Είναι πλέον ορατός ο κίνδυνος
Είναι πλέον ορατός ο κίνδυνος
Η Κίνα οδηγεί την κούρσα στο quantum computing. Αν το καταφέρουν μέχρι το 2030, σε απλά Ελληνικά, θα έχουν κερδίσει το Ιντερνετ.
Σχολιάστε ελεύθερα. Παρακαλούνται οι αγοραστές USB 2€ να παραμείνουν εκτός συζήτησης.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Re: Είναι πλέον ορατός ο κίνδυνος
Έχω αγοράσει τέτοια usb και όλο reset θέλουνε, ένα πισι τα αναγνωρίζει, άλλο όχι, γαμω την Κίνα τους
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Μέχρι το 2060 δεν θα υπάρχει καν Ελλάδα. Οπότε δε μας νοιάζει
- masterridley
- Phorum.gr user: masterridley
Εγώ σε γυναίκες χωρίς ψυχή (τζίντζερ) δεν μπαίνω. (ντάξει, φταίει και η αλογόφατσα της λίγο)
Στο βίντεο που έβαλες λέει ότι οι ΗΠΑ είναι μπροστά.
- έργο_μακέτο
- Phorum.gr user: έργο μακέτο
Ναι ειδικά εδώ στην Ελλάδα διατρέχουμε υψηλό κίνδυνο. Θα καταρρεύσει η βαριά βιομηχανία.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
Θα παραδεχτώ ότι δεν είδα όλο το βίντεο (γιατί δεν άντεξα, μου φάνηκε βαρετό sensetionalist piece). Αρχικά η ιδέα ότι ο κβαντικός υπολογιστής θα είναι κάποιου είδους μαγικής μηχανής είναι παντελώς αδόκιμη. Η πρακτική ιδέα είναι ότι θα επιταχύνει υπάρχουσα processes και όχι ότι θα εισάγει ένα εντελώς καινούργιο application area.
Αυτό είναι ένα ενδιαφέρον άρθρο με (σοβαρή) συζήτηση του concept: https://cacm.acm.org/research/disentang ... advantage/
όπου ουσιαστικά καταλήγει στο ότι οι πιο υποσχόμενοι υποψήφιοι για πρακτική εφαρμογή της κβαντικής υπολογιστικής είναι small data problems που μπορούν να έχουν exponential speedups, για παράδειγμα κβαντική προβλήματα στη χημεία και στην επιστήμη των υλικών.
Ακόμα και τον αλγόριθμο του Shor (που θεωρητικά αν μπορούσε να υλοποιηθεί θα έσπαγε το internet) δεν είμαστε ούτε remotely κοντά στο να μπορούμε να τον τρέξουμε σε actual quantum computers.
Αυτό είναι ένα ενδιαφέρον άρθρο με (σοβαρή) συζήτηση του concept: https://cacm.acm.org/research/disentang ... advantage/
όπου ουσιαστικά καταλήγει στο ότι οι πιο υποσχόμενοι υποψήφιοι για πρακτική εφαρμογή της κβαντικής υπολογιστικής είναι small data problems που μπορούν να έχουν exponential speedups, για παράδειγμα κβαντική προβλήματα στη χημεία και στην επιστήμη των υλικών.
Ακόμα και τον αλγόριθμο του Shor (που θεωρητικά αν μπορούσε να υλοποιηθεί θα έσπαγε το internet) δεν είμαστε ούτε remotely κοντά στο να μπορούμε να τον τρέξουμε σε actual quantum computers.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ο φασισμός κίνδυνος για την Ευρώπη
από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 13 Φεβ 2025, 08:26 » σε Διεθνής πολιτική - 30 Απαντήσεις
- 511 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
13 Φεβ 2025, 15:27
-
-
-
Νέα δημοσίευση Άμεσος Κίνδυνος χρεοκοπίας των Ηνωμένων Πολιτειών
από Kauldron » 02 Μάιος 2023, 20:34 » σε Διεθνής πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 242 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
02 Μάιος 2023, 20:34
-
-
-
Νέα δημοσίευση O παγκοσμιος κινδυνος που θα προκυψει αν περασει ο Ισραηλινος φασισμος
από Στρακαστρουκας » 01 Οκτ 2024, 04:26 » σε Διεθνής πολιτική - 58 Απαντήσεις
- 1084 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ
01 Οκτ 2024, 20:59
-
-
- 83 Απαντήσεις
- 2802 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
24 Ιούλ 2023, 14:27