Περιγράφεις άτομα με λανθάνουσα κοινωνικοπαθεια που θα θελαν να γίνουν serial killer αλλά επειδή δεν μπορούν πηγαίνουν στο στρατό για να ικανοποιησουν το πάθος τους.Η φωνή της Αληθειας έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 22:10Ο αμερικάνικος στρατός είναι και γαμώ τις εμπειρίες. Ένας φίλος μου μεσαίας οικογένειας δεν ήξερε τι να κάνει όταν αποφοίτησε από το λύκειο και κατατάχθηκε στους marines. Ήταν μάλιστα στην φρουρά της αμερικανικής πρεσβείας στην Βηρυτό όταν έγινε η βομβιστική επίθεση. Ένας άλλος συμφοιτητής μου μετά την αποφοίτηση πήγε στο US navy σαν μηχανικός. Την μια είναι στις Φιλιππίνες , την άλλη στη Σαμόα, την άλλη στην Ιαπωνία, την άλλη στην Σούδα… ελάχιστοι πολεμάνε. Αλλά και αυτοί που πολεμάνε, δεν είναι σε στυλ ρωσικού στρατού που τους έχουν στα χαρακώματα να γίνονται κιμάς. Τίποτα ειδικές δυνάμεις/επιδρομείς κτλ (που είναι στρατόκαυλοι) είναι αυτοί πού συμμετέχουν σε αποστολές. Οι υπόλοιποι πολεμάνε από μακριά πχ όπως στον πόλεμο του Κόλπου. Αφού ισοπέδωσε τα πάντα η αεροπορία, μετά έκαναν περίπατο. Όσους ρώσους χάνει την ημέρα ο κοντός, δεν έχασαν οι αμερικανοί κατά την διάρκεια όλου του πολέμου, πιο πολλούς έχασαν από αυτοκινητιστικά μετάzteo έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 21:12Μιλάμε για έναν στρατό που πολεμάει σε χώρες που δεν ξέρουν ούτε καν το όνομα τους.Η φωνή της Αληθειας έγραψε: ↑19 Ιαν 2025, 19:13Τυχαίνει να ξέρω αρκετούς στο αμερικανικό στρατό. Ούτε από φτωχές οικογένειες είναι, ούτε τα χρήματα είναι ιδιαίτερα πολλά. Οι περισσότεροι το κάνουν για την εμπειρία.
Το να λένε ότι το κάνουν για την εμπειρία είτε είναι κοινωνικοπαθεις είτε είναι ψεύτες και το κάνουν για το χρήμα..
Δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα νομίζουν ότι ο πόλεμος είναι counter strike και πληρωμένα ταξίδια στον κόσμο. Ζουν ακόμα με την νοσταλγία του 90-00 .
Τώρα καταλαβαίνω γιατί χάσανε σε Ιράκ Αφγανιστάν.
Τουλάχιστον οι Ρώσοι έχουν ένα ρεαλιστικό στόχο το χρήμα.