroutz point έξω από το κομμωτήριο της γειτονιάς...
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
Το χαρτί δεν είναι θέμα. Οι έξυπνοι βάζουν ποποβρυσακι, με το οποίο ξεμπερδευεις σε 30 δευτερόλεπτα, χωρίς το παραμικρό υπολειμμα, χωρίς ερεθισμους, και δεν τελειώνει ποτέ. Με το χαρτί μπορεί να χάσεις και ένα τέταρτο μέχρι να καθαρίσεις καλά, ειδικά αν η δουλειά ήταν... λασπωδης.
-_-
συμφωνώ. το ποποβρυσάκι είναι πολιτισμός. έχουμε και μερικά ρολά για περίπτωση που γίνει καμια διακοπή νερού, αλλά έχουμε πάψει να αγοράζουμε χαρτιά.
όσο για το ιντερνετ, υπάρχει η περίπτωση να είναι για λιγο, πολύ ή να χει καταστραφεί το καφαο, οπότε μαμα τα.
όσο για το ιντερνετ, υπάρχει η περίπτωση να είναι για λιγο, πολύ ή να χει καταστραφεί το καφαο, οπότε μαμα τα.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Όλοι υδρόφιλοι βλέπω.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
το wifi, γτ και να τελειώσει το παπιέ ντε κολ, μπορώ να σκουπίζομαι με τα ποστς σου
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Δεν έχετε μάθει ακόμα να σκουπίζεστε με wifi και να σερφάρετε με χαρτί υγείας;
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Εύκολες λύσεις και στα δύο, δεν έχεις wifi, ανοίγεις mobile data, δεν έχεις χαρτί, μπες πλύσου σε μπανιέρα/ντουζιέρα άμα δεν είσαι μέλος του μπιντέ-master-race.marabou έγραψε: ↑15 Ιαν 2025, 22:50Λοιπόν, φανταστείτε το εξής: είστε στη μέση μιας κρίσιμης online συνομιλίας, βλέπετε το αγαπημένο σας βίντεο ή παίζετε ένα παιχνίδι... και ξαφνικά, μπαμ, το WiFi πέφτει. Η οργή, η απόγνωση, η αίσθηση ότι ο κόσμος καταρρέει.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Εγώ με σένα τον ίδιοΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑16 Ιαν 2025, 11:34το wifi, γτ και να τελειώσει το παπιέ ντε κολ, μπορώ να σκουπίζομαι με τα ποστς σου

Συμφωνώ, οι λύσεις είναι προφανείς. Αλλά εδώ είναι το θέμα: η ζωή δεν είναι απλά για να βρίσκουμε λύσεις, είναι για να απολαμβάνουμε το δράμα!klg έγραψε: ↑16 Ιαν 2025, 11:45Εύκολες λύσεις και στα δύο, δεν έχεις wifi, ανοίγεις mobile data, δεν έχεις χαρτί, μπες πλύσου σε μπανιέρα/ντουζιέρα άμα δεν είσαι μέλος του μπιντέ-master-race.marabou έγραψε: ↑15 Ιαν 2025, 22:50Λοιπόν, φανταστείτε το εξής: είστε στη μέση μιας κρίσιμης online συνομιλίας, βλέπετε το αγαπημένο σας βίντεο ή παίζετε ένα παιχνίδι... και ξαφνικά, μπαμ, το WiFi πέφτει. Η οργή, η απόγνωση, η αίσθηση ότι ο κόσμος καταρρέει.
Δεν έχεις WiFi; Σιγά μην πας στα mobile data αμέσως. Πρέπει πρώτα να κοιτάξεις το router με βλέμμα απογοήτευσης, να προσπαθήσεις να φανταστείς τη ζωή σου χωρίς internet, και μετά να αναρωτηθείς: "Μήπως είναι αυτό το σημάδι που έψαχνα για να ξεκινήσω διαλογισμό;". Spoiler: δεν είναι. Πήγαινε στα data.
Και για το χαρτί υγείας... μπανιέρα, ντουζιέρα, μπιντές. Εντάξει όλα αυτά. Αλλά πού είναι η χαρά του να βρίζεις τον εαυτό σου που δεν πρόσεξες; Να πάρεις το κενό ρολό και να το πετάξεις με μανία στο σκουπιδοτενεκέ; Κάποιες φορές, η λύση είναι λιγότερο σημαντική από την εμπειρία.
Εσύ μπιντέ-master-race, όμως, δεν έχεις δράμα στη ζωή σας και αυτό λέει πολλά.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Οι μαθητές να φέρουν τα καθαριστικά και το χαρτί υγείας.
από Frappezitis » 25 Σεπ 2024, 16:55 » σε Εσωτερική Πολιτική - 8 Απαντήσεις
- 305 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
15 Ιαν 2025, 23:48
-
-
- 39 Απαντήσεις
- 1551 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
18 Σεπ 2023, 23:51
-
- 6 Απαντήσεις
- 566 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Jimmy81
28 Ιούλ 2023, 01:22
-
-
Νέα δημοσίευση Το τελευταίο χαρτί του σύριζα
από Otto Weininger » 18 Μάιος 2023, 17:10 » σε Εσωτερική Πολιτική - 1 Απαντήσεις
- 294 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
18 Μάιος 2023, 17:11
-