Ελπίζω απλώς να βρίσκεσαι σε πιο ήρεμη κατάσταση όταν ασχολείσαι με τα σημαντικά.
Ουπς. Λάθος μου αγαπημένη. Σου ζητώ ταπεινά συγγνώμη, μιας και το ''είδος'' μου αδυνατεί να αντιληφθεί την μεγαλοπρέπεια των στοχασμών σου. Ήτανε και αργά.
Τεσπα. Μη νομίζεις οτι δεν βλέπω τις μαλακίες που γράφεις για μένα σε άλλα νήματα, (εμμέσως πλην σαφώς..). Σου φέρνω αν θες και ''ντοκουμέντα''.
Απλά πες μου πότε γράφεις υπό την επήρρεια αλκοόλ για να σε δω πιο πονόψυχα.
Καλή συνέχεια στους άπειρους καθημερινούς τσακωμούς σου.
Ρε Πασίφω, εδώ είναι νήμα που όλοι κάνουμε χαλαρή πλάκα.
Οπότε, άντε να ξεσπάσεις τα νευράκια σου και τους μαγκιόρικους γκαϊμούς σου στα περιανεμικά και κόψε τις παπαριές για το ποιοι γουστάρουν μανούρες από το πουθενά.
Ας σου δώσουν στην τελική μια τιμητική θέση στο συντονισμό για να χαλαρώσεις.
Ελπίζω απλώς να βρίσκεσαι σε πιο ήρεμη κατάσταση όταν ασχολείσαι με τα σημαντικά.
Ουπς. Λάθος μου αγαπημένη. Σου ζητώ ταπεινά συγγνώμη, μιας και το ''είδος'' μου αδυνατεί να αντιληφθεί την μεγαλοπρέπεια των στοχασμών σου. Ήτανε και αργά.
Τεσπα. Μη νομίζεις οτι δεν βλέπω τις μαλακίες που γράφεις για μένα σε άλλα νήματα, (εμμέσως πλην σαφώς..). Σου φέρνω αν θες και ''ντοκουμέντα''.
Απλά πες μου πότε γράφεις υπό την επήρρεια αλκοόλ για να σε δω πιο πονόψυχα.
Καλή συνέχεια στους άπειρους καθημερινούς τσακωμούς σου.
Ρε Πασίφω, εδώ είναι νήμα που όλοι κάνουμε χαλαρή πλάκα.
Οπότε, άντε να ξεσπάσεις τα νευράκια σου και τους μαγκιόρικους γκαϊμούς σου στα περιανεμικά και κόψε τις παπαριές για το ποιοι γουστάρουν μανούρες από το πουθενά.
Ας σου δώσουν στην τελική μια τιμητική θέση στο συντονισμό για να χαλαρώσεις.
Το εννοώ.
Το γεγονός οτι εσύ μιλάς σε μένα για ''χαλαρή πλάκα'', με ξεπερνάει. Ξεκίνησες το πιώμα από τώρα έτσι;
Οι καημοί μου δεν σε αφορούν.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
με λέει ηλίθιο η καθυστερημένη κότα που δεν καταλαβαίνει τι διαβάζει και αντί να κανει το κορόιδο ή να πει ενα συγνώμη εξακολουθεί να μπινελικώνει τους πάντες 2 σελίδες.αυτά είναι
με λέει ηλίθιο η καθυστερημένη κότα που δεν καταλαβαίνει τι διαβάζει και αντί να κανει το κορόιδο ή να πει ενα συγνώμη εξακολουθεί να μπινελικώνει τους πάντες 2 σελίδες.αυτά είναι
Φύγε απο δω ρε. Ό,τι είχα να πω, το είπα στην ψωρόγατα. Κάνεις παράσιτα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Πάντως αυτό με το "αεροβόλο στον κώλο" είχε χαβαλέ, ειδικά από κάποιον που κλονιστηκε και με ρωτούσε αν απειλώ με βία χρήστες επειδή είχα γράψει "σκύβω μόνο όταν βγάζω αμυνα, μετά αριστερό, δεξι και κάτω" ή κάπως έτσι
Let them make the first mistake. We make the last move.
Πάντως αυτό με το "αεροβόλο στον κώλο" είχε χαβαλέ, ειδικά από κάποιον που κλονιστηκε και με ρωτούσε αν απειλώ με βία χρήστες επειδή είχα γράψει "σκύβω μόνο όταν βγάζω αμυνα, μετά αριστερό, δεξι και κάτω" ή κάπως έτσι
δεν είναι το ίδιο.άλλο να μπινελικώνεις και να απειλείς τους πάντες επειδή είσαι ο εαυτός σου και τα λες λεβέντικα στα ίσα και άλλο να το κανεις υποκριτικά χωρίς να τους μισείς αναίτια στ αλήθεια
Οι απόψεις και τα σχόλια που δημοσιεύονται σε αυτό το Φόρουμ είναι προσωπικά και δεν αντιπροσωπεύουν αυτές της Διαχείρισης του Phorum.com.gr
Το κάθε μέλος, σύμφωνα με τους όρους χρήσης που αποδέχτηκε κατά την εγγραφή του, φέρει την αποκλειστική ευθύνη των δημοσιεύσεών του, των απόψεων / θέσεων που εκφράζονται
μέσω αυτής, καθώς και την επιλογή συνδέσμων που τυχόν συμπεριλαμβάνονται.
Η Διαχείριση του Phorum.com.gr σε καμία περίπτωση δεν αποδέχεται οποιαδήποτε ευθύνη, για οποιαδήποτε συμβουλή ή συστάσεις που κάνει ή υπονοεί κάποιο μέλος ή επισκέπτης του Phorum.com.gr
η οποία έχει ως αποτέλεσμα οποιαδήποτε απώλεια / ζημία, με οποιονδήποτε τρόπο, για μέλος του Phorum.com.gr, ή για οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο.
Επιπλέον, η Διαχείριση του Phorum.com.gr δεν είναι και δεν μπορεί να είναι υπεύθυνη, για το περιεχόμενο οποιουδήποτε άλλου ιστοτόπου στο Διαδίκτυο,
που έχει συνδεθεί με σύνδεσμο (link) από το Phorum.com.gr
Για άμεση επικοινωνία με τη Διαχείριση του Phorum.com.gr μπορείτε να συμπληρώνετε τη φόρμα της σελίδας Επικοινωνίας του Phorum.com.gr παρακάτω.