Τι είναι χειρότερο: Να σου τελειώσει το WiFi ή το χαρτί υγείας;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
marabou

Τι είναι χειρότερο: Να σου τελειώσει το WiFi ή το χαρτί υγείας;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou » 15 Ιαν 2025, 22:50

Λοιπόν, φανταστείτε το εξής: είστε στη μέση μιας κρίσιμης online συνομιλίας, βλέπετε το αγαπημένο σας βίντεο ή παίζετε ένα παιχνίδι... και ξαφνικά, μπαμ, το WiFi πέφτει. Η οργή, η απόγνωση, η αίσθηση ότι ο κόσμος καταρρέει.

Αλλά μετά σκεφτείτε και το άλλο: είστε στην τουαλέτα. Η "δουλειά" έχει γίνει και πάτε να τραβήξετε χαρτί υγείας... αλλά τίποτα. Μόνο το κενό ρολό που σας κοιτάει πίσω ειρωνικά.

Ποιο από τα δύο είναι πιο τραγικό; Και πώς αντιδράτε σε κάθε περίπτωση; Έχετε κάποιο επικό fail που σας συνέβη;

Ας δούμε ποιοι από εμάς μπορούν να επιβιώσουν χωρίς WiFi και ποιοι είναι οι "καλοί προνοητικοί" που δεν αφήνουν ποτέ να τελειώσει το χαρτί υγείας.
Σαν άνθρωπος είναι ο Θεός σας. Δεν τον θέλω.

Άβαταρ μέλους
Έκτωρ Φοίνιξ
Phorum.gr user: Έκτωρ Φοίνιξ

Re: Τι είναι χειρότερο: Να σου τελειώσει το WiFi ή το χαρτί υγείας;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ » 15 Ιαν 2025, 23:44

Βάλε δημοσκόπηση.

Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou » 15 Ιαν 2025, 23:46

Προτιμώ κατάθεση εμπειριών.

Άβαταρ μέλους
Unicex

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Unicex » 16 Ιαν 2025, 03:31

Δε ξέρω γι' αυτά αλλά πρόσφατα ήρθε μια ντουλάπα Skroutz point έξω από το κομμωτήριο της γειτονιάς...

Άβαταρ μέλους
Φραγμένος_Τελεστής
Phorum.gr user: Τυπάρας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Φραγμένος_Τελεστής » 16 Ιαν 2025, 03:38

Το χαρτί δεν είναι θέμα. Οι έξυπνοι βάζουν ποποβρυσακι, με το οποίο ξεμπερδευεις σε 30 δευτερόλεπτα, χωρίς το παραμικρό υπολειμμα, χωρίς ερεθισμους, και δεν τελειώνει ποτέ. Με το χαρτί μπορεί να χάσεις και ένα τέταρτο μέχρι να καθαρίσεις καλά, ειδικά αν η δουλειά ήταν... λασπωδης.
-_-

Άβαταρ μέλους
Naranjita

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naranjita » 16 Ιαν 2025, 05:42

συμφωνώ. το ποποβρυσάκι είναι πολιτισμός. έχουμε και μερικά ρολά για περίπτωση που γίνει καμια διακοπή νερού, αλλά έχουμε πάψει να αγοράζουμε χαρτιά.

όσο για το ιντερνετ, υπάρχει η περίπτωση να είναι για λιγο, πολύ ή να χει καταστραφεί το καφαο, οπότε μαμα τα.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ

Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou » 16 Ιαν 2025, 11:29

Όλοι υδρόφιλοι βλέπω.

Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ » 16 Ιαν 2025, 11:34

marabou έγραψε:
16 Ιαν 2025, 11:29
Όλοι υδρόφιλοι βλέπω.
το wifi, γτ και να τελειώσει το παπιέ ντε κολ, μπορώ να σκουπίζομαι με τα ποστς σου
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό

Άβαταρ μέλους
micmic
Phorum.gr user: micmic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από micmic » 16 Ιαν 2025, 11:40

Δεν έχετε μάθει ακόμα να σκουπίζεστε με wifi και να σερφάρετε με χαρτί υγείας;
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin

Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg » 16 Ιαν 2025, 11:45

marabou έγραψε:
15 Ιαν 2025, 22:50
Λοιπόν, φανταστείτε το εξής: είστε στη μέση μιας κρίσιμης online συνομιλίας, βλέπετε το αγαπημένο σας βίντεο ή παίζετε ένα παιχνίδι... και ξαφνικά, μπαμ, το WiFi πέφτει. Η οργή, η απόγνωση, η αίσθηση ότι ο κόσμος καταρρέει.

Αλλά μετά σκεφτείτε και το άλλο: είστε στην τουαλέτα. Η "δουλειά" έχει γίνει και πάτε να τραβήξετε χαρτί υγείας... αλλά τίποτα. Μόνο το κενό ρολό που σας κοιτάει πίσω ειρωνικά.

Ποιο από τα δύο είναι πιο τραγικό; Και πώς αντιδράτε σε κάθε περίπτωση; Έχετε κάποιο επικό fail που σας συνέβη;

Ας δούμε ποιοι από εμάς μπορούν να επιβιώσουν χωρίς WiFi και ποιοι είναι οι "καλοί προνοητικοί" που δεν αφήνουν ποτέ να τελειώσει το χαρτί υγείας.
Εύκολες λύσεις και στα δύο, δεν έχεις wifi, ανοίγεις mobile data, δεν έχεις χαρτί, μπες πλύσου σε μπανιέρα/ντουζιέρα άμα δεν είσαι μέλος του μπιντέ-master-race.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.

Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou » 16 Ιαν 2025, 12:00

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
16 Ιαν 2025, 11:34
marabou έγραψε:
16 Ιαν 2025, 11:29
Όλοι υδρόφιλοι βλέπω.
το wifi, γτ και να τελειώσει το παπιέ ντε κολ, μπορώ να σκουπίζομαι με τα ποστς σου
Εγώ με σένα τον ίδιο :D

Άβαταρ μέλους
marabou

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από marabou » 16 Ιαν 2025, 12:05

klg έγραψε:
16 Ιαν 2025, 11:45
marabou έγραψε:
15 Ιαν 2025, 22:50

Εύκολες λύσεις και στα δύο, δεν έχεις wifi, ανοίγεις mobile data, δεν έχεις χαρτί, μπες πλύσου σε μπανιέρα/ντουζιέρα άμα δεν είσαι μέλος του μπιντέ-master-race.
Συμφωνώ, οι λύσεις είναι προφανείς. Αλλά εδώ είναι το θέμα: η ζωή δεν είναι απλά για να βρίσκουμε λύσεις, είναι για να απολαμβάνουμε το δράμα!

Δεν έχεις WiFi; Σιγά μην πας στα mobile data αμέσως. Πρέπει πρώτα να κοιτάξεις το router με βλέμμα απογοήτευσης, να προσπαθήσεις να φανταστείς τη ζωή σου χωρίς internet, και μετά να αναρωτηθείς: "Μήπως είναι αυτό το σημάδι που έψαχνα για να ξεκινήσω διαλογισμό;". Spoiler: δεν είναι. Πήγαινε στα data.

Και για το χαρτί υγείας... μπανιέρα, ντουζιέρα, μπιντές. Εντάξει όλα αυτά. Αλλά πού είναι η χαρά του να βρίζεις τον εαυτό σου που δεν πρόσεξες; Να πάρεις το κενό ρολό και να το πετάξεις με μανία στο σκουπιδοτενεκέ; Κάποιες φορές, η λύση είναι λιγότερο σημαντική από την εμπειρία.
Εσύ μπιντέ-master-race, όμως, δεν έχεις δράμα στη ζωή σας και αυτό λέει πολλά. :lol:

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών