Καστρίτης σε Γκιουζέλη: Γράψε τους στα α.....α σου, όλοι αυτοί είναι ένα κάρο μ.....ς!
Voria.gr
15/01/2025
23:4O κόουτς του Άρη προσπάθησε να εμψυχώσει τον παίκτη του καθυβρίζοντας τον κόσμο του Αυτοκράτορα!
Τις έντονες αποδοκιμασίες των οπαδών δέχθηκαν οι παίκτες του Άρη κατά τη σημερινή (15/1) τους ταπεινωτική εμφάνιση και ήττα με 41 πόντους διαφορά από τη Μπουργκ (51-92).
Ενδεικτικό της κατάστασης που επικράτησε στο «Nick Galis Hall» ήταν μία φάση όταν στα 5'13'' για το φινάλε του ματς και με το σκορ στο 43-80, ο Κούπερ πάσαρε προς τον Γκιουζέλη με τον Πολ να κόβει τη μπάλα και να ξεχύνεται στον αιφνιδιασμό σκοράροντας για τους Γάλλους.
Εκεί εντάθηκαν οι αποδοκιμασίες με τον Γιάννη Καστρίτη να καλεί τάιμ άουτ. Τότε πλησίασε τον Γκιουζέλη που ήταν αποσβολωμένος από την κατάσταση με τη διαφορά στους 39 πόντους, τον έπιασε από το κεφάλι και του μίλησε, αναφέροντας:
«Θέλω να μπεις μέσα και να τους γ...σεις. Θέλω να μου πεις αν θέλεις να παίξεις και αν σε ενοχλεί αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή. Εγώ θέλω να παίξεις. Θες; Έλα πάμε μη μασάς. Σήκωσε το κεφάλι σου και παίξε. Μην ακούς κανέναν. Γράψε τους στα α...δια σου. Όλοι αυτοί είναι ένα κάρο μ...κες. Εντάξει; Τίποτα άλλο. Πάμε αγόρι μου. Για όλους έτσι συμβαίνει. Συνέχισε, μη μασάς καθόλου. Όταν θα αρχίσουμε και θα κερδίζουμε όλοι… Πάμε».
Σας είπε ο προπονητης σας ένα κάρο μαλάκες;
Τον λαό του αυτοκράτορα;