Στενό μαρκάρισμα: Thrift version

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Στενό μαρκάρισμα: Thrift version

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 21 Ιαν 2025, 13:16

Για να μην τα πολυλογώ γιατι καίγομαι, εχω ενα κοινό ακκάου με τη δικιά μου στο vinted, ζμπρώχνομε ο,τι δεν θέλομε/δεν μας κανει πια, που και που ανεβαζουμε και καμια φωτο που τα προβάρουμε πανω μας φορεμένα(ο καθενας τα δικα του) κτλ κτλ.

Στο δια ταύτα...
Μου εμφανίζεται στο feed μια αγγελία ενα t-shirt που πουλάει μια Ρουμάνα η οποία εχει και μια φωτο προφιλ που φαινεται τέρμα τσοντικό η πύτισσα. Moncler tricou barbati oversized t-shirt έλεγε, πολυ ωραιο φαινόταν και σε σχεδιο και σε fit αλλά κατι δεν μου πήγαινε καλά.
Της στελνω μηνυμα να ρωτησω αν ειναι αυθεντικο και να μου στειλει μια φωτο με το χαρτάκι με το made in πάνω, κατι που να πιστοποιεί αυθεντικότητα τελος παντων.

Το μηνυμα αυτο εγω το εστειλα χθες βράδυ μπροστά στη δικιά μου σε στυλ "κοιτα εδω, στελνω ενα μηνυμα μονο και μονο να ρωτησω τι παιζει με αυτο το μπλουζακι, δες το".
"Α μαλιστα, και βρηκες να στειλεις σε αυτην ετσι οπως ειναι ε?", εγινε μια μίνι σκηνή τελος παντων αλλά εληξε γρηγορα, καθως ημουν καθαρός ουρανός που αστραπές δεν φοβόταν. Έκτοτε απλως περίμενα απάντηση.

Και μου απαντάει ΤΩΡΑ ΜΟΛΙΣ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ οτι "δυσκολεύεται αυτη τη στιγμη να μου στειλει φωτο με το χαρτακι" ΑΛΛΆ... "άμα θελω μπορει να μου στείλει μια φωτο που να το φοράει πάνω της".
Φυσικά και της γράφω αμεσως Όχι γιατί θα εχω άσχημα ντράβαλα μετά, ελα ομως που λιγα δεύτερα μετά το Μεταξικότατο ΟΧΙ μου, στελνει αμεσως φωτό της με το μπλουζακι λες και την είχε έτοιμη η ταναπού (που μπορει και να την ειχε δηλαδη, να τη στελνει στον καθενα).
Ηταν οντως extreme oversized πανω της σε σημειο που να φαινεται σαν να μη φοράει τιποτα απο κατω (ή να φοραει ενα πολυ κοντο σορτσακι), σαν φορεμα της ηταν. Και ειχε πάρει και πουτανοπόζα γαμώ, λες και το κανει επιτηδες.

Δεν απανταω καν και παγώνω για λιγο, γραφω ενα I said NO να ειμαι καλυμμένος και μετά εκεινη συνέχιζε. Ελεγε οτι θα μου το δωσει με εκπτωση, μου εκοψε 5€, μετά μου εγραφε κατι σε στυλ οτι μπηκε στο προφιλ μου/μας και οτι "εχω πολυ ωραια ντουλαπα και καποια στιγμη θα αγοράσει και αυτη απο εμένα/εμας" κτλ, δεν θυμαμαι, παιζει να ξεχασα και τα αγγλικά μου πανω στον πανικό, δεν εχω απαντήσει τιποτα ακομα και ψάχνω να σβησω το μηνυμα με τη φωτο της αλλά δεν εχω το app εγω, μπαίνω μονο απο browser κινητου στο vinted και δεν εχει λειτουργια διαγραφής ή αναίρεσης κανενός μεμονωμένου μηνυματος (ουτε δικο μου) εχει μονο την επιλογη "διαγραφη συζητησης" εντελως.

Μπήκα απο pc, τα ίδια. Αν εγω πατήσω διαγραφη συζητησης όπως ημουν ετοιμος να κανω μολις τωρα, μετά η δικιά μου θα το θυμηθει και θα με ρωταει "τι εγινε με εκεινο το μπλουζακι που εστειλες, γιατι εξαφανίστηκε η συνομιλία, τι εγινε" και θα εχω γκρίνια παλι, αντε να πείσω πως δεν ειμαι ελεφαντας.
Γινεται και μπλοκ, αλλα και το μπλοκ φαινεται μετά, λέει στη συνομιλια "μπλοκαρατε το χρηστη τάδε". Προς το παρον εκανα μπλοκ για να εχω καθαρο τον κωλο μου, αλλά και παλι η φωτο φαινεται στη συνομιλια.

Αν διαγραψω τη συνομιλια θα εχω γκρίνια σε φαση "τι εγινε, γιατι δεν φαινεται η συνομιλια, εσυ την εσβησες, τι φοβήθηκες?" κτλ.
Αν δεν διαγράψω και δει τη φωτο εστω και με μπλοκ απο πλευρας μου, πάλι θα εχω γκρινια σε φαση "δεν φταιει αυτη, εσυ δίνεις δικαιώματα οπως πάντα".

Τι πρέπει να κανω, ξερει κανενας που να ασχολειται με vinted, να εχει ακκάου εκει? Πρεπει να κατεβασω το app για να κανω διαγραφη μεμονωμένων μηνυμάτων στη συνομιλία, ή δεν γινεται καθολου αυτο ουτε απο το app?
Η άλλη ειναι δουλεια και δεν νομιζω να εχει μπει να δει τιποτα ακομα, μονο λιγο προς το βραδυ μπαινει αλλωστε, οπότε παίζει και να προλαβαίνω να το καλύψω.
Τα φωτα σας παρακαλω. Οχι οτι θα γινει και κατι τραγικό αλλα δεν αντέχω να με φάει πάλι η γκρίνια.

Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Re: Στενό μαρκάρισμα: Thrift version

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 21 Ιαν 2025, 13:21

τι παντοφλακιας θεε μου

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 21 Ιαν 2025, 13:27

vantono έγραψε:
21 Ιαν 2025, 13:16
πάλι θα εχω γκρινια σε φαση "δεν φταιει αυτη, εσυ δίνεις δικαιώματα οπως πάντα".

Εξκιουουουζ μηηηηηη !!!!

Δεν είναι αφελής η δική σου όπως νομίζαμε από τα παρατημένα στη μέση νήματα σου ??? :-?

Είναι κλασική πονηρή Ελ ?

Νομίζω το επόμενο νήμα θα είναι : στενό μαρκάρισμα, παντρεύομαι σε ένα μήνα
:102:
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 21 Ιαν 2025, 13:27

SeaHawk έγραψε:
21 Ιαν 2025, 13:21
τι παντοφλακιας θεε μου
Καλως τον, σου τελειωσε το νταματζ κοντρολ στο γνωστο νημα και ειπες να περασεις? Μην ακουσεις για φωτιές και "καίγομαι", αμεσως. Δεν πεθαίνω απο φωτιά literally, μην ανησυχεις.

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 21 Ιαν 2025, 13:29

Έδειξε στην γκόμενα του μπλούζα που ήθελε να αγοράσει την οποία φορούσε μουναρος. Μιλάμε για τραγικές κινήσεις.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.

Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης » 21 Ιαν 2025, 13:30

SeaHawk έγραψε:
τι παντοφλακιας θεε μου
:e040:

Λίγος σεβασμός στον αντί - ψεκ σύντροφό σου δεν βλάπτει ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 21 Ιαν 2025, 13:31

Μπίστης έγραψε:
21 Ιαν 2025, 13:27
vantono έγραψε:
πάλι θα εχω γκρινια σε φαση "δεν φταιει αυτη, εσυ δίνεις δικαιώματα οπως πάντα".

Εξκιουουουζ μηηηηηη !!!!

Δεν είναι αφελής η δική σου όπως νομίζαμε από τα παρατημένα στη μέση νήματα σου ??? :-?

Πιο κλασική πονηρή Ελ πεθαίνεις :102:

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 21 Ιαν 2025, 13:33

vantono έγραψε:
21 Ιαν 2025, 13:31
Μπίστης έγραψε:
vantono έγραψε:

Εξκιουουουζ μηηηηηη !!!!

Έχω φίλη μια Ρουμάνα εκφυλη στο τρανς προφίλ που διαφημίζει κάτι μπλούζες, μήπως έχει και τρανς υλικό στο προφίλ της; :102:

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 21 Ιαν 2025, 13:35

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε:
21 Ιαν 2025, 13:29
Έδειξε στην γκόμενα του μπλούζα που ήθελε να αγοράσει την οποία φορούσε μουναρος. Μιλάμε για τραγικές κινήσεις.
Δεν τη φορούσε πανω της οταν την εδειξα, απλως σε φωτό την ειχε σκετη τη μπλουζα. Και της εδειξα τη συνομιλια ουσιαστικά, οτι το κανω μονο και μονο για τη μπλουζα. Εκεινη μετά πάτησε πανω στο προφιλ της (εγω δεν θα το εκανα καν, δεν ασχολουμαι να κοιταω προφιλ πωλητών, μονο να ζμπρωχνω κανενα προϊόν δικο μου, ουτε καν αγοράζω) και τότε βλεπει τη φωτο προφιλ της και μου τη δειχνει.

Αλλα εκει καταλαβε οτι δεν ειχα κανει κατι σκόπιμα και δεν επαιξε καμιά τρελή σκηνή.

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 21 Ιαν 2025, 13:36

SeaHawk έγραψε:
τι παντοφλακιας θεε μου
Μιλαμε για μεγαλη κοτα
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack » 21 Ιαν 2025, 13:37

Εντωμεταξυ η ρουμανα παιζει να κανει βιζιτες στο βιζιντεντ με τιποτα συνθηματικα που δεν παιρνεις χαμπαρι
Philip Mortimer έγραψε:
14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.

Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious » 21 Ιαν 2025, 13:38

Ασε τα αυτά τα προσωπικά και πες μας για το vinted πως λειτουργεί
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης » 21 Ιαν 2025, 13:38

vantono έγραψε:
21 Ιαν 2025, 13:35
21 Ιαν 2025, 13:29
Δεν τη φορούσε πανω της οταν την εδειξα, απλως σε φωτό την ειχε σκετη τη μπλουζα. Και της εδειξα τη συνομιλια ουσιαστικά, οτι το κανω μονο και μονο για τη μπλουζα. Εκεινη μετά πάτησε πανω στο προφιλ της (εγω δεν θα το εκανα καν, δεν ασχολουμαι να κοιταω προφιλ πωλητών, μονο να ζμπρωχνω κανενα προϊόν δικο μου, ουτε καν αγοράζω) και τότε βλεπει τη φωτο προφιλ της και μου τη δειχνει.

Αλλα εκει καταλαβε οτι δεν ειχα κανει κατι σκόπιμα και δεν επαιξε καμιά τρελή σκηνή.
Όταν έχεις ζηλιάρα γκόμενα τα μελετάς όλα. Απλά πας παίρνεις την μπλούζα και τέλος. Δε χρειάζεται να δώσεις λογαριασμό.

Άβαταρ μέλους
vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono » 21 Ιαν 2025, 13:38

21 Ιαν 2025, 13:33
vantono έγραψε:
21 Ιαν 2025, 13:31
Μπίστης έγραψε:

Εξκιουουουζ μηηηηηη !!!!

Έχω φίλη μια Ρουμάνα εκφυλη στο τρανς προφίλ που διαφημίζει κάτι μπλούζες, μήπως έχει και τρανς υλικό στο προφίλ της; :102:
Α δεν ξερω, δεν κοιτάω προφιλ, οπως ειπα. Μονο προϊόντα εκει στο feed θα δω που μπορει να μου κανουν μια εντυπωση με την πρωτη ματιά. Και αυτο μονο οταν μπαινω εγω για να ανεβασω δικη μου αγγελία προϊόντος για πωληση. Αλλιως δεν μπαινω τακτικά μονο και μονο για να δω.

Άβαταρ μέλους
SeaHawk
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SeaHawk » 21 Ιαν 2025, 13:39

vantono έγραψε:
SeaHawk έγραψε:
τι παντοφλακιας θεε μου
Καλως τον, σου τελειωσε το νταματζ κοντρολ στο γνωστο νημα και ειπες να περασεις? Μην ακουσεις για φωτιές και "καίγομαι", αμεσως. Δεν πεθαίνω απο φωτιά literally, μην ανησυχεις.
Δεν μπορει να στοιχειοθετηθει προσπαθεια κερατου με τα στοιχεια που παρεθεσες
Εκτος αν τα εχεις με τον Κοκοτσακη
Οποτε δεν χρειαζεται αμυντικη σταση.Φουλ επιθεση.

Απάντηση

• Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”

Phorum.com.gr : Αποποίηση Ευθυνών