Otto Weininger έγραψε: ↑16 Ιαν 2025, 15:22
hellegennes έγραψε: ↑16 Ιαν 2025, 13:23
Otto Weininger έγραψε: ↑16 Ιαν 2025, 09:03
Κάτσε να σου δώσω μερικά στοιχεία: εύρος ζημιάς, έκρηξης, αποσταση ξεκαθαρων δειγμάτων σε ατμόσφαιρα και έδαφος.
Είχες πάρει 6 credits καταστροφολογίας στο Τορίνο;
Όχι.
Γιαυτό ρωτάω. Απλά πριν πας να γκουγκλαρεις κλαπαρχιδιες που δεν θα καταλάβεις κιολας, να σου θυμίσω ότι πέραν από γνώσεις χημείας, έχω σύζυγο και έναν κολλητό χημικούς μηχανικούς.
Α, εκτός από επίκληση σε credits τώρα έχουμε εξειδικευτική επίκληση και σε γνωστούς και συγγενολόι.

Δεν πάω να γκουγκλάρω τίποτα. Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια. Όταν δεν ξέρω κάτι δεν συμμετέχω. Με κάλεσε εδώ ο ΓΓ για κάποιον λόγο. Εσύ πάλι βλέπω ότι δεν έχεις πρόβλημα να συμμετέχεις σε κάθε νήμα έχει σχέση με τους απατεώνες που υποστηρίζεις.
Εγώ, σε αντίθεση με σένα, δεν κάνω παρέλαση τι διδάχθηκα ως απόδειξη ότι έχω δικαίωμα να μιλήσω για ένα θέμα. Θα μπορούσα σαν κι εσένα να πω ότι έχω διδαχθεί ελεγχόμενη κατάρρευση, μηχανική κατάρρευση, κατάρρευση με εκρηκτικά, ατυχηματική κατάρρευση από εκρήξεις και επίδραση εκρήξεων σε κατασκευές και έδαφος. Αλλά αυτά δεν αρκούν για να το παίξω γνώστης, όπως εσύ, στην συγκεκριμένη περίπτωση. Σίγουρα πάντως δεν ξέρεις ούτε το ένα δεκάκις χιλιοστό από όσα ξέρω για εκρήξεις, που για μένα θεωρώ ότι δεν αρκούν για να εκφέρω άποψη, οπότε καταλαβαίνεις τι θεωρώ για εσένα.