Το τραγούδι δεν είναι πολύ γνωστό και έχει κυκλοφορήσει πρόσφατα, οπότε οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν πως ειναι τραγούδι γκει.
είπαμε να είσαι μικρός, αλλά όχι κι έτσι.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
NEW: Trump, on his first day, will suspend the security clearances for the 51 national security officials who "lied" about Hunter BIden's laptop ahead of the 2020 presidential election - Fox News
Ο Τραμπ είναι σαν κάτι αγίους που πολεμησαν τις κακοδοξίες και έμειναν στην ιστορία, δεν ξέρω τι λύσσα τους είχε πιάσει όλους αυτούς που λέμε δυνάμεις της παρακμής και ανεβοκατέβαζαν κυβερνήσεις και δίνανε ένα σωρό λεφτά παντού για να μην μπορεί να γράψει κανένας αυτό που πιστεύει. Ειδικά αυτό οτι βγήκε ο Ζούκεμπεργκ και δήλωσε οτι θα τους απολύσει όλους αυτούς που αποτελούσαν το στρατό των πραιτωριανών είναι κοσμοιστορικό για το ανθρώπινο γένος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σέλευκας την 20 Ιαν 2025, 17:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Ο Τραμπ είναι σαν κάτι αγίους που πολεμησαν τις κακοδοξίες και έμειναν στην ιστορία, δεν ξέρω τι λύσσατοςυ είχε πιάσει όλυς αυτούς που λέμε δυνάμεις της παρακμής και ανεβοκατέβαζαν κυβερνήσεις και δίνανε ένα σωρό λεφτά παντού για να μην μπορεί να γράψει κανένας αυτό που πιστεύει. Ειδικά αυτό οτι βγήκε ο Ζούκεμπεργκ και δήλωσε οτι θα τους απολύσει όλους αυτούς που αποτελούσαν το στρατό των πραιτωριανών είναι κοσμοιστορικό για το ανθρώπινο γένος.
ΑΠλα εισαι ενας φοβικος με χαμηλο αηκιου και δεν μπορεις να καταλαβεις το τι συμβαινει.
Με αυτό το τραγούδι έπεισε ένα μεγάλο κομμάτι των γκέι ο Τραμπας.
ήσουν και εσύ σε αυτό το κομμάτι;
Ακριβώς από πάνω σου.
Οι Ρώσοι αφαίμαξαν την Ευρώπη ανεβάζοντας το φυσικό αέριο 20 φορές μέσα σε 2 χρόνια!!!
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι... https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Εδώ την ολοκλήρωσε το ανοικο ζόμπι Μπάιντεν που δεν γνώριζε τι του έδιναν να υπογράψει.Ο Τραμπ όχι μόνο θα ολοκληρώσει την τετραετία αλλά θα αφήσει και δώρο μια οκταετία Προεδρίας Βανς μετά από αυτόν. Το διεθνές φιλελεφτ κατεστημένο θα βογκηξει για τα καλά.
Ο Τραμπ είναι σαν κάτι αγίους που πολεμησαν τις κακοδοξίες και έμειναν στην ιστορία, δεν ξέρω τι λύσσατοςυ είχε πιάσει όλυς αυτούς που λέμε δυνάμεις της παρακμής και ανεβοκατέβαζαν κυβερνήσεις και δίνανε ένα σωρό λεφτά παντού για να μην μπορεί να γράψει κανένας αυτό που πιστεύει. Ειδικά αυτό οτι βγήκε ο Ζούκεμπεργκ και δήλωσε οτι θα τους απολύσει όλους αυτούς που αποτελούσαν το στρατό των πραιτωριανών είναι κοσμοιστορικό για το ανθρώπινο γένος.
ΑΠλα εισαι ενας φοβικος με χαμηλο αηκιου και δεν μπορεις να καταλαβεις το τι συμβαινει.
άρα δεν είσαι εθελομαλάκας, συνειδητά υπέρ της παρακμής
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Το τραγούδι δεν είναι πολύ γνωστό και έχει κυκλοφορήσει πρόσφατα, οπότε οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν πως ειναι τραγούδι γκει.
Είμαι του 90 αλλά είμαι καμενος με disco. Όταν ήμουν φοιτητής κάθε Παρασκευή πήγαινα στο disco party στο 8ball, εάν παίζανε φράγκα πήγαινα και στο Blue Sky. Μέχρι και στον γάμο μου στο κέντρο είχαμε disco theme. Είσοδο κάνανε χορεύοντας το dancing queen σαν την Μει.
άρα δεν είσαι εθελομαλάκας, συνειδητά υπέρ της παρακμής
Είμαι του 90 αλλά είμαι καμενος με disco. Όταν ήμουν φοιτητής κάθε Παρασκευή πήγαινα στο disco party στο 8ball, εάν παίζανε φράγκα πήγαινα και στο Blue Sky. Μέχρι και στον γάμο μου στο κέντρο είχαμε disco theme. Είσοδο κάνανε χορεύοντας το dancing queen σαν την Μει.
SpoilerShow
ωραίος, οπότε θα'πρεπε να ξέρεις το παλιό, το ορθόδοξο. τον χορό;
το ότι είναι αποκλειστικά gay anthem είναι πίπες, το YMCA είναι anthem for all.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.