Έπεσαν οι μάσκες
-
Re: Έπεσαν οι μάσκες
Πιπα κωλο θα σας πανε ο Τραμπ με τον Μασκ και ψαχνετε απο καπου να πιαστειτε για να τους κατηγορησετε αλλα ματαια.
Η κανονικοτητα και η λογικη επανερχονται κουκλιτσες μου.
Η κανονικοτητα και η λογικη επανερχονται κουκλιτσες μου.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ερμ, δεν σημαίνει αυτό η λέξη κανονικότητα 

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Απο τη στιγμή που γεννήθηκα πάντως το πρόβλημα εμένα και της οικογενείας μου ήταν (και είναι) οι σοσιαλοκομμουνιστες που διαλύουν την καθημερινότητα της χώρας.Οργισμένος έγραψε: ↑22 Ιαν 2025, 08:59Oyte εμενα με εχει προσωπικα ενοχλησει. Λιμοκτονησε το 20% του ελλ πληθυσμου το 43 αλλα εγω ειμαι πατριωτης και δεν τα κοιταζω αυτα.Unique έγραψε: ↑22 Ιαν 2025, 04:58Δεν είμαι ΧΑ αλλά να σας πω την αλήθεια, μπουχτίσαμε στην Ελλάδα απο δημοκράτες με στυλιαρια και κόκκινες σημαίες.
Δηλαδή φοβόμαστε περισσοτερο τον Χίτλερ από τον Στάλιν?
Ο Χίτλερ εμένα προσωπικά δεν με έχει ενοχλήσει. Αντιθέτως οι κομμουνιστες με ενοχλούν πολύ συχνά με τις πορείες τους.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Dwarven Blacksmith
Προβλέπεται συμμαχία Μάσκ, Γκέιτς, Μπέζος. Την έχει γαμήσει άσχημα ο Σώρος και το χαμασοπουτινικό σκυλολόι του.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
- Frappezitis
"Δεν είναι αθώοι!" Ακρυλικό και λάδι σε καμβά, 50x40cm

Χέρια βαμμένα με αίμα!Χεράκια που χαιρετάνε ναζιστικά καλό είναι να κόβονται! Κι εκείνα που τα ψηφίζουν επίσης. Το χέρι της ζωγράφιας είναι από μια φωτογραφία του Χίτλερ σε κάποια παρέλαση. Τότε με αφορμή τον χαιρετισμό του Πλεύρη στην δίκη της Χρυσής Αυγής. Για κάθε Elon Musk!

Χέρια βαμμένα με αίμα!Χεράκια που χαιρετάνε ναζιστικά καλό είναι να κόβονται! Κι εκείνα που τα ψηφίζουν επίσης. Το χέρι της ζωγράφιας είναι από μια φωτογραφία του Χίτλερ σε κάποια παρέλαση. Τότε με αφορμή τον χαιρετισμό του Πλεύρη στην δίκη της Χρυσής Αυγής. Για κάθε Elon Musk!
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.

ΟΚ, To ''ναζί υποστηρικτής της ελευθερίας του λόγου'' σου κάνει;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
κυκλοφορει ενα βιντεο στο χ δειχνει τον σατανα και παπαδες να προσπαθουν να τον εξορκισουν με τον σταυρο αλλα δεν πιανει και ο σατανας ξεσκιζεται στα γελια και τους κοροιδευει αλλα ενας παπας
βγαζει ενα αγκυλωτο σταυρο και του το δειχνει και ο σατανας τρομοκρατημενος επιστρεφει στην κολαση
το διδαγμα ειναι ενα αν θελετε μια φυσιολογικη κοινωνια φορεστε πανω σας εναν αγκυλωτο σταυρο
και οι σαταναδες θα κρυφτουν κατω απο την γη
βγαζει ενα αγκυλωτο σταυρο και του το δειχνει και ο σατανας τρομοκρατημενος επιστρεφει στην κολαση
το διδαγμα ειναι ενα αν θελετε μια φυσιολογικη κοινωνια φορεστε πανω σας εναν αγκυλωτο σταυρο
και οι σαταναδες θα κρυφτουν κατω απο την γη
- Dwarven Blacksmith
Μου κάνει, έχω πολλές ενστάσεις αλλά δεν θα τις εκφράσω στην παρούσα στιγμή.

Βρε καρμίριδες, ποία ελευθερία του λόγου; Ο Έλον τον τελευταίο μήνα δεν έχει σταματήσει να μπανάρει όποιον τον κριτικάρει για την βίζα και οποιον τρολλάρει την "καριέρα" του στο gaming. Μεγαλύτερο cry baby στην ιστορία του ιντερνετ δεν έχει υπάρξει.

- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
να, αυτά δεν τα μπορώFrappezitis έγραψε: ↑22 Ιαν 2025, 10:08"Δεν είναι αθώοι!" Ακρυλικό και λάδι σε καμβά, 50x40cm
[img]https://i.postimg.cc/XvcWmP6Y/4747 ... .jpg[/img]
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
o τύπος έχει συγκρότηση οκτάχρονου https://www.yahoo.com/news/sam-harris-d ... 37431.htmlGoBzi έγραψε: ↑22 Ιαν 2025, 10:22Βρε καρμίριδες, ποία ελευθερία του λόγου; Ο Έλον τον τελευταίο μήνα δεν έχει σταματήσει να μπανάρει όποιον τον κριτικάρει για την βίζα και οποιον τρολλάρει την "καριέρα" του στο gaming. Μεγαλύτερο cry baby στην ιστορία του ιντερνετ δεν έχει υπάρξει.
Κάπου είχε απαντήσει στον Τρυντώ "ναι, η πλατφορμα είναι δικιά μου", ο μικρός μου που είναι 2,5 τα ίδια λέει για τα hot wheels του.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑22 Ιαν 2025, 10:30o τύπος έχει συγκρότηση οκτάχρονου https://www.yahoo.com/news/sam-harris-d ... 37431.html

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Γιατι επεσαν τοσο εξω οι δημοσκοπησεις?
από Στρακαστρουκας » 21 Μάιος 2023, 23:09 » σε Εσωτερική Πολιτική - 108 Απαντήσεις
- 4167 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Δημοκράτης
28 Μάιος 2023, 23:44
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έπεσαν δύο σταγόνες βροχή κ μας έχετε γ...........
από Frappezitis » 12 Νοέμ 2024, 19:13 » σε Κοινωνικά θέματα - 0 Απαντήσεις
- 164 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
12 Νοέμ 2024, 19:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Αναρχικοί την έπεσαν σε ομιλία του Καραμπελιά
από Golden Age » 28 Απρ 2025, 21:23 » σε Εσωτερική Πολιτική - 123 Απαντήσεις
- 2741 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Golden Age
Σήμερα, 17:13
-
-
-
Νέα δημοσίευση Έπεσαν σοβάδες σε ταβάνι νηπιαγωγείου.
από seismic1 » 06 Δεκ 2024, 11:17 » σε Αρχιτεκτονική - 5 Απαντήσεις
- 306 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από seismic1
06 Δεκ 2024, 13:04
-