Να πας, ρεμάλι. Να σουλουπωθείς λίγο πρώτα, και να πας.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 09:42Μη χάσω.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 09:40https://www.ertnews.gr/eidiseis/oikonom ... peristeri/
ΔΥΠΑ: Διαγραφή Ανέργων που αρνούνται τρεις προτάσεις εργασίας.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: ΔΥΠΑ: Διαγραφή Ανέργων που αρνούνται τρεις προτάσεις εργασίας.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
Εγώ είπα θέλω μια 4ωρη ταπεινή εργασία, για να έχω χρόνο να μιλάω και στον φόρουμ. Στις καριέρες να πάνε οι γουαναμπι οικογενειάρχες.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 09:43Να πας, ρεμάλι. Να σουλουπωθείς λίγο πρώτα, και να πας.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 09:42Μη χάσω.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 09:40https://www.ertnews.gr/eidiseis/oikonom ... peristeri/
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
το επίδομα ανεργίας ισχύει για 12 μήνες απ'όσο γνωρίζω
από εκεί και πέρα, ο εκάστοτε άνεργος δε παίρνει λεφτά από το κράτος
ποια η πρεμούρα να τους διαγράψουν;
μήπως για να παρουσιάσουν καλύτερες στατιστικές;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 09:40https://www.ertnews.gr/eidiseis/oikonom ... peristeri/
Πρόκειται για κοροϊδία και χάσιμο χρόνου γι' αυτόν που ψάχνει εργασία .ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 09:43Να πας, ρεμάλι. Να σουλουπωθείς λίγο πρώτα, και να πας.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 09:42Μη χάσω.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 09:40https://www.ertnews.gr/eidiseis/oikonom ... peristeri/

Δεν είναι τίποτα. Τυπικό μήνυμα. Σε περίπτωση που γνωρίζω πολύ καλά έστειλαν το ίδιο μήνυμα ( ήταν εργασία βοηθού λογιστή ή κάτι τέτοιο που θα σε εκπαιδεύσουν για 80 ώρες και μετά θα σε προσλάβουν για 6 μήνες ) . Απάντησε άμεσα. Δεν του απάντησαν ποτέ. Επικοινωνεί μετά από 20 ημέρες με την ΟΑΕΔίτισσα που έστειλε το μήνυμα και του είπε πως "η θέση καλύφθηκε άμεσα και γι' αυτό δεν επικοινώνησα μαζί σας".

Ισχύει. Ειδικά απ' τις hot jobs. Οι αγγελίες μοιάζουν ψεύτικες και ίσως παίζει κάτι απ' αυτά που έγραψα στον Σατανικό.Άλλες πάλι φορές δεν με κάλεσαν ποτέ για συνέντευξη.
Δεν νομίζω. Για τον Δεκέμβρη πήραν επίδομα 262.000 στους 970.000. https://www.dypa.gov.gr/statistika-stoi ... vrios-2024 Γίνεται προκειμένου να συμβαδίζουν τα ψεύτικα στατιστικά τους στοιχεία με τους εγγεγραμμένους στον ΟΑΕΔ.Μάλλον έχει δώσει γραμμή ο Μητσοτάκης για να κοπούν τα επιδόματα ανεργίας να μαζέψει λεφτά.

Εδώ σε έναν του έκαναν ατομικό σχέδιο δράσης 3 χρόνια μετά την εγγραφή του.Τόσα χρόνια δεν με θυμήθηκαν.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ζαποτέκος την 24 Ιαν 2025, 10:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Αλιόσα έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 09:50Οι ελ εργοδότες δεν βρίσκουνε δούλους
Οι ελ εργοδότες δεν βρίσκουνε δούλους

σου βρίσκουμε δουλειά σε γαλέρα
δε πας; είσαι τεμπέλης και διαγράφεσαι
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
Θα σου κόβουν την κάρτα για τα λεωφορεία, τα θέατρα, δεν ξέρω τι μπορούν να κάνουν και με τα άλλα κοινωνικά βοηθήματα, Κέα , κλπ. Αλλά σιγά, γιατί να αρνηθείς; Πας και κανείς τον χαβαλε σου. Κανένα αφεντικό δε θέλει εργαζόμενο που δεν μπορεί να τον εκβιάσει.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 10:02το επίδομα ανεργίας ισχύει για 12 μήνες απ'όσο γνωρίζω
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
σιγά τις παροχέςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 10:06Θα σου κόβουν την κάρτα για τα λεωφορεία, τα θέατρα, δεν ξέρω τι μπορούν να κάνουν και με τα άλλα κοινωνικά βοηθήματα, Κέα , κλπ. Αλλά σιγά, γιατί να αρνηθείς; Πας και κανείς τον χαβαλε σου. Κανένα αφεντικό δε θέλει εργαζόμενο που δεν μπορεί να τον εκβιάσει.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 10:02το επίδομα ανεργίας ισχύει για 12 μήνες απ'όσο γνωρίζω
το κεα δεν έχει να κάνει με τον δυπα απ'όσο γνωρίζω
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
Ε τα τζάμπα ΜΜΜ είναι καλά. Γιατί να το χάσεις; Πήγαινε στην συνέντευξη πιωμενος και κάνε τον χαβαλε σου. Μην είσαι τόσο ξενερωτος. Η ζωή θέλει πλάκα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 10:08σιγά τις παροχέςΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 10:06Θα σου κόβουν την κάρτα για τα λεωφορεία, τα θέατρα, δεν ξέρω τι μπορούν να κάνουν και με τα άλλα κοινωνικά βοηθήματα, Κέα , κλπ. Αλλά σιγά, γιατί να αρνηθείς; Πας και κανείς τον χαβαλε σου. Κανένα αφεντικό δε θέλει εργαζόμενο που δεν μπορεί να τον εκβιάσει.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 10:02το επίδομα ανεργίας ισχύει για 12 μήνες απ'όσο γνωρίζω
το κεα δεν έχει να κάνει με τον δυπα απ'όσο γνωρίζω
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
μαν μου, άμα το θέλεις αρκετά, και με σιξ φίγκιουρ μισθό μιλάς στο φορουμάκιΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 09:49Εγώ είπα θέλω μια 4ωρη ταπεινή εργασία, για να έχω χρόνο να μιλάω και στον φόρουμ. Στις καριέρες να πάνε οι γουαναμπι οικογενειάρχες.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 09:43Να πας, ρεμάλι. Να σουλουπωθείς λίγο πρώτα, και να πας.

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
και πολύ καλά θα κάνεις να γραφτείς στο σωματείο.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 09:33Ούτε με εμένα δεν ασχολούνται καθόλου. Τους είπα θέλω ένα 4ωρο για να μην επιβαρύνω το κράτος, και επειδή δεν έχω πολλές ανάγκες, και έχουν να μου στείλουν μήνυμα δύο χρόνια. Μόνο κάτι καριέρες και παπαριές. Αν μου πουν να πάω σε δουλειά θα πάω εννοείται, και για τον χαβαλε. Βέβαια το πρώτο που θα κάνω είναι να γραφτώ στο σωματείο.pylothess έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 01:19Κάποιος που δεν γνωρίζει την αγορά εργασίας ή απλά είναι κακεντρεχής θα πει ότι κάποιο πρόβλημα έχεις. Στου αλλουνού τον κώλο χίλιες ξυλιές στον δικό μας ούτε μία.
Κατά παράξενο τρόπο , σε όσες αγγελίες βρήκα από τον ΟΑΕΔ και πήρα τηλέφωνο , όλες οι θέσεις είχαν καλυφθεί πριν καν να με καλέσουν για συνέντευξη. Άλλες πάλι φορές δεν με κάλεσαν ποτέ για συνέντευξη.
Μια μόνο φορά μου πρότεινε θέση εργασίας ο ΟΑΕΔ για ένα λογιστικό γραφείο και αυτό επειδή μόλις ορκίστηκα στο μεταπτυχιακό πήγα την επόμενη μέρα και ενημέρωσα τον ΟΑΕΔ. Αλλά σε εκείνη την αγγελία ζητούσαν πεπειραμένο λογιστή να κλείνει ισολογισμούς για τον προσλάβουν με πρόγραμμα απασχόλησης μέσω ΟΑΕΔ!!! Αν είναι δυνατόν.
Το τελευταίο ισχύει εν μέρει. Υπάρχουν και η περίπτωση κάποιος να γνωρίζει πράγματα στην δουλειά του η να είναι πεπειραμένος εξειδικευμένος οπότε υπάρχει διαφορετική σχέση μεταξύ εργαζομένου και εργοδότη.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 10:06Θα σου κόβουν την κάρτα για τα λεωφορεία, τα θέατρα, δεν ξέρω τι μπορούν να κάνουν και με τα άλλα κοινωνικά βοηθήματα, Κέα , κλπ. Αλλά σιγά, γιατί να αρνηθείς; Πας και κανείς τον χαβαλε σου. Κανένα αφεντικό δε θέλει εργαζόμενο που δεν μπορεί να τον εκβιάσει.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: ↑24 Ιαν 2025, 10:02το επίδομα ανεργίας ισχύει για 12 μήνες απ'όσο γνωρίζω
Αλλά σε γενικές γραμμές ναι , ισχύει . Αυτή την κατάσταση την έχω βιώσει στο πετσί μου . Να σε εκβιάζει ο εργοδότης να αλλάξει η μορφή συνεργασίας από υπάλληλος με εξαρτημένη εργασία για να μετατραπεί σε εξωτερικό συνεργάτη με μπλοκάκι παροχής υπηρεσιών. Τουτ' έστιν , έναρξη ατομικής επιχείρησης στην εφορία . Από υπάλληλοι δηλαδή να γίνουμε επιχειρηματίες με πελάτες τους εργοδότες μας !!! Αν αρνηθείς τότε ,σου δείχνουν την πόρτα της εξόδου αφού υπάρχουν στρατιές ανέργων για να τους αντικαταστήσουν. Μιλάμε τώρα για επιχειρήσεις που κάθε τρεις μήνες υπάρχει αποχώρηση προσωπικού.
Εάν είσαι νέος που έχεις δαπανήσει χρόνο και χρήμα από τις σπουδές αλλά δεν μπορείς να βρεις εργασία επάνω στο αντικείμενο που έχεις σπουδάσει λόγω έλλειψης εργασιακής εμπειρίας τι επιλογές υπάρχουν; Να αλλάξεις εργασιακό κλάδο ή να υποκύψεις στον εκβιασμό.
Έχω συμμετάσχει σε πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας στον δήμο στον τομέα καθαριότητας.
Έπειτα έχω συμμετάσχει σε πρόγραμμα voucher για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας .
Αυτές ήταν οι μόνες θέσεις εργασίας που είχα μέσω προγράμματος.
Έπειτα έχω συμμετάσχει σε πρόγραμμα voucher για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας .
Αυτές ήταν οι μόνες θέσεις εργασίας που είχα μέσω προγράμματος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
-
Νέα δημοσίευση Ραγδαίες αλλαγές σε επιδόματα ΟΠΕΚΑ και ΟΑΕΔ-ΔΥΠΑ
από Green Dragon » 10 Ιούλ 2023, 22:39 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 268 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
10 Ιούλ 2023, 22:39
-
-
-
Νέα δημοσίευση ΔΥΠΑ: 93 νέοι επιχειρηματίες Ρομά στο πρόγραμμα επιχορήγησης 14.800 ευρώ
από Unique » 06 Οκτ 2023, 11:13 » σε Εσωτερική Πολιτική - 0 Απαντήσεις
- 165 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Unique
06 Οκτ 2023, 11:13
-
-
- 21 Απαντήσεις
- 876 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
11 Φεβ 2025, 21:36