Κανόνες Δ. Συζήτησης
Δεν επιτρέπεται η δημοσίευση συνδέσμων προς ιστότοπους παράνομης προβολής (streaming) ή λήψης (torrents, κ.λπ.) κινηματογραφικών και τηλεοπτικών έργων με πνευματικά δικαιώματα. Κανόνας 8.6.α
Με εχει ψησει ασχημα σκηνοθετικα με τις περιεργες γωνιες και τα κοντυνα στα χορτα που καιγονται κλπ
Και εγω καυλωσα στο πρωτο επεισοδιο, αλλα τελικα εφτιαξαν το Seraphim Falls σε σειρα.
Δεν ειναι κακη, αλλα το πρωτο επεισοδιο με ειχε προδιαθεσει για κατι πολυ καλο.
ΕΠισης, για τον θεο, γιατι παιρνει ακομα ρολους ο μλκας ο αρματωλος;
Ο Κιτς ειναι ο αρματωλος;
Πιστευω οτι εχει τετοιο ταλεντο ο τυπος, που ακομα και ως νοσφερατου με τα προσθετικα του εγκερς, παλι θα καταφερνε να φανει σαν αγγουρι.
Και εγω καυλωσα στο πρωτο επεισοδιο, αλλα τελικα εφτιαξαν το Seraphim Falls σε σειρα.
Δεν ειναι κακη, αλλα το πρωτο επεισοδιο με ειχε προδιαθεσει για κατι πολυ καλο.
ΕΠισης, για τον θεο, γιατι παιρνει ακομα ρολους ο μλκας ο αρματωλος;
Ο Κιτς ειναι ο αρματωλος;
Πιστευω οτι εχει τετοιο ταλεντο ο τυπος, που ακομα και ως νοσφερατου με τα προσθετικα του εγκερς, παλι θα καταφερνε να φανει σαν αγγουρι.
μπήκα όλο χαρά στο λινκ και μου κόπηκε όταν είδα ότι παίζουν Ελληνες. ο δολοφονος χρησιμοποιεί ως πατερν τους πίνακες του Γκόγια. στο κωλοχώρι. ΣΤΟ ΚΩΛΟΧΩΡΙ. που έτσι και τους πεις γκόγια στην επαρχία θα φωνάξουν τον μπόγια.....και στέλνουν δύο γκόμενες να λύσουν το μυστήριο.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
μπήκα όλο χαρά στο λινκ και μου κόπηκε όταν είδα ότι παίζουν Ελληνες. ο δολοφονος χρησιμοποιεί ως πατερν τους πίνακες του Γκόγια. στο κωλοχώρι. ΣΤΟ ΚΩΛΟΧΩΡΙ. που έτσι και τους πεις γκόγια στην επαρχία θα φωνάξουν τον μπόγια.....και στέλνουν δύο γκόμενες να λύσουν το μυστήριο.
Μην είσαι αρνητική. Δένει ωραία το θέμα στο τέλος.
Επίσης υπάρχει η θεωρία (δική μου) ότι ο Γκόγια εμπνεύστηκε τους μαύρους πίνακες ύστερα από ταξίδι που είχε κάνει στην Πάτρα.
Επίσης υπάρχει η θεωρία (δική μου) ότι ο Γκόγια εμπνεύστηκε τους μαύρους πίνακες ύστερα από ταξίδι που είχε κάνει στην Πάτρα.
απ τα μπουρμπούλια?
πασιφάη? που είσαι μαρή να μας διαφωτήσεις.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
Το είδα και εγώ γιατί μ' αρέσει για κάποιο ανεξήγητο μαζοχιστικό λόγο η Σοφία, αλλά meh.... Σεβαστή η προσπάθεια σεναριακά -αν και τά 'χουμε ξαναδεί αλλού- αλλά το γλυκό δεν μου φάνηκε να δένει. Κακέκτυπο σκανδιναβικού αστυνομικού με τη σκηνοθεσία και μουσική, κακές όμως οι ερμηνείες με λίγες εξαιρέσεις, σκηνικά που δεν ταιριάζουν, λίγο αστείο το αποτέλεσμα..
Κάπως αντίστοιχο σε προσπάθεια αστυνομικού και το 'Σώσε με' του αντ1.
Το είδα και εγώ γιατί μ' αρέσει για κάποιο ανεξήγητο μαζοχιστικό λόγο η Σοφία, αλλά meh.... Σεβαστή η προσπάθεια σεναριακά -αν και τά 'χουμε ξαναδεί αλλού- αλλά το γλυκό δεν μου φάνηκε να δένει. Κακέκτυπο σκανδιναβικού αστυνομικού με τη σκηνοθεσία και μουσική, κακές όμως οι ερμηνείες με λίγες εξαιρέσεις, σκηνικά που δεν ταιριάζουν, λίγο αστείο το αποτέλεσμα..
Κάπως αντίστοιχο σε προσπάθεια αστυνομικού και το 'Σώσε με' του αντ1.
Τί να σου πω; Εμένα μου άρεσαν οι περισσότερες ερμηνείες, αστυνομικά γενικά δεν βλέπω, οπότε δεν ξέρω πώς είναι τα σκανδιναβικά να συγκρίνω. Είχε ωραία φωτογραφία και ένα σενάριο που στο τέλος, όταν το δεις όλο, έχει καλή λογική συνέπεια, κάτι που είναι μάλλον σπάνιο.
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.