μλκ τα διαβάζουν οι ελληνιάρηδες του εξωτερικού και νομίζουν ότι είμαστε κάποιος προηγμένος πολιτισμος με τονκυριάκομας
Ο Αρτέμης θα βάζει βενζίνη στα διαστημόπλοια.
Και θα πετάνε βζιιννννννννννννν.
Χωρίς πλάκα τώρα, δρόμους δεν έχουν καλά καλά, μου θέλουν δαστημικό σταθμό.
Ο Στεργιος ειναι βαθυς γνωστης των εξοπλιστικων - ψυχρος αναλυτης κ φυσικα στοχος των κομματοσκυλων ολου του πολιτικου φασματος
Να μας γράψει τότε και καμια ανάλυση να δούμε γιατί είναι όλα λάθος.
Όσο περιορίζεται σε γελάκια και υπεροψία, δε βοηθάει.
Διότι το μόνο που μου έχει πει ο μέγας γνωστής είναι να ψέγει τον "Κούλη μου" που δεν κάνει 12 δις αγορές εξοπλιστικά
Ο Στεργιος εχει δωσει τα διαπιστευτηρια του χρονια τωρα - κ εχει κερδισει την εκτιμηση μας
Με το να μαλακιζεσαι απο αγνο κομματοσκυλισμο κ ασχετοσυνη - περα απο γελια για την αγνοια σου - προσθετεις στην αξια του
Ρε τσοπάνη, εγώ όταν με ρωτάνε απανταω. Όταν κανει το ίδιο, εδώ είμαστε.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Αν δεν είναι φούμαρα και στάχτη στα μάτια κανείς δεν εναντιώνεται στο stealth αγγλικό υποβρύχιο που μοιάζει με όχημα του batman, αλλά πάλι αμφιβάλω ότι κάτι τέτοιο είναι ψηλά στις προτεραιότητες του ΠΝ.
Ο Στεργιος ειναι βαθυς γνωστης των εξοπλιστικων - ψυχρος αναλυτης κ φυσικα στοχος των κομματοσκυλων ολου του πολιτικου φασματος
Διότι το μόνο που μου έχει πει ο μέγας γνωστής είναι να ψέγει τον "Κούλη μου" που δεν κάνει 12 δις αγορές εξοπλιστικά
Ουτε που τα ειχα ξανακουσει αυτα.
Απο ενα βίντεο που βρηκα, φαίνεται να ειναι κστι σκαφη που μετσφερουν 8 ατομα (δυτες) με τον οπλισμο τους και τα οποια εχουν την δυνατοτητα να πανε και κατω απο την επιφάνεια του νερου με μια μικρη ταχύτητα 8 κομβων.
Δεν ειναι υποβρυχια με την κλασικη εννοια του ορου μια που δεν πανε βαθια, οπλισμο δεν φαινεται να εχουν, και δεν εχω ιδεα για το κοστος τους και το αν εχουν την δυνατοτητα να προσφέρουν κατι σημαντικο.
Δες το βίντεο και κρινε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος panos291 την 16 Ιαν 2025, 16:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν δεν είναι φούμαρα και στάχτη στα μάτια κανείς δεν εναντιώνεται στο stealth αγγλικό υποβρύχιο που μοιάζει με όχημα του batman, αλλά πάλι αμφιβάλω ότι κάτι τέτοιο είναι ψηλά στις προτεραιότητες του ΠΝ.
δεν νομίζω ότι προορίζεται για το ΠΝ. Μάλλον για διοίκηση ειδικού πολέμου και πεζοναύτες είναι. Γρήγορη και αθόρυβη απόβαση ομάδας μάχης προς υπεράσπιση βραζονησίοδας ή δολιοφθορές σε εχθρικό νησί
Ουτε που τα ειχα ξανακουσει αυτα.
Απο ενα βίντεο που βρηκα, φαίνεται να ειναι κστι σκαφη που μετσφερουν 8 ατομα (δυτες) με τον οπλισμο τους και τα οποια εχουν την δυνατοτητα να πανε και κατω απο την επιφάνεια του νερου με μια μικρη ταχύτητα 8 κομβων.
Δεν ειναι υποβρυχια με την κλασικη εννοια του ορου μια που δεν πανε βαθια, οπλισμο δεν φαινεται να εχουν, και δεν εχω ιδεα για το κοστος τους και το αν εχουν την δυνατοτητα να προσφέρουν κατι σημαντικο.
Δες το βίντεο και κρινε.
νομίζω είναι μια καλή λύση για να προσεγγίσουμε νησί ή εχθρική ακτή και να αποβιβάσουμε εφόδια και ειδικές δυνάμεις. Τα ελικόπτερά μας (και τα καινούρια) δεν έχουν σύστημα αυτοπροστασίας (εκτός από αυτά για τις ειδικές δυνάμεις) άρα τα ξεχναμε σε πολεμική περίοδο. Το ίδιο και τα C130 που έτσι κι αλλιώς έχουν τραγικές διαθεσιμότητες. Για περιβάλλον αιγαίου μια χαρά είναι για island hopping
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Lord Brum την 16 Ιαν 2025, 16:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Στεργιος εχει δωσει τα διαπιστευτηρια του χρονια τωρα - κ εχει κερδισει την εκτιμηση μας
Με το να μαλακιζεσαι απο αγνο κομματοσκυλισμο κ ασχετοσυνη - περα απο γελια για την αγνοια σου - προσθετεις στην αξια του
ρε προβατο κουνα την κουδουνα σου κ βοσκα βελαζοντας ευτυχισμενο - μαντρωμενο στην στανη
όταν δίνει 12 δις σε πας καλά κάνει και το λέει.
είναι αμφίβολο αν αντέξουμε 1 εβδομάδα σε περίπτωση τουρκικής επίθεσης
Πες μας τωρα ποσα εχει δώσει σε pass και πόσα σε εξοπλιστικά και έλα από Σεπτέμβρη.
Όσο για την μια βδομάδα, ο,τι πεις.
Πόσο λες να αντέξουμε όταν δεν παράγουμε δικά μας όπλα και ανταλλακτικά, όταν δεν έχουμε τρόπο αντιμετώπισης των βαλιστικών τους πυραύλων και όταν μπορούν για την πλάκα να προκαλέσουν κορεσμό στην αεράμυνά μας με τους ματρακάδες τα bayraktar και να ξεμείνουμε από πυραύλους πριν στείλουν τα f 16 τους? Επίσης σε λίγο καιρό θα έχουν 14 υποβρύχια και εμείς μόλις 5 αξιόμαχα και με παλιές τορπίλες, για τα δε πλοία επιφανείας... ας το αφήσουμε καλύτερα. 4 FDI και μετά το χάος εναντια σε 19 φρεγάτες μετρίων επιδόσεων και 9 κορβέτες τελευταίας 20ετίας + 'ο,τι κατασκευάζουν τώρα που σε 10 χρόνια θα έχει αντικαταστήσει τις παλιές φτεγάτες τους.
δεν νομίζω ότι προορίζεται για το ΠΝ. Μάλλον για διοίκηση ειδικού πολέμου και πεζοναύτες είναι. Γρήγορη και αθόρυβη απόβαση ομάδας μάχης προς υπεράσπιση βραζονησίοδας ή δολιοφθορές σε εχθρικό νησί
Εαν προσέξεις το βιντεο, το σκαφος στην καταδυση δεν φαίνεται να ειναι καν στεγανο και αναπνεουν με μπουκαλες. Πλημμυριζει με νερο για να βουλιαξει.
Εαν προσέξεις το βιντεο, το σκαφος στην καταδυση δεν φαίνεται να ειναι καν στεγανο και αναπνεουν με μπουκαλες. Πλημμυριζει με νερο για να βουλιαξει.
δεν είναι φαντάζομαι για τον απλό στρατιωτη, για ΟΥΚαδες είναι.
ρε προβατο κουνα την κουδουνα σου κ βοσκα βελαζοντας ευτυχισμενο - μαντρωμενο στην στανη
Καλά. Όταν πεις σταματήσεις να βγάζεις μόνο φθογγους μπορεί και να σε δω ως πρωτεύον
όταν δίνει 12 δις σε πας καλά κάνει και το λέει.
είναι αμφίβολο αν αντέξουμε 1 εβδομάδα σε περίπτωση τουρκικής επίθεσης
Πες μας τωρα ποσα εχει δώσει σε pass και πόσα σε εξοπλιστικά και έλα από Σεπτέμβρη.
Όσο για την μια βδομάδα, ο,τι πεις.
Πόσο λες να αντέξουμε όταν δεν παράγουμε δικά μας όπλα και ανταλλακτικά, όταν δεν έχουμε τρόπο αντιμετώπισης των βαλιστικών τους πυραύλων και όταν μπορούν για την πλάκα να προκαλέσουν κορεσμό στην αεράμυνά μας με τους ματρακάδες τα bayraktar και να ξεμείνουμε από πυραύλους πριν στείλουν τα f 16 τους? Επίσης σε λίγο καιρό θα έχουν 14 υποβρύχια και εμείς μόλις 5 αξιόμαχα και με παλιές τορπίλες, για τα δε πλοία επιφανείας... ας το αφήσουμε καλύτερα. 4 FDI και μετά το χάος εναντια σε 19 φρεγάτες μετρίων επιδόσεων και 9 κορβέτες τελευταίας 20ετίας + 'ο,τι κατασκευάζουν τώρα που σε 10 χρόνια θα έχει αντικαταστήσει τις παλιές φτεγάτες τους.
Είναι πολλά και διάφορα που έχουμε να πάρουμε ακόμα και κυρίως να εγκαταστησουμε εκεί που πρέπει.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.