Ορκομωσία Τραμπ
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Ορκομωσία Τραμπ
Τι να διαβάσω ρε άνθρωπε; Από την στιγμή που στον τίτλο λέει 'κοινωνικά φύλα' ξέρω ότι είναι σκουπίδι.
Χου ρε εκπρόσωποι της ξεφωνημένης αριστεράς! Σας ξέρασε η πραγματικότητα.
https://www.google.com/amp/s/www.reader ... 6083%3famp
Μια στιγμή από τα παρακάλια των Παναμεζων.
Η Διώρυγα ανήκει σε αυτούς που την χτισαν και αυτοί είναι ο λαός του Παναμα που θυσίασε 20000 εργάτες για να την φτιάξει.
Εάν όμως θέλεις να το πάμε με τα χρήματα ας αποζημιώσουν οι ΗΠΑ τους Κινέζους για τις επενδύσεις που έχουν κάνει να πάνε να φτιάξουν την δικιά τους διώρυγα στην Νικαράγουα
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Η Διώρυγα πράγματι δεν ανήκει στο λαό του Παναμά αφού τώρα τη λυμαίνονται τα όποια συμφέροντα τη λυμαίνονται.
Από εκεί και πέρα όμως οι Αμερικάνοι έχουν υπογράψει συμφωνία για να παραχωρήσουν τη Διώρυγα στο κράτος του
Παναμά. Τώρα ο Τραμπ έρχεται και λέει πως οι ΗΠΑ πρέπει να πάρουν πίσω την υπογραφή τους. Καταλαβαίνετε τι
σημαίνει αυτό? Ότι το κάθε κράτος μπορεί να αποφασίζει στη ψύχρα πως δεν του κάνουν οι παλαιότερες συνθήκες και
να ζητάει εδάφη. Ας πούμε η Τουρκία να πει ότι δεν αναγνωρίζει τη συνθήκη της Λωζάνης και διεκδικεί τη Δυτική Θράκη
για "λόγους ασφαλείας".
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Και πως το ξέρεις αυτό? Το διάβασες σε κάποιο "πατριωτικό" site?Green Dragon έγραψε: ↑20 Ιαν 2025, 23:43Τι να διαβάσω ρε άνθρωπε; Από την στιγμή που στον τίτλο λέει 'κοινωνικά φύλα' ξέρω ότι είναι σκουπίδι.
οκ μλκς λες εδω πανε για ενωση και συ ονειρευεσαι ακομη κομμουνισμοzteo έγραψε: ↑20 Ιαν 2025, 23:43https://www.google.com/amp/s/www.reader ... 6083%3famp
Η Διώρυγα ανήκει σε αυτούς που την χτισαν και αυτοί είναι ο λαός του Παναμα που θυσίασε 20000 εργάτες για να την φτιάξει.
Εάν όμως θέλεις να το πάμε με τα χρήματα ας αποζημιώσουν οι ΗΠΑ τους Κινέζους για τις επενδύσεις που έχουν κάνει να πάνε να φτιάξουν την δικιά τους διώρυγα στην Νικαράγουα
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Τα κοινωνικά φύλα είναι κατασκεύασμα της ψυχανώμαλης παρακμής της Δύσης.
Έχεις πούτσα είσαι άντρας, έχεις μουνί είσαι γυναίκα, άντε βάλε και τους ερμαφρόδιτους που έχουν και τα δύο αλλά είναι εξαιρετικά σπάνιοι. Τα άλλα είναι όλα ΠΑΠΑΡΙΕΣ.
Έχεις πούτσα είσαι άντρας, έχεις μουνί είσαι γυναίκα, άντε βάλε και τους ερμαφρόδιτους που έχουν και τα δύο αλλά είναι εξαιρετικά σπάνιοι. Τα άλλα είναι όλα ΠΑΠΑΡΙΕΣ.
Green Dragon έγραψε: ↑20 Ιαν 2025, 23:50Τα κοινωνικά φύλα είναι κατασκεύασμα της ψυχανώμαλης παρακμής της Δύσης.

- Οργισμένος
σαηκο
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
μακαρι η τουρκια να εφαρμοσει το δογμα γαλαζια πατριδα και να κόψει κατι φιλελε κωλουςΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: ↑20 Ιαν 2025, 23:47Η Διώρυγα πράγματι δεν ανήκει στο λαό του Παναμά αφού τώρα τη λυμαίνονται τα όποια συμφέροντα τη λυμαίνονται.
Από εκεί και πέρα όμως οι Αμερικάνοι έχουν υπογράψει συμφωνία για να παραχωρήσουν τη Διώρυγα στο κράτος του
Παναμά. Τώρα ο Τραμπ έρχεται και λέει πως οι ΗΠΑ πρέπει να πάρουν πίσω την υπογραφή τους. Καταλαβαίνετε τι
σημαίνει αυτό? Ότι το κάθε κράτος μπορεί να αποφασίζει στη ψύχρα πως δεν του κάνουν οι παλαιότερες συνθήκες και
να ζητάει εδάφη. Ας πούμε η Τουρκία να πει ότι δεν αναγνωρίζει τη συνθήκη της Λωζάνης και διεκδικεί τη Δυτική Θράκη
για "λόγους ασφαλείας".
θα βοηθησω και εγω

Έτσι θα δικαιολογησετε την εισβολή στον Παναμά ως ένωση.nemo έγραψε: ↑20 Ιαν 2025, 23:50οκ μλκς λες εδω πανε για ενωση και συ ονειρευεσαι ακομη κομμουνισμοzteo έγραψε: ↑20 Ιαν 2025, 23:43https://www.google.com/amp/s/www.reader ... 6083%3famp
Διότι συνήθως τις εισβολές τις ονομάζεται αυτοάμυνα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Οργισμένος
ποιος νοιαζεται για τα κομπλεξ και τα ανομολογητα παθη σου ρε καημενε;Green Dragon έγραψε: ↑20 Ιαν 2025, 23:50Τα κοινωνικά φύλα είναι κατασκεύασμα της ψυχανώμαλης παρακμής της Δύσης.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ορκομωσία της βουλής - Στυλιστικά παρατράγουδα
από Juno » 03 Ιούλ 2023, 22:13 » σε Εσωτερική Πολιτική - 62 Απαντήσεις
- 2388 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γυφτάκι
05 Ιούλ 2023, 14:31
-
-
-
Νέα δημοσίευση Η Ορκομωσια του νεου Προέδρου της Δημοκρατιας
από George_V » 13 Μαρ 2025, 11:16 » σε Εσωτερική Πολιτική - 55 Απαντήσεις
- 1059 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
14 Μαρ 2025, 14:43
-
-
-
Νέα δημοσίευση εχετε κανει σεξ κατα την ορκομωσια στο στρατο ?
από τα ριχνω μέσα » 24 Οκτ 2024, 21:15 » σε Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα - 3 Απαντήσεις
- 230 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
24 Οκτ 2024, 21:32
-
-
- 36 Απαντήσεις
- 962 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nostromos
17 Φεβ 2025, 16:24