Οι εμπειρίες σας από την Ελληνική Αστυνομία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Οι εμπειρίες σας από την Ελληνική Αστυνομία.
Και όχι μόνον τη ζωή αλλά και τα ενδοϋπηρεσιακά διαδικαστικά αν δεν επιδείξουν την αρμόζουσα αστική ευγένεια στο κάθε αξιοπρεπές καθήκι που περιφέρεται στο χαλαρό.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
διπλο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 16 Ιαν 2025, 14:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άντε μπράβο με τον κάθε φλούφλη επαναστάτη "πονάω ρε μαλάκα" στην τελική.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Λοιπόοοον, πρίν πολλά χρόνια, είχαμε πρόβλημα με ταβέρνα που λειτουργούσε στο ισόγειο της οικοδομής. Μουσική μέχρι αργά στη διαπασών, κλπ. Κάθε φορά που ερχόταν η αστυνομία για ντεσιμπελομέτρηση, ως δια μαγείας η μουσική ΣΤΑΜΑΤΟΥΣΕ, για να ξεκινήσει μετά που έφευγαν.
Σε κάποια φάση, και μετά από χρόνια μαρτυρίου, φέραμε κλιμάκιο απ' το ΥΠΕΧΩΔΕ, για το οποίο βέβαια τα καλολαδωμένα χοιρινά δεν είχαν ενημέρωση, και με βάση τα ευρήματα αυτά, πετύχαμε τη καταδίκη της ταβέρνας.
Πιο πρόσφατα, βέβαια, όταν ήρθαν στο Ελλάντα οι φίλοι μας οι Αλμπάνιανς, σε πλήθος διαρρήξεων στα σπίτια τόσο το δικό μας όσο και γειτόνων, δεν ήρθαν ποτέ για να πάρουν έστω ένα δακτυλικό αποτύπωμα, δε πέρασαν κάν για περίπολο, και ούτε ενδιαφέρθηκαν να μάθουν πού ήταν τα σπίτια.
Και βέβαια έχω και πολύ πιο πρόσφατο, που είναι εν εξελίξει, οπότε δε μιλάω.
Σε κάποια φάση, και μετά από χρόνια μαρτυρίου, φέραμε κλιμάκιο απ' το ΥΠΕΧΩΔΕ, για το οποίο βέβαια τα καλολαδωμένα χοιρινά δεν είχαν ενημέρωση, και με βάση τα ευρήματα αυτά, πετύχαμε τη καταδίκη της ταβέρνας.
Πιο πρόσφατα, βέβαια, όταν ήρθαν στο Ελλάντα οι φίλοι μας οι Αλμπάνιανς, σε πλήθος διαρρήξεων στα σπίτια τόσο το δικό μας όσο και γειτόνων, δεν ήρθαν ποτέ για να πάρουν έστω ένα δακτυλικό αποτύπωμα, δε πέρασαν κάν για περίπολο, και ούτε ενδιαφέρθηκαν να μάθουν πού ήταν τα σπίτια.
Και βέβαια έχω και πολύ πιο πρόσφατο, που είναι εν εξελίξει, οπότε δε μιλάω.
-

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- hellegennes
Όχι, εμένα δεν μου περνάει αυτό απ' το μυαλό. Μου περνάει από το μυαλό ότι οι αστυνομικοί είναι άνθρωποι, οπότε αναμένεις να έχουν τα ίδια ποσοστά διαφθοράς με τους υπόλοιπους ανθρώπους, τα ίδια ποσοστά κακών επαγγελματιών, τα ίδια ποσοστά μαλακισμένων. Ίσως μάλλον μικρότερα ποσοστά γιατί υποτίθεται ότι υπάρχουν φίλτρα.
Όπως και να 'χει, το να περιμένεις το αστυνομικό σώμα να αποτελείται από τάξεις αγγέλων είναι κάπως αντιρεαλιστικό. Ναι, θα υπάρχουν και καθάρματα και κακοί επαγγελματίες. Το πρόβλημα σε επαγγέλματα σαν αυτό είναι ότι έχουν ντεζούρ δυνατότητα επιβολής εξουσίας.
Ένας κακός επαγγελματίας πωλητής μπορεί να είναι ενοχλητικός, αντιπαθής, αντιαποδοτικός για την επιχείρηση που δουλεύει. Ένας κακός μπάτσος δημιουργεί πολύ σοβαρότερα προβλήματα. Γι' αυτό είναι σημαντικό να υπάρχουν διαδικασίες ελέγχου. Ωστόσο ποτέ των ποτών δεν θα είναι όλοι στο σώμα καλά στοιχεία, αυτό είναι αντικειμενικά αδύνατον.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν είμαι.
Αλλά είμαι φαν της ομάδας ΔΙΑΣ του πχόρουμ, που περιπολούν με βαθύτατη αίσθηση ευθύνης αναφορικά με την ηθική διαφύλαξη της συγκεκριμένης επικράτειας.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αυτό το "ντεζούρ" που λες εκεί τι είναι; Κάτι σαν το ντε γιούρε;hellegennes έγραψε: ↑16 Ιαν 2025, 15:05Όχι, εμένα δεν μου περνάει αυτό απ' το μυαλό. Μου περνάει από το μυαλό ότι οι αστυνομικοί είναι άνθρωποι, οπότε αναμένεις να έχουν τα ίδια ποσοστά διαφθοράς με τους υπόλοιπους ανθρώπους, τα ίδια ποσοστά κακών επαγγελματιών, τα ίδια ποσοστά μαλακισμένων. Ίσως μάλλον μικρότερα ποσοστά γιατί υποτίθεται ότι υπάρχουν φίλτρα.
Όπως και να 'χει, το να περιμένεις το αστυνομικό σώμα να αποτελείται από τάξεις αγγέλων είναι κάπως αντιρεαλιστικό. Ναι, θα υπάρχουν και καθάρματα και κακοί επαγγελματίες. Το πρόβλημα σε επαγγέλματα σαν αυτό είναι ότι έχουν ντεζούρ δυνατότητα επιβολής εξουσίας.
Ένας κακός επαγγελματίας πωλητής μπορεί να είναι ενοχλητικός, αντιπαθής, αντιαποδοτικός για την επιχείρηση που δουλεύει. Ένας κακός μπάτσος δημιουργεί πολύ σοβαρότερα προβλήματα. Γι' αυτό είναι σημαντικό να υπάρχουν διαδικασίες ελέγχου. Ωστόσο ποτέ των ποτών δεν θα είναι όλοι στο σώμα καλά στοιχεία, αυτό είναι αντικειμενικά αδύνατον.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 

Βασικά οι κακοί επαγγελματίες είναι πολύ περισσότεροι στην αστυνομία, λόγω της φύσεως των ατόμων και της δουλειάς τους.hellegennes έγραψε: ↑16 Ιαν 2025, 15:05Όχι, εμένα δεν μου περνάει αυτό απ' το μυαλό. Μου περνάει από το μυαλό ότι οι αστυνομικοί είναι άνθρωποι, οπότε αναμένεις να έχουν τα ίδια ποσοστά διαφθοράς με τους υπόλοιπους ανθρώπους, τα ίδια ποσοστά κακών επαγγελματιών, τα ίδια ποσοστά μαλακισμένων. Ίσως μάλλον μικρότερα ποσοστά γιατί υποτίθεται ότι υπάρχουν φίλτρα.
Συγκεκριμένα, μιλάμε για άτομα πάρα πολύ χαμηλού μορφωτικού επιπέδου (ειδικά οι ειδικοί φρουροί), που όμως πρέπει να έχουν κάποια γνώση θεμάτων νομικής φύσεως. Αυτά τα θέματα ούτε τα κατέχουν, ούτε τους ενδιαφέρουν.
Επιπλέον το γεγονός οτι είναι εξουσία, τους κάνει να νιώθουν υπεράνω των πολιτών, στους οποίους δε θεωρούν (και μάλλον ισχύει) οτι λογοδοτούν.
Βάλε λοιπόν αλαζονεία μαζί με χαϊβανοσύνη, και έχεις τον ΈΛ αστυνομικό.
- hellegennes
Γαλλική προφορά.Isildur έγραψε: ↑16 Ιαν 2025, 15:13Αυτό το "ντεζούρ" που λες εκεί τι είναι; Κάτι σαν το ντε γιούρε;hellegennes έγραψε: ↑16 Ιαν 2025, 15:05Όχι, εμένα δεν μου περνάει αυτό απ' το μυαλό. Μου περνάει από το μυαλό ότι οι αστυνομικοί είναι άνθρωποι, οπότε αναμένεις να έχουν τα ίδια ποσοστά διαφθοράς με τους υπόλοιπους ανθρώπους, τα ίδια ποσοστά κακών επαγγελματιών, τα ίδια ποσοστά μαλακισμένων. Ίσως μάλλον μικρότερα ποσοστά γιατί υποτίθεται ότι υπάρχουν φίλτρα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 282 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros
17 Ιαν 2024, 21:24
-
-
Νέα δημοσίευση Remote viewing - Εμπειρίες
από alto_sem » 12 Αύγ 2024, 22:03 » σε Εναλλακτικές επιστήμες - 3 Απαντήσεις
- 534 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
27 Αύγ 2024, 23:55
-
-
-
Νέα δημοσίευση Μηδέν ερωτικές εμπειρίες σε μεγάλη ηλικία
από UserNotFound » 09 Οκτ 2023, 20:18 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 20 Απαντήσεις
- 1464 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από 40τακατο της ζωής μ σπατάλησα
18 Οκτ 2023, 15:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Οι τραυματικές μας εμπειρίες σε ταινίες του Αντρέι Ταρκόφσκι
από georgebi » 23 Οκτ 2024, 22:15 » σε 7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ - 28 Απαντήσεις
- 705 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καραμελίτσα