Ε, όχι και άλλα χάπια.
Θα πάει από οβερντόουζ πειραματικών σκευασμάτων για δύσκολες περιπτώσεις το άμοιρο.

Όντως. Έχει σπάσει τα καντράν. Μιλάμε πλέον για φάση τριπολικής διαταραχής.
Javier MileiThe Rebel έγραψε: ↑23 Ιαν 2025, 19:12
01-23-2025
«Ναζί και…αρχ@@@»: Ποιός ηγέτης χώρας υπερασπίστηκε τον Μασκ;
https://www.el.gr/diethni/kosmos/nazi-k ... horas-ype/
Σωστά. Ιδίως η παρατήρηση με τον Snowden. Όλοι παρουσιάζονται ως "καλοί" ακόμα και οταν οι νομοθεσίες τους είναι εκτρώματα. Ο Clinton με το three strikes and you're out δεν είχε τριπλασιάσει τον αριθμό των μαύρων στις φυλακές; Αλλά όχι, ο «Τραμπ είναι ρατσιτής!»AlienWay έγραψε: ↑22 Ιαν 2025, 14:00Το θέμα είναι ποιος κάθε φορά σου τρίβει στα μούτρα ότι θα σε χορέψει στο ταψί.Imperium έγραψε: ↑22 Ιαν 2025, 13:52Οχι, είναι!
Δεν έχω αμφιβολίες οτι η πορτοκαλί κουράδα θα προκαλέσει καταστροφές στο διάβα της, και η ιδέα και μόνο του Musk σαν υπουργού " Αποδοτικότητας" είναι pure Grand Guignol... αλλά δυστυχώς η άλλη επιλογή, η μπεκρού, ήταν ακόμα χειρότερη, και έπαιζε να σήμαινε την άμεση καταστροφή της χώρας.
Έτσι μαθαίνει ο κόσμος, κανείς δεν είπε οτι ο δρόμος της κατανόησης είναι εύκολος.
Στη μετά Ομπάμα εποχή, όλοι τέτοιοι είναι. Δεν υπάρχει... σιωπή.
Ο Τραμπ και ο Μασκ το κάνουν εμφανίζοντάς το ως κάποια μορφή αντίδρασης προς τη μέχρι τώρα καταπίεση.
Αλλά έχει παλιώσει πια. Οι ψηφοφόροι θα δούνε ότι ούτε αυτό αποτελεί λύση.
Εχει στερέψει η δεξαμενή των προσωπικοτήτων που θα κατάφερναν να περάσουν σχετικά σιωπηλές.
Θυμίζω ότι ο Ομπάμα είχε καταφέρει να εμφανιστεί ως φιλική περσόνα ακόμη και όταν επί των ημερών του συνέβη το φιάσκο με τον Σνόουντεν.
Που υπό άλλες συνθήκες, θα έπρεπε να είχε ξεσπάσει εμφύλιος.
Σήμερα, η λύση ποια είναι; Να χαίρεται ο κάθε ρέντνεκ που θα σκούξουν οι άλλοι; Αφού θα σκούξει και ο ίδιος. Δεν αποτελεί λύση.
Αυτό!Αλλά έχει παλιώσει πια. Οι ψηφοφόροι θα δούνε ότι ούτε αυτό αποτελεί λύση.