Θα τιμωρηθει αυτο το κωλοπαιδο;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Θα τιμωρηθει αυτο το κωλοπαιδο;
Πέρασαν χρόνοι και καιροι κι ηρθανε κι άλλοι χρόνοι
και μέρα δεν επέρασε απ´ του καιρού τ´ αμόνι.
Μένουν για πάντα ζωντανά τα μίζερα παρτάλια
που όταν χάνουν τη μαγκια αρχίζουν παρακάλια.
και μέρα δεν επέρασε απ´ του καιρού τ´ αμόνι.
Μένουν για πάντα ζωντανά τα μίζερα παρτάλια
που όταν χάνουν τη μαγκια αρχίζουν παρακάλια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Εγώ δεν είμαι αμόρφωτο ρατσιστικό σκουπίδι σαν τον τζαβαρα. Όχι πως λέει κάτι αυτό γενικότερα, αλλά για το φόρουμ, κάτι είναι ..Δημοκράτης έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 17:07Ναι γιατί εσύ εισια καλύτερος με τις μαλακιες που γράφεις εδώ μεααΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 17:01Όχι και αμόρφωτος ο μέγας πατριώτης ήρωας τζαβαρας, ντροπή σου.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
-
Είσαι όλα αυτά, μπορεί όχι ρατσιστήςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 17:08Εγώ δεν είμαι αμόρφωτο ρατσιστικό σκουπίδι σαν τον τζαβαρα. Όχι πως λέει κάτι αυτό γενικότερα, αλλά για το φόρουμ, κάτι είναι ..Δημοκράτης έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 17:07Ναι γιατί εσύ εισια καλύτερος με τις μαλακιες που γράφεις εδώ μεααΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 17:01
Όχι και αμόρφωτος ο μέγας πατριώτης ήρωας τζαβαρας, ντροπή σου.
Τα άλλα σίγουρα εισαι
Μορφωμένο ή αμόρφωτο, σκουπίδι είσαι.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 17:08Εγώ δεν είμαι αμόρφωτο ρατσιστικό σκουπίδι σαν τον τζαβαρα. Όχι πως λέει κάτι αυτό γενικότερα, αλλά για το φόρουμ, κάτι είναι ..Δημοκράτης έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 17:07Ναι γιατί εσύ εισια καλύτερος με τις μαλακιες που γράφεις εδώ μεααΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 17:01Όχι και αμόρφωτος ο μέγας πατριώτης ήρωας τζαβαρας, ντροπή σου.
Και αν ξέρεις την ιστορία του Κατσαντώνη, δεν κάνεις ούτε για ανακύκλωση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Golden Age
Άμα είναι Ρομά από Αλβανία, υπάρχει η δυνατότητα απέλασης. Η Αλβανία δεν είναι στην ΕΕ.
- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Αγρίεψε η κυρά ΓΑΛΗ. Φημες λένε ότι κάνει και aaaarrrgghhh όταν επιτίθεται 

- Jimmy81
- Phorum.gr user: Jimmy81
Εσύ, μια καθώς πρέπει, δεξιά νοικοκυραία, με καντηλάκι και καναπέδες ρουστίκ δεν πρέπει να βρίζεις όπως κανεις παραπάνω με τον φίλο μου τον Ένοπλο.
-
Οκ, είναι ήδη επαρκέστατη η περιγραφή του δεξιού και θεούσου μοντέλου που έχεις στο μυαλό... Όπως και η πλειοψηφία του κάθε κωλοπετεινιτσιώτη προχωκάγκουρα, άλλωστε.
Ούτε με ακτίνες χ τέτοια επιτυχία...

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Στους μαλάκες δεν διακρίνω δεξιούς και αριστερούς.ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 17:38Αν βρίζει τον ένοπλο, να αγιασει το πληκτρολόγιο της
Στους σοβαρούς, επίσης.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
Εσύ τι έπαθες; Σου θίξαμε τον γκόμενο; Θα γεννηθούν ελληνακια σωστά εθνοπρεπη;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 17:12Μορφωμένο ή αμόρφωτο, σκουπίδι είσαι.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 17:08Εγώ δεν είμαι αμόρφωτο ρατσιστικό σκουπίδι σαν τον τζαβαρα. Όχι πως λέει κάτι αυτό γενικότερα, αλλά για το φόρουμ, κάτι είναι ..Δημοκράτης έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 17:07Ναι γιατί εσύ εισια καλύτερος με τις μαλακιες που γράφεις εδώ μεαα

Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
Η ΕΕ που κολλάει; Απέλαση μπορεί να γίνει και εντός της ΕΕ.Golden Age έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 17:14Άμα είναι Ρομά από Αλβανία, υπάρχει η δυνατότητα απέλασης. Η Αλβανία δεν είναι στην ΕΕ.
Έχει γεννηθεί ένα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 18:13Εσύ τι έπαθες; Σου θίξαμε τον γκόμενο; Θα γεννηθούν ελληνακια σωστά εθνοπρεπη;ΓΑΛΗ έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 17:12Μορφωμένο ή αμόρφωτο, σκουπίδι είσαι.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 17:08
Εγώ δεν είμαι αμόρφωτο ρατσιστικό σκουπίδι σαν τον τζαβαρα. Όχι πως λέει κάτι αυτό γενικότερα, αλλά για το φόρουμ, κάτι είναι ..
Και όποιος θέλει να το γνωρίσει, χατήρια δεν χαλάει.
Κατά τα άλλα, σιγά μην περιμένω πιστοποίηση για γκόμενους και όχι μόνον από τις πχορουμικές επιτροπές.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εννοείται ότι κάτι τέτοιοι ακτιβισμοί παίζουν μόνον από αλλοδαπά σκουπίδια;GoBzi έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 18:14Η ΕΕ που κολλάει; Απέλαση μπορεί να γίνει και εντός της ΕΕ.Golden Age έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 17:14Άμα είναι Ρομά από Αλβανία, υπάρχει η δυνατότητα απέλασης. Η Αλβανία δεν είναι στην ΕΕ.

Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Πως πρέπει να τιμωρηθεί ο σταθμάρχης για το δυστύχημα στα Τέμπη
από Unique » 06 Μάιος 2025, 01:55 » σε Εγκληματικότητα - 67 Απαντήσεις
- 907 Προβολές
-